violinski
|
Dober večer! Berem dobre novice in sem vesela, da je tako. Bamby, če je za Jessy prenočevanje problem, lahko - če bo morala še ostati v LJ - kako noč prebivakira tudi pri nas. Prostora je veliko, če pusti Nejo samo recimo nekje med 22. uro in 6. zjutraj, mala lahko ta čas spi in ne bo niti opazila. Bamby, če ne bosta šli še domov, ji omeni to možnost, pa me lahko pokliče, saj ima moj telefon. Nanka, super novice, zdaj smo torej v veselem pričakovanju NS. Komaj čakam, da mi poveš, kaj so rekli otroci na novico. Kakorkoli, naj potekajo stvari tako, kot je treba. Natasa, zal mi je, da je pri vas tako, še živo se spomnim, kako si se veselila nove službe in tega, da boš končno imela neki ustaljeni urnik in delo. Škoda da se je tako obrnilo. Bom sedaj malo bolj pozorna, če se bo pri nas na vašem koncu kaj dogajalo, pa ti na ZS posredujem kak zanimiv razpis. Ampak vseeno držim pesti, da nazadnje ne bo najbolj črn scenarij in bo tudi zate kaj pozitivnega. Kety, očitno tu pa tam pridejo take čudne noči, ko se otroci nikakor ne naspijo, starši pa še dvakrat manj, ker nas še skrbi zraven. Ni nujno, da Timonu bolj paše, da nekdo spi z njim, ima pač ene navade pri babici, druge pa doma. Mogoče je bilo samo zaradi menjave postelje. Glej mene, že petnajst let se za vikend furam nazaj domov (ali na dva do tri vikende) in prvo noč tam vedno slabo spim. Ta drugo noč je pa že bolje, če pa ostanemo dlje, potem sploh nimam več problemov. Verjetno je podobno tudi z otroki, pri tem da so oni še tristokrat bolj občutljivi od odraslih, ki si vsaj z glavo damo dopovedat, da je pač drugače. Oni vse te spremembe občutijo. Pa še to, ko že likaš, jaz imam tudi eno goro perila, pa lahko prideš še malo k meni . Ery, kakšno lepo stvar sta si našla za urice, ki jih bosta imela samo zase! Midva tudi že sto let odlašava tele plesne (vsak zase sva že kdaj hodila, skupaj pa še nikoli), ampak sedaj ob večerih itak nimamo nobene varuške na razpolago, zato spet odlagava za nedoločen čas. Sem se pa nasmejala tvoji izjavi, da greš že četrtič na prvo stopnjo, sem najprej čisto za smeh pomislila, če si mogoče z vsemi svojimi prejšnjimi ljubeznimi vedno hodila na 1. stopnjo plesnih Brez zamere, je bilo res samo v štosu. Zdej si me pa še zintrigirala s tisto Qulandijo in C&A - to je edina trgovina, kjer najdem oblačila za svoje mere... Sem utrujena, grem počasi. Naj bo lahka noč!
|