violinski
|
Dan deklice! Mi smo odpraznovali. Se vidi, ker me ves vikend ni bilo za računalnik. Malo je sicer res botrovalo praznovanje, malo sem pa stanovanje odmetala, da ni bilo vse nastlano, kot je pri nas v navadi. V soboto mi je poleg vsega še mama zavese prinesla, tako da imam sedaj ne samo nova okna ampak tudi zavese Lana je kar v redu. Razen v petek je bila med vikendom čisto dobra in smo imeli torto ter vse goste. Drugače je ona imela RD že 13.11., ampak tisti vikend smo bili še v 'gradbišču' zaradi menjave oken in smo praznovanje prestavili na to soboto. Darila so bila pa tudi. Se pravi za otroke čisto mega! Hvala za vse čestitke! V soboto smo torej tudi mi spoštovali dan brez trgovine. Me prav zanima, kakšen je bil odziv, pa nisem nikjer nič zasledila, da bi bilo kaj posebnega povedano. Včeraj sem pa vse dopoldne likala otroške cote (nisem imela v omari niti enega bodyja več za Aljošo), zvečer pa je mož zlikal še najine, razen delikatnih, te sem tudi sama zlikala. Kosili smo pri sestri in tam preživeli tudi nedeljsko popoldne. Tina, bravo za plenice. Mi imamo s tem še vedno težave oz. kategorično zanikanje, ko rečemo Aljoši, če gre lulat/kakat na kahlo. Zdaj je že huda reč, ker se zjutraj zbudi in ga plenica tišči, ker ima lulija dvignjenega in ne vemo, kako mu dopovedat, da bo nehalo tiščat. On seveda v jok, pleničko dol, ne glede na to, da se to zgodi ob štirih zjutraj. Na kahlo pa noče Tvojemu možu pa želim vse dobro v novi službi, predvsem to, da če se bo v njej dobro počutil, da dobi pogodbo za nedoločen čas. Jankobananko, se mi zdi, da nas boste na kahli kar prehiteli. Po moje bo Aljoša čakal do 3. RD , ker je taka trma. Čist je neverjeten, kako si ne da nič dopovedat. Lana je v tem času še bila taka, da me je vsaj poslušala in verjela. Tamauček mi nič ne verjame. Ti si pa že kar sprejala šipe? No, jaz imam striktno prepoved to počet letos, ker imamo nova okna (še niti en teden). Pa pri nas itak ni veliko haska, ker smo v 7. nadstropju in se tega nič ne vidi. Natasaxy sem ti pisala ZS. Se selite, ali je to samo Božičkova obljuba? Tudi Aljoša ima 24/25 številko, pri tem da zadnji teden, ko mu čevlje gor natikamo striktno reče »Aua!!« Sva najprej mislila, da so mu majhni, sedaj sva pa ugotovila, da se mu je enkrat jezik od čevljev zataknil in je takrat rekel »aua«, zdej se mu pa fino zdi in vsakokrat med obuvanjem reče vsaj dvakrat »aua«. Prstov pa nima še na koncu, tko da sigurno ni velikost čevljev kriva. Ah, spet moji dolgi posti, se vidi, da me ves vikend ni bilo gor.
|