|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
26.11.2007 13:35:58   
violinski
Evo, natasaxy, zdaj imaš pa še ZS z vsemi podatki.

Ti kar napiši dolg post, jaz jih ne samo rada pišem, ampak tudi berem. Samo če je v povezavi s kakšno taščo, potem pa raje ne user posted image ....  Hecam se. Saj veš, papir vse prenese, računalniški diski pa še več.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
26.11.2007 14:54:43   
Kety
Joj, sej se mi sploh nič ne da,...danes sem ful slabe volje. me mož vsake toliko časa malo užalosti s svojimi izpadi. Pa ponoči nisem spala zaradi Filipa in me še glava boli. Še dobr, da je šel Timon lepo spat in da mi samo Filip razgraja (no, trenutno, se igra z ropotuljico). Sem mislila, da bom šla lahko malo poležat, ko bo šel Timon spat, no, pa sem imela Filipa zunaj na zraku in je spal v vozičku kaki 2 uri, zdej bo pa lih takrat utrujen, ko se bo Timon že zbudil. Tolk o mojem počitku.

Ja, mož se spet spotika ob moje ta stare in tudi glede denarja. Spet sem puslušala o tem, kako on služi denar in da naj bi ga tudi jaz (oz. da bi mogla kaj doprinest k hiši), bi se mogal malo mojim staršem po robu postavit in marsikaj od njih zahtevat, ker sem jim v zadnjem planu. To moža moti, ker so odprti le do vnukov, če ne bi bilo Timona ina Filipa, se itak ne bi družili, ker jim pomoje greva oba z možem na živce....predvsem moj mož, ker skoz neki ene pravice in enakopravnosti išče pri mojih, pol se pa rugamo v glavo. V glavnem jaz in moji starši smo spet druga zgodba, vrtim se v začaranem krogu. Mah, sej me ne morete razumet, ker ne poznate ozadja,...Sem pa zaradi tega ful slabe volje in včasih me ima, da bi popokala otroka in se odselila stran od mojih in stran od moža in stran od njegovih ta starih. Res!!!Ker sem doma (kao gospodinja) in delam doma računovodstvo, je tko, kot da luftam in nimam kaj pametnega za počet in se počutim kot en velik nič! Pol mi pa moj prijavi, da po dveh faksih nisem sposobna komunicirat s svojimi ta starimi in da bi blo boljš, da bi šla delat, kot pa da sem 6 let zgubila na faksu in kolk je to oportunitetnega stroška, pa še on me je moral financirat, ker me moji niso!user posted image user posted image user posted image Groza, kakšne besede! Kar naenkrat ga neki popade in je čist adijo. Pol pa žali, ko pride pa do meje, ko ne zdržim več, se pa opravičuje, ampak v istem stavku spet nadaljuje z npr.: ampak, ko si pa res taka...

nič, sem preveč slabe volje, sej sploh ne vem, ali je primerno, da tole pošljem,....

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
26.11.2007 17:36:58   
Tiamo
Kety ponavadi popoldne sploh ne gledam nič RR, ampak me je zdajle nekaj vleklo k računalniku in res moja Kety ima problem. Kety jaz upam, da je tole prehodno obdobje izpadov tvojega možka. Veš da sem jaz tudi prve mesece jokala kakšen je moj, zdaj je čisto drugačen. Verjetno mož občuti tvojo zmatranost in nezainteresiranost zanj. Deci drugače gledajo in občutijo očetovstvo. Vedi, da so oni tudi mali otroci, ki potrebujejo pozornost. Veliko grdih in v srce bolečih besed se igovori v takih primerih (jaz sem mojega postavla že pred vrata). Kar se tvojih staršev tiče jih pač ne moreš spremenit in imaš ene in edine, žal se bo tvoj možek mogel sprijazniti s tem in jih sprejeti kakšnikoli so. Ni lepo da tako govori...predlagam ti da si kak dan v tednu privoščita par ur zase in res tudi ti se probaj (saj vem da je težko) sprostiti. Pa pogovarjata se, veliko se pogovarjata...začni s tako, da k ti kaj bolečega reče, ponovi besede, stavek za njem in ga vprašaj če ga lahko lepše oblikuje, ali mu ti predlagaj lepšo obliko.  Joj kar hudo mi je zate, pa zdajle je tak čas k se ful tega dogaja, polna luna je bila!!! že ob 7:45 me je klicala znaka, ki ima probleme s fantom, prejle sem se pogovarjala 30min s sosedo, ki ima probleme... Kety če ti bo hudo poklič, pa če bo kak lep dan, napokaj oba pa greve na pijačko, ali vsaj na kak sprehod!!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
26.11.2007 19:37:52   
Jessy
Kety, hudo mi je, ko berem, kaj se dogaja pri vas doma. Tudi jaz upam, da je to le obdobje. Običajno je nekje drugje razlog, da se jim utrže film in potem brez premislekov "delijo" besede, ki jih drugače ne bi. Tia ti je lepo povedala in se popolnoma strinjam z njo. Držim pesti, da se kmalu umiri!

Pri nas pa je situacija sledeča. Zjutraj sem dala kri, prej sem šla pa k svoji zdravnici, ki je ugotovila, da je vse skupaj virozna infekcija (mi ja za sigurno vzela še bris žrela, ki je pokazal negativno na bakterijo). Tiste bule so od alergije na nekaj, kar sem pojedla in sem se s tisto snovjo že srečala - torej ni stik z neko novo hrano. Res sem jedla arašide, ki bi lahko bili vzrok. Vzrok so lahko tudi Nalgesin tablete, saj spadajo v isto skupino kot Aspirin (nanje sem alergična), možne so tudi Septolete Plus ali pa karkoli drugega, kar vsebuje konzervanse, barvila... Bom mogla biti pozorna na hrano.
Za oči sem dobila kapljice, ker imam rdeče, da so me učenci iz pete klopi ogovarjali, da so rdeče. Kot lučka od bojlerja! user posted image
Potem sem šla še k Nejini zdravnici po bolniško za petek in ko me zagleda, pravi: "Ja, vi ste pa pošteno bolni." Pa ji povem, da sem ravno od zdravnika. Pa nekaj časa klepetava, pa me spet pogleda in pravi: "Pa vi imate Adeno virus!" user posted image  In potem mi našteva vse simptome, ki jih imam tudi jaz, pa baje je prejšnji teden imela enega fantka z istim virusom, kar je dokazala z brisom. Povedala mi je, da sem to zagotovo prinesla iz infekcijske in da je kar fajn nalezljivo, tako da se moram bolj stran od Neje držat, pa svojo brisačo uporabljat. OBUP! Skoraj verjetno je, da se naleze še tega. Ahhhhh.....

Zdaj sem se spovedala in grem lahko večerjat!
čau

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
26.11.2007 20:50:29   
violinski
Kety, tudi meni je hudo, ko berem tole. Verjamem, da je za vaju precej občutljivo obdobje in sem prepričana, da bo dobro vplivalo na oba, če bosta naredila tako kot je napisala Tiamo. Poleg tega je res neka obupna polna luna, očitno ne samo otroci, tudi možje so malo lunatični. Jaz zaenkrat še trkam na les, čeprav sem videla, da je tudi moj razdražljiv. Štos je pač v tem, da so razlogi za razdražljivost drugod, ponavadi v službi, ampak ker se tam ne morejo spucat, se spucajo doma, ker je tako bolj enostavno - doma ne bodo naleteli na zid, prav gotovo bodo nekoga prizadeli, ker je itak to edini cilj takega prepucavanja in doma jim nihče ne bo dal odpovedi. Kot je rekla Tiamo - vsaka je že bila na tem, da bi svojega skoraj najraje pred vrata postavila, jaz se vedno šalim, da sem prej imela še moč, ker je bilo stanovanje moje user posted image , to sedanje je pa pol pol. Nesporazumov je pri nas sicer malo, vendar moram povedati da tudi na račun dobrega razumevanja z obema družinama. Če bi tam zaškripalo, bi zelo kmalu močno škripalo. Zato se nič ne čudim.

Jessy, vidve pa res ne moreta iz začaranega kroga. Upam, da se Neja vseeno ne naleze. Tega adeno virusa se spomnim, ga je enkrat imel Aljoša, ampak je k sreči trajalo maximalno pet dni. Ne čudi se, če te bo začelo laufat na stranišče, virus se namreč seli od oči preko nosa, skozi grlo v želodec in nazadnje v črevesje. Traja pa nekako od 3 - 10 dni, se pravi je popolnoma nepredvidljiv. A ti si tudi na Aspirin alergična? Jaz tudi. Sicer mi ne oteče jezik in ustnice, ampak oči in po njem kako uro brez prekinitve kiham. Potem pa raod kihanja postanem čisto zabuhla. Oz. tako je bilo nazadnje, ko sem ga vzela pred desetimi leti. K sreči pri meni tudi Lekadol deluje pri bolečinah in vročini, tako da se kar tega držim.

Punce, držite se, očitno je na pohodu eno težko obdobje za avgustovke, pa bo res treba eno srečanje, da odpojemo kak urok proti temu user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
27.11.2007 6:46:52   
nanka
Joj Katy, tudi meni je hudo, ko berem to, ampak mi vseeno ne da miru, kako ti mora očitati, da nič ne zaslužiš, saj imaš porodniško, pa še knjižiš in to že od Timona naprej, a tega ti nihče ne plača? Jaz se mu pa nebi pustila, prav tako ne dovolim, da me daje v nič in mi naprej meče, da me je živel tisto leto ko sem hodila še v šolo ( saj sem res, pa vseeno). No meni tega do danes še ni rekel, pa je mimo že 17 let . Oba sta se odločila za življenje skupaj in vsaka nadalnja odločitev je skupna. A ko bo šlo kateremu otroku slabše v šoli ( bog ne daj da bi, ampak) ali bo zato tebe krivil? Sorry, Katy sam tale tvoj me je pa kar malo razjezil ( tudi jaz s svojimi starši nimam dobrih odnosov in prav tako nisem v zakon prinesla ničesar in mi tudi v vseh teh letih niso dali ničesar, saj pri 18 kaj pa lahko prineseš), sem pa zato vseh teh 17 let vlagala v skupnost svoje delo in življenje, prav tako pa ti, zato te ne sme dajat v nič, pokaži mu svojo samozavest in mu povej kako in kaj, postavi se zase, to kar on izvaja na tebi je psihični pritisk.

Saj ne vem ali naj tole pošljem ali ne, upam, da nisem napisala česa preveč, če pa sem pa upam, da ne zameriš...

Tina, čestitke tvojemu možičku za zbran pogum in menjavo službe. Samo da ste vsi zadovolnji pa bo.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
27.11.2007 8:46:37   
petri85
Kety,če je kdo priden, si to zagotovo ti! Moram priznati, da zares ne razumem očitkov tvojega možauser posted image  Upam, da je bil res samo vpliv lune. Drži se!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
27.11.2007 8:54:08   
ery
Dobro jutro..

Oh Kety...se mi res smiliš... Jaz pa nimam na žalost ne vem kakšnih tolažilnih besed, saj sem bila jaz skoraj na istem... Saj se spomnite..problemi...  Strinjam se z nanko, res ti ne sme rečt, da nič ne delaš.. sama si z dvema otročkoma, delaš doma, kuhaš, gospodinjiš, narediš vse zanj, zvečer utrujena dol padeš.. hm, kaj bi pa on sploh rad??

Glej, midva sva 2 -3 mesece nazaj imela take probleme, da je noro. Bilo je že na tem, da on spoka.. (To je glede krega med mojimi starši in mojim).. Gledala sva hiše, vse... Potem je meni nekaj kapnilo in sem se 100% odločila, da se nočem preseliti, ker je povsod potreben kompromis. Je moj rekel, da gre sam..OK, naj gre... nekaj časa nazaj mi reče, da bova tukaj, ampak da se z mojimi ne pogovarja in ga ne silim... Ok.. pa da naj sedaj vidim, kolk me ima rad, da bo ostal tukaj...Skratka, moram potrkat, sedaj je super... Med nama.. na plesne bo šel..user posted image ... Upam pa, da ga nekega dne pripravim do kake besede z mojima, kot tudi starša...

To ti hočem poevdat, so taki padci, da misliš, d aje vsega konec.. najraje bi res šel...Amapk se vse uredi, tako da je prav... Kety, naredi tako kot ti srce narekuje, ...mogoče ima pa samo tak dan... Pogovorita se... to bo še najlažje... in povejta drug drugemu kaj pričajujeta in kaj si želita....

No včeraj sva šli pa z Niko na plesne k Natasixy. Mi je bilo kar malo smešno, ko sem jo zagledala, pa nisem vedla kam naj jo dam.. No in potem jo le vprašam, pa mi reče, da sva bili sošolki na faksu.. Sem s eje takoj spomnila... je imela dolge lase... A ne Natasaxy? user posted image  
No plesne so mi bile všeč, z Niko sem bila kar zadovoljna, doma je skos ponavljala, itak se pa še lovi... ampak je blo fino... Natasaxy, ti si pa super, se vidi, da te imajo otroci ful radi... user posted image  

No zdej grem pa delat....

papa

Jessy, joj..pozdravi se... kako si pa danes kaj?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
27.11.2007 9:20:35   
Pikaču
Kaj naj pa jaz napišem, glede teh naših možičkov? No, sej je tud pr nas kar pestro včasih, in vam povem, da z možem ne najdeva skupnega jezika, ampak nekako se potem zmenimo ali pa kar pozabimo, da je kaj bilo user posted image ! Kety, kakor si že sama povedala, res ne poznam ozadja tvoje zgodbe, tko da ti samo želim, da čimprej uredita in se pogovorita.
To s starši je pa itak spet druga zgodba, tud sama sem včasih na taščo jezna, ampak se kar zadržim, saj sem vendarle pod njeno streho, pa tud mož skoraj vedno potegne z njo in seveda s tastom. Zmeri preveč rečem, pa jo samo omenim.

Npr. nekajkrat sem ju že ujela, da sta bila v našem stanovanju, pol sem se pa odločila, da ga bom zaklepala. No, in ker mož pa Ema zadnja odideta iz stanovanja, mož zaklepa stanovanje, večkrat pa ga pusti odprtega, ker ga enostavno pozabi zakleniti. No, da vam povem, da mi tud hrana že iz skrinje izginja, pa noben nič ne pove, pa po mojih računih se stika,... V glavnem želim povedati, da se tud midva zaradi tastarih, mojih in njegovih, kregava. Pol pa pravim, da naj kaj reče, pa dobim nazaj, da naj neham pretiravati, pa zakaj iščem kreg...
Res, tudi moj ravno menja službo, pa je vse itak napeto pa stresno v službi, pol pa pride domov, pa sam o službi gor pa dol, drugo ga pa itak ne zanima...Jaz pa moram priznati, ko pridem domov, odklopim službo in tko je prov.

Zame je popoldne samo Ema in družina in želim čas izkoristiti maksimalno najboljše.

lp vsem

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
27.11.2007 14:43:26   
petri85
Ema19, ti moraš biti pa močna, da vse to prenašaš!user posted image  Men bi se  zrolal že, da mi en hodi po stanovanju, ko me niuser posted image ...da, pa še kaka stvar izgine, me pa ne vidijo več NIKOLIuser posted image  Fuser posted image , ne morem verjet, da se vam dogajajo take stvariuser posted image

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
27.11.2007 14:55:15   
Tiamo
dan,

danes sem bolj aktivna na drugih formih in predno grem sem rekla, da še malo sem pogledam.

Ema, tudi meni bi se zmešalo, če bi mi nekdo stikal po stanovanju. Moja mati je bila tudi taka in ko prišla na obisk so jo same oči. Ko je enkrat čuvala Demi mi je vse voščilnice prebrala, ki sem jih dobila v porodnišnico in sem jo kar nadrla. pa ni nič kaj takega naredila, razjezilo me je, da je že omaro odprla in jih ven vzela. Zdaj ponavadi pride in bi kar nekaj pospravljala in potem ji kar rečem, mami moja, ti kar brskaj če te je volja, itak nimam kaj skrivat...če pa kaj imam za skrit, imam pa na drugi lokaciji. Potem jo itak mine... zmanjkalo mi pa še nikoli ni nič, itak če kaj kdo rabi pove in mu rade volje dam.

Tašča, ki pa je večkrat čuvala Demi, si pa še posode ni upala pospravit in zloženo perilo nesti v najino spalnico na posteljo.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
27.11.2007 15:19:37   
Jessy
Vidim, da so povsod kake težave. Če ne s taščami pa s svojimi najbližjimi. Pri nas smo k sreči te reči uredili že na samem začetku tako da je zdaj zaenkrat vse redu. Se pa vsake tolko spokava z mojim, predvsem zaradi njegovega nereda, ki resnično presega vse meje sprejemljivega. Upam, da mi ga kdaj uspe prevzgojiti.
Ery, a vidve z Natasoxy pa kar sošolki? user posted image  Joj, kolk je svet majhen!

Neja se še vedno upira antibiotiku, ampak se ne damo. user posted image  Še v četrtek vzamemo, potem pa ji damo mir. Upam, da za dolgo časa!
Jaz sem še vedno na istem. Temperatura je nekoliko nižja, le 37,1°C. Danes sem bila v službi in sem zgledala kot en zombi, ki je obseden s čistočo, saj sem se po vsakem kašljanju umivala, da ne bi kakega virusa kam zanesla, čeprav vsi vemo, da sem jih pustila v zraku na tisoče. Tako sem se odločila, da bom do ponedeljka raje doma, da ne bom res kriva kake epidemije na šoli. Tega si res ne bi odpustila. Oči imam še vedno obupne. Se bom potem slikala, če mi uspe narediti tako slikco, pa vam pokažem, kako grozno zgledajo.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
27.11.2007 17:31:25   
Jessy
Ali ima katera kaj božično - novoletnih pesmic? Za poslušat? Bi rabila za v šolo, ker imamo za pripraviti eno točko, pa sem pomislilana petje takih pesmic. Se pa kar mudi - do petka moram sporočiti, kaj smo se odločili. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
28.11.2007 7:52:04   
Tiamo
Dobro jutro,

Jessy naj te spet spomnim MULE in si jih povleči dol.

Danes smo slabo spali, Demi je zdaj dva dni hotela piti mleko ob 3 ponoči in sem ji ga dala, danes pa že ob 1, ampak se nisem dala, tako da sem od 1 pa do 5:20 ene 7krat vstala in ji rekla, da se ponoči spi in se ne pije mleka. Pa tako lepo mi je že spala, sem jo verjetno vrgla iz ritma k sem ji dala dvakrat mleko ob 3 user posted image

Jessy, še dva dni boji z antibiotikom, potem bo pa bolje. Upam, da se tudi ti hitro pozdraviš in se vrneš na stari tir.

Nič danes imam tok dela, moram še na izpostavo Be in še ta dolga je!!!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
28.11.2007 8:27:54   
ery
Jutro,

ae še jaz oglasim malček.. Še danes imam v službi imam praznik, ker ni šefice, jutri pa že po starem. Pa jutri imamo še konferenco, tako da bo dolga še. do 20 h zihr. Ah bo že...

Jessy, z Natasoxy  sva bili sošolki dobro leto, ker sem jaz pol faks pustila.. jah, ni se mi dal učit... No evo, še 2 dni, pa bo Neja rešena anti
Tiamo, po moje se je Demi spet navadla, da dobi mleko. res vztrajaj, da ga ne dobi, saj se ravno zaradi tega zbudi.

Hm, kaj še... razmišljam če je še kaj pametnega za napisat.. Aja, moj je sedaj začel "tišat" za drugega otročka. prejs em jaz, zdej pa on. In me tak čuden občutek zagrabi, ko pomislim, da bi bila spet nosečka... Pa moj pravi, da je od tega že 2 leti in pol.. Ampak si sploh ne znam predstvljat imeti 2 otroka.. ali potem prvega kaj na stranski tir postaviš?

Ah... Malo kompliciram..to znam jaz....user posted image  

V soboto pa plesne..jupii....

Aja še to, če katera pozna tajnico, ki dela v šoli, a se lahko kaj pozanima, če bo res treba imeti naslednje leto VI.stopnjo. To ravn.spet neki govori in priznam jaz bi šla delat VI.stopnjo, ampak ne pa tako, da sama plačam, če MŠŠ zahteva. Ravn.je rekla, da naj se pripravim in to sama plačam. Ja , le od kje??? Pol naj pa še računovodkinja gre v šolo..zanjo se tudi zahteva višja šola po novem... Uf, to bo še pestro....

Ja tko... grem delat, dokler je še mir danes....

pridne bodite, papa

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
28.11.2007 10:13:14   
Jessy
Dobro jutro!

Prav čudno je biti sredi tedna doma. Mi pa paše poležavat in se cartat pod odejo. user posted image  Neja je že pri tašči. Tako rada gre k njima, da je pri nama le kako uro, potem pa gre. Ima veliko zanimivih stvari gor, meni pa tudi paše, da sem malce sama, pa lahko kaj v miru postorim.

Tiamo, sem včeraj malce po You tube iskala, pa sem dobila nekaj zanimivih stvari, zdaj pa rabim še izvedbo, kjer je posneta samo glasba. A morda veš pod kaj moram iskati? Gre za kak poseben ukaz, da ti vrže brez petja ven?
Drugače pa, saj veš, čez komot ga ni! user posted image

Glede nočnega mleka...mi smo na istem. V bolnici ni ponoči pila mleka, ker ga sploh ni hotela. Posledično je potem doma prva dva dni prespala celo noč. Zdaj pa ji zaradi antibiotika dajemo mleko in se ga je spet navadila, tako da me že skrbi, da bomo v prihodnje spet ponoči pili mleko. Po eni strani me jezi, ker to dela, po drugi pa si mislim, da dolgo itak ne bo več, ker ji bomo prav kmalu vzeli flašo in sem prepričana, da iz lončka pa ponoči res ne bo želela piti.

Ery, ti pa samo zagrabi, če se je tvoj tudi začel nagibati k otroku. Prepričana sem, da prvega otroka ne postaviš na stranski tir, ampak dobiš prostor še za enega, ki ga imaš enako rada. Te skrbi so čist odveč!
Glede izobrazbe za tvoje mesto ne vem nič, lahko pa povprašam na šoli, ko bom šla spet gor. Je pa čist možno, ja, da se zahteva, sam običajno v tem primeru delodajalci omogočajo šolanje in ga tudi financirajo. user posted image

Zdaj pa grem zapret vhodna vrata, ker se je že prezračilo, potem pa se lotim kuhanja.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
28.11.2007 11:05:35   
natasaxy
Dan,

vidim da imate kar pestre debate. Tukaj bi tudi jaz lahko veliko napisala, pa ne vem če je primerno.

No na kratko. Mi bi načeloma lahko živeli pri nas doma (vendar moja mami mojega dokler nisem bila noseča ni kaj preveč marala oz. mi je skoz težila, no sedaj smo hvalabogu te težave rešili - je trejalo 6 let, tko da sva že marsikaj dala čez, da sva sploh skupaj ostala). Doma imamo dovolj prostora, tako da bi lahko živeli pri meni, vendar je žal zgornji štuk rezerviran za brata, ki je mlajši in se še par let ne bo ničesar lotil, da ne govorimo o tem, da sta bila mojadva tudi že tik pred ločitvijo ipd. No tako se odločim, da bom živela pri mojem, kjer smo bili do pred mesecem nazaj nagužvani 100% - je sestra delala še hišo zdraven in nas je bilo v ne kaj preveč veliki hiši 11 (midva s tamalim dve sobi, pa sestra dve sobi, pa tast in tašča zgoraj spalnico, spodaj pa dnevna, kuhinja, kopalnica). No sedaj se je sestra odselila in sva midva dobila še dve sobi - sem se že ful veselila, da bomo lahko začeli kaj za sebe delati, da se bosta tast in tašča odselila spodaj in bi mi imeli zgornje prostore, katere bi lahko malo prizidali, uredili in bi bili v roku enega leta na svoje. Sedaj pa nastopi problem, ker tašča noče it spodaj, sicer tast jo prepričuje, da itak bosta stara in jo ne bo nihče nosil po stopnicah,....problem je ker imamo še nepokretno babico (stara 94 let in že 4 leta v postelji - ko enkrat nje ne bi bilo več bi onadva tam imela spalnico in vse ostale prostore spodaj),...tako da sva se dva meseca nazaj tudi midva z mojim sprla, ker je on dobil fiksno idejo, da pa če mami ne bo šla dol živet bomo pač skupaj pa si midva urediva kuhinjo in ostale stvari,...sem čist ven padla, da to pa ne, da sem bom odselila,....samo kaj ko človek nima kam. Stanovanja so pa tako dragauser posted image , pa še kredita ne morem vzet in ničuser posted image . No sej danes se strinja z mano, da tako res ne bi šlo, ker drugače se o.k. razumeva. Me pa še vedno skrbi kako bomo mi prišli na svoje, v prihodnosti pa bi tudi rada imela še kašnega otroka in čas samo za nas, ne da se vedno paziš, kdaj se boš skregal, kako boš reagiral.

Tako na kratko,....povsod je nekaj,....sej sem vesela, da smo lahko kje in da vsaj nekaj na mesec privarčujemo, ker drugače bi šlo vse za najemnino, pa vendar,...tudi jaz se vrtim v začaranem krogu,....čakam na boljše čase al kako bi temu rekli....user posted image  Sem pa vesela, da me tast ima v dobrih očeh in se vsaj z njim lahko vse pomeniva kar nas žuli in stoji na naši strani,...upanje jeuser posted image user posted image

Upam, da ne zamerite, če sem se po dolgem času še jaz malo odprla na to temo,...

Kety zato upam, da bosta rešila problem in da je luna za nami. Ker je bilo res noro,...tud midva sva bila za vikend bolj vsak zase, ker sva se skoz neki bockalauser posted image . Piši kaj, da vidimo kako ti gre.

Šibam nazaj dela,...upam, da mi ne zamerite, ker sem se tako razpisala,...

čao

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
28.11.2007 11:42:49   
Nončika
ALO!

DA SE NA KRATKO TUDI JAZ JAVIM. NI ČASA, DOMA PA ZAENKRAT ŠE NIMAM NETA. RAHLA KRIZA.

PRI NAS PA ŽIVIMO TAKO. SMO PRI MOJIH STARŠIH, BAJTA JE PRITLIČNA, Z MOŽNOSTJO IZGRADNJE MANSARDE. KO BO KEŠ BO NEKAJ RATALO. RAZPOLAGAMO Z DVEMA SOBAMA, Z NAJINO SPALNICO IN NOEMINO SOBO. MOJA MAMA JE RAHLO KRIZA. IMA DNEVE, KO SE V VSE IN VSAKEGA VTIKA. PO STVAREH NIMA NAVADE VRTAT, ISKAT. ČE KAJ RABI ME VPRAŠA IN JI POTEM DAM.
IMAMO SKUPNO KUHINJO, DNEVNO SOBO, KOPALNICO. ZARADI KOPALNICE JA TAK ALI TAK VSAK VEČER KRIZA. user posted image
Z MAMO SE VELIKOKRAT KREGAM, FOTER JE FULL OK. SAMO SVA SI PREVEČ PODOBNA. MIDVA SE REDKO SKREGAVA, KO SE PA SKREGAVA SE NE POGOVARJAVA DNEVE.

SEM ŽE VEČKRAT SKORAJ SPOKALA IN NEKAM ŠLA. SAMO VELIKO VPRAŠANJE, LE KAM?user posted image MOJ V STANOVANJE-BLOK NOČE ITI. NJEMU SO VSE ZELENICA IN NJEGOVE ŽIVALI. KREDITA NE MOREM VZETI, MOJ BI BORE MALO DOBIL. TAKO DA ZAENKRAT SMO PRI TEM, DA ŠPARAMO IN SE PRIPRAVLJAMO NA ZAPIRANJE MANSARDE. UPAM, DA BOM TO V KRATKEM DOŽIVELA.
MOJA STARŠA IMATA MOJEGA ZELO RADA. SE NE KREGA TOLIKO KOT JAZ. HA, HA Z NJIMA NE. NO SAJ Z MANO TUDI NE. MIDVA SE SKREGAVA REDKO, AMPAK POTEM LETIJO TAKE BESEDE,DA….SE PA TUDI HITRO POBOTAVA. PA ŠE NOEMI SE DERE: MAMI ATI TIHO, TIŠINA!!!!

ERY, TI BOŠ MORALA NA FAKS, JAZ PA MAM DVE STOPNJI ŠE V DOBREM. SICER MI PA KAR PAŠE. TI KAKO STOPNJO POSODIM?

JESSY, LEPO, DA JE NEJA BOLJŠA. PA TUDI TI SE LEPO POZDRAVI.

NATASY-PODOBNA SITUACIJA JE KOT PRI VAS. OTROKA SI ŽELIM, AMPAK PREJ BI RADA BILA NA SVOJEM. BO ŽE.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
28.11.2007 11:49:23   
ery
Oj,

ja vidim , da je povsod nekaj... Ah..sam tko s eje brezveze kregat, kaj imaš od tega?? Moji itak nad mojim niso navdušeni, to pa zato, ker vse direkt pove, pa ni veren..joj..

je pa res, jaz ne grem nikamor, kredita ni vse skupaj nič, tako da je moj za1x pri tem tudi popustil. Nikoli pa ne veš, kdaj ga kaj prime...

klarika, kako bom mogla na faks? Jaz ne bom plačala, ker tudi nimam... A bo potem računovodkinja tudi mogla? Kar naj plača MŠŠ. rečeno je bilo, da kdor je zaposlen s V.stopnjo, se to obdrži, nadalje kdor išče službo, je pa potrebna VI.stopnja.

ja dej mi eno stopnjo, če lahko...user posted image

papa

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
28.11.2007 12:07:29   
Nončika
ERY, TUDI MOJA KOLEGICA DELA KOT TAJNICA NA ŠOLI Z V. STOPNJO. SAMO ZA PRIMERJAVO SEM NAPISALA, DA MORAŠ NA FAKS. JAZ SEM PA GA NARDILA PA MI NIČ NE POMAGA. SEM SE ZAPOSLILA NA DELOVNEM MESTU, KI ZAHTEVA V.STOPNJO MAM PA KONČANO VII STOPNJO. user posted image SMOLA PAČ. SE NE SEKIRAM.

NO TUDI JAZ SEM KAR TAKA, DA POVEM VSE NARAVNOST. POGOSTO BREZ PREMISLEKA IN NE POMISLIM NA POSLEDICE. SE PA HITRO TUDI OPRAVIČIM, ČE NIMAM PRAV.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
28.11.2007 12:31:41   
ery
Klarika, kaj pa tvoja prijateljica pravi-že ve kakšen zakon bo drugo leto?

Ja razlika je, da se ti opravičiš, moj pa vztraja pri svojem in napake ne bo priznal.. grrr...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
29.11.2007 7:05:09   
nanka
Dobro jutro,

komaj se še javljam, v službi imamo tako noro, da niti pomislim ne na internet, popoldne je pa tudi kaj, tako da hodim spat vsak dan že ob 21. Danes sem bila v službi že ob 5.40.
Začeli smo z novim projektom in upamo da ga bomo končali do aprila, ko se bom poslovila od službe, šefica mi pravi naj vsaj do aprila zdržim. Bomo videli kako bo, ampak zaenkrat sem brez težav, samo narazen lezem. NS imam tako šele 27.12. prav tako pregled.

Vidim, da imamo vse takšne ali drugačne težavice s podnjamništvom pri starših. Midva sva tudi pri njegovih, prvih pet let mi je bilo za zbejžat, potem se je pa vse uredilo. Njegova sestra z družino se nam je umaknila, midva pa sva vse prostore renovirala in najbolj važno kar sva naredila je, svoj vhod na drugi starni hiše. Vam povem, da sploh ne vem da živimo skupaj, ker smo popolnoma ločeni. Zdaj se s taščo super razumemo. Sicer k nam lahko pride v copatah okoli hiše, ampak pozvoni pa vedno. Tako da punce vse se bo uredilo, samo vaših živčkovm bo šlo malo v franže. Jaz sem tudi bila že čisto na koncu, tik pred selitvijo, pa se je na koncu vse lepo izteklo. ( verjemite, takrat se mi je zdelo brezizhodna situacija).

Ok dovolj, zdaj pa veselo na delo... 

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
29.11.2007 7:48:05   
Jessy
Dobro jutro!

Verjetno ne morete verjeti, da se jaz oglašam tako zgodaj, ampak naša tamalčica se je danes odločila za nek štrajk in je že od 6h v luftu! user posted image  Je hotela iti lulat, pa sem jo dala, pol pa spet nazaj spat, ampak sem jo samo polegla in prišla do svoje postelje, že je spet kričala, da jo lulat. Se je nato samo izmišljevala, da bi bila pokonci, tako da sva vstali. Jaz bi pa takooo še spala. Sem šla šele ob 1h spat.

Takole...zaenkrat od mene le to....

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
29.11.2007 8:06:56   
zoya24
Dobro jutro,

tudi jaz sem že slabo urico v službi, čeprav moram priznat, da poleg kavice in zajtrka še nisem veliko naredila. No nam bolj okroglim nam zdaj malo prizanašajo user posted image . Drugače sem pa že z eno nogo na dopustu, še danes in jutri, s tem, da imam danes ob 10. uri še eno konferenco, jutri pa bolj dan za poslavljanje in pospravljanje. No večina sem itak že popedenala.

Danes je šlo nekaj sodelavcev v IKEO, tako, da bomo končno tudi mi za malega kupili "veliko" posteljo, no vzeli smo velikost 160*70, nekaj takega. Komaj čakam, da mu jo namontiramo. No pa naročila sem še nekaj drobnarij, nekatere stvari so res ceneje.

Kar se teme staršev in tašč in tastov tiče ter skupnega življenja tiče, vas pa jaz vse, ki živite doma ali pri moževih starših občudujem, še sploh tiste, ki imate vse bivalne prostore ter kuhinjo skupaj, meni bi se definitivno zrolalo. Ne bi mogla niti pri svojih živet, niti pri njegovih. Midva (jaz) sva šla raje v najem garsonjere, kot da bi pri kom živela. Čeprav od mojga starši so imeli skoz eno idejo, da se bom jaz v Mb preselila, da bomo skupaj živeli, najprej pač v njegovi sobi, pol bi si pa že malo poštimala. No potem sem mojega skoraj pol leta "prepričevala", da gre v LJ delat, da je tu bolje, da bova skupaj (jaz sem takrat še študirala),..itd. Tako, da sva zdaj tam cca 70km stran od mojih in pač dobrih 100km od njegovih in meni tako res ful paše. Sva imela srečo, da sva lahko vmes kupila stanovanje, scier na kredit, pa vendarle sva ga sama. Je pa res, da nisva imela težav z zaposlitvijo, niti jaz takrat še s študentskim delom. No v glavnem jaz ne bi zdržala. Kar se pa denarja tiče, je sicer res, da on enkrat več dobi plače in da ja, da bo verjetno v 3/4 financiral bodoče stanovanje, samo mu niti na mislel ne pride, da bi mi to naprej metal, moje delo doma je vredno prav toliko, kot njegova višja plača, ma še več. Take izjave me čist pogrejejo!

No malo sem naložila, ampak imam ravno čas user posted image . Zdaj grem pa delat! user posted image

Lep bodite!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
29.11.2007 8:07:10   
Tiamo
Jutro,

sem pogledala debelo kaj se Jessy oglaša že tako zgodaj, zdaj vem da je krivec Neja. No, Jessy kar navadi se, takole imamo mi zvečer, 5krat lulat, 10krat kakat, 10krat žejna...če imamo pa slučajno obiske, gre pa samo enkrat lulat in potem zaspi, je uvidevna k vidi da nimam časa. Danes smo super spali, zaspala je okoli 20:15 in spala celo noč, brez da bi prosila za mleko, je včeraj pomagalo k ji ponoči nisem hotela dati mleka user posted image

Predvčerajšnim zvečer mi moj reče kaj si želi za NL, da mu ne bi kupovala kakšne bedarije. Zaželel si je britvice. Potem mene vpraša kaj si jaz želim in seveda mu rečem nekaj majhnega, ki je zastoj, je takoj pokapiral in potegnil surlo!!! Včeraj mi reče, da je imel ponoči more, da je sanjal, da sva imela še enega in da je bila cela groza in me prosil naj počakam samo eno še leto,da bova malo prišla na zeleno vejo. Nevem kaj naj rečem, a naj bom vesela, a naj bom žalostna, ker lahko mi po enem letu reče NE! Vsaj upanje mi je dal, čeprav ga mi ga je zbil s tem, ko je rekel, da če se pa prej zgodi kakšen UPS, me pa prosi naj grem delat splav!!! Sem rekla, da žal ne bi šla splav delat...potem je rekle, da ne bo več sex** user posted image user posted image  Vidite povsod so problemi!

Povem vam pa da vsak dan sanjarim o user posted image  in vsak mesec upam da ne bi prišla M, zdajle me že križ boli, tako, da bo vsak čas prišla. Lahko sem samo srečna, da po tistih tabletih, zdajle M ni že 3 tedne user posted image , prej sem jo imela na 14 dni.

Nanka, jaz sem zate tok vesela, da si user posted image . Komaj čakam tvojo NS. Do aprila bo pa minilo tiktak, ti samo lepo počasi in mirno.

Dost sem naložila za dobro jutro....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...

Kaj bi naredili?
mi_2

Pričakujete otroka, s partnerjem pa sta izbrala ime, ki sorodnikom ni všeč. Bi upoštevali njihovo mnenje in izbrala drugo ime, ali pa menite, da se njih to sploh ne tiče?

Menjali bi (6%)

Obdržali bi (94%)

Število vseh glasov: 253

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!