|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
17.11.2007 20:14:19   
Tiamo
Jessy držim pesti, da bo vse uredu. Antibiotik bi ji pa jaz dala na silo, zdrobila na žlički, dodala malo vodo in direk v usta..tvoj naj jo pa drži, potem ji pa usta skupaj drži, dokler ne pogoltne. Midva sva utrujena, zdajle dobim še goste, Demi gleda Pujska. Dan je uspe, Demi je bila pri mojem očetu zelo zelo pridna. V Ikei sem dobila vse, jogi, varovalno ograjico, jogi rjuhe, ... V Toysrus sem dobila še luštno darilo za Dedka mraza, takega plišastega medvedka, ki predvaja MP3-je. Preko kabla naložil v njega pesmice in pravljice in mu odpneš majčko daš Play, leva roka je za nižanje glasnosti, desna pa višanje. upam, da ji bo všeč, verjetno ji bo, ke ima tako rada pesmice. Šibam še perilo obest, predno pridejo gostje.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
17.11.2007 20:44:40   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo

Jessy držim pesti, da bo vse uredu. Antibiotik bi ji pa jaz dala na silo, zdrobila na žlički, dodala malo vodo in direk v usta..tvoj naj jo pa drži, potem ji pa usta skupaj drži, dokler ne pogoltne. 

Tiamo, to pri nas ni izvedljivo, saj če ji damo na silo, v momentu, ko požre tudi izbruhne. Je pa suspenzija in ne tablete. Zdaj bom probala dati med mleko, preden bo šla spat.

Ji je pa prej padla T, ker je dobila paracetamol, tako da je potem zmazala skoraj celo pečeno jajce, pa nekaj paprike in pol banane, tako da sem prav zadovoljna. Še antibiotik, pol smo pa na konju!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
17.11.2007 22:52:55   
violinski
Dober večer - še ve, tik pred spanjem. Jessy, najprej eno user posted image za Nejo, da se čimprej pozdravi, pa eno še za Gašperja user posted image , pol pa še za mamice user posted image user posted image , da bodo otroci ubogali in sprejeli antibiotik oz. tisto, kar je treba, da se pozdravijo. Pa če sem prav prebrala, je tudi Ema prehlajčkana, tako da vse skupaj ponovim še vama dvema user posted image in user posted image .

Pri nas smo dobro. No, se mi vsaj zdi. V četrtek smo oddali otroka tašči, ker so nam prišli menjat vsa okna v stanovanju. To se je dogajalo dva dni in za sabo potegnilo veliko mraza, en orng glavobol (pri meni), eno dolgo dolgočasje (moj mož, ki je fante-monterje 'nadziral'), predvsem pa veliko veliko veliko čiščenja. Ko je bilo vse počiščeno je pa mož še karnise namontiral, tako da sedaj čakamo še zavese, ki jih bo iz naših iz prejšnjega stanovanja meram prilagodila moja mama. Okna so super duper lepa in pravzaprav lahko končno rečem, da je prenova stanovanja končana. Če pa se komu zdi, da še ni, naj mi posodi malo denarja, ker jaz ga nimam več. Šlus.

Zdaj sva pa tudi midva že pri tašči, sva prišla okrog šestih. Naju je kar vso pot snežinkalo, ampak ni bilo hudega. Jutri menda ne bo več nič padalo.

Otroka sta drugače tko tko, Lana vsakih petnajst minut najde en izgovor, da malo pojokca ali se muli, Aljoša jo izziva, da se malo pokregata, zvečer pa Lana takoj zaspi, ko pade glava na blazino, Aljoša pa kaki dve uri ni mogel zaspat. Me prav zanima, kaj ga matra. Čeprav mislim, da mu je le prevroče, ker ni navajen tako toplega kovtra, kot ga ima tukaj ampak če ga vprašam, ali mu je prevroče, pravi da ne in "pokit me!" (pokrij me). Ko se pa premetava pot kovtrom zmeče celega dol s sebe. Vedi ti, kaj mu paše in kaj ne.

Sem vse prebrala, kaj ste napisale, ampak se nč več ne spomnim, bom jutri pokomentirala, ko bom šla še malo brat.

Edino kar se spomnim je debata o dobrih možeh - pri nas smo se vedno obdarovali na Silvestrovo in so bila darila pod jelko. Pri otrokih smo obdržali to navado. Daril pa ne nosijo možje, ampak so novoletna darila. Od nekje pač pridejo. Za vse pravzaprav otrokom tudi povemo, kdo je kupil oz. naredil, če gre za kako doma narejeno reč. Vedno pa jim pripravimo neka drobna presenečenja, ki jih najdejo čisto tako mimogrede, ta naj bi prinesel Dedek Mraz, pri tem da mi je vseeno, če je DM oblečen v belo, rdečo ali zeleno obleko, samo da ima brado in kapo ter kraguljčke, da se na široko smeji in da pride takrat, ko je sneg - pol je že pravi user posted image . Če pa ima še kakšnega losa s sabo, je pa itak zmagal.

Edino kar sem malo prevzela iz božičnega časa je decembrski koledar - ko otroka vsak večer odpreta eno vrečko s čokoladico, pesmico ali delčkom sestavljanke, ki jo ves mesec sestavljata. S tem, da je naš koledar dolg 31, ne samo 25 dni. Ampak o tem sem že pisala.

Še enkrat vsem bolančkom želim "na zdravje!" Vsi skupaj pa imejte lepo nedeljo!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
18.11.2007 13:48:56   
Jessy
Spet samo na hitro poročam o našem stanju, ker sem tako izmučena, da jo mahnem zdaj spat.

Torej...ponoči smo nekajkrat vstali in ji dali za piti. Ob 7h me kliče, da je pobruhana. Grem tja in je res malo pobruhala. Se preoblečeva in greva v dnevno. Ni hotela ničesar, zato ji prižgem TV, da je gledala risanke. V rokudveh ur mi je še 4x bruhala po malem. Vmes je pila malo nesladkanega čaja. Ko je bil čas za antibiotik, sem pa popolnoma obupala, saj ji ga nikakor nisva mogla dati. Ko sem ji vendarle uspela stisniti v usta, mi je pa vse ven pljunila.
Kličem v zdravstveni dom in povem, kakšno je stanje. Povabijo naju tja. Greva k dežurni zdravnici, ki jo temeljito še 1x pregleda in pogleda izvid včerajšnje krvi, ki sem ga imela s sabo, pa pravi, da so vrednosti mejne in da bi lahko šlo tudi za virusno okužbo. Svetovala je, da ji antibiotika ne damo in da se vrnemo, če bi še bruhala ali dobila izpuščaje, v nasprotnem primeru pa ji moram čez 3 ure poročati, kakšno je stanje. Tako, da jo bom čez 1 uro poklicala.

Se je pa stvar res izboljšala. Temperatura je malo nad 37°C, pa za kosilo je pojedla kar nekaj juhe in mesa, ter par krompirjev iz solate, prosila za mleko in ga spila deci in pol, ter šla spat. Morda bo pa res šlo na bolje!

Toliko z naše strani. Zdaj pa res grem še jaz vodoravno, da se malce poberem!
čau

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
19.11.2007 6:56:45   
nanka
Dobro jutro,

pri nas je pa tooloooiko snega, da sem Zojo včeraj komaj noter spravila. Je uživala na sengu celi dve uri. Matic je bil pa čisto premočen, ga štiri ure nismo niti videli.

Jessy, upam da je z Nejo boljše.user posted image user posted image

Počasi bom začela razmišlajti o nakupih daril, da čimprej opravim in se izognem gužvi. Letos mi precej manjka idej, pa denarja tudi. Rada bi kupila izvirna in ne predraga darila. Najtežje mi je kupit za moje otroke, ker vse karr si želijo dobijo takoj in potem pridejo prazniki in jim nimam kaj kupiti.

Zdaj grem pa malo na lov za vrtcem, do spomladi bi rada Zojo vpisala v vrtec, upam, da nam uspe, samo imamo bolj malo šans, še za jeseni nam bolj slabo kaže.

No grem na čaj, da se malo pogrejem.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
19.11.2007 7:03:18   
zoya24
Dobro jutro,

no v Domžalah snega ni nič, sta pa moja dva bila včeraj sama na Štajerskem, kjer ga imajo ene 5 cm, tako, da se je Žiga tudi naužil malo snega. Jaz sem kraljevala pa sama doma. Sem imela v planu marsikaj, pol sem pa večino dneva na kavču preležala, ampak je bilo super user posted image .

Še dva tedna sem v službi, 30.11. sem zadnjič in komaj čakam, da grem na dopust. Sej zdaj čas kar hitro mine. Moram pa tudi še jaz iti v nakupe, dokler se mi da, ker pol ko bom ogormna in bo gužva, se mi definitivno ne bo dalo. Bomo pa tudi mi letos bolj skromni.

Nič grem na en kafe, imam ob 7.30 danes že sestanek user posted image . Lepo preživite prvi delovni dan v tem tednu.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
19.11.2007 8:24:54   
Tiamo
Dobro jutro,

pri nas je tudi ves sneg pobralo in Demi je bila zjutraj čist razočarana.

Včeraj je bila cel dan tečka. V soboto je gledala film Babe:pujska na A kanalu do 9:10 min, potem je šla spat, spala do 9:30, ampak se ji je poznalo da ji manjka spanca. Včeraj ni skoraj nič jedla, čist nejevolna. Spat čez dan ni šla, zvečer pa ob 8:15.

Nad posteljico je navdušena, spala k top v njej, zvečer k je šla spat je imela še veliko delo, se prevračala po posteljici, lezla po stranicah itd. Ko je šla spat sem jo slišala, da je še parkrat vstala iz posteljice, šla nekaj iskati in nazaj spat.

Jaz sem Demi darilo že kupila, še mojemu moram kako malenkost in to je to. aja, violinski, vem  da si že pisala, kako pri vas potekajo dnevi v decembru, odprtje adventnega koledarja, pesmice (kako pojete pesmice)...a še enkrat razložiš, ker na tem področju sem jaz mrzla

Danes me čakajo spet volitve iz tujine, komaj čakam da bo konec.

Še vedno čakam na vaše ideje o barvi moje predsobe!!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
19.11.2007 9:01:48   
violinski
Dobro jutro!

Nas je včeraj v SG zametlo. Napadlo je 7cm snega. Smo imeli kar mali problem priti od hiše do glavne ceste, po asfaltu je bilo pa vso pot kopno. Mislinjska dolina je čisto pobeljena, ko smo se spustili dol proti Velenju, pa ni bilo skoraj nič snega.

Tia, saj je čisto enostavno - eno leto smo imeli vrečke, eno leto škatlice od vžigalic: vsak dan v decembru, ko smo prišli domov, ali ko sta se spomnila, smo eno odprli. Not se je našlo vedno kaj zanimivega. Ali je bila to čokolada ali košček puzzla ali zložen papirček na njem pa pesmica, ki smo jo skupaj zapeli, kasneje, ko bosta večja in ne bo več tako nujno čokolada vsak dan, lahko napišem gor npr. 10 poljubčkov, 5 minut žgečkanja na kavču ali kaj podobnega. In tko do 31.12., takrat pa navodilo, da se darilo nahaja pod smrekico.

Moji otroci bodo letos dobili predvsem knjigice, mogoče kak DVD. To jima je sedaj zanimivo. Pa sestrini otroci tudi.

Mal mam problem, namreč, ko odplačam še zadnji del oken, sem plonk. Adijo user posted image .

Se še beremo!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
19.11.2007 13:41:06   
Pikaču
Tudi sama še ne vem, kaj bom kupovala za bližajoči december. Mamo pa z Emo skoraj že izpopolnjeno pismo za Miklavža, Dedka Mraza in Božička.user posted image user posted image V soboto sva ji kupila nove škornje, od Superfita, majo eno leto garancije na nepremočljivost. Bom poskušala napopat link od škorenjcev, pa si jih poglejte. Smo bili včeraj na obisku pri moji kolegici pa ma kužka, pa jih je Ema skuz s sabo nosila, da jih ne bi pogrizu. user posted image http://www.superfit.at/schuhe/_gr/5-022-64.jpg

Ema nič več ne kašlja, edino iz noska ji še malo teče. Vsem bolančkom želim čimprejšnje okrevanje. 

Neposredna povezava do sporočila: 3784
19.11.2007 15:24:24   
Nončika
PA PREJMITE LEP POZDRAV TUDI Z NAŠEGA PREKMURSKEGA KONCA

JESSY NOEMI JE ŽE ČISTO OK, KAKO PA KAJ NEJA?VIDIM, DA JE NA ANTIBIOTIKIH. JAZ MAM SREČO MENI SE NI NIKOLI UPIRALA PRI SIRUPIH. NO SAJ JE ZDAJ PRVIČ MELA. SICER PA KAKO ČEBELICO MAJO, TO PA ČE JE VZELA VZELA, ČE NE PA NE. ENKRAT PRI PIKU OS JI JE HOTELA DEŽURNA ZDRAVNICA-MIMOGREDE MOJA OSEBNA DAT PA JE TAKOJ OBUPALA. JE REKLA NAJ JI DAM KO SE POMIRI, KER ČE ZBRUHA NIMA HASKA.
ČIM PREJŠNJE OKREVANJE TUDI OSTALIM MALČKOM.

MORAM SE MALO POHVALIT. MOJA PIKICA SE JE PRESELILA V SVOJO SOBO. SICER SE PREBUJA TUDI 2X NA NOČ. JI DAM FLAŠKO ALI ZA MINUTO SE VLEŽEM K NJEJ PA JE. SPLOH NOČE V NAJINO SPALNICO, MA ŠE TA MALO POSTELJO, PA JE SPLOH NE POVOHA.user posted image

IDEJE ZA DARILA? user posted image
JAZ MAN ZA NAKUPIT DARILO ZA 5 FROCOV+NOEMI. NOEMI SEM ŽE REŠILA. DOBI MY LITTLE PONY, KER SI GA ŽE TAKO DOLGO ŽELI. ZA MIKLAVŽA PA JI BABI IN DEDI KUPITA LEGO KOCKE.

ZA OSTALE PA NIMAM POJMA, POSEBEJ ZA SESTRINA DVA KO STA ŽE VEČJA. NO BOMO ŽE REŠILI.
DVD NAM CRKAVA. NOEMI PA KOT ZA NALAŠČ PROSI ZA RISANKE KI SO NA DVD-JU IN NE NA KASETAH. KOT ČE BI VEDLA.

GREM DOMOV ZADOSTI JE ZA DANES.

LP, KLARIKA 

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
19.11.2007 16:02:41   
Tiamo
Jaz sem pe v službi, zaključili z volitmi, vsaj upam, da me jutri ne bodo še potrbovali pri volilnem odboru.

Ema, lušne škornje si kupila. Jaz sem ji v soboto kupila tudi take višje gležnajre, so podloženi, ampak niso na skibucko, kot od Eme. Skibucke ima.

Violinski, a potem ti iz papirčka prebereš kaj piše user posted image , no vem da je mimo vprašanje, ampak a je bila Lana zadovoljna s papirčkom lansko leto? tuhtam kako bi ji pričarala lepi december, mogoče bi ji pa naredila škatljice in jih skrila v njeno sobo in potem bi jih morala poiskati in notri bi jo čakalo presenečenje. Pri Demi je problem k ni sladkosneda, ne povoha čokolade, zdaj ji tudi gumi medvedki niso več všeč. Nevem kaj ji naj notri naštimam, sadja ne je, mogoče pa en smoki user posted image  Mogoče ji bom pa sprintala kake slike ali pa kako pravljico v sliki in ji jo povedala.

Darila so res večen problem zdaj k imajo otroci vsega polno rit! Jaz upam, da sem zadela s tem MP3 medvedom, bomo videli.

A ima morda katera posnet film Babe: pujska, ki so ga predvajali v soboto na A kanalu?

Še vedno nobene ideje za mojo presobo user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
19.11.2007 19:30:35   
Jessy
Samo sporočam, da greva zdajle na infekcijsko, ker noče jesti antibiotika. Ji je udarlo že na očesu ven.

Se tipkamo!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
19.11.2007 20:16:36   
nanka
Joj Jessy, to pa ni dobro, upam ,da bosta hitro doma in da ni nič hujšega. Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image in čimprejšnjo ozdravitev.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
19.11.2007 21:16:34   
Kety
Ojoj, Jessy, držim pesti, da se Neja čimprej pozdravi!! Upam, da ni kaj hujšega! Čimprej sporoči kako je!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
20.11.2007 6:57:17   
Tiamo
Dobro jutro,

že takoj šok k preberem kaj je Jessy napisala. Jessy upam ,da je z Nejo vse uredu. Držim pesti, če kaj potrebuješ pokliči.

Drugače nič novega, spali super..edino Demi ima probleme z jutranjim vstajanjem, je tok tečna, brca, opleta, tako da potrebujem ene 5 min da jo umirim.

grem popit kavo....

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
20.11.2007 8:10:33   
Pikaču
Neji in mamici pošiljam user posted image , da se čimprej pozdravita.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
20.11.2007 11:10:11   
petri85
Neja, upam, da si bolje!

Drugače, pa ni pri nas veliko boljša situacija! V petek ponoči je David začel bruhat (8x v noči) potemje nadaljeval mož v soboto, v nedeljo pa še midva s tamalim, no poleg seveda sodi tudi driskanjeuser posted image  Včeraj smo še vsi ležali, danes je moral mož nujno v službo. No, saj midva sva danes že malo bolje, ampak fanta pa še kar bruhata in driskata. Menda razsaja en virus zelo podoben roti, s tem, da tukaj ni vročine. K sreči (ampak res hvalabogu!) oba ogromno pijeta, če ne bi tudi mi že na infekcijski pristali.

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
20.11.2007 11:28:56   
nanka
Petri, ja poznam, smo dali skozi, ravno za 1. november. zoja v lažji obliki, Matic pa v zelo hudi, revež se je komaj pobral v 8 dneh. Midva sva jo odnesla samo z drisko, Tjaša pa s slabostjo. Pa tako kot praviš nobene vročine. Zoja je bruhala in driskala ampak res v lažji obliki, pa seveda en teden nič jedla samo pila. Je pa izgubila 400 g, ki jih še ni dobila nazaj.

Čimprej se pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
20.11.2007 12:31:51   
Nončika
alo!

user posted image za Nejo in njeno mamico. Jessy mi je poslala sms, z Nejo sta v bolnici, ma napeljano infuzijo in verjetno bosta 3 dni v bolnici. uboga Neja in Jessy. no samo da bo čimprej boljše. čimprejšnje okrevanje.

mi smo zaenkrat, zaenkrat še ok. bojim se tega virusa, ki je že pri marsikateri povzročil nevšečnosti.
posebej zato, ker Noemi zelo malo pije.

lp, klarika

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
20.11.2007 12:39:46   
Tiamo
Kaj pa razsaja?

Petri upam ,da boste kmalu zdravi oz. naj čim prej mine bruhanje in driskanje.

Jessy sem poslala SMS, če kaj potrebuje, pa še nisem dobila odgovora. Ko ga dobim vas obvestim.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
20.11.2007 12:59:03   
Tiamo
Evo SMS od Jessy navaja, da gre Neji na bolje, je bila revca, ker ji niso našli žile in so jo prešpikali. Edino Jessy je slaba, je ta tleh zaradi vsega. Pošiljam ji user posted image  za srečo in moč.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
20.11.2007 13:05:47   
Nončika
Tiamo: virus podoben rota virusu. driska in bruhanje brez vročine.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
20.11.2007 13:29:56   
violinski
Boga Jessy, si točno predstavljam, kako se počuti. user posted image  Upam, da bo Neja kmalu boljša. user posted image  user posted image

Tudi jaz se od vseh najbolj bojim rota in teh podobnih virusov. Moram malo pogledat, če po vrtcu kaj razsaja.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
20.11.2007 15:41:36   
bamby
Sem sestra od Jessy in glede na to, da budno spremljate, kaj se z Nejo dogaja vam sporočam, da je Neja ostala včeraj v bolnici. Dobila je antibiotik in infuzijo, danes pa ji gre že na bolje. Menda gre za bakterijsko okužbo in Jessy predvideva, da bosta v bolnici vsaj kakšne 3 dni.
Ko bo kaj novega, vas še obvestim.

Neposredna povezava do sporočila: 3799
20.11.2007 16:52:46   
nanka
Bamby, hvala za obveščanje, lepo pozdravi Jessy in Nejo in jima zaželi čimprejšnje okrevanje.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?