|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
8.4.2007 14:15:24   
smotka lonib
Hojla!

GAJA*! čESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Jest se po dolgem času spet oglašam, ampak samo za kratek čas. Nisem uspela prebrati vse vaše prispevke, se pa zahvaljujem za čestitke. Jest sem morala zaradi  vročine in večje krvavitve v torek spet nazaj v porodnišnico, kjre so me tri dni filali z antibiotiki direkt v žilo. Rekli so mi, da se mi je najbrž vnela sluznica maternice. Če mi antibiotiki ne bi pomagali, pa gre povsej verjetnosti za ostanke posteljice. V petek 6.4 sem šla domov z napotki, naj jem antibiotike in se v petek pridem pokazat. Če v tem času hudo zakrvavim ali dobim vročino nad 38,5 moram takoj nazaj. Zdej bolj počivam, ker se ne počutim dobro, pa še pritisk imam zelo nizek (90/60), temperaturo pa okoli 37,1. Ko se bom bolje počutila, pa bom pridno prebirala vaše prispevke in kaj svetovala.

Drugače pa je naša Zala pridna in jo tudi dojim. Prbe tri dni so me bradavice ful bolele, potem pa se je stanje umirilo in me nič ne bolijo več. Pomaga pa , če jih namažeš s Bepanthen kremo.

Zdej moram pa počivat.
Lepo se imejte in naj vas ne bo strah porodaa, ker je to zelo lepa in prijetna izkušnjauser posted image user posted image .

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
8.4.2007 14:24:40   
hariba
Ja za vse bom držala pesti, da booste rodile brez komplikacij, z čim majn bolečin in da boste imele zdrave user posted image .
jaz sem pa danes čisto omotičnas brez energija, ponoči je imela Zoja žur, čez dan pa me mafija ni pustila dremat. Zdaj pa sta tamala z mojim user posted image peljalqa na sprehod, tavelik je3 šel pa s prijatelji se rolat, zoja je pa dojenju zaspala.  Kuhinjo moram malo v red spravit, pa se mi še ne da. Sicer pa danes cel dan samo zremo. Imejte se lepo in pridno papcajteuser posted image !

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
8.4.2007 14:36:30   
hariba
Lonib a ti niso napravili UZ, da bi videli ostanke posteljice? Zahtevaj ga, če ne bo bolje. MOje sstre niso dobro očistili, je imela vročino pa niso ugotovili kaj je vzrok. So jo temljiti sčistili šel 2 mesca po porodu, ko je dobila že 40 vročine.
Moje bradavice so tudi kar o.k., danes sicer malo bolj boleče spet, ker je mala ponoči precej vlekla. Si pa dajem obkladke, pa tudi z kremo se mažem
Lonib na forumu dojenček je  odprta tema aprilčice in aprilčki na rubriki Starši čvekamo. Ko boš imela čas in se boš bolje počutila, lahko tudi tam kaj napišeš.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
8.4.2007 18:01:15   
lilka
Jaz tudi vsem želim kar najlepše velikonočne praznike!

Zgleda, da nas vse že daje, jaz se tudi ne počutim najboljše, mah me trebuh kar naprej nekaj tišči, pa ta PRITISK pa to je za znoret, zadnjič sem mela 140/90 pa je že vpil z neslano dieto in z bolnico, danes mi ga tast meri 155/105 madona, če bom mela v sredo na pregledu takega me bo res v bolnico dal. Pa naj gre k user posted image  ta visok pritisk, pa da ni nekega recepta, če imaš nizkega spiješ kavo, a za visokega pa smao nesalno pomaga al kaj. Mami  mi pravkar kruh brez soli peče, zdej bom mogla res stisnit in se do srede ful držat, če ne bo kriza. Pa to še jaz, ko ne jem šunke, nič povojenega, niš svinskega in govejega mesa, nič velikonočnih dobrot razen kakega kosa potice....user posted image . Sem si prinesla tastov zdravniški aparat domov, mi bo mož meril še jutri in v torek, da vidim če se bo kaj izboljšal. Ma prav v slabo voljo me to spravlja.

Ja zgleda, da so zadnji dnevi pač tako, upam, da ne bomo vlekle čez rok (tako kot moja prijateljica 14 dni, tisto je pa pol res hudo), do roka bomo pa že zdržale. Jaz samo čakam, da bo sreda, da grem še na ta zadnji pregled, upam da so izvidi vredu in da si pritisk poštimam, ker res še nebi rada v bolnico šla ležat kar tako. Sej veste kaj mislim.

Lonib:lepo da si se oglasila, res neprijetno če prihaja do kakšnih zapletov po porodu, tega je tudi mene strah, samega poroda me sploh ni, samo da bo vse vredu pa bom že zdržala. Ti močno držim pesti, da se vse poštima!

Hariba:ti se zgleda pa doro držiš, no samo da je vse vredu. Hvala, sej vem da nam boš držala pesti, takrat prav vsake pesti prav pridejo: če nam bo ratalo kot tebi, potem bo vse super.

No lepo bodite puncein zdržimo do konca v čim boljšem stanju, kaj pa naj rečem drugega. Dol z visokim pritiskom!!!!!user posted image

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
8.4.2007 21:06:22   
katikasu
Kako kaj vaše pikice? Mojemu fantku  se danes že cel dan meša, pleše, brca, meče na koš, boksa...Sva z user posted image  že pomislila, da ima  mogoče poslovilno žurko v trebuhu user posted image ! Mogoče pa bo ponoči ali pa jutri res kaj?user posted image
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Pdp 7.4.

< Sporočilo je popravil katikasu -- 8.4.2007 21:10:58 >

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
8.4.2007 23:54:39   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: lilka

Zgleda, da nas vse že daje, jaz se tudi ne počutim najboljše, mah me trebuh kar naprej nekaj tišči, pa ta PRITISK pa to je za znoret, zadnjič sem mela 140/90

lilka, jaz sem imela zadnjič pritisk 135/80, pa je rekel, da imam visokega user posted image  No, je pa res, da sem imela prej vedno od 110 - 125, spodnjega pa od 60 - 75? Aja, pa NORO zatekam!!! Imam danes noge takoooo natečene, da me prav bolijo user posted image  Sem si prav grozna.

A mi lahko katera razloži zakaj je povišan0 pritisk "problematičen"? Hočem vprašati na kaj vpliva?

Nočko

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
9.4.2007 15:35:57   
smotka lonib
Hariba!

Saj so me dali na UZ, pa niso natančno videli ali gre za ostanke posteljice ali za vnetje. Ker so mi po porodu pod narkozo odstranili posteljico, so mi rekli, da povsej verjetnosti ne gre ze posteljico ampak za vnetje. Sem pa že imela pri prvem spontanem splavu in po prvem porodu te težave, da sem ful krvavela in imela vročino, ker so bili ostanki posteljice notri. Sem imela pa ful strokovne ljudi na pregledu na UZ-ju okoli sebe, ki so se zelo trudili, da bi ugotovili kaj je notri. Moram pa pohvaliti profesorico dr. Živo Novak, ki je proučila vse moje tedanje porode in ugotovila, da se moja posteljica dobesedno zarije v maternico in da imam zaradi tega težave. Predlagala mi je po 35 letu (drugo leto) sterilizacijo in rekla, da ne smem več imeti otroka niti spontanega splava, ker bi v vsakem primeru spet prišlo do krvavitve in nazadnje odstranitve maternice.

Zdej bom pa še kaj lepega napisala o naši Zaliuser posted image . je pravi cukrček, samo danes zjutraj od 5 dalje jo je nekaj črvičilo tko, da do 10 ure nismo skoraj nič spali. Še dobro, da je zdej mojuser posted image  doma, da mi pere, lika in kuha, ker jest enostavno nimam moči, pa še temperaturo imam okoli 37C (tok, da nisem za nobeno rabo). Komaj čakam, da bom šla z Zalo na sprehod. Upam, da bom kmalu imela dosti moči in energije.

Ostale, ki še čakate na ta veseli dogodek želim čimmanj bolečin in komplikacij in da bi čimprej objele svojeuser posted image .

Čez nekaj dni pa se spet oglasim. Vsem, ki ste že mamice in tiste, ki še čakate user posted image  pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image .

lep pozdrav!

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
9.4.2007 16:41:52   
gaja*
Drage aprilčiceuser posted image

Hvala za čestitke.
Ja, v četrtek sem postala mamici moji majhni Gaji. user posted image user posted image user posted image

Ko bom napisala kako in kaj se je dogajalo najprej v word, bom kasneje kopirala sem, ker se mi čist prevečkrat zgodi, da se tukaj stvari zbrišejo... Jaz imam pa tooooliko lepega za napisat user posted image
Pa za nazaj morem še malo prebrati.

Pač, včeraj smo prišli iz bolnice. Odpustili so nas zelo pozno user posted image Mah, nedelja, pa še prazniki... user posted image Na oddelku vsaj 1x premalo sestruser posted image Gužva...
V glavnem, samo da smo doma. Tako sem se veselila, da se bomo skupaj odpeljali proti domu -  da po naju dve pride ati user posted image user posted image . Zdaj smo doma, mala spi, jaz pa se spravljam k pisanju... Upam, da ne bo nastal cel romanuser posted image

Se še slišimo user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
9.4.2007 22:37:37   
katja pv
Sporočam, da sem 2.4. rodila s CR našo malo Ano, ki je kljub temu, da se je rodila v 37+4 tednu tehtala 2950 g in merila 51 cm. V bolnici sva bili 6 dni, ker je mami zelo hitro okrevala, mala Ana je pa tako pridno jedla, da se je že 3. dan po porodu pričela rediti. Zaenkrat me še boli trebuh in premikam se bolj kot stara ženica, je pa vsak dan bolje in manj boleče. Bom pa morala 2 meseca paziti glede dvigovanja in večjih naporov, kar pomeni, da se bo sin crkljal le sede ali leže. Do konca aprila bom še pri starših, tako da bodo moji obiski RR-ja še naprej bolj poredki.

Čestitke Bojani 1, Lonib, Haribi in Gaji* za naraščaj, za ostale nosečke pa držim pesti, da bo vse OK in predvsem čim prej.

Katja

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
9.4.2007 22:57:10   
katja pv
Trenutno stanje aprilčic:
01.04. - Binci, Ljubljana (2. user posted image , 1.user posted image - 21.06.2005)
01.04. - lonib, Ljubljana (3.user posted image , 1. user posted image - 15.9.1995, 2. user posted image - 24.11.2000)
01.04. - bojana1, Slovenj Gradec (1.user posted image )

02.04. - rumena, Ljubljana (2. user posted image , 1. user posted image - 12.10.2005)
03.04. - mary10 (2.user posted image , 1. user posted image - 6.11.2005)
03.04.- andie, Celje
04.04. - anna2007
04.04. – Bay, Postojna ali Izola (1. user posted image )
05.04. - tikka (1.user posted image )
05.04. - hariba, Celje (4. user posted image , 1. user posted image - 06.09.1995, 2. user posted image - 24.07.1998, 3. user posted image - 11.05.2000)
06.04. - ily, Novo mesto (2.user posted image , 1. user posted image - 08.02.2003)
06.04. - vanna, Ptuj (1.user posted image )
06.04. - neli01
07.04. - Katikasu, Ljubljana (1.user posted image )
08.04. - lianlian, Maribor
11.04. - laaara, Celje
11.04. - cicmar, Kranj (1.user posted image )
14.04. - BarbaraE, Ljubljana (2.user posted image , 1. user posted image - 08.04.2005)
14.04. - Julija24
14.04. - kikica
15.04. - Brunette_
15.04. - a&m, Ljubljana (2.user posted image , 1. user posted image - 4.12.2004 )
16.04. - wallery (3.user posted image , 1. user posted image - 15.09.2003, 2. user posted image - 29.01.2006)
17.04. - ALESSA
17.04. – gaja, SG (1.user posted image )
18.04. - julij11 (2. user posted image , 1. ?)
19.04. - Ksia (1. user posted image )
19.04. - lilka, Slovenj Gradec (1.user posted image )
19.04. - Katym, Novo mesto (1.user posted image )
19.04. - katja pv, Murska Sobota (2.user posted image , 1.user posted image - 21.06.2005)
20.04. - Lari, Ljubljana (2.user posted image , 1. user posted image - 18.12.2004 )
20.04. - sabri, Ljubljana (1.user posted image )
20.04. - Tanchy, Ljubljana (1. user posted image )
22.04. – taška 30, Ljubljana (2.user posted image , 1. user posted image - 28.04.2005)
23.04. - Ivek, Slovenj Gradec (2.user posted image , 1. user posted image - 18.08.2004)
23.04. - anonimna T
23.04. - zalbi, Ljubljana (1.user posted image )
24.04. - Mimi*, Ljubljana (2.user posted image ,1. user posted image - 17.04.2004)
24.04. - Pinja, Ljubljana (2.user posted image , 1.user posted image - 25.12.2004)
25.04. - Jagoda3, Ljubljana (3.user posted image 1. user posted image 28.12.2000, 2. user posted image 21.10.2003)
26.04. - Beti S, Šempeter pri Gorici (2.user posted image , 1. user posted image - 29.12.2003)
26.04. - mojčca, Kranj (2.user posted image , 1. user posted image - 09.03.2005)
27.04. - Tinka1, Maribor
27.04. - NinaF, Kranj ali Ljubljana (1. user posted image )
28.04. - Petica, Ljubljana (2.user posted image , 1.user posted image - 28.7.2002)
28.04. - Mokka, Ljubljana
28.04. - *metuljčica* (2.user posted image , 1. user posted image - 29.11.2004)
28.04. - ploskicjoka (1.user posted image )
30.04. - deja777 (1.user posted image )
30.04. - brina, Postojna (1. user posted image )

Napisanih je bilo 50 nosečnic za april.
Rodilo jih je trenutrno 5. Če se ne motim, je bilo do sedaj rojenih 5 deklic.

Zaradi moje večje odsotnosti iz RR-ja predlagam, da katera druga prevzame vodenje seznama rojenih aprilčic in aprilčkov.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
10.4.2007 5:37:59   
sabri
KatjaPV: iskrene čestitke za Anouser posted image user posted image user posted image , upam, da boš tudi ti kmalu bolje. Sem prav vesela, da če že ne morem spati, sem zgodaj zvedela lepo novico, še ena aprilčica.

Tanchy
: sem videla po seznamu, da imave drugače PDP na isti dan, držim pa pesti zate in user posted image , da bo potekalo po najboljšem scenariju. Razen, če nisi mogoče že ostala v p?! V vsakem primeru držim pesti.

NinaF: za pritisk kolikor meni pravi g, ni fajn zate, zato najraje vidijo, da je nižji, ker se baje v nosečnosti v vsakem primeru poviša. Tako da, če je že visok, je treba bolj čuvati. Glede nog pa se ti pridružujem, tudi počepniti ne morem proti večeru, se potrudim pa res noge v luft vsaj pol ure na dan.

Lonib: upam, da boš kmalu bolje in lahko peljala user posted image na sprehod,  imaš pa že  za sabo, kar nas še kr čaka.

Moram pa priznati, da sem pričakovala kako čestitko, ko sem postala teta, pa nič. No, vsaj omembo, tako je vsaj pri nas v navadi ob takem veselem dogodku. Ja sem zgleda nosečniško občutljiva, pa danes predvsem neprespana, ampak še vedno...

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
10.4.2007 7:19:47   
zalbi
Sabri - čestitam k si postalo ponovno tetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda čestitke tudi Katji in Gaji - prou lepe praznićne novičke.

Ja eni pa čakamo in čakamo, jaz na veliko odštevam. Iz sobote na nedeljo celo noč nise spala, me je vse tiščalo, pa stiskalo, sm že gledala na uro če bo treba iti v P. Pa še celo sovboto je bil user posted image čist miren v mojem trbuščku, tak da sem že res mislila, da je prišel čas - no pa je vse po starem. Kmi čakam jutri, ko grem k G in na ctg, da pove kako pa kakšno je stanje.

So pa fajn lepi dnevi pred nami, takos ončni, se prou veselim.

Uživajte!

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
10.4.2007 11:33:24   
lilka
Čestitam Katjapvuser posted image user posted image !Sva imeli skupaj PDP, pa si ti že mamica, kako lepo in veseli me da je vse vredu.

Gaja*:bravo ti, da si se tako hitro javila, upam, da bom tudi jaz uspela takoj kaj napisat. Jaz se že veselim tvojega romana in vseh podrobnosti, pa pohiti,
da ne že prej rodimuser posted image

Sabri:jaz sem čisto spregledala, seveda ti iskreno čestitam za teto, vem kako je fajn občuek, jaz sem letos postala prvič in sem bla ful ponosna.

Jaz ne vem točno kako je s tem pritiskom, jaz sem prišla ta dva dneva že tudi na 110/160 zato zdej jem popolnoma brez soli vso hrano-ogabno za crknit. Bomo vidli kaj bo jutri na pregledu, je pa visok pritisk izredno nevaren tako za mamo kot za otroka, tako so meni povedali in da s tem ni šalit, zakaj in kako pa ne vem. Jaz imam jutri pregled in zato danes sadni dan(če bom zdržala), ker me je že zdanjič hotel dat v bolnico. No včeraj sem zvečer še vse kar sem čez dan pojedla izbruhala, ne vem kaj mi je blo, mogoče mi neslano ne paše, ha, ha. Drugače se pa sploh ne počutim slabo, pa tudi da bi zelo otekala ne opažam. samo ta pritisk me zafrkava, no danes zjutraj je bil 145/95 upam, da mi do jutri še pade.

Ja odštevamo odštevamo, midva z možem sva se ravno danes pri zajtrku pogovarjala, da ta vikend je pa zadnji čas, da privlečeva voziček(sva ga samo na podtrešje spravila ko sva ga kupila je še v škatli) in ga razpakirava, pa malo sprobava kako funkcionira, pa dekico ki je bla zraven morem oprat, pa blazino za dojenje sem tudi nekam spravila jo morem najt in oprat prevleko, ker zdaj je pa že res zadnji čas. Oblačilca za dojenčka za iz bolnice bom pa danes dala v vrečko in v jajčko, ker če bom mela jutri previsok pritisk me bo steral v bolnico. Tako da zadnje finese bova naredila ta vikend, če me prej ne zabaše.

Res je super, da bo tako lepo vreme ta teden, se bom lahko malo sprehajala, pa brala na ležalniku, ker če je dež se takoj slabše počutim.

Torej mi držite pesti jutri, da ne bom mela previsok pritisk, ker res nebi rada zaradi tega v bolnici ležala. Pa se javim ko pridem iz pregleda!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
10.4.2007 13:19:32   
a&m
Živjo aprilčice!!

Čestitke še Katji za malo Anouser posted image user posted image ,

jaz imam pa za jutri napovedan el. carski rez.Tako, da bom mogoče jutri ob takem času že stiskala našega dojenčka.user posted image

Vsem aprilčicam želim, da bi čimprej stisnile k sebi svoje zakladke.

Lepo se imejte!

M

Se beremo, ko se vrnemo domov.

Razmišljajte o sebi kot o zmagovalcu in storite tisto, česar se bojite.

Jeff Keller

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
10.4.2007 17:20:03   
hariba
Katjapv iskrene čestitke za malo Anouser posted image user posted image !

(odgovor članu a&m)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
10.4.2007 22:29:07   
bojana1
Lep pozdrav user posted image  in mamice!

ČESTITKE KATJA in GAJA user posted image user posted image !
Vidim ,da čas kr beži in je že kar nekaj mamic,Tudi user posted image  spremljam in se kar spomnem vseh problemov in povem vam ;punce šle boste rodituser posted image .Naj vas ne bo strah,ker ni tako hudo.
Večina se sprašuje,kako se bo začelo?Meni ni odtekla voda,niti čepa nisem imela,sam mal me je špikalo v križu.Pa sem šla,pa so rekli, da se je porod začel.Tako ,da bote pozorne na vse user posted image .
Vsem user posted image  želim lahek in hiter porod ,ter zdrave user posted image .

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
11.4.2007 7:36:22   
Kaštrun
Dobro jutro!
Najprej čestitke katja pv in sabri ! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes vsa pokozlana. Nisem spala niti 3 ure skupaj user posted image  Najprej me je nekaj špikalo v trebuhu, potem me je začelo boleti v križu, potem cela hrbtenica, no, na koncu sem pa zaspala... Mislim!

O mojih bolečinah v kolkih raje ne bi, ker se na desno nogo niti naslonit ne morem, kaj šele da bi dalj časa sedela na stolu... Ko vstanem točno čutim kje so ritne kosti! Hodim lahko največ 15 min skupaj, potem trebuh pade skoraj na kolena in postane težek 100 kg. Pa imam včasih full dober dan in se zaženem v kakšno stvar, potem pa enostavno neham, ker ne gre več. user posted image

Mi je včeraj zvečer mami merila pritisk in sem ga mela 125/95. Saj se ne spoznam na to, ampak sva potem ugotovili, da je spodnji mal visok. No, bom videla kaj bo rekel G v petek na pregledu.

bojana1 koliko časa te pa je špikalo v križu in ali si šla zaradi tega na pregled ali na rednega, pa so te tam pregledali. Ker jaz - prvorodka - čakam da mi odteče voda ali pa da dobim tiste močne krče. Drugače po moje sploh ne bom vedela user posted image

Aja pa še nekaj... Pogrešam svoje stare kavbojke!!! user posted image

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
11.4.2007 8:14:28   
Mimi*
NinaF ,še malo pa bo....user posted image
Ne skrbi,da ne boš vedela,ko se bo nekaj zacelo dogajajti.Res,da je lahko popolnoma drugace,kot "naj" bi bilo ampak cutiš,da nekaj bo in to je to.

Jaz sem imela v 1.user posted image amnio v Kranju en dan preden sem imela PDP pa mi je G. rekel,da ni še cisto nic in da sem še popolnoma zaprta.Še isto popoldne sem dobila  popadke,ki so se sicer umirili in pocakali na naslednji dan,ki so spet zaceli....sem šla rodit.

Baje,da ta amnio,ki jo delajo v Kr lahko malo pospeši porod.Predvidevam,da boš ti imela ta pregled,ce ne boš prej rodila seveda.Ali tega mogoce ne delajo vec?

Punce izkoristite to prelepo vreme in bodite cimvec zunaj.Meni se zaradi soncka sploh racunalnika ne da prižgatiuser posted image ......no,na vsake toliko casa pa moram preverit,kaj je novega!

Uživajte

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
11.4.2007 8:14:50   
lilka
Dobro jutro!
Se morem malo oglasit, sem že čisto živčna ker imam ob enih pregled, me ful zanima kaj bo rekel, mogoče sem pa že odprtauser posted image , al kaj pa vem, kako gre tole, pa izvidi me zanimajo, pa pritisk, sem mela včeraj sadni dan upam, da bodo dobri rezultati.

NinaF:no zanimivo, jaz tudi že cel teden čutim ritne kosti vsakokrat ko vstanem, če vsaj 5 minut sedim ali ležim in to samo na desni strani in to tako, da prav šepam nekaj časa. Zgleda da tako pač jeuser posted image . Jah ti zadnji dnevi so res....
Ja jaz tudi čakam, da bo čep ali voda, čeprav imam največjo željo da se mi začne s popadki in pričakujem , da bom vedela kdaj je to ker bo ful bolelouser posted image . To smo pač prvorodke, pa sej ne moremo vedet, pa še vsaka ima drugače to...dej se grem pa tuširat, pa glavo oprat, pa obrvi populit, pa nohte zmanikirat, pa take zadeve, da bom blazno lepa, če morem slučajno zaradi česa že danes v bolnico.
Držite mi pesti, da bo vse vredu, pa se oglasim ko pridem s pregleda.

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
11.4.2007 10:16:44   
sabri
Dobro jutro vsem in hvala za čestitke, ko sem postala važna ponosna tetica.user posted image
Danes se je pa meni celo noč dogajalo, menstrualni krči, pinky sluz in nekontrolirano malo uhajanje vode, ampak meni se zdi, da je to še vse preblago. Jaz nekak pričakujem, da to vse bolj boli in se voda pač bolj ulije. To smo pa me prvorodke auser posted image . Se pa moram it pokazat danes, čeprav imam jutri pregled. Ampak stanje se je zaenkrat umirilo. Sem se pa čisto pripravila, tudi če gremo danes v akcijo. Sam je to res, ko nisi ziher kaj je, je prav čudn občutek, me zategne pa boli, jaz pa sama pri sebi, A je to popadek, al kaj? No, bomo videli. Uživajte pa se kaj pišemo, mogoč že danes.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
11.4.2007 10:22:56   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: lilka

...dej se grem pa tuširat, pa glavo oprat, pa obrvi populit, pa nohte zmanikirat, pa take zadeve, da bom blazno lepa...

user posted image user posted image user posted image  Ja lilka, pa ne pozabi si trepalnic namazat, ker drugače zgledaš kot bi bla zaspana user posted image user posted image user posted image . sem jaz tudi zadnjič rekla, ko sem se vsa zrihtala pa "uštimala", da "zdej pa lahko rodim, da bom lepa na slikah" user posted image user posted image user posted image  . Je reku moj user posted image  "O moj bog žena, da se ti da še o tem razmišlat!"  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
11.4.2007 13:05:40   
hariba
Sabri tudi jaz ti čestitam, ker si ponovno teta. Saj to ni tako grozno prehitro rojen, zato mislim, da bo vse o.k. z malim. Jaz imam tudi cel kup nečakov in nečakinj.  Očitno imamo to v genih, da imamo vsi po več otrok. Brat in ena sestra imata po 3, le najmlajša ima 2 in pravi, da jih več tudi ne bo imela.Ful je fajn to,da imam toliko nečakov le takrat malo majn , ko je treb ato gručo mularije za praznike obdarovat.
Pa si ti prepričina, da je bil tisto urin, da ni plodovnica slučajno. Brezbarvna je. No pa saj se boš itak šla pokazat. Nič se ne sekirajte, če prvič nič ne veste jaz tudi nisem, moja drga ginekologinja pa tudi ne. Sem prišla k njej, ker se mi je  zdelo, da mi po kapljicah uhaja urin, pa blage popadke sem že tudi imela, pa je rekla, da ne morem več urina zadrževat in me čez 1 teden naročila na pregled. Rodila sem 14 ur po pregleduuser posted image .
Želim vam, čem več energije in moči, da zdržite še te zadnje dni. Kmalu boste  se lahko z vozički sprehajale. Kako paše midve  Zojo sva se kar precej ta dopoldan. Je spala v vozičku, to noč tudi.

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
11.4.2007 13:08:54   
hariba
Uh lilka upam, da nimaš dolgih las, ker bolj ko so mehki in sveži od pranjabolj se vozlajo, saj jaz iamm namreć take zelo slabe izkušnje z dolgimi lasmi od prvih dveh porodov. Pa bost že zrihatle frizuro, user posted image  boste všeč vseeno.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
11.4.2007 15:54:48   
zalbi
Uh pa je za mano še en pregleg pri G. Jah še vedno nič posebnega, zaprta sem še, vse ostalo pa je pripravljano, vsaj tako je G rekla. Sicer pa je najbolj k reče, sej vam lahko pa vodo dteče, pa bo že danes :), user posted image . Tako da nam ostajka čakanje. zdele greva s user posted image k meni domov po zibko, bom pol lahk do konca vse pripravila. nama je moj oči še neki kolesa popravil, tako da je sedaj nared za malo štručkouser posted image , tko da zdej pa res lahko pride. Sem še včeri šla v Routarja po jogi rjuhce, jih že zunaj sušim... da bodo lepe in dišeče.

NinaF - ej mene tudi muči spet slabost. Mi je blo dnaes ponoči ful slabo.. sem se spomnila tretjega meseca nosečnosti k mi je blo slabouser posted image Moram pa rečt, da itak že neki časa nevem, kaj je to če ponoči fajn spišuser posted image , kr ne morem pa ne morem.
Nč počasi se bom odpravila, fajn bodite, pa pridno čakajte...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
11.4.2007 16:08:57   
zalbi
Bom jaz prevzela seznam, mislila sem takole.. kaj pravite bo to vredu:

23. 3. 2007 (PDP 1. 4.) - bojana1 - Luka Simon (3230g, 49cm)
27. 3. 2007 (PDP 5. 4.) - Hariba - Zoja (3227g, 54cm)
29. 3. 2007 (
PDP 1. 4.) - lonib - Zala (3970g, 54cm)
2. 4. 2007
(PDP 19. 4.)- katja pv - Ana (2950g, 51cm) 
5. 4. 2007 (
PDP 17. 4.) - Gaja* - Gaja 

To je zaenkrat vse, bom pa še dopolnjevala, če vam je tak seznam všeč, če ne pa ga lahko katera popravi.

Lp user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?