violinski
|
Dober večer, drage mamice! Žal se moram opravičiti, moji posti bodo brez slikic pikapolonic, tort in daril, ker mi trenutno RR ne dela pravilno in moram malo poizvedeti, kaj se dogaja. Vse najboljše želim Niki in Janu, za njuno prvo svečko, pa seveda tudi mamicam ery in jankobananko!!! Tia, verjamem, da se ti zdi zamalo tako pod ceno prodajati svoje znanje, ti pa naredi tako, kot se tebi zdi najbolj prav. Nič se ne sekiraj, če se bojijo tvoje ponovne zanositve, kar se ima za zgoditi, naj se zgodi. Meni se zdi pametno, da jim nič ne poveš, kakšni so s tem v zvezi plani, če misliš zaenkrat še malo počakat. Naj se kar tresejo. Kar se tiče moje nove službe, čakam na novice, ki naj bi prišle jutri ali pojutrišnjem. Natasaxy - čečkanju po stenam se je mogoče izognit in sicer s konstantnim prigovarjanjem, da se riše samo na papir, ki ga data mami ali ati. Mi smo sicer pri tem imeli eno manjšo nesrečo z eno knjigo (tudi knjiga je narejena iz papirja), tako da Lana zdaj dobro ve, da ne sme risati nikjer drugje kot na svoje liste, v svoj zvezek, v svoje pobarvanke, .... Ali pa na tablo. Na steno se k sreči še ni spravila. Pridružujem se vsem tistim, ki ugotavljate, da je vreme popolnoma enako lanskemu. Meni je današnji dežek zelo ustrezal, kljub temu, da so me moji starši odpeljali na izlet v Trbiž - tam smo itak bili pod streho, tako da ni bilo panike. Ma seveda, da nisem kupila nič posebnega, dva usnjena pasova za mojega moža, in eno dolgo krilo. Saj v resnici nisem imela namena nakupovati, sva z Aljošo šla z mojimi bolj zaradi izleta. Izkazalo se je, da je še bolje, da je deževalo, je bilo vsaj sveže in se ni bilo treba matrat v vožnji po soncu. Aljošo sem dala kar v kavbojke, pa majčko s kratkimi in eno lahko poletno jaknico čez. Je bilo dovolj, da ga ni zeblo. Pa nogavice, no. Tem se je še najbolj čudil, se mi zdi, da je že pozabil, kaj so to (aha, tega smeškota pa uspem spravit not, tistih, ki so v posebnem oknu pa ne ?? Jessy, kako pa to, da si prišla domov šele 6.8.? To je še kasneje, kot sva prišli iz porodnišnice Tia in jaz??? Petri, drži se, vsekakor pa pojdi preverit, zakaj ti trebuh otrdeva. Sicer domnevam, da gre za preutrujenost, če je David vsaj en tolko živahen, kot je Aljoša, imaš kar pestro. Ti kar počivaj, ko le moreš!!! Je pa fino, da David dopoldne veliko spi, to počne tudi Aljoša in meni je to čisto prav. Upam, da tako tudi ostane. Danes se ni zbudil za jutranje mleko do 8:20 (eno uro kasneje, kot običajno), pa tudi potem je bil že kar kmalu spet buden, meni je pa bolj pasalo, ko je spal do 10h. V takem primeru se je celo meni zgodilo, da sem vstala pred njim Kety, lepo, da si spet z nami, čeprav vem, da si ti raje v Ankaranu, ker kot pravijo ostale, je pač klima bolj ugodna za otroke in veliko jejo in veliko spijo. Če boš prihodnji teden (druga polovica tedna in vikend) spet kaj dol, mi javi, se bova kaj dobili na kakšni kavi. Pa z otroki bomo šli mogoče kdaj malo plavat na Debeli rtič. Pa bravo Timon, za korake!! Čisto sem pozabila, Aljošo smo danes izmerili in malček ima samo 75,5cm, kar je sicer popolnoma enako, kot jih je imela Lana, ko je bila stara eno leto, težek pa je 9.700g v plenički in oblečen. Se pravi nekje 9.500g. Se pravi cca 300g več, kot je bila Lana ob enaki starosti. Nanka, hvala za seznam, meni jih je kar nekaj manjkalo, na svojem imam pa še Emo od Tamale83 (31.8.) in pišekmišek s Taiem (13.8.), pa sjug z Ažbetom, ki tudi praznuje danes!!! Verjetno je bilo še nekaj padalk, pa ne vem, kje so sedaj vse ??..... Ojoj, spet sem napisala za ene tri dni branja. Imejte se! Če pride katera na MSN me malo pobarajte, bomo še tam poklepetale!
< Sporočilo je popravil violinski -- 2.8.2006 20:42:04 >
|