|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: AVGUST 2005
16.9.2006 21:28:58   
Tiamo
Kety super si dobila voziček, čeprav pa ne mi zamert, meni ni všeč..sploh mi ne potegne...pa zdi se mi da je otrok tok utesnjen v tem vozičku. zakaj si ga sploh kupila, jaz vozička praktično ne uporabljam več k Demi hodi. Ma tale moja hčer mi ne da mirnega spanca, spet bom celo noč spala slabo, ker spet nekaj piska in čist ima zabasan nos. Pa na eno uro ga čistive. Spodnja desna trojka ji je lih prej prebila dlesen, je kričala k nora, jaz čist panična kaj je, no k se je na vsa usta drla sem videla malo belo pikico.  Šla sem kupit Bronhomunal, bove naredila 3 mesečno kuro, da vidim če bo kaj bolje. Zdaj spi in kašlja malo, me skri če bi mogle k zdravniku, bom šla potem izdihe štet. Itak mi bodo dali spet ventolin, sploh nevem a je to antibiotik ali ne? Ma sem kar proti tem antibiotikom, če ni res nuja. Vem, da Demi zdaj tako diha samo zaradi noska, ker ne zna pihati ali se odkašljati. Še dobro, da zdaj kašlja. grem ležat..bom preverila kaj se dogaja z nanko in če mi je katera že kaj odpisala v zvezi z Bronhomunalom. Noč

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 576
16.9.2006 23:21:29   
Kety
Tia, voziček mi je ful dober ker je okreten in res se ga da zložit v nulo. Timon se še vedno ful rad vozi v vozičku in če grem sama z njim v City-ja mi je Freestyle ful prevelik, sploh za v H&M. Pol pa nič ne morem it probat oblečt, ker ne morem v kabino, itd. Za na sprehod je pa še vedno Freestyle zakon, saj mi še vedno na vsakem sprehodu zaspi v vozičku. Pa še všeč mi je ker gre lupinica Maxi-cosi gor. Gledam tudi za naprej. Sej vem, ima svoje pomanjkljivosti, npr. nima košare in ne da se ga dat v ležeč položaj, ampak meni je res všeč. 

Sem šla 1x sama s Timonom v H&M-ja pa nisem mogla nič pogledat, ker se je skoz stegoval po policah, če sem ga dala pa na tla mi je pa pobegnil. Tko je to!

Tia, mi smo tudi zamenjali navadno fiziološko s Sterimarjem, ker je pod pritiskom in ful boljš spere nosek. Fiziološka v flaški je samo še v občasni uporabi, ko rabimo kake mucke ven spravit.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 577
17.9.2006 10:11:30   
Tiamo
Jutro, naša noč je misnila super, spali do 6:30, Demi popije mleko in spi do 9...super. Vmes sem ji šla 2krat izdihe štet, me je enkrat skor kap, kar vroče mi je postalo, ker je nisem slišala dihat...seveda je dihala, ampak lepo potiho. Nosek je še vedno zabasan, sem preverila tale Sterimar, jaz ga žal ne bom uporabljala, ker je ena sama kemija isto kot operil, kar pa ni dobro za sluznico. Je kao eno slano morje, ampak žal ni po mojem okusu. Jaz sem si zdaj v Sanolaborju kupila, take male plastične flaške za vbrizgavanje fiziološke v nosek, s tem gre super...samo napolnit jo moram do vrha, da ko jo stisnem, priteče curk. Danes zvečer ji bom še kamilično soparo naredila v kopalnici, pa da vidimo a bo pomagalo ali ne. Začela sem pa z Bronhumunalom. Kety, super, da Timon hoče biti v takem vozičku..Demi bi znorela, že v navadni mareli teži. Itak, je pa Timon v vsem frajer, ne samo v vozičku. Kar se pa tiče razmetavanja iz prodajnih polic, ji pa jaz kar pustim..sva bile zadnjič v Zari, pa je vse dol zmetala, prodajalka je pa rekla, da naj jo pustim, ker je ona zato tam, da pospravlja...to je verjetno ena izmed 1000 prodajalk, k je to je rekla. Menim, da tole razmetavanje, je del razvoja in raziskovanja naših malih nadebudnežov. Nerada hodim v trgovine med vikendi ali popoldne, ker je taka gužva, da itak nimam volje kaj gledat, kaj šele če bi mogla na Demi skoz pazit. Zdaj gremo počasi na kosilo k tašči..pri nas se kaže sonce user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 578
17.9.2006 12:59:25   
Kety
Tia, spet maš super avatar! Demi je pa še vedno ful blondi!user posted image user posted image user posted image  Luškana! Timon je šel šele zdele spat, smo imeli obiske, upam, da nam bo uspelo it še kaj ven na zrak. Bi šli proti Vrhniki!

Lepo nedeljo želim vsem!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 579
17.9.2006 15:51:59   
tina104
Aljaž ima komaj zdaj prvo današnje spanje. Se pozna, ker je zjutraj spal do osmih - kar nisem mogla verjet!

Kety in Tia, obe imata ful lep avatar!

Jaz kar malo pogrešam sprehode z vozičkom. Aljaž se sploh noče več vozit. No, saj se nikoli ni nekaj ekstra rad vozil v vozičku, ampak sedaj ga pa res več ne spravimo noter. Tako kriči, da groza. V zadnjem mesecu sva se verjetno 3x peljala po 15 minut. Zgleda bo treba voziček kar pospravit.
Sva zdaj nekaj krat šla malo na sprehod tako peš, pa je kar težko. Ko zagleda pesek ob cesti, se vsede dol in ga ne spraviš več venuser posted image . Ko zagleda na cesti kak kamenček, ga mora pobrat, pa mačke lovi, pa smeti ob cesti bi pobiral... V glavnem - je zanimivo, ampak ne prideva daleč. Za roko se me noče držat.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 580
17.9.2006 23:52:42   
violinski
Čer!!

O, Kety, a ste potem na Vrhniki tudi res bili, ali ne? Ker mi smo bili, a smo šli že včeraj, tam prespali in se vrnili v LJ danes, tik preden se je nagnusno ulil dež. Stvar je bila namreč, da smo vedeli za vremensko napoved in ker ne bi mogli otrok ven peljat na divjanje, smo jih peljali nekam, kjer je dosti prostora, družbe in igrač, kot sem enkrat že rekla, smo se šli 'klan'. Midva in moja sestra z možem smo itak imeli namen ves vikend 'gniti na kavču' in smo to pač počeli skupaj user posted image  Ne dobesedno, da ne bo katera mislila.  Pa na obisku smo imeli še eno tako pogumnico, kot sta Petri in Seven - je rodila decembra 2005, in marca 2007 ima spet rok (16m razlike).

Mal sem prebrala vaše teme in moram reči, da so mi zanimive. Seveda, predvsem tista od Tie. Sem tudi jaz razmišljala že o tem, namreč, ko sem dojila Lano, sem imela toliko mleka, da bi mirne duše podojila še enega otroka. Nazadnje ga verjetno ne bi, ampak tako kot Kety, sem le razmišljala o tem, kako bi izgledalo. Tia, verjamem, da bi v situaciji, kot si bila ti, če bi bila huda kriza, sigurno vsaka mati posegla tudi po za našo kulturo tako ekstremnih rešitvah, vendar bi morala biti res huda. Po drugi strani se mi pa zdi skrajno fino, da ti je soseda kaj takega sploh ponudila, čeprav za nazaj, pa vendar je!

Kety, ti si nora, koliko dela si daš. Jaz sem čisto drugačen tip, vrta nimam, če bi ga imela, bi pa na njem gojila samo zelišča, ki jih obožujem, in zeleno travo. Pa niti ne tisto za kadit user posted image . Jaz sploh nisem nabiralec. Še to, da bi bilo treba tu in tam kositi travo, bi mi bilo odveč. Jaz nisem človek za imet vrt, imam raje teraso.

No, vmes je kar nekaj otrok zbolelo, nekaj jih je že ozdravelo, precej je bilo hudo tudi s Petri, pa k sreči je mož le priletel domov, čeprav z zamudo. Tudi jaz ne bi mogla in niti znala nič sama narediti, moj mož je taka dobra gospodinja, kot si jo samo želim.

Kety in Jessy, jaz vam moram čestitat za kahlico, jaz nimam sploh volje, da bi začela že Aljošo posedat nanjo, tudi zato ker vem, da bo v vrtcu itak samo plenica pela in bodo čoporativno začeli uvajat plenice šele po dopolnjenem drugem letu, predvsem pa zato, ker že Lano ves čas pazimo, da ne bi pozabila, da je treba it lulat in jo je treba vedno poštimat, ko opravi. To je pa velikokrat na dan user posted image  Moj hrbet je čisto fuč od tega. Sej ne, da se ne bi znala sleči ali obleči, to vse zna. Problem je predvsem pri brisanju - je še močno nerodna pri tem, zato ji ne pustim, da se sama, ker je treba pač pazit, da je tam vedno čimbolj čisto. No, pa gor pa dol jo je treba tudi dat, čeprav zdej že fino obvlada pručko.

No, pri nas so pa tudi že hude novosti, Aljoša je včeraj zjutraj končno zamenjal razmerje "hoja po nogah":"plazenje". Čeprav že par tednov hodi, je šele ta vikend pokazal večje zanimanje za to, pravzaprav je ves čas na nogah in tudi če pozabi in se nekam odpravi po štirih, mu rečemo 'hodi, sej znaš!', vstane in gre dalje. No, se pa kljub vsemu še vedno rad vozi v vozičku. Zaenkrat.

Poleg vsega tega sem mu pa danes (sej moram prav v koledar zapisat) prvič ostrigla lase... Imam fotke od 'prej' in 'potem', jih bom dala na www.moj-album.com, pa vam kasneje pošljem vstopnico, OK?

Miševi, bravo, da sta šla na koncert!!! Seveda si te čisto predstavljam, da si se malo 'zdivjala' in 'raztresla'. Saj je prav tako. In tudi Jessy, upam, da je bil dober žur! Midva bova nekaj podobnega naredila v torek, ko ima moj dragi RD in že leta nisva praznovala sama, vedno sem delala žur za njegov RD, letos se pa obveznosti vseh, ki so običajno povabljeni, tako prekrivajo, da sem odpovedala in bova raje naredila samo za naju.

Tina, super, da se Aljaž lepo privaja, boš videla, prej ali slej se bo navadil tudi spati - tako kot je rekla miševi za Niko, enostavno ga bodo v vrtcu preveč izčrpali in bo MORAL malo odspati. Veliko pa pomaga tudi, če samo počiva in leži na ležalniku. Predvsem pa je dobro, da se imaš ti v službi v redu. Tudi jaz si želim tega.

Tia, za antibiotike se ne sekirat - problem v antibiotikih namreč ni, da bi kej preveč škodili, ampak da se telo lahko navadi nanje. Pri moji sestri je tako, ker je v življenju požrla tega sranja preveč, ima od drugega poroda dalje pozimi vedno kako angino ali dve in ji ne pomaga nič, razen konjskega Amoksiklava. Dandanes pa pediatri ne predpisujejo širokospekternih antibiotikov kar poprek, kot so jih, ko smo bili mi majhni, ampak presneto premislijo, kdaj jih dajo in jih šele, ko je to RES potrebno. Sicer pa Ventolin ni antibiotik, ki bi ubijal bakterije, ampak je albuterol, olajševalec dihanja - širi bronhije. Jaz sem ga uporabljala, ko sem bila v puberteti, sem po večkratnih pljučnicah imela nekajkrat letno napade astme. Če bi Demi imela pljučnico, bi ji poleg Ventolina predpisali še vsaj en antibiotik, za odrasle je zelo dober Fromilid, za otroke nimam pojma.

Aha, se vidi, da me dolgo ni bilo, sem se kar razpisala.....

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 581
18.9.2006 0:59:47   
violinski
Kot obljubljeno, še povezaba do albuma......

http://www.moj-album.com/vstopnica/h5onp8qv5h/

Lep teden želim vsem!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 582
18.9.2006 15:13:59   
Tiamo
ma violinski, Aljoša je čist drug fantek...ma že velik frajer. Pri nas trestka in lije kot iz škafa, pa se je že sonce kazal. Današnji dan v vrtcu je minil super, kar sem bila jezna je to, da je Demi cuzala drugo dudo in ne svoje..evo pa so spet bacili preskočili, upam ,da ne. Včeraj je kamilična kopel pomagala, nosek je še zabasan, ampak ne tok. Violinski, a potem Ventolin ni antibiotik, se pravi k začutim, da Demi hrope ali globoko diha, ji ga lahko kar dam? Zdaj spi, jaz pa grem malo v mižule... Aja še to, a katera pozna tale voziček, ga je mami kupila, pa ga bom kar prodala ker ga ne potrebujem? Aja, gor piše samo Baby plus user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 583
18.9.2006 20:37:41   
tamala83
ojla punce

midve mama antibiotik. včeraj je spet dobila visoko vročino, prvič odkar je ema nasploh na svetu celo noč ni doben spal, groza. pa sem šla tje in je rekla,d a zgleda, da se ne more sama pozdravit, da ji moremo pomagat za antibijotikom. no pa saj bo

druga ni nič novega. če si slučajno katera piše po msn ma jaz naslov mirjan.bracko@amis.net če ja kateri za čvek

grem malo dat spat, pa se še oglasim

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 584
18.9.2006 21:54:00   
Jessy
Spet je delavnik in s tem tudi veliko dela! Še dobro, da v tem uživam, ker drugače bi dala kar odpoved. user posted image
Joj, da vam povem, kako mi je danes srce skoraj odpovedalo. Je bilo konec pouka in skoraj vsi so že odšli iz razreda, le nekaj deklic se je še zadržalo. Ena od teh deklic je ravno urejala škatlo za likovni (je čepela na tleh), ko ji je na glavo padla ta velika šipa iz omare in se na njeni glavi razbila in razletela na 1000 koščkov. Skoraj me je kap! Sem letela k njej in jo 100x pregledala, da ji slučajno kje ne teče kri. Deklica je bila čist šokirana, ostale pa tudi...da o sebi ne govorim, ker mi sploh ni bilo jasno, saj je šipa padla brez vseh tresljajev. No, potem se pa oglasi ena druga deklica, ki je takrat stala kak meter stran od te omare, da je njej steklo prerezalo kavbojke (in mi kazala 1 cm dolgo zarezo) in da jo je zabolelo, ko je šipa priletela v njeno nogo. Sem ji rekla, naj sleče kavbojke (je trdila, da po nogi ni porezana, da so samo kavbojke), da pogledava, če je res cela. Pa vidim, da je imela 1 cm dolg vrez v nogo. Pa tudi kri ji je tekla, ampak je bil en obliž zadosti za oskrbo te rane. KATASTROFA!!! Ko pa sem šla poročat ravnatelju, mi je pa nekako po ovinkih namignil, da sem jaz dolžna poskrbeti, da so predmeti v učilnici varni! HALO??? In, kaj naj naredim? Grem vsak mesec preverjat, če letvice zadosti trdno držijo stekla v omarah, ali pa kar najbolje, da kupim nove omare, saj se te že iz pamti veka??? Kr neki!!! HVALA BOGU, da se je tako končalo, kot se je, samo to lahko rečem! Pa upam lahko ,da se ne bo kdo od njunih staršev kaj pritoževal, ker bom očitno sama kriva, ker "nisem preverila omare"! user posted image

Da grem na boljšo temo! Sobotni žur je fenomenalno uspel! Smo se imeli tako fajn, da je bila ura mimogrede 2 zjutraj. Domov sem prišla šele ob 2.30 in upala, da je šel moj možiček spat, da bo zjutraj vstal namesto mene, da bom jaz malce pospala....pa pridem domov in gospod lepo bulji v TV. Sem šla spat pred njim in zjutraj, seveda, spet vstala jaz! user posted image user posted image  Bom enkrat fino zaropotala glede tega, saj mojemu še na kraj pameti ne pade, da bi se 1x žrtvoval in on vstal, meni pa pustil spati. To se še ni zgodilo, odkar je Neja na svetu! A je pri vas kaj bolje okrog tega?

Drugače pa ima Neja zunaj spodnjo dvojko, pa zgornjo štirico! Se mi je prejšnji večer tako smejala na previjalni mizi, da sem zagledala eno belo špičko bolj zadaj...pa podrgnem s prstom in se prepričam, da je zob! user posted image  In mi smo se čudili, zakaj je tako tečna in cmerava! Itak, ko pa sta ji kar dva zoba hkrati ven rinla! user posted image

Sem ravno prejšnji dan razmišljala, da Neja sploh ne napreduje v govorjenju. V bistvu sploh še ne pove nobene besede, razen mama, ata, mam mam in pa pa. Vse ostalo so le različni zvoki za različne živali. Se spomnim, da je ena že nevemkdaj pravila (mislim, da nanka), da njen otrok že reče avto. user posted image  Človek se kar malo zamisli.
Po drugi strani se pa tolažim, saj vidim velik napredek v hoji. Hodi pa res že tako fajn. Rokice že drži dol, hodi v vse smeri, pa po vseh terenih, obrača se kot vrtalka, pleše.... Morda bo govor trenirala malce pozneje.

Kar se pa kahlje tiče, nam je pa lulanje in kakanje uspelo le tisti dan. Naslednje jutro sem spet poskušala s kahljico. Spet je pridno sedela na njej in se igrala, vmes malce vstala, ampak se je usedla nazaj. Po cca 10-ih minutah je obupala in šla stran. Še ni minila 1 minuta, ko je že bila lužica na tleh, kakala je pa šele pozno popoldne. Danes pa sem naročila možu, naj jo posede na kahljico, cca 5 minut po zajtrku. Itak, da je ni. Izgovor je bil, da jo je opazoval, če se bo kaj napenjala, pa da se ni in pol je kar ni posedel gor. Obup! Očitno bom le jaz tista, ki se bom trudila okrog tega, pa morda tudi tašča, sam njej morem še povedat, da sem se lotila tega dela.

Tia, tega vozička ne poznam, mi je pa lep! Mi vozička tudi skoraj ne uporabljamo več. Hodimo čimveč, kot se da. Midve že lep čas nisva vzeli vozička, ko sva šli pohajat po mestu.

Violinski, album pogledam enkrat ob priliki. Zdaj šibam pod tuš, ker si morem še lase umit.

Lepo se imejte! PA PA

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 585
19.9.2006 9:01:36   
zoya24
Dobro jutro,

Jessy groza, me je kar srh spreletel, ko sem pomislila, da bi se kaj takega naredilo meni. Dobro si odreagirala, upam pa, da ne boš imela težav zaradi tega.

Jessy kar se pa jutranjega vstajanja tiče je pa moj zakon, namreč, ko sem bila še na porodniški sem se večinoma jaz vstajala, zdaj pa odkar sem v službi, se večinoma ob vikendih vstaja on user posted image user posted image user posted image . Tako, da jaz znam spat tudi do 10 čez vikend.

Naš tudi še veliko ne govoru, mama, ata, teta, pol se pa že neha, vse ostalo je pa neko žlobudranje.

Nič moram it, delo kliče, lepo se imejte.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 586
19.9.2006 10:23:59   
nanka
Dan,

joj kakšna noč nespanja je za nami. Zojo je napadel prehlad in smrkelj v potokih. Vsaj vročine nima, ampak spala ni pa nič, midva pa tudi ne.

Jessy, groza, super si rešila zadevo in upam, da ne boš imela večjih težav, ker omare pa res niso tvoje področje, ali pač? Ja, Zoja reče že kar nekaj časa avto, ampak to je pa tudi vse. Tudi kakšna mama ji že uspe, ampak ne kliče mene, pa tata je Tjaša, ma je pa Matic. Živali oponaša z glasovi. Drugače pa veliko žlobudra, ampak je zaenkrat še ne razumemo.Pa pa samo pokaže, reče pa ne. Saj bo, počakaj še pol leta, pa bodo naši malčki prave male čveke.

Pri nas je tudi voziček že parkiran v garaži, ker se zaenkrat noče voziti. Je bilo  pri prvih dveh isto, vendar sta kmalu spoznala, da se je bolj kamot vozit in sta se še dolgo vozila. Mislim da bo tudi z Zojo tako.

Nič grem malo spanwc lovit, če bo slučajno Zoja zaspala. 

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 587
19.9.2006 10:56:40   
petri85
Ojla!

Sem kar malo razočarana nad RR...ker, ko sem sam mal preletla teme, se povsod sam nekaj prepirajouser posted image

Vidim, da ste pridne in delate, jaz mam pa še čas gor viset, še ene 2 mesecauser posted image

Tud pri nas smo še vedno pri besedah mama, ata, teta, amam, jedu zači(njegov zajček, s katerim spi), ostalo je pa vse prirejeno, tako, da ga nič ne razumemo. Aja, pa vztraja pri svojem ta-ta, namesto pa-pa, ko mahauser posted image  Drugače se mi pa zdi, da res že vse razume, ker prinese in pokaže vse, kar mu naročiš ali ga vprašaš.

No, pri nas imamo pa drug problem glede vozička. David se še vedno zelo rad vozi v njem in zelo hitro tudi zaspi...mi pa računamo da bo on od sep večino časa, ko bomo sami brez očka kar lepo stal na kiddyboardu, voziček bo pa posodil bratcu ali sestrici, ne vem kako ga bomo do takrat odvadili spanja v njem.

Trenutno spančka, ko pa se zbudi jo mahneva ven, ker sije krasno sonce!

Upam, da je Demi že kaj bolje? Če ne pa eno user posted image  za zdravje!

Jutri imava pa končno cepljenje, če ne pride kaj vmes!

Pozdravček vsem!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 588
19.9.2006 12:21:40   
Kety
Dober dan!

Jessy, teb se pa dogaja, ni kaj, maš res pestro v službi. Res sreča, da ni bilo kaj hujšega. Glede jutranjega vstajanja je pri nas tako; včasih za vikeng zrihta Timona moj, jaz pa še ležim. Ampak ga potem takoj da k nama v posteljo in potem seveda leze po meni in me cuka, grize,...vse samo da ne morem spat naprej. Med tednom pa ga vedno jaz rihtam, le zjutraj preden gre moj v službo napravi Timonu mleko in tako lahko še za kako urco spiva.

Sem zdele dala Timona spat, pa še kar rogovili v postelji. Upam, da ga bo zmanjkalo, ker tudi jaz rabim svojih 5 minut. Tudi kave še nisem uspela popit. Aha, je že tiho, pomoje bo zaspal.

Petri, ste zdravi? Te je možek lepo pozdravil. Dobra si, da zmoreš toliko energije! Me pa veseli, da je še kak avgustovček poleg našega Timona, ki zaspi v vozičku. Je super to, ane?! Ko zaspi, ga lepo parkiram za hišo in mi spi tudi do 1ure in pol. Jaz pa lahko še kaj naredim v miru. Sem pa hotela povedat, da mu je Zapp ful všeč in se res rad vozi z njim. Prejle sva šla na dopoldanski sprehod. Sem najprej dala ven voziček in potem še Timona. Malo je skakal naokrog potem pa začel plezat v voziček. Sem ga dala sedet not in je kar vriskal. Ful se dobro počuti v njem in sem res vesela.

Timon ima na pohodu že drugo spodnjo dvojko saj se slini kot polž. Sem spet aktivirala slinčke. Mam pa en problem, Timon mi že kak teden ne je kosila. NIČ!! Sploh ne vem kaj naj mu skuham, da bo jedel. 5 ur po sadni malici on noče jest kosila. Je samo toliko, da poteši glavno lakoto, to je 2-3 grižljaje. Žlice ne sme videt, samo z roko bi jedel in to tako, da si sam poriva v usta. Problem pa je, ker koščkov noče jest. Samo vtakne v usta in potem pljuva po sobi. Všeč mu je nošenje v usta, poje pa ne. Kaj naj naredim?? Na morju je pa tako lepo jedel, vse po vrsti.user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 589
19.9.2006 14:22:00   
natasaxy
Dan.

Po dolgem času se še jaz malo javim. Računalnik je prehlajen - imamo polno virusov, tako da je kriza, ne vem kdaj bo popravljen, ker našega atija ni skoraj nič doma.

Za nazaj še nisem brala. Hodimo še ne, se sploh ne upa spustit, čeprav ima že veliko ravnotežja.

Drugače pa nič novega, vesela sem, da sem začela malo delat, se bolje počutim, pri redni službi pa še nič kaj obetujočegauser posted image .

Tudi mi še spimo. Dopoldne sva šla malo po nakupih - hrana za enih 14 dni, pa malo na sprehod in kavico. Je pasalo.

Glede zobkov pa je tudi nam prebila prva dvojka - smo zdej malo manj jokasti.

Govorimo mi samo ata, pa dej dej, drugače pa v svoji kitajščini.

Zdej pa moram it,...nisem na svojem računalniku. Pridne bodite, se javim ob priliki. Pozdrav.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 590
19.9.2006 21:13:09   
Kety
JA, KJE PA STE VSE?????

Smo se pa res porazgubile oz. nimamo nič časa. Sej jest grem pa tudi v mižule, ker sem čist fertik. Joj, zakaj se ponoči ne morem spočit. Sem cel dan tako zaspana, da komaj zdržim. Se mi Timon včasih kar zasmili, ker se mi ga ne da animirat. Pol se pa ves zdolgočasen preklada iz enega prostora v drugega in išče kaj bi počel. Seveda se spomni same neumnosti, da dobi mojo pozornost. user posted image

Nataša, čimprej porihtajte računalnik in se znebite vseh virusov. Verjamem, da ti paše mal it delat, da se mal rutina razbije in greš v drugo okolje.

No, zdej grem dat pa prat in pod tuš in spat!

Lahko nočko!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 591
19.9.2006 21:30:58   
miševi
Samo na hitro, ker imamo spet izredne razmere. Tokrat sta bolana oba - že tretji dan. Danes smo od zdravnika. Jure ima samo full visoko vročino. Kri je hrabro dal, vrednosti so normalne. Zato ima do četrtka popoldne le svečke zaradi vročine. Nikina kri je slaba, dobila je antibiotik. Vzeli so tudi bris žrela na streptokok (je hrabro prenesla, ker je res zoprno), pa ni nič poraslo. Je rekla zdravnica, da je lahko prikrita angina. Moram pa res še 1x pohvalit to našo zdravničko. Danes sem zvedela, da dela samo še 4 leta.

Jure drugače napreduje s hojo in nabira buške. Veko ima danes zelene barve, včeraj je bila modro-vijolična, jutri bo rumena. Govor ne napreduje: ati, avto in ato(kaj je to), buci-buc, mama pa na 100 let.

Tako, zdej grem pa za službo še kaj naredit. Kej drugega ne morem komentirat, da bom šla čimprej spat (beri okoli 23-ih). Sem že kot zombi. Ob treh pa Niko zbudit za antibiotik. Ah,...

< Sporočilo je popravil miševi -- 19.9.2006 21:31:30 >

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 592
19.9.2006 23:31:09   
sjug
Dober večer vsem!
Vidim, da se je količina postov opazno zmanjšala. Kratko poročilo, kako je pri nas:
Naš mali tudi še ne hodi - je ziheraš in zelo previden. Reče kvečjemu mamam, nana - mislim, da tako kliče sestrico in očija, ida (tako je ime naši psici, ki jo dejansko kliče po imenu) in avto user posted image . Izredno rad vozi avto po stanovanju in se oglaša brrrm, brrrm. Moram potrkati, da sta oba zdrava - že trkam na les, res pa sta samo doma. Imam tudi že tremo pred službo, ki jo nastopim 2.10. Po svoje se že veselim, iz službe me že kar kličejo, tako da se bo začelo takoj dogajati na 100%. Skrbi me, kako bo, ko bo šla Katarina spet v vrtec. Ma nič, kar bo bo. Upam na najboljše, mogoče bo prvi val prehladov in vitoz že mimo, tako da ne bo Ažbe takoj nabasal bronhitisa. Če ne bom pa takoj na boniški user posted image .
Pa še ena novost. Pri nas smo sedaj uvedli sočasno spanje otrok user posted image . Pomeni, da gresta okoli osmih skupaj oba v posteljo. Mali sicer protestira, ampak se počasi navaja. Najhuje je bilo prvi večer, včeraj je zaspal BP, danes pa se je razburjal okoli 10 minut. Tako da mislim, da se bosta hitro oba navadila. In to je super.

Katy želim komentirati tvoje vprašanje glede hranjenja. Razmisli, če Timon mogoče ne je, ker ga bolijo dlesni. Saj si sama rekla, da se slini na veliko, potem ni čudno na ne more gristi koščkov, čeprav si zelo želi. Ko bo zobek zunaj, bo takoj normalno jedel.

Se beremojutri, grem spat.

Never Ever Give Up!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 593
20.9.2006 6:49:55   
zoya24
Dobro jutro,

a res se vidi, da smo malo bolj zasedene. Jaz sem danes čist user posted image , sem šla včeraj prepozno spat in to zaradi ene knjige, je bila tako napeta, da sem jo morala do konca prebrat.

Pri nas drugače nič novega, mali se je že res full fajn navadil vrteca, zdaj nič ne joka ko ga oddama in ko jaz pridem ponj. Vzgojiteljica in pomočnica so Ok in jih ima rad, saj gre z nasmeškom k njima.

Jaz imam ta teden totalno gužvo v službi, prve 14 dni oktobra bo pa sploh ludnica, saj imam skoraj vsak dan dogodke, predavanja ali konference. Res kriza, mi še ni čist jasno kako bom to zdržala. No sej bo. Jutri imam pa zdravniškega, me služba pošilja, potem pa še zvečer predavanje +  sprejem, tako, da bom šla od doma okoli 6.00 in prišla domov, če bo sreča okoli 24.00. Komaj čakam, da je vikend user posted image .

Nič grem si zdaj en velik kofe skuhat, da mal k sebi pridem, pol pa veselo na delo.

Lepo se imejte!

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 594
20.9.2006 12:50:11   
violinski
Evo, končno spet tudi mene.

Miševi, pošiljam user posted image user posted image za Jureta in Niko, upam, da bosta kmalu spet na nogah. Pri zgodnji angini je itak najbolje takoj po antibiotike, da se ne razvije v škrlatinko, tako da je super, da jih ima. Škoda samo, da si si naštimala tako nemogočo uro zanje. Naša pediatrinja naredi vedno tako, da se prvih pet dni daje otroku antibiotik trikrat na dan, drugih pet dni pa samo dvakrat, s tem da razdeliš tako, da je dnevna količina ista, le daje se jih samo zjutraj in zvečer. Glede na to, da nimaš časa brati postov za nazaj, ti bom to napisala še v ZS.

Kety, najprej sem hotela biti duhovita in ti predlagati, da pač Timona pelji na morje, pa bo spet jedel user posted image ampak vem, da tebi ni smešno to, da noče, zato mislim, da ima sjug prav, ko pravi, da ga verjetno dlesni srbijo. Najboljše, da ga tu in tam malo popraskaš - podrgneš s prstom. Boš takoj videla, če bo začel 'presti od ugodja' potem je to sigurno to.

Midva sva včeraj praznovala možev RD in zato dala oba otroka 'v rejo' tašči in tastu, ter se ves popoldne in večer potikala po LJ. Malo sva nakupovala, ker je veliko rojstnih dni v septembru, zvečer pa sva šla na večerjo, potem še na kavo in sladoled in nazadnje na sprehod po stari Ljubljani. Ja, september je, pa še vedno je čutiti poletje v zraku in pravijo, da bo tako do konca meseca.

Sjug, tudi mene stiska za službo, ravno sem dobila potrditev, da se moram zglasiti tam 6.10. ob 8:30. Predtem pa se začenja uvajanje Aljoše v vrtec, danes imam pa zanj tudi roditeljski sestanek. Me prav zanima, kako bo.

Tia, kdaj pa ti začneš s službo?

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 595
20.9.2006 13:19:49   
natasaxy
Dan. Sem se spet mal do racunalnika dokopala.

Ne delajo mi sumniki, zato bom malo prilagojeno.
RADA BI NAJPREJ POVEDALA, DA SMO MI VCERAJ SHODILI!!!! user posted image user posted image user posted image SEM FUL VESELA, TAKO DA JE PREHODIL ZE KAR NEKAJ METROV SAM.

Je pa naporno ga skoz zadaj lovit, da ne pade. Pa sem v klubu a ne. Zdej si pa predstavljam kako bomo sibali, pa moj kriz, ki me tudi rad zagrabi vsake toliko casa.

Mi je tko dober k naredi pet korakov, pa se ustavi, lovi ravnotezje, pa zopet par korakov, pa pademo na rit ali pa na roke in gremo dalje. Pobrati se edino se ne zna cisto sam, razen ce samo na roke pade, potem se nekako pobere in gre naprej. Naporni in okorni so tile prvi korakci.

Toliko na hitrico, zdej pa sibam, predno me ven vrze.

Uzivajte v lepem vremenu. Pozdravcek.

Neposredna povezava do sporočila: 596
20.9.2006 15:36:22   
petri85
Oj!

Tudi jaz pošiljam Niki in Juretu user posted image , da se čimprej pozdravita!!!
No, Nataša, vidiš tud Gašper bi kmalu letal kot naše rakete!!user posted image

Kety, jaz upam ,da se vam hranjenje pri Timonu spet kmalu normalizira! A, da bi pa on toliko malo potreboval, pa ni možno?

Midva sva bila danes na cepljenju! Nisem pričakovala, da se ta pregled po 1. RD tako spremeni. Otroka res že tretirajo kot 2 ali 3 letnika! Tehtanje in merjenje poteka na ta veliki tehtnici, sedi sam na stolčku...tamal se je pa sprehajal po ambulanti, kot da je tam čist domačuser posted image  Tako, pikico je preživel z malce našobljeno ustnico, ampak je bilo takoj dobro, ker je na vsako rokico dobil štempiljko - to pa je bilo nekaj, saj mami drugače nič ne pusti risat ali pista po rokicahuser posted image  Težek je 11500g in velik 84 cm.

Naslednje cepljenje pa pravi, da bomo opravili pri 1. posvetovalnici našega drugega otročka!

Tako, izkoristite vreme, ki nas bo razvajalo še par dni!!!!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 597
20.9.2006 20:49:41   
violinski
Čer!

Čisto na kratko, tokrat res, samo da čestitam Gašperju za korake in Davidu za pogum ter mere - Petri, še malo tako, pa bo prerastel Lano!!!!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 598
20.9.2006 23:15:59   
violinski
Še enkrat kratka: dobila sem tretjo zvezdicoooooooo!!!!!!! (tule na RR, da ne bo nesporazumov)

Neposredna povezava do sporočila: 599
21.9.2006 8:35:45   
Kety
Dobro jutro!

Danes smo spet prespali noč! Juhuuuuu! Čeprav sem šla pozno spat, sem danes ful bolj spočita.

Ja, Vijolinski, bi nam pa res dala mislit s tretjo zvezdico!user posted image user posted image user posted image  No, pa čestitke, za pridobljeno zvezdico. Jaz sploh ne opazim, kdaj se kaka nova pojavi. Na koliko postov pa pride nova?

No, Timon sicer neki smrka, ampak bi šla vseno malo v City-ja ob 9ih, mal pošpegat po štacunah, pa da vsa ob času njegovega spanja nazaj. Bomo videli kako bo situacija.

A se bomo zdej kej dobile ali ne?? user posted image  Jaz bi vas in vaše malčke ful rada spet videla.

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?