mojčca
|
Ojla No, po dolgem času se javljam tudi jaz, še vedno v enem kosu. Pa bi mi že prav odgovarjalo, da bi bilo vse skupaj za mano. No, srčno upam, da ne bom na koncu rodila čez rok, pa celo nosečnost sem se morala skoz nekaj paziti, pa ležati v bolnici zaradi nevarnosti prezgodnjega poroda, itd. No, sem bila pa v ponedeljek na UZ, da je G še enkrat preveril, če je otroček pravilno obrnjen. No, obrnjen je tako, kot je potrebno, odprta sem že 2 cm in vse skupaj je že pripravljeno. Mi je v materinsko knjižico napisal, da mi vse skupaj drži samo še mehur (bi bilo dobro, če bi mi odtekla vodo, pa bi šla danes že kar roditi). Pa še lepo darilo za mojega , ki danes praznuje. Se je pa na UZ prav lepo videl tudi spol, ampak sem rekla, da se bomo pustili presenetiti. Je pa že zadnji čas, da počasi izberemo ime. No, za fantka imamo ime izbrano, bolj problem je za punčko (isto, kot v prvo). No punce, kakšna ideja za ime je dobrodošla. Prvi punčki pa je ime Manca. No, čakam na ideje . Da ne pozabim. Čestitke vsem tistim, ki ste že postale mamice, to se pravi Haribi, Bojana1 in lonib. No, punce, imam pa eno vprašanje. Ali mislite svoje otročke cepiti za turberkulozo. To cepljenje sepribližno pred dvemi leti ukinili. Sem pa govorili z pediatrom od naše Mance in mi je rekel, da je govoril z parimi zdravniki in da so rekli, da se zadnje čase ta bolezen spet pojavlja med otročki. Tako da, jaz še ne vem, ali bomo cepili ali ne?? NinaF, da te malo potolažim. Tudi mene vse boli, očitno otroček nekam pritiska in povzroča kar lepo bolečino. No, pa meni vse skupaj prav lepo pritiska dol, tako da se tolažim, da se mogoče še naprej odpiram, potem pa samo akcijo. Če bo vse skupaj potekalo tako hitro, kot v taprvo, bo super (vse skupaj je trajalo slabe tri ure, z umetnimim popadki), No, za kakšno srečanja aprilčic in aprilčkov sem pa jaz takoj za. Posebej pa še za tiste, ki smo iz Gorenjske. Bi se lahko kdaj pa kdaj dobile na kakšni kavici. Nič, grem malo pospraviti, potem pa ven, na sonček. Punce, pobožajte svoje trebuščke in uživajte.