|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
5.4.2007 10:07:55   
cicmar
Hej mačke!

Zgleda, da nas ni luna nič pometala user posted image . Ko sem prejšnji mesec spremljala marčevke, so vse nekaj hitele in prej rojevale. Pri nas pa je očitno še vse mirno-zaenkrat.

Jaz sem bila včeraj spet na CTG-ju in nič. Jutri pa imam še zadnji uradni pregled pri G, pa bomo vidl kaj bo rekla. Me pa vseekozi nekaj špika tam doli in trebušček imam že tudi malo nižje.
Spim pa zadnje dni, kot top. Tudi za polno luno nisem imela problemov s spanjem, običajno jih imam.
Očitno moje telo čuti, da bom kmalu imale polno neprespanih noči in zato sedaj bolje spim user posted image .
Danes sem spet brisala prah in kar nekaj pospravljala, sem se že kar naveličala. Sem imela že vse generalno pospravljeno, pa se je spet pojavil ta user posted image prah. Ko dopoldne posije sonce v stanovanje me je kar groza...vse se vidi, še tisto kar ni.
Sem tudi jaz že firbčna kako bo potekal moj porod. Zanimivo je, da nekatere stvari v življenju lahko že vnaprej predvideveš. Kar se pa tiče poroda, me pa lahko preseneti tudi ta trenutek-res me zanima kako se bo zgodilo. Si pa res želim čim lepši porod, čim manj bolečin in brez rezanja...mar si ga ne vse???

No ja, gotovo bo vse pozabljeno, ko dobimo user posted image v naročje, komaj čakam da vidim kakšen bo najin otročiček. Kakšne laske bo imel, kakšen nosek, očke...

Glede na to, da je še vse mirno si pa želim, da bi še praznike preživela v enem kosu. Da se lahko najem velikonočnih dobrot...potem se pa že vidim na velikonočni ponedeljek gasa v P, napokana s hrano do onemoglostiuser posted image .

Punce, LP!

Najin piškotek Jakob se je rodil 8.4.2007

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
5.4.2007 11:21:39   
Jagoda3
živio user posted image  in mlade mamice user posted image !

Vsak dan se prav z veseljem prijavim na forum, ker se zmerej fajn nasmejim našim pripravam na porod.

Je ful dobr, kt so naše 3 novo pečene mamice vse na izi in user posted image .
Mi pa kt še čakamo na porod pa likamo, pospravljamo,...in hitimo na okoli user posted image da bi ja še vse porihtale preden gremo v rim user posted image .

Hariba - čestitam ti da si ful čila in zdrava tolk mal časa po porodu. Pa da vse svoje 3 otroke tako z levo roko zrihtaš + še malo Zojo. (jaz se skoz zafrkavam in govorim možu, da pravijo da se ta tretji otrok čist sam rihta in da sploh ne veš da ga imaš user posted image . Tvoj ta 4 user posted image pa sploh user posted image  ane?
Mi smo iz Medvod - tako da nisva lih tolk skupaj doma. Ampak če se bova zmenile se lahko vidimo.

Sem pa prav vesela, da ste že odprle novo temo aprilčice, da bomo stalno za zvezi in si bomo izmenjevale dragocene izkušnje o user posted image  user posted image .
Sem pa razmišljala, da bi bilo prav zanimiv, da bi se enkrat nek dobile vse aprilčice z vozički in bi šle na dolg sprehod in na dobro kavo (imela sem v mislih kakšen tak park kot je npr. Alboretum-Volčji potok). Punce kaj pravite na to da bi se v živo vidle user posted image in mal počvekale - lahko se zmenimo tud dopoldne ko smo bolj frej (ker so starejši otroci v vrtcu ali pa v šoli)? user posted image

Zdajle se pa grem malo uležat za 15 minut, ker imam spet trd trebuh. Potem pa bom mogla vstat in se stuširat, ker moram it na pregled k ginekologinji.
Sam danes žal ne bo moje g.,  ker je zbolela - pa bom mogla it k eni drugi čakat na vrsto user posted image . Pa srčno upam, da ne bo moje g. spet nadomeščala ena ful stara g.ki je že sto let v pokoju in ne zna delat ultrazvoka user posted image . No sej ne vem če bi ga moja g. sploh hotla še delat, ker niso več obvezni in jih ne plača zavorovalnica. Bi pa ful rada, da bi mi ga delala, da bi še enkrat vidla mojga user posted image  na ultrazvoku, ker mi je to tak blažen občutekuser posted image .

Pa se moram še fajn napit vode, ker moram it prej v laboratorij dat vodo in kri.
Pa uspela sem se zmenit še z eno mojo prijateljico za kavo, da se bova končno spet malo vidle in počvekale (to mi tolk paše, ker vem da po porodu še kar nekaj časa ne bom mogla it s prijateljicami na kavo ker vse delajo v službi - po službi pa same veste da ne preostane kaj dost časa).

Lepo se imejte in vas obvestim kako sem opravila na pregledu user posted image

7.aprila 2007 se nam je pridružil nov sonček

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
5.4.2007 12:08:17   
sabri
Dobro jutro še iz moje strani, sem bila že na sončku, pa me je prepihalo kot user posted image , sem mislila, da je bolj toplo, ko sem skozi okno opazovala sonce. No, imam pa svežega zraka za cel dan dost.
Cicmar: najboljši trik za prah, ko posije sonce, malo žaluzije zatrem, pa ga je prec manjuser posted image , sam sem tudi jaz zdaj take volje, da bi vse pospravila, pa kaj ko telo ne pusti. Sem se pa ravno danes pogovarjala s kolegico o porodu in pravi, da vse kar nekak gre, da je njo še najbolj bolelo, ko so jo pregledovali, koliko je odprta.

Jagoda3:tvoja ideja mi je všeč, zaradi mene se lahko dobimo že zdaj, ali pa tudi potem, ko ne bomo več v enem kosu, sem pa iz okolice LJ in mi je vseeno, kam se pripeljem. Tudi na štajerskem sva skoraj vsak teden po par dni, tako da smo leteči. Bi bilo pa super se dobit, da še v živo počvekamo ob dobri kavici. Če bodo punce za, se lahk kar zmenimo.

Zdaj grem pa kuhat, pa vas še berem čez dan.

(odgovor članu Jagoda3)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
5.4.2007 12:28:54   
zalbi
Hej!

Berem da ste še zmer pridne, no ja, men se zadnji dni pa kej ne da preveč, bol počivam, mi ful otrdeva trebuh, pa poskušam mal vč počivat. sicer pa sem učeraj imela G - pravi da se že pripravlja vse, da imam že zmehčan maternični vrat in skrajšanega. Tudi že manjše popadke imam, tako da mi je rekla G da je lahko kmalu, al pa tut ne, tko da to je to.

Ja res je danes fajn dan, sm bla prej malo zunaj, je zares lepo, bom potem popoldne še šla na en sprehod. Zdej bom šla pa kr mal počivat, sem včeraj celo dopoldne okol hodila, pa me je kr zmatral.

Ja jst sem ZA, da bi se potem dobila - jaz sem iz Ljubljane!

Uživajte...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
5.4.2007 12:39:24   
mojčca
Ojla
No, po dolgem času se javljam tudi jaz, še vedno v enem kosu. Pa bi mi že prav odgovarjalo, da bi bilo vse skupaj za mano. No, srčno upam, da ne bom na koncu rodila čez rok, pa celo nosečnost sem se morala skoz nekaj paziti, pa ležati v bolnici zaradi nevarnosti prezgodnjega poroda, itd.

No, sem bila pa v ponedeljek na UZ, da je G še enkrat preveril, če je otroček pravilno obrnjen. No, obrnjen je tako, kot je potrebno, odprta sem že 2 cm in vse skupaj je že pripravljeno. Mi je v materinsko knjižico napisal, da mi vse skupaj drži samo še mehur (bi bilo dobro, če bi mi odtekla vodo, pa bi šla danes že kar roditi). Pa še lepo darilo za mojega user posted image , ki danes praznuje. Se je pa na UZ prav lepo videl tudi spol, ampak sem rekla, da se bomo pustili presenetiti. Je pa že zadnji čas, da počasi izberemo ime. No, za fantka imamo ime izbrano, bolj problem je za punčko (isto, kot v prvo). No punce, kakšna ideja za ime je dobrodošla. Prvi punčki pa je ime Manca. No, čakam na ideje user posted image user posted image user posted image .

Da ne pozabim. Čestitke vsem tistim, ki ste že postale mamice, to se pravi Haribi, Bojana1 in lonib.

No, punce, imam pa eno vprašanje. Ali mislite svoje otročke cepiti za turberkulozo. To cepljenje sepribližno pred dvemi leti ukinili. Sem pa govorili z pediatrom od naše Mance in mi je rekel, da je govoril z parimi zdravniki in da so rekli, da se zadnje čase ta bolezen spet pojavlja med otročki. Tako da, jaz še ne vem, ali bomo user posted image  cepili ali ne??

NinaF, da te malo potolažim. Tudi mene vse boli, očitno otroček nekam pritiska in povzroča kar lepo bolečino. No, pa meni vse skupaj prav lepo pritiska dol, tako da se tolažim, da se mogoče še naprej odpiram, potem pa samo akcijo. Če bo vse skupaj potekalo tako hitro, kot v taprvo, bo super (vse skupaj je trajalo slabe tri ure, z umetnimim popadki),

No, za kakšno srečanja aprilčic in aprilčkov sem pa jaz takoj za. Posebej pa še za tiste, ki smo iz Gorenjske. Bi se lahko kdaj pa kdaj dobile na kakšni kavici.

Nič, grem malo pospraviti, potem pa ven, na sonček.

Punce, pobožajte svoje trebuščke in uživajte.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
5.4.2007 14:44:46   
hariba
No aprilčice pa le imamo 1 novo mamico. Pred pol ure sem prejela tale sms. Z veseljem vam bom prepisala vsebino:
Danes ob 12:02 se je začela naša pravljica. Na svet je privekala deklica Gaja, ravno prav velika in ravno prav težka. Popolna. Seveda sva se zaljubila vanjo na prvi pogled...
gaja in ati

Gaja iskrene čestitke za malo Gajo še enkrat. Čim več lepih in nepozabnih skupnih trenutkov vam želim.user posted image user posted image

No, pa je očitno vsaj eni le pomagala polna luna. Dajte aprilčice še ostale. A ni ravno Gaja včeraj spraševala kako čimprej roditiuser posted image ? Jo je zgleda njena user posted image n razumela in uslišala.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
5.4.2007 16:40:06   
lilka
Kaj, meni ni nič jasno, a Gaja* je rodila? A ni mela 17. rok? Jo je zgleda prehitelo al kaj, al sem jaz vse pobrkljala.

Se samo na hitro oglasim, sem cel dan naokli letala, zdej sem pa utrujena ko samuser posted image . S tem da sem zjutraj še čistla in malo likala.Tu mač za en dan, me kar nekaj špika v križu. No jutri grem dat kri in vodo, upam, da bo spet vse o.k.

Jutri kaj več napišem.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
5.4.2007 17:24:18   
lilka
No zdej mi je pa že bolj jasno(Gaja bo že vedela zakaj):

GAJA*:ISKRENE ČETITKE!!!!!!!! OBEMA Z MOŽEM VAMA ŽELIM VELIKO VESELJA Z VAJINO ŠTRUČKO!

Pa sem mislila, da bova skupaj ležali, sicer pa boljše, da sem tiho, tebi včeraj še nič ni blo danes si pa že mamica.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
5.4.2007 19:42:12   
a&m
Iskrene čestitke Gaji user posted image user posted image , je bilo pa res nepričakovano.

Vsem 3 želim veliko lepih trenutkov!user posted image

Razmišljajte o sebi kot o zmagovalcu in storite tisto, česar se bojite.

Jeff Keller

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
5.4.2007 19:58:20   
hariba
Ravno razmišljam, kako bi lahko kaj prepričala malo, da pride kaj prej ven Ampak ji verjetno paše... Joooj, sej bom počakala no, samo mi je pa težko. Priznam

Ja očitno je izbrala uspešen način prepričevanjauser posted image . Tudi mene je presenetil njen sms, da je že mamica. Ko sem ajz napisala, da odhajam rodit, mi je zasebno poslala gsm, ko sem prišla nazaj sem ji poslala sms, da naj sem rodila in naj mi sporoči, ko rodi tudi ona, zato razpolagam s to čudovito novico.
Jagoda3 in ostale, jaz sem tudi za kak skupen sprehod. Tudi v Medvode in Ljubljano ni problem prit. Imamo zdaj avto za 7 ljudi, tako da se bo še lahko tašča zraven vštulila v avtouser posted image .
Naš bi bil Marcel, če bi bil fant, Marcel in Manca kar paše skupaj, no vsaj meni se zdi.
Moji trije starejši so cepljeni bili tretji dan po porodu, Zoja pa ne, ne cepijo več, da se pa baje otroka cepit na zavodu za zdravstveno varstvo. Bom svojo pediatrinjo vprašala, če je treba plačat.
Joj so tečni taveliki danes, kar nekaj se cmerijo in kregajo, pa nič jim ne paše danes. Aja dopoldan sem bila v shopingu,malo prej sem prišla pa iz cerkve. Je tamal mogel it, je dobil hlebček kruha, ker gre k prvemu obhajilu. Je vztrajal, da grem jaz z njim. Zdaj grem pa malo počivat, dokler me bo zoja pustila, oni bojo big brotherja gledali, pa malo zamežim, da ne vidim kaj je treba pospravit. Nisem tako pridna kot veuser posted image , pa tudi, če sem se itak dolgo ne pozna.
Ajde bom nehala težit, pa lepo se imejte .

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
6.4.2007 8:17:13   
zalbi
user posted image user posted image user posted image Gaji* - čestitke novi družinici!
ja pa nas je res presnetila, ampak sej april kr teče in teče...

Mene tut vse tišči in boli že. Včeraj popoldne sva šla user posted image na sprehod, me je pol tako špikalo, da sem cel večer lahko samo preležala, da ne omenjam danes da me vse boli, pa hodila sva ene pol urce... ja zgleda da res nisem več v formi za take sprehode. Pa kljub temu da še vedno hodim na telovadbo.
no jst upam, da še tele praznik ostanem doma, pol pa lahko grem rodit, bi blo fajn, da se še šunk najem:).

Fajn se imejte danes, pa ne bit preveč pridne pri pospravljanju, Hariba, ti praviš, da nisi tolk pridna - jst te občudujem, upam, da bom tudi sama imela tolk enrgij tako kmalu po porodu, si mi kr zgled.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
6.4.2007 9:26:05   
sabri
Iskrene čestitke novi mamici Gajiuser posted image user posted image user posted image ! Sem šla prebrat za en dan nazaj, ko je še pisala, saj me je zanimalo, če se že kaj pripravlja, vendar nič. Je še prav pisala, da bi rada user posted image prepričala, da gre hitreje ven, poglej ga zlomka, naslednji dan pa že mamica.user posted image

Imam pa tudi jaz novico, včeraj sem ponovno postala teta, brat je dobil četrtega otroka, sicer več kot en mesec prehmalu, tako da so še v bolnici, ampak bo vse ok s fantkom in njo.user posted image user posted image . Zdaj sem desetič teta.
Zdaj me pa vsi sprašujejo, če bo že kaj, ker so vsi mislili, da bom pač jaz prej. Kako so neučakani, jaz pravim, da še kar počakajmo nekaj časa. Sicer pa ideja, da se kaj pospeši, ni nobena padla še.
Gremo na sonček, kajne?!

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
6.4.2007 10:03:40   
sabri
Še enkrat jaz, sem prej pozabila vprašati, katera je že urejala seznam nosečk aprilčic, ker bi ga zdaj lahk že razdelile v seznam mamic tudi zdraven. Pa še osvežile spomin. LP

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
6.4.2007 14:32:52   
lilka
Ja ta naša Gaja*, sem ji kar fauš, ko je že rešena. Jaz sem pa včeraj ugotovila da Gajo poznam, zato mi je blo pol vse ful čudno, pol pa na enkrat vse jasno.....

No midva z možem sva vse tipi topi pospravila in uredila že včeraj, danes sem šla dat zjutraj kri in vodo, ker mam v sredo še zadnji pregled pri G. Jajčke sem pobravala, 20 sem jih, oranžne, zelene in modre s čisto navadno barvo, pa so kar lepe, sam sem se sres zmatrala zraven me noge bolijo, sem šla malo na sprehod pa mi nekako ne gre najboljše danes, me vse nekaj špika in tišči, bom raje malo ležala na ležalniku zunaj.
No danes pride sestrična enkrat popoldne in bo ostala do nedelje,tako da bo kar pestro, se nisva videli od moje poroke lani maja, tako da si mava ogromno za povedat, pa mož je je tudi zelo vesel se zelo štekata.

Tako nekako.
Zdej grem pa res na sonce preden se bo ohladilo.

lepo bodite!

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
6.4.2007 15:10:11   
Kaštrun
O PIŠUKA, a kar iz danes na jutri???!!!

user posted image user posted image user posted image  GAJA* ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image

Nujno rabim da gaja* pove kako je izvedla tole prepričevanje!!! user posted image
Jaz sem bila danes na CTG-ju in baje user posted image  prav uživa notri, ker je rekel, da je CTG "lep" user posted image  O.k. Poj kri mam v redu, vodo tudi, le pritisk sem imela višji kot prej, zato je rekel da če se bo naslednji teden še bolj zvišal, bodo "ukrepali" (pojma nimam kaj naj bi to pomenil - mogoče sprožitev poroda???) Sem rekla, da mi bi bilo čisto prav če bi blo kaj prej, pa se je samo zasmejal.

Jaz sem tudi za sprehod. Me firbec matra, kako zgleda "kolona vozičkov" in kup enega dretja user posted image

Zdaj grem pa malo počivat. Popoldne sem si pa privoščila predikuro. K itak se komi videm do dol, kaj šele da bi kej "urejala" al pa - bog ne dej - lakirala tam spodaj...

Čaaaauuu

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
6.4.2007 21:01:58   
hariba
Vsem aprilčicam želim lepe velikonočne praznike. Pa naj vam zajček čim več pisanke prinese, še najbolje kako živouser posted image , v obliki user posted image .
Joj Zoja joče, grem.

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
6.4.2007 23:14:21   
Kaštrun
Tudi jaz želim vsem nosečkam

VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE

in privoščite svojim bebikam kakšen velik kos šunke, kakšen lep pirhec in predvsem kakšen dober kos potice!

user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
7.4.2007 5:52:08   
Mimi*
Gaja Cestitamuser posted image
Jaz bi pa na tvoj PDP rada rodila...takrat bo tavelika stara 3 leta.Bi blo zanimivouser posted image   Pa še mlaj bo-upam,da bo pomagal.
Danes sem pa bolj zgodnja,ne morem spatuser posted image

Ta teden sem imala CTG in je pokazal,da popadkov ni,srcek pa je enkrat nekaj cudno zanihal,kar baje ni dobro in imam cez en teden spet.

Vidim,da ste vse nekam pridne s pospravljanjem,jaz pa kar bolj pocivam,ko lahko,ker me drugace vse boli ko user posted image

Te dni bomo pa še malo vec papcali...njami.Lepe praznike želim vsem skupaj!

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
7.4.2007 6:43:44   
hariba
Jaz pa sem že naredila testo za potico in zdaj vzhaja, zdaj še mafija spi, in je še mir zato bolje sedaj.  Potem bomo imeli umetniško dopoldne_barvanje jajc. Da sem pa že tako zgodaj vstala je pa seveda poskrbela Zoja. No pa saj od 23h pa do 4 h je spala. Jao jest pa ne bom smela preveč, imam še odvečnih 14 kg, sem se prej stehtala. Zredila sem se pa do dne poroda za 23 kg. Bo treba bolj intezivno telovadit spet. Sem v Četrtek v Lidlu kupila nekaj za trebušnjake delat, sicer za tavelikega, a bo to mami si malo izposojevalauser posted image . Naš starejši za pisanko hoče uteži je športnik, a je ugotovil, da na rokah nima dovolj mišic.user posted image  Ga že močno meče od pubertete.
No grem pogledat svoje testo, pa prat še moram dat. Uživajte!

(odgovor članu Mimi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
7.4.2007 6:45:49   
cicmar
Drage user posted image  in mamice!

Tudi jaz želim vsem lepe praznike. Jaz še ne vem kje jih bom preživela, mogoče celo v P. Včeraj sem imela pregled in sem imela zelo visok krvni tlak 150/95 user posted image . Moram danes dopoldne spet na kontrolo-na CTG in merjenje tlaka. Če bo spet tako visok, me bodo zadržali v P.
Upam, da bo v redu in da bom šla lahko domov. Ne bom pa smela jest nič slanega, to pomeni da odpadejo velikonočne dobrote user posted image .
Če pridem domov imam potem v sredo zjutrja, na PDP amnioskopijo.
To je zaenkrat vse, če pridem danes domov se še pišemo. Drugače pa kasneje...Mal me panika grabi...

Bye, bye...

Najin piškotek Jakob se je rodil 8.4.2007

(odgovor članu Mimi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
7.4.2007 9:43:19   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: cicmar

Ne bom pa smela jest nič slanega, to pomeni da odpadejo velikonočne dobrote user posted image .

cicmar, pa ravno ti, ko si si tako želela teh dobrot user posted image  Ah saj bo no! Še noben ni notri ostal, pa tudi tvoj ne bo. Ti si samo poj "dihi z mano, dihi, dihi z mano..." Jaz sem ti pa folž veš! Jaz bi pa takoj danes rodila. Me tako firbec matra, da je joj. Ampak naša tamala se še vedno kobaca po trebuhu in ga serje, tako da nič ne kaže, da bi jo kaj mikalo ven prilezti user posted image  Je rekel moj mož, da če je user posted image  kaj po njem, bo rojen na Veliko noč (ker je mož rojen na sveti večer).

hariba kapo dol! Res si pridna in tako mi je všeč, da si kljub porodu tako polna energije oz. volje. user posted image

Grem zdaj pod tuš. Me čaka pestro popoldne: ob 12ih kosilo pri babici, ob 15ih žegenj in ob 17ih 13. roj. dan sestrične. Pa da se ti zmeša v riti...

(odgovor članu cicmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
7.4.2007 15:14:35   
Mala_princeska
Mimi* drži se in pazi nase in na pikico v trebuščku!

Srečno !
In pozdrav tudi mali-veliki punci!

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
7.4.2007 23:02:36   
wallery
oj!

Po 8 dneh se vam javljam (ni bilo časa pisati in ne brati )sem še vedno v enem kosu ,5.4 .so mi merili ponovno cuker pa je še vedno povišan, v torek imam ponovno merjenje .Javiti pa se moram tudi v porodnišnici da me pregledajo in dokončno odločijo ali ostanem tam ali se vrnem ko bo čas.

30.3 . sem imela tudi ctg   G. pravi da je vse OK in da se po njenem mnenju ne vidimo več.     

Ko bom rodila bom poslala sms Eviii (februarčice 2006)ker imam edino njeno gsm št. pa vas bo ona obvestila

Čestitke Bojani 1, Lonib, Haribi, in Gaji*

Vsem pa želim lepe praznike.
LP

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
8.4.2007 11:49:05   
sabri
Dobro jutro, ste vse za mizo in z dobrotami, a?
Naš novi nečak je že ven iz inkubatorja, ampak še vedno v bolnici, na žalost je tako, da je mali v Ljubljani, mami pa v NM, kjer je rodila. Za take primere je pa res najbolje roditi v LJ, ker ti v primeru, da je z bebico kaj narobe, odpeljejo stran od tebe-kriza.
Jaz se pa zadnje dni počutim prav čudno, sem mojemu rekla, da imam šele zdaj prave nosečniške težave, ponoči sem zdaj dva dni gledala na uro in vstajam na uro in pol za na WC, redno, kar je prevečkrat na noč. Pa trebuh imam tak čudn, me skos po malem boli, kt da bi se pripravljalo na menstruacijo, vendar ni kot popadki, vsaj mislim da ne. Ideje za pospešiti nimate pa nobene, a? Jah, nič, bomo pa počakali, ko se ji bo zazdelo ven.

Aja, pa seznama tudi nima nobena, sem ga malo nazaj po straneh iskala, pa brez uspeha. Smo aprilčice postale neurejeneuser posted image . Lepo preživite praznike.

(odgovor članu wallery)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
8.4.2007 13:56:25   
Tanchy
Zdravo, aprilčice!

No, se vam javljam po res dolgem času, vendar sem imela tako pestro in zoprno, da nisem uspela tudi do računalnika.

Najprej vse čestitke mladim mamicam!!! user posted image user posted image user posted image

V 37. tednu se mali še ni obrnil na glavico in sem prebila 8!!! dni na Ginekološkem oddelku v Kranju (porodnišnica) v ležečem položaju na boku in venomer nujno s polnim mehurjem. Res grozno user posted image user posted image user posted image . Malega user posted image so piskušali 2X obrniti pa ni in ni šlo, tako, da bom morala roditi z ritko. To me je čist vrglo iz tira, tako, da sem samo premišljevala kaj in kako bi bilo najbolje za naju oba z user posted image . Ali vaginalni porod ali carski rez. Prejšnji teden v četrtek sem potem bila pri ginekologinji in user posted image že drugič ni brcal kot je treba tako da me je napotila v porodnišnico na še en CTG.
Zvečer sem (po vezah) že bila v Lj porodnišnici in me je pregledala prim. Blejec in sem dobila zelo zelo pozitiven odnos in bom verjetno rodila pri njej. Poskusili bomo vaginalno, če pa ne bo šlo, pravi, pa še vedno ostane CR.

Tako, da jutri (na velikonočni pon) grem ponovno na CTG, morda bom ostala v porodnišnici, morda pa ne. Imam pa nekoliko malo plodovnice in mali je bolj majhen kot bi moral biti, tako, da se bo zdravnica odločila kako dolgo bomo čakali s porodom. Pravi, da najkasneje do 19.4.

Sicer pa z mojim user posted image komaj čakava, da user posted image priveka na svet in le da bi bilo vse v redu. To mene trenutno nabolj skrbi.

No, držite pesti in se  lepo imejte!!!

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?