lilka
|
Evo mene, prestala pregled, pa tako me je blo strah, da je še mož skos na telefon gledal, če ga bom klicala, da morem zaradi pritiska v bolnico. Pa ni blo treba, sem ga imela tako kot zadnjič 140/90(pomalago neslano in sadni dan), zatekam ne niti malo, kri in voda sta super, glavica je že fiksno v kanalu in se ne more več obrnit je rekel, shujšala sem en kg, torej sem v celi nosečnosti do sedaj pridelala 2,5 kg. Mi nič ni jasno, a meni bodo pa moje kavbojke prevelike al kaj . No zdej so mi rekli, da morem v četrtek 19. ko imam PDP v bolnico na CTG. In to je vse. Zdej pa samo čakamo. NinaF:to s trepalnicami ful drži, jaz ful zabuhla zgledam zdej, če nisem namazana. Jaz se trudim, da bi bla lepa nosečka, ker me srce zaboli, ko pridem k G. pa tam sedi nosečka z mastnimi lasmi, razvlečeno trenirko in potegnjeno faco, ravno včeraj je bla ena taka in zelo grdo zgleda.Taka pač sem, mi je ful lepo če je noseča ženska urejena, ni treba ne vem kaj samo oprane lase pa malo maskare pa bi vsaka lahko dala a ne? bojana1:no tako kot si ti imela si jaz želim, da se lepo napim in lepo mirno grem če me bo špikalo v bolnico in potem rodim. Meni se to zdi najboljša varianta, boljše kot tisto dirkanje ponoči ko odteče voda. Ne vem mene pa ni strah, da nebom vedela kdaj se bo začelo, če bo čudno špikalo cel dan bom pač šla v bolnico na CTG, kaj pa naj drugega. Ko so pa popadki močnejši se pa pomoje itak zelo močno čuti, al kako, tako si jaz mislim, sem nekaj pametna a ne ? V glavnem jaz sem se faca včeraj še naročila k frizerju za sredo(Hariba:mam bolj kratke lase tako da ni panike), da bom šla lepa v četrtek v bolnico, upam, da mi bo uspelo tako izpeljat, če bo pa prej pač bo, bom pa mela malo manj lepo frizuro . Moj mož je že zelo neučakan, pravi zdej bi pa že lahko blo, zelo težko že čaka, ko grem ponoči na WC kar sprašuje a ti je že voda šla, ful je srčkan . No toliko za zjutraj, zdej grem pa pospravit velikonočno dekoracijo po stanovanju, pa malo počistit, dfa se malo razmigam, danes se kar dobro počutim, pa zelo sem srečna, ker mi je včeraj rekel, da sem se zelo dobro držala celo nosečnot, da je tudi zdaj vse vredu in da se dobro držim. Seveda pa moram še naprej manj slano ali brez soli. Bljak, pa bom že zdržala še ta teden..... Zalbi:pridna da si naredila seznam Lepo bodite punce, pojdite na sonček, jaz mam že ful barvo po faci, ker toliko berem zunaj na ležalniku. Lep sončen dan in držite se!
< Sporočilo je popravil lilka -- 12.4.2007 8:52:05 >