Jessy
|
Miševi, a ti to resno, da greš ob 21h spat??? Potemtakem zdaj že lep čas drnjohaš! Mi smo bili na pikniku. Smo šli ob 14.30. Ker smo šli na nadmorsko višino 1000m, se to pošteno pozna, saj je bilo v senci res hladno, na soncu je pa žgalo. Da ne govorim, kako je postajalo iz ure v uro hladno. Sem na koncu imela Nejo oblečeno v žabe, nogavice, ta debelo trenirko, ki je podložena z mucki, na vrhu pa bodi z dolgimi rokavi in polpuli ovratnikom, ta debela jopica od ene trenirke, čez vse to pa še jopo ot ta muckaste trenirke, ki je res topla. Kljub temu in neprestanemu miganju je imela rokice čist hladne. Ob 19.30 smo se odločili, da gremo domov. Ko sem jo preoblačila za v posteljo, je imela stopala tako mrzla, da se mi je vredu smilila in sem ji obula ta debele nogavice s katerimi zdaj spi. Ja, kljub temu, da je piknik super fajn izpadel, je po drugi strani smotano to, ker je tak mraz za naše malčke čist prehud. Ob 15.00 je bilo samo 15 stopinj C. Je pa imela družbo enega sovrstnika. Sta se večino časa skupaj preigrala, malce pa sta se tudi pocukala. Fina sta bila!!! Sjug, jaz se priporočam za geslo! Sicer je možno, da ga že imam, ampak ti povem po pravici, da se mi zdaj prav ne ljubi it gledat, če imam shranjenega. Če si tako dobra, pa mi pošlješ še enkrat geslo, bi bila zelo zadovoljna. Prav tako bi prosila Violinski za ponovno objavo povezave na moj-album.com, ker se mi tudi ne ljubi iskat, kje je bila objavljena, pogledat mi jih pa še ni uspelo! Jaz sem pa včeraj klicala v vrtec in sem se pozanimala za igralne urice, ki so 1x na mesec in so namenjene zunanjim otrokom. Baje bom mogla it po zdravniško potrdilo (to sem tudi pričakovala), pa vabilo mi bodo poslali. Še dobro, da sem poklicala, ker jaz bi se drugače kar nalimala na vrata samo z zdravniškim potrdilom, pol bi se pa lepo pod nosom obrisala, ker ne bi imela vabila. Me zanima, kako izgledajo te igralne urice. Ta prva naj bi bila v oktobru, kar pa bo vsak čas. Nič...grem še malce pogledat, kaj se dogaja, pol pa spat!
|