|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
29.11.2007 9:51:34   
Nončika
alo!

Jessy, dobrodošla v klubu. Noemi se prebuja nekje med 6.30 in 7.00. spat pa hodi pozno nekje med 21.00 in 21.30. seveda spi čez dan, ker če ne je prava kriza. med vikendi bi prav pasalo, če bi dlje spala, pol bi jaz tudiuser posted image .

Zoya, srečnica, uživaj! no, če pa živiš pri starših, neglede pri svojih ali njegovih ima tudi prednosti. imaš varstvo takoj pri roki. no, vsaj jaz.

Nanka, upan, ka se bo tudi pri nas tako razpletlo in rešilo kot se je pri vas. zdaj mam službo in načrte za zgornjo etažo. pri nas smo pri mojih in sem jaz večkrat ta, ki bi spokala in nekam šla in ne moj, ki je zet pri hiši. samo znam, da bi mojega fotra pokopalo, če bi se midva odselila.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
29.11.2007 10:14:00   
Jessy
Pozdravček še enkrat!

Pri nas že pošteno diši po kosilu. Drugega mi itak ne preostane kot da kuham, če sem pa že tako dolgo pokonci. Neja pa je spet pri tašči.

Zoya, a kar na dopust greš? user posted image  Super! user posted image  Pa menda ja ne še na porodniško, al kaj? A je možno, da boš zdaj dopust koristila, poem pa porodniška? Joj, a smo res že tako daleč? Uffff....

Tiamo, mleko je resnično razvada, al pa druga pijača tekom noči. Jaz vidim pri sebi, da če bom eno noč vstala in šla piti, potem se bom naslednjo spet zbudila in skoraj ob isti uri. Pri otrocih je zagotovo ista reč. Je pa res, da jaz raje vstanem, dam tisto mleko in se čez 10 min mirno uležem nazaj, kot pa da bi jo 1 uro ali več poslušala, ko bi se dristala v postelji. Men se to res ne da. user posted image
Kar si povedala o tvojmu user posted image  pa meni tudi zvenijo kot besede upanja! Po moje se bo itak omehčal še za enega. Verjetno res ne prav kmalu, ampak se bo! Splava pa jaz tudi ne bi šla delat. V teh letih pa res ne. Če bi bila najstnica, potem verjetno bi, če bi mogla prikriti staršem, ker oni tega ne bi dovolili, ampak zdaj, ko imamo pa službo in stanovanje, se mi pa zdi, da bi mogla biti res fuuuuul huda kriza, da bi šla to delat. Prepričana sem, da vama ne gre tako slabo, da ne bi mogla še enga imeti. user posted image

Klarika, tako zgodnje vstajanje ni zame. A ni čudno, da za v službo čist komot vstanem ob 6h ali pa ob 6.40, ko je pa vikend ali pa sem doma, mi je pa vse, kar je pred 9. uro, čist prezgodaj. user posted image  Da bi se pa to ponavljalo redno, bi pa verjetno kar mal ponorela. Pa praviš, da Noemi še tako pozno gre spat, pa še popoldne skoraj ne spi. Joj, joj...to je pa hudo! Vsaj zame, no!

Glede tašč in tastov....tudi jaz bi zeloooo težko gospodinjila skupaj s taščo v isti kuhinji. Lažje bi s svojo mamo, ampak vem da brez prepiranja v tem primeru ne bi šlo. K sreči smo popolnoma ločeni s taščo in tastom, pa čeprav lahko hodimo v copatih drug k drugemu. Občudujem tiste, ki več let upajo tako živeti. Seveda, če ni druge možnosti ,se tudi to da, ampak sama bi takem primeru raje šla nekam v najem, pa da je mir pri hiši.

Grem mešat, da se ne zasmodi.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
29.11.2007 10:36:07   
Tiamo
off topic,

tazgale medveda bo dobila na novo leto..dvigneš mu Bandy žep, spodaj je PLAY gumb, na dlaneh se vidi na sliki, je za višanje in nižanje glasu...upam, da ji bo všeč...mah nisem več čist prepričana...

včeraj mi je vzgojiteljica rekla, da je Demi čist tehnični tip. Sovrtčan je v vrtec prinesel otroško orodje in Demi je čist notr padla, žagala, s kladivom tovkla, vijačila, .... bi ji mogla namesto medveda kupiti delavnico

user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
29.11.2007 10:39:22   
zoya24
Jessy tako kot si napisala, cel december sem na dopustu, potem pa z 3. januarjem na porodniško! user posted image   Bo kar hitro minilo se strinjam.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
29.11.2007 10:40:44   
Nončika
Jessy, saj Noemi spi čez dan. če ne bi spala bi bila kriza. redko se zgodi, da ne spi. če se pa že zgodi mi pade v posteljo že pred 20.00. čez dan še vedno spi po 2 uri ali pa vsaj uro pa pol.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
29.11.2007 11:20:03   
Jessy
Klarika, se opravičujem.user posted image Površno sem prebrala! user posted image

Tiamo, morda ji bo pa medved čist všeč! Drugače pa naša tudi stalno nekaj šravfa, ali pa se ukvarja z bagerji, kamioni in buldožerji. user posted image

Zoya, ja, potem pa le fajn uživaj!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
29.11.2007 11:32:27   
Tiamo
ji bo mogel biti všeč, hehe.

Sem pa mojemu očetu rekla naj ji on kupi orodje, da bo malo šraufala.

Jessy imaš ti kako idejo ali veš za kako stran na netu o slikanih zgodbicah za otroke; npr: o novem letu, božiču ali kakršnikoli drugi zgodbi...ni važen jezik, važno je da je vsaj par barvnih slikc, ki tvorijo zgodbo...

takele iščem http://www.magickeys.com/books/wolstencroft/index.html

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
29.11.2007 11:54:47   
Jessy
Tia, tega pa res ne poznam. Se pozna, da sem v višjem razredu in mi to ne pride v poštev.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
29.11.2007 12:26:59   
ery
Punce, jaz bi vas pa le nekaj vprašala... Ker nimam nič časa za pisat, se pozna, da je šefica prišla.... user posted image  

Kaj boste kupile otročkom za Miklavža???

Jaz letos nimam pojma.... Ali se kje dobi velik plišasti medvedek PU????

Ali ji kupit kako igračo, da bo kaj koristnega od nje odesla? kakšno knjigo?? letos sem brez idej..pa še časa nimam letat po trgovinah...

Prosim za nasvete..hvala....user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
29.11.2007 13:07:19   
Tiamo
za miklavža Demi ne bo dobila nič!! Ji bom pa od sobote naprej skrila v sobi tako malo škatljico v kateri bo sprintana zgodbica v sliki (sem našla material, ful lušten http://pbskids.org/barney/children/storytime/index.html), ona jo bo morala v sobi najti in potem ji bom povedala pravljico.

Pu-ja lahko dobiš povsod, v Babycentru, Arielu...jaz ti predlagam , da ji kupi posteljino od Puja, boš imela ti od tega nekaj, pa še Nika.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
29.11.2007 13:22:15   
Nončika
Ery, a mate obdobje medvedka Pu-ja? jaz že popiz...itis dobivam od teh stvari. vsi medvedki imajo ime Pu, pa če so ali niso podobni Puju. na repertuaru risank je samo pu,...

zdaj jo sicer malček vleče My little pony, ampak ni primerjave s Pujem. in to vse skupaj traja že full cajta. cca 6-7 mescev.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
29.11.2007 14:09:19   
Jessy
Tiamo, dobro stran si našla! Boš poročala, če je bila Demi navdušena!

Ery, jaz se Miklavža odpravljam kupovati že cele 3 tedne, pa mi nikakor ne uspe priti do Ljubljane, zato se bom po nakupu odpravila kar tu pri nas.
Pogledat bom šla v knjigarno, če je kakšna "pametna" knjiga z medvedki. Mislim, da obstajajo neke knjige o medvedu Jaki. Potem ji moram kupiti enega medvedka, ker ko jo vprašam, kaj naj ji prinese Miklavž, pravi samo za medvedka - da ne govorim, kolk jih že ima. Potem bom pogledala, če je kakšna fajn družabna igra, pa zobno ščetko in pasto bo dobila, pa nekaj nogavičk in spodnjic (to dvoje imam že kupljeno) ter seveda kake palčke, ribice, smoki, kinder jajček, pomaranče in nekaj € v kovancih za v šparavec. Copat očitno ne bom našla, pa nič hudega, jih bo pa Božiček prinesel, če jih do takrat dobim. Mislim, da bo to kar vse.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
29.11.2007 14:10:13   
ery
Klarika, ja, imamo obdobje Pu-ja že nekaj časa.... Do včeraj so bili tudi pri nas vsi medvedki Pu-ji...user posted image  Pol smo šli pa v Pikapolonico, tam je bil en velik emdved, jo vprašam, če je Pu, ona pa Ne. Končno, da vsaj ve, da niso vsi Pu-ji.. Ampak so pa smešni tile naši otročki, ane? user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
29.11.2007 14:13:00   
ery
Jessy, saj bo neja veliko dobila.. Če je pa že preveč vsega, je pa vsa zmešana in ne vem s čim bi s eigrala... Jaz tudi razmišljam za knjigo, in prav tako o kakšnih takih igrah sem razmišljala, sam pa nič ne poznam... user posted image  za take starosti, mislim...

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
29.11.2007 14:13:20   
nanka
Ery, naša bo dobila pojočo knjigico od Fischer Price-a, za novo leto pa pod smrekico knjigico o psih, tako ima na vsaki strani kožušček.

Naša gleda pa samo risanke od Spider mana sinhronizirane, meni se tudi že rola, ker imam samo 4 risanke, pa se vrtijo non stop. Drugih sploh ne marauser posted image .

Tako počasi se zaključuje delovni dan, jutri je pa peteeeeeeeeeeeeek.

Zoya še jutri, pol pa vse štiri v zrak, vsaj za dva meseca.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
29.11.2007 14:26:41   
petri85
Jessy, vidim, da si doma...a imaš bolniško za Nejo ali zase? Kako pa sta z Nejo? Z antibiotiki ste že zaključili?

No, jaz samo čakam, kdaj bo David z vrtca prinesel kake pikiceuser posted image ...namreč v vrtcu razsajata škrlatinka in norice.

Vidim, da govorite o darilih. No pri nas smo raznimi pliškoti zaključili, ker so se samo valjali...niso nobenemu zanimivi. Midva sva bolj komot, tako, da sva nakupe opravila kar s kavčauser posted image  David bo dobil medium set lokomotivčka Tomaža, pa ene puzzle, pa lepljenko/barvanko...sicer še ne veva kaj mu bova dala za Miklavža, kaj za Božička.
Za Benjamina sva pa kupila en set vodnih nagajivčkov za v banjo, leseno sestavljanko, pa didaktično kocko(ki jo bo dobil za RD/Božička)...pa mi je res ful dobra in vem, da je obema ful všeč.

Darila za bližnje imava pa tudi že izdelane v glavahuser posted image ...upam, da jim bo všeč!

Aja, pa vsem, ki vam kaka stvar greni življenje...mislite pozitivno, pa se bo vse izšlo!user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
29.11.2007 16:13:34   
Jessy
Petri, jaz sem na bolniški zase. Imam adeno virus. Danes so moje oči za odtenek malo manj rdeče barve, sam so še vedno grozne. V ponedeljek grem pa res nazaj delat, pa magari s sončnimi očali. user posted image
Neja je že pozdravljena. Danes sva vzeli zadnjo dozo antibiotika in upam, da bo zdaj za doooolgoooo mir!
Tista didaktična kocka je pa meni izredno izredno fajn! Sem jo tudi sama že dolgo opazovala, pa se mi zdi, da je za Nejo že malce prepozno za kaj takega, za mlajše je pa idealna igračka. Res sta dobro izbrala!

Če bi jaz nakupovala v Ljubljani za Miklavža, potem bi tudi poiskala kakšno leseno železnico, ker ima to full rada, ali pa kak velik plastični nakladač ali bager, katerim se lahko privija in odvija kolesa ali druge dele. Žal pri nas nimamo toliko izbire, tako da bo kar nekaj vse skup. user posted image

Nanka, od spidermana se ti pa res lahko rola! user posted image  Pri nas jo je k sreči minila obsedenost z morskimi psi, tako da pogleda tudi malo morsko deklico, dalmatince, pa pingvine, drugače pa je KIKA skoraj stalno prižgana, pol se pa krega, ko ji kakšna risanka ni všeč in kar misli, da lahko prevrtiva naprej. user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
29.11.2007 17:35:54   
Tiamo
No ideja za darilo, v Hoferju bo v akciji kuhinja ali delovna miza medvedek PU  

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
29.11.2007 19:11:42   
violinski
Dober večer!

Joj, kako sem vas danes pogrešala! Sicer v resnici nisem imela časa priti na RR, ampak se mi takoj pozna, če nič ne pišem, ker imam sto stvari za napisat pa za komentirat vaša pisanja.

Tako kot Zoya tudi jaz dajem kapo dol pred vami, ki živite pri svojih starših ali taščah. Tako kot ona, sem tudi jaz mojega moža prepričala, da ko si kupim stanovanje, gre z mano in pika. In se ni niti malo upiral. Jaz imam sicer še danes občutek, da je predtem blazno slonel na svojih starših, predvsem na mami, ki je sicer zlata mami, ampak je svojima otrokoma vedno vse težave rešila ona in še danes bi najraje tako delala. Po drugi strani sem jaz šla od doma - sicer študirat - pri 18., starša sta mi bila vedno na razpolago, vendar sem si vse poti odpirala sama (in tudi posledice svojih napak požrla sama). In zato tudi tista moja odločnost, da bova raje zapufana, kot pa da bi živela pri enih od naših staršev. No, pa tudi na svobodo pri svojem odločanju in gospodinjstvu sem se navadila v letih študija in tudi jaz ne bi želela deliti svoje kuhinje in drugih prostorov še s kom. Še posebej, ker nisem ravno udarjena na pucanje in glancanje, bi se pa čutila obvezano, da moram nonstop pucat, če bi živela v bajti od nekoga drugega. In če spet kopiram Zoyo, tako kot njeni, so tudi moji in moževi starši danes od nas oddaljeni 100km, kar ni predaleč, če mi hočejo poahtat otroke in ne preblizu, da bi lahko na obisk prišli v copatih user posted image . Pa sem nazadnje prva, ki priznava, da ga ni čez babi/nona servis.

Jessy, tudi nas otroci mečejo iz postelje okrog sedme ure, ne glede na dan v tednu.user posted image . K sreči pa najraje zajtrkujeta okrog osmih. Do takrat se crkljata ali pa divjata po posteljah. Pa še priznam, da je meni ne samo med vikendi težko vstati pred osmo, ampak med tednom tudi in hodim zjutraj naokoli kot zombi. K sreči prvo polovico poti vozi moj mož, da se vmes vsaj malo predramim.

Tia, tudi jaz bi besede tvojega vzela za zelo spodbudne, saj je še pred par meseci kategorično rekel "ne", sedaj pa pravi, da počakaj kako leto. Leto bo hitro okoli, in ti ga kar pocukaj za rokav takrat. Vmes pa držim pesti, da se ti izpolni tvoja želja. Sem pa tudi jaz vesela, da se ti je user posted image M uredila.

Pa praviš, da je Demi tehničen tip - le po kom se je vzela?!?!?!?! user posted image user posted image

Pa predelajmo še igrače in knjigice - Jessy, Medo Jaka je res serija knjigic za take, kot so naši avgustovčki, Aljoša že od Laninega RD moleduje za Medo Jaka in gasilci, pravzaprav še od prej, ker smo si jo enkrat sposodili v knjižnici, in na zadnje sva mu jo obljubila, ker je v knjižnici niso imeli. Drugače so meni všeč tiste knjigice o snežnem medotu, kjer imajo mediji kožuščke, pa kartonka o Medvedku rjavčku, ki išče primerno darilo za mamin rojstni dan, zdaj je pa o tem medvedku še ena nova, ampak si nisem zapomnila naslova. Skratka, medvedov ko pečka. Ne pozabi na Moj prijatelj Piki Jakob, kjer so dogodivščine medvedjega junaka super za večerno branje. Vsaj pri nas so vedno žele veliko odobravanja.

Za Medo Puja se pa nikakor nikomur ne čudim, da ga imajo radi, saj je to res prisrčen medo, ki mora biti v vsakem domu. Drugače se tudi pri nas dogaja, da moramo risanke videti po miljonkrat. Celovečerna risanka Avtomobilčki je absolutni prvak, takoj za njim Nodi, po novem pa še Fifi od Cvetličnikov, ki jo je Lana dobila za rojstni dan.

Ojoj, bom zdej prenehala, je en štrponček priletel izpod tuša direktno h meni na kavč.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
30.11.2007 8:45:59   
ery
Dobro jutro,

Joj danes sem pa crknena po domače povedano.., Včeraj smo imeli konferenco od 17h do 21h. Pa halooo, a je naša ravnateljica res...user posted image  Popoldan je bilo v zbornici šele napisano, da bo predavala ena it Centra za soc.delo in da bo trajalo 40 minut. Naprej pa konferenca. Ej ta ženska pa govori 1 uro in 45 minut, potem pa še konferenca. Podn, dam sem prišla ob 21.45., samo pod tuš in spat. Še dans smo vsi čudni in zateženi tukaj, ker nas tkole prisilijo nekaj poslušat, v bistvu pa to sploh zame ni blo, ker se tiče samo strokovnega kadra.
mah, mal sem se mogla izpovedat..

Tko da Nike nisem nič vidla, no razen ko je spala.... jah ta darila, bo treba ja kako knjigico kupit...

Mislim, pa v tej službi res lahko dobiš popi....  me ravnateljica pokliče zakajs em dala ztrem učiteljicam žetone. Priznam sem se zmotial, ker jih ne dobijo, ker imajo plačam mestni prevoz. Sem rekla, da se človek moti in vem, da jih ne dobijo, sem imela polno pisarno pa še po otroke it ven, ker ni to moje delo. je pa rekla, da jaz nič ne vem..kaj sploh ve..pa kaj mi je... Ej še neki mi reče, samo pobašem in grem. Zdej imam pa jaz tega zadost. ne bom ji več tiho....

Dobro da je petek...

Bom kar nehala pisat, da vas ne spravim v slabo voljo.. papa user posted image

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
30.11.2007 9:35:46   
natasaxy
živjo,

Ery kar mirno kri,...danes je petek, ne se preveč razburjat. Tudi pri nas je pestro (nadomeščam 2 sodelavki, ena je odsotna, druga na bolniški), tretja sodelavka pa bo šla kmalu domov k je tudi otrok ji zbolu. Tko da mi že v glavi zvoni k mam vse telefone prevezane na mene. Danes je res tempo v službah tak, da res popi,....sej nič čudnega, da se kakšnemu poj odpeljeuser posted image

Pri nas je bil včeri pester dan. Pridem v vrtec in vzgojiteljice pravijo, da je bil Gašper obupen (glede na to, da je bil do sedaj vedno priden) - se mi zdi, da se je fant udomačiluser posted image . Skratka rekle so, da je jezikal nazaj, nič ubogal, se drl,....tko da mi je čisto jasno kako je to izgledalo (trma pač, ko se on odloči, da ne bo nekaj naredil pač ne bo in pika,.....se bo drl pol ure ali več). Doma smo imeli potem še večje borbe,...trmanje celo uro, metanje po tleh, smo rekli, da Miklavž ne bo prinesel daril,...ha ha ga še gane ne. Ne vem no bo kar pestro še s tole našo trmico. Upam, da res pri treh letih mine k drgač me bo pobralo.

Ima katera idejo kako naj ga odvadimo dude?? Do kakega meseca nazaj jo je imel samo za spat, zdej pa kar odkar iz vrtca hodi zelo utrujen jo hoče imeti skoz pri sebi (tam do enih šestih popoldne), ob sedmih gre pa itak spat. Če jo slučajno ponoči izgubi me kliče, da jo najdeva,....sploh ne vem kako ga bomo odvadili. Rada bi ga pa na lep način, ker potem je en kup enega dretja. Kakšna ideja?? Skrbi me, da bo imel probleme z zobki, ker ponoči jo ima skoraj skoz v ustih, redko mu pade ven, oz. jo tako skrbno drži, da jo ne izgubi.user posted image user posted image user posted image  A ima še kateri od vaših sploh dudo?

No sem se malo razpisala. Za vikend bova spet večinoma časa sama (sploh v nedeljo, ko gre očka spet v službouser posted image )

Sem spet se razpisala. Čao

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
30.11.2007 9:48:16   
ery
Natasaxy, samo toliko glede dide. jaz sem se 1 mesec nazaj ful veselila , ker je ježek vzel dudo. Ampak ponoči je bilo tko pestro, da sva ji vrnila nazaj..Ah ne vem, mogla bi vztrajat. Tudi Nika mora imeti ponoči vedno dudo, pa ko postena zaspane okrog 19h, jo hoče imet. samo takrat ji ne dam.
Bo že enkrat brez. Upam....user posted image

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
30.11.2007 9:51:56   
Jessy
Dobro jutro!

Ery, ta vaša ravnateljica je itak čudna. To smo ugotovile že zdavnaj! Besede, ki jih izreče, so znak njene nerazgledanosti. Vse se da lepo pogovoriti, če je človek za to, če pa ni, tako kot tvoja ravn. pa je to njen problem in se s tem sploh ne obremenjuj. Globoko vdihni, preštej do 20 in spet bo bolje. Jo bo že minilo, če drugače ne, je pa jutri sobota, kar pomeni 2 dni prostega.
Konference s predavanji so pa tudi poden od podna. Že tako so konference zahtevne in naporne, pol da ti pa še en utruja - hvala lepa! O, kolk sm lahko srečna, da je naš ravnatelj taka faca in dobro pomisli, kdaj nas bo s čim obremenjeval. Kaj takega mu na kraj pameti ne pade.

Natasaxy, morda imate zdaj idealno priložnost za dudo, ker prihajajo dobri možje. Zmente se, pa dajte enmu možu v zameno za darila dudo. Ne vem, morda bi pa učinkovalo. Mi smo jo kar tako eno jutro vzeli in rekli, da so jo odpeljali smetarji. Od takrat smo brez. Tiamo je nekaj govorila, da jo bo začela rezati, zdaj pa ne vem, če je to tudi naredila in če je učinek.

Jaz sem se pa zdaj zjutraj tako nasmejala. Grem ob 9.20 buditi Nejo. Dvignem roleto in se začne nekaj pritoževati, da ne bo vstala in stiska kita čez glavo. Pa jo vprašam, če bo še ležala in pravi, da bo. Pa ji rečem, naj me pokliče, ko se odloči za vstati. Pa grem na net, pa na WC in ona še kar nič. Čez 15min grem nazaj, pa pravi, da ne bo vstala, ker ne bo pila antibiotikov. user posted image  Heheheh...revca je mislila, da jo budim za antibiotike, ker danes jih prvič ni dobila ponoči....user posted image user posted image user posted image  Ko sem ji rekla, da jih nima več, je pa takoj pokukala izpod kita. user posted image

Grem se zdaj dat iz pižame!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
30.11.2007 11:00:38   
Tiamo
Dan,

vidim, da se je petek pestro začel.

Ery, kaj naj rečem...zmešana je tale tvoja ravnateljica..še enkrat zanosi in pejt na rizično, pa te dve leti ne bo user posted image user posted image

natasaxy, pravijo da trma mine...jaz bi na ga tvojem mestu takrat k začne trmulit ignorirala in poslala v sobo dokler se ne ohladi. Tole , da ne bo daril dobil itd, se mi zdi ne uredu. A ko je priden mu rečeš, da bo darilo dobil? Meni se zdi nasploh (ne mislim, da ti kaj naroba delaš, tudi jaz se velikokrat zalotim pri neupoštevanju mojih načel) to podkupovanje otrok z raznimi darili, sladkarijami, itd, čist mimo. Probam tudi jaz pri vzgoji gledati na razvojne faze tako, da se pogovorim z Demi (čeprav je majhni zelo veliko dojamejo)..npr. ko je jezna meče dudo na tla, jo pustim in ji rečem, če je jezna, ponavadi potrdi in ji rečem, tudi mami je kdaj jezna, pa ne meče dude na tla, mami raje:
- šteje 1,2,3,4,5 in jeza mine,
- skače visoko (ji pokažem) in jeza mine
- objame Demi in jeza mine
- objame očka in jeza mine
-......

Velikokrat pa zjutraj ko nam zmankuje časa in Demi trmuli, ne te škornje, ne te bunde...kdaj rečem, potem pa ne boš dobila dude, ali pa jo nahecam, greve gledat ven, če se vidijo zvezdice, ali dobiš piškot... ker mi zjutraj še ne delajo možgani kot bi hotela user posted image

Glede dude, sem jaz poizkusila že skoraj vse...dale sva dudo muci, sem jo rezala, pa je bila še vedno dobra tudi zrezana, sem jo namazala že z gorčico, pa jo je šla sama umiti,....meni se zdi, da vsak otrok sam dudo da stran, pri 2 letih se mi zdijo še premali, morajo meti nekaj za potolažit...saj v vrtcu...natasa, doma jo jaz skrivam, zvečer jo dobi, samo ponoči jo itak ven flikne k zaspi

Neja je pa res faca, pa kok so pametni, kako povežejo dogodke med samo....

petek je pri nas pa norišnica....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
30.11.2007 11:41:09   
Pikaču
Vauu, kako ste pridne s pisanjem. Sama sem bila dva dni na študijskem, sem imela včeraj izpit, pa vam povem, da nimam dobrega občutka, ker so bila vprašanja zelo zelo zahtevna in prepletena. Pa itak nimam velik prakse iz proizvodnje, k je blo treba neke primere napisat. Ah, bo že, če ne zdej, pa na drugi rok. Hvala bogu, da imam cel december frej s predavanji in vajami, da se malo zrelaksiram in odpočijem.

Tudi pri nas je aktualen medvedek Pu, da vam povem, da sem kupila stenski rob od medvedka pa slikice za nalimat. Danes je prišla sobica od Eme, drug teden pa dobimo monterja, je celo zastonj, če naročiš pri Alplesuuser posted image user posted image user posted image user posted image , super, k sem itak bolj švoh v denarnici. Pol pa imam naročenega električarja, da nam lučke poštima. Tašča pa je Emi kupila posteljnino od Puja, v Tušu imajo akcijo, po 22 EUR, k drgje sem gledala je kar krepkih 45-50 EUR. Too much. Ampak itak bom mogla še eno kupit. Vsaj za začetek. Dobili smo tudi že mizico za sobico in poličko, tko da še to zmontiramo pa gre naše dete notri. Jupii, se že full veseli, ko jo vprašamo, kdo bo tukaj notri pančkal.  Bomo pol vidli, kako bo.
Sej sčasoma bo pa kakšen drug risani junak aktualen.

Pri gledanju risank ste pa zelo pridni. Ema gleda samo Telebajske in Bombažke, drugo jo niti veliko ne interesira. Mogoče še Karli. Ji bom za praznike kakšen božični DVD kupila, pa da vidim. Drgač pa ji imam namen kupiti mikrofon in flavto (leseno), sem neki gledala v Baby centru. Zlo rada poje in pleše. Babica ji bo pa kupila zvočnega telebajska, druga babica pa kakšno blagajno, oziroma bom vidla, kaj otrok najbolj potrebuje user posted image user posted image user posted image .

Tiamo, super medvedek, upam da bo Demi všeč.
Natasaxy, tudi jaz mislim, da ko bo Gašper pripravljen, bo dudo sam stran odvrgel. Moja Ema jo sicer nikoli ni imela, ker je ni marala, čeprav zdej ko jo zagleda, jo kr neki hoče, ampak ji ne dam in preusmerim pozornost drugam. Sem jo pa tud že pospravla na varno. Je pa zdej navalila na flaške s cucljem user posted image user posted image , tko da jo moram dvigniti na pult, da sama doseže flaško, pa pravi to bom, nalijem not čajčka in je čist happy.

Jessy, hitro se pozdravi. user posted image user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Tim ali Timotej
Belika

Tim (66%)

Timotej (34%)

Število vseh glasov: 361

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!