miševi
|
Hoj,hoj! Tia, vse najboljše !!! Upam, da dobro praznuješ, obenem ti pa želim še mnogo uspešnih in zdravih let, pa da bi ostala taka kot si - za Demi, za svojega , pa za nas seveda ! MajaPRO, dobrodošla nazaj. Fino, da ste imeli lepo vreme. Žiga, Zoja, upam, da sta bolje!!! Petri, vso srečo na morfologiji. Uživaj, pa pazi na trebušček in veliko počivaj!!! Jankobananko - a veš, da je na eni tvoji sliki v ozadju Jana ena deklica, ki je čisto taka kot naša Nika. Je mož prišel zraven in rekel, kaj si pa slikala tega fantka, Niko pa tako zadaj ... Violinski, pri nas bi pa ti vedno našla kaj za pod zob, saj vztrajno ignoriramo čokoladice s priokusom marcipana . Drugače pa upam, da dobiš dobre novice o službi. Mene služba še čaka (sicer jo jaz malo manj), ima pa moja sestra tako "srečo", da je po porodniški pristala na cesti, sedaj je pa zaradi novega zakona še čisto brez kakršnihkoli sredstev, ker je že preživela tisti "dovoljeni" čas na zavodu ob nadomestilu. Pa gre vsak teden na vsaj 1 razgovor, pa nič od nič. Je že full žalostna in bi delala tudi kaj, kjer je zahtevana nižja izobrazba. Doma ima pa še leto in pol staro punčko. V takem primeru sem pa vesela, da imam službo, ne glede na to, kakšna je. Drugače sem pa jaz trenutno čisto v kumarce padla. Sem vložila že 24 literskih kozarcev, moram jih še 1x toliko. So take kot od Ete. Jure še ne hodi oz. hodi, če se drži za kavč, omaro,... Za roke se noče, raje po tleh zašiba in to 100 na uro . Je pa spregovoril prvi dve pravi besedi in nobena od teh ni mama . Ena je ati/ata (ko mož stopi zvečer skozi vrata mali na ves glas zavpije ATA, ali pa če ga vidi skozi okno) ena pa ato (avto - govori, ko ga išče med igračami ali pa ga drži v rokah). Se mi je pa odkupil s tem, da se nasloni z glavo na moj obraz in reče aaaaa ... Zadnje čase se tudi zelo hitro uči, na vse kaže, vse hoče vedet, ponavlja za Niko... Jaz imam dopoldan še vedno oba sama in nam kar gre. Se pa velikokrat zgodi, da moram samostojno varstvo potegnit še do večera, takrat se mi pa ob takem vremenu že trga . Kaj še - aja miksanje hrane. Včasih ja, včasih ne - poje pa itak oboje. No sadje še nisem probala v krhlih, ker si hoče vse naenkrat v usta stlačit. Ja, pa Nika je na nekaj alergična . Včeraj je postala flekasta po celem telesu, pa srbelo jo je - podobno kot takrat pri možu. Ker zdravnica ni več delala, sem ji dala žličko Claritina. Je pomagalo. Danes sva ugotovila, da je verjetno nekaj v zvezi s piki, ker je zelo popikana. Je pa popikana samo ona, ne Jure, ne midva. Morava še ugotovit, kaj bi jo lahko pikalo in kako to, da samo njo . Grem še malo noge v luft dat, dan je bil naporen. Lahko noč!!!!
< Sporočilo je popravil miševi -- 4.8.2006 22:27:41 >
|