Tiamo
|
Dobro jutro, natasaxy te pišem na seznam, datuma še nevemo, menile smo se v januarju, ker je novebra in decembra že vse zasedeno. S Kety sva se pogovarjale in omenila je lokacijo na Vrhniki v sklopu trgovin, kjer lahko najameš prostor, notri imao blazine, mizice, table in igračke. Več bo povedala Kety. Natasaxy, da Gašper premalo spi v vrtcu!? Kaj pa če naročiš vzgojiteljici, da ga naj kar pusti ležat na ležalniku in mu ne pusti vstati, verjetno ga zbudijo drugi otroci Jaz vem, da bi rekla, naj mu ne pustijo vstati in mu rečejo naj še spi. Te razumem, da si zmatrana, ker sem jaz isto, čeprav Demi v vrtcu super spi 2 uri...čez vikende doma mi ne spi, ker vstaja šele ob 9:00-9:30. Jaz vem, da je v Demini skupini naročila ena mamica vzgojiteljici, da mora njenega otroka zbuditi ob 14, ker drugače potem zvečer ne zaspi do 24, in res tega otroka zbujajo. Jessy, nič novega se ne dogaja. A darila, tudi jaz ne bom pretiravala z darili, ker ima Demi vsega dovolj. Želi si pametnega kužka, ampak neverjamem, da ji ga bom kupila, ker bo spet aktualen par ur in potem nič več, kot My little pony. Jaz grem v soboto, vsaj upam v Ikeo in toysa in bom tam našla, kaj uporabnega. Letos bo dobila bolj stvari za ustvarjat, plastelin (čeprav ga ima že veliko), bolj bom gledala, da bo bodo zdraven uni modelčki za oblikovanje. Zdaj sem videla, da je akciji en mogel glave, kjer iz plastelina narediš zobe, jih lahko počistiš, se mi zdi poučno in zabavno. Kar se tiče knjigic, Demi že skoz zanimajo, samo nima še tistega miru za poslušanje mojega branja. Jaz ji moram obrazložiti vse slikce, vse na sliki pokazati, branje jo še ne zanima. Danes zjutraj ji ni šlo v račun, kako oz. kje so žabe. Jo oblačim in ji zdraven vedno govorim, zdaj bove dale gor roza žabice z narisano rožico, majčko s piščančkom,.... ona pa: KJE SO ŽABICE? ji pokažem? Ona KJE? Ji potem ene 5krat razložim, da so to žabe za obleč in ne žabe kva, kvak in se je zadovoljila z odgovorom, čeprav me je v vrtcu še enkrat vprašala Nanka, kako kaj počutje, kaj si v službi rekla, da zakaj si nehala kadit? Aja, a so od sodelavke moža našli?
|