|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
15.3.2007 21:12:47   
sončnica13
ja priden ni kaj. Nik pa takoj odmakne usta, da mu le približam flašo.
Srčno upam, da bodo Marku bolečine hitro minile in, da zobki kmalu pokukajo.
Tud Nik še ne sedi sam obrača se pa s hrbta na trebuh in obratno, tako, da se kar zamoti na blazini.

Ja bambina, tud pri nas je že na obisku spomlanska utrujenost-sva prakticirala včeraj.

No, zdaj pa grem Niku prebrat pravljico, potem pa spat.

Mirno noč vsem!!

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 15.3.2007 21:14:37 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
15.3.2007 21:44:02   
stuhica
halo halo!

evo mene naš lump je zaspal!

Andrejaz sem bla panična pa sem klicala včeraj takoj zjutraj v ZD so mi rekli da naj počakam do danes če ne bo bolje da prdem!

Ne morem verjet sinoči je imel naš user posted image  še vročino 39 danes zjutraj pa kot bi odrezal cel svet obrnil kaseto in vse razen kakega rahlega kašlja (ene 2x mi je v celem dnevu zakašljal) ni bilo o vročini ne duha ne sluhauser posted image user posted image user posted image user posted image  Tak da nam je uspelo očitno moreš res počakat- ma ja saj veste prvič mam pa mal kompliciram pa paniko zganam ampak glavn je da je danes brez vročine in cel dan se je neki smejal in se igral kot ponavadi! Še celo zaspal je popoldne kot ponavadi tako da sem bila kr mal presenečena! user posted image user posted image user posted image
Je pa skoz nekaj v ustih in se tko slini pomoje bo kmlau kak zgornji zobek ven pokukak!! Upam da je to in da ni kaj drugega!

Kolikokrat pa vaši lumpki na dan kej spijo! Naš zdaj spi ponavadi le še 1x na dan pa to za 1,5-2,5 ure1

Piščanček  en velik user posted image  zate! BETTER ever than NEVER! Vse najboljše za tvoj 18 user posted image user posted image user posted image user posted image  rojstni dan!!

Sandra kako vam kaj uspeva srečanje gorenjk a ste ga že kaj imele al še ne!? Ma nimam nič časa brat kaj drugega- saj bo zdaj bolje !! !
Da se pohvalim

Neposredna povezava do sporočila: 1952
15.3.2007 22:06:15   
stuhica
Evo pa me je tipkovnica prehitela!!!

pohvaliti sem se hotela s šolo da sem naredila vseh 9 izpitov in me do konca ločijo le še 3 izpiti!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ful vesela! Eno predavanje imam šele konec maja druga dva pa v 3 letniku, 3 izpite za 3 letnik pa sem uspela že spedenat! Tako da imam sedaj upam da POČITNICE!user posted image user posted image user posted image

aJA  PA Pozdravljena sončnica13 user posted image user posted image user posted image  a SI TI TUD Z NAŠGA KONCA!?

Hruškica in miši kje sta se zgubile? Kako kaj vaša telovadb in čvek bi se vam drug teden kaj pridružla če bo vse ok?

Lampica kako kaj tvoj lumpek? Si najbrž zelo zasedena javi se kaj na ZS bova pokramljali  saj veš ? user posted image user posted image user posted image user posted image

ptica glede mačk se nimam v bloku na nikogar obrnt saj ravno hišnicauser posted image user posted image je glavni krivec za hranjenje in spuščanje mačk v kolesarnico!!je tolk presrana baba da dol padeš! če sem mal lahk mal zlobna bi ji namesto da kupuje wiskas hrano za mačke priporočila enga frizerja da ji uredi pričesko saj je taka kot en dedec ne pa baba!!

Bambinica upam da se naslednič spomneš name please!!!!! lepo  lepo prosim! Biblo fajn da mi pošleš  da uštimamo ta njegov nosek k tole  s fiziološko je že pravo sranje se dere ko da ga s kopže ven dajem!!

v glavnem tolk za zdej se še slišmo pa upam da bolj pogosto!!

Aja ima morda kaka bejba kak dober recept  kako napisat DOBRO PROŠNJO ZA SLUŽBO ????????user posted image user posted image user posted image  

čAV BAV

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
15.3.2007 22:10:10   
goda13
Dobrodošla sončica13! Je pa tvoj Nik rojen na dan, ki sem si ga jaz želela za našega Kimija-sva midva z user posted image  oba rojena na 13.

Danes me je skoraj kap! Greva z malim v sobo, ga dam na previjalno in mu obesim na obešalnik eno majčko, ko ga pogledam ima že noge in pol riti čez previjalno!!!!!!!!!! Ne vem, kako mu je to ratalo v 2 sekundahuser posted image .

Jutri imava z user posted image  dan zase. Kimi bo pri noni V Idriji midva pa malo u šoping v Ljubljano. Že dolgo nisva kam šla, pa mislim, da mi bo pasalo.user posted image

Še eno slikco od Kimija s sestričnami Tadejo in Tjašo.

LP

url=http://shrani.si/?slika067smvukx.jpg]user posted image [/url]

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
15.3.2007 22:12:28   
andrejaz
Sončnica13 – dobrodošla med nami.
Spraševala si glede premora med spodnjimi in zgornjimi zobki – enkami. Mojemu Marku zobki sploh niso rasli v paru – je najprej dobil spodaj enkico, nato je dobil zgoraj enke in dvojke, in šele po 2 mesecih še ta drugo enkico spodaj.
Tekočina – še zmeraj dobi z dojenjem. Poskušala sem jo naučiti piti po flaši pa ji ne gre, nekaj malega popije samo po žlički.

Sandra – mogoče pa ti Mark odklanja hrano, ki jo je imel rad, ker ga matrajo zobki.
A ti samo na vodi kuhaš. Jaz sem začela kuhati kar na olivnem olju, pa margarina, pa malo čebulice, celo malo vegete, pa sol… , in sedaj poje veliko več kot prej. Smo imeli nekaj dni nazaj za kosilo piščančje zrezke in sem ji kar odrezala kos, ji ga dala v roko in je počasi jedla.

Stuhica – A pa ti veš zakaj so ti rekli, da pridi k pediatru šele danes, če ne bo bolje. Ker Škete ni bilo in je šele danes prišla.
To bodo pa najbrž zobki. Tudi Sara je imela  vročino ko je dobivala prvi zobek, Marka pa je to matralo šele ko je dobival trojke.

Spanje čez dan – ponavadi 2x na dan, popoldan pa spi kar v vozičku na sprehodu, vsega skupaj cca 2 uri

LP

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
15.3.2007 22:17:18   
andrejaz
Pa še neka slikic

Sara je piščančji zrezek
user posted image

popoldansko spanje v vozičku
user posted image

Sara se zelo rada vozi po toboganu
user posted image

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
   [Brisano sporočilo]
15.3.2007 23:48:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu andrejaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1957
16.3.2007 0:12:52   
sončnica13
Tud jaz kuham samo na vodi, pol pa kar z isto vodo skupaj zmiksam in se še nič ne pritožuje, sem pa nekje prebrala, da naj ne bi dodajal soli pred enim letom.
stuhica čestitke za odpravljeno vročinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa eveda za opravljene izpiteuser posted image user posted image user posted image -uživaj zaslužene počitnice.
Lp in lahko noč!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1958
16.3.2007 8:21:41   
Nea
Jutro!

Danes sem pa jaz prva. Moj mož je mislil da je danes sobota in je skoraj v službo zamudil. Tako je to ko je človek utrujen in komaj čaka vikend.

Pri nas še danes sonce za naslednji teden so sneg napovedali. Včeraj sem nabavila enih par rožic za pred hišo. Upam, da ne bodo zmrznile.

andrejaz - tudi jaz ko kuham vedno dodam malo olivnega olja in malo soli, in ji je zelenjava ful všeč. Včeraj sem naredila korenčkovo juho, zraven pa dodala malo brokolija in krompirčka in je zmazala 120ml. Kuhala sem ji tudi kašico iz bučk, čebule in malo paradižnika in ji je tudi bila všeč. Ne vem... pri Emi sem ful komplicirala: brez soli, brez mleka, brez začimb... in ji velikokrat hrana ni šla po grlu. Zdaj pa delam po občutku in izkušnjah user posted image
Včeraj sem ji za spremembo ponudila hippovo kašico iz borovnic in jabolka: fuj! Po dveh žličkah je zaprla usta. Spomnim se, da je tudi Ema raje jedla sveže sadje, kot pa sadne hippove kašice. Se vidi da sta sestri user posted image

spanje čez dan - še vedno različno. Dopoldan kakšno urico, opoldan ko greva po Emo v vrtec včasih samo pol ure, včasih pa 2,5h. In še popoldan tam okrog 4ih, 5ih za kakšne pol ure. Včeraj je pa spala 3x po 30min.

Spanje zvečer - še vedno isto kot nekaj mesecev nazaj. Zaspi ob pol 9, se zbudi čez 30 min. Včasih mi jo uspe z zizo prepričat da zaspi nazaj, večinoma pa ne. In potem ni spanja dokler jaz ne grem spat, okrog 22, 23h. Še vedno se sprašujem zakaj se vedno zbudi čez točno 30min?

Lara pa zdaj šiba po celi hiši. Je kot tisti mali dojenček iz risank: ga naviješ in šiba po vseh 4.user posted image Iz dnevne pride v kuhinjo, iz Emine sobe v spalnico. Vsak dan je hitrejša. Včeraj je šla k rožam in je dala en suhi list benjamina v usta. Še dobro da sem bila zraven. A katera ve če je benjamin strupena roža? Ker če je, ga bom dala na podstrešje, ker mu listi ful opadajo.

Grem hitro skuhat kosilo, pol pa z Laro greva v šoping.

Ciao,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
16.3.2007 11:07:04   
sončnica13
Ne me hecac, da kar sneg obetajouser posted image . No, mi smo že s prvega sprehoda danes, pa plenice sva dala sušit, zdaj pa že spi in upam, da bo vsaj 1-2 uri mir. Popoldne sva pa že zmenjena s sestro za sprehod z vozički, da izkoristimo te sončne žarke predenj nas zamede-upam, da ne bo sile, ker imamo drug teden ful opravkov ( pon. NFT, tor. UK, sre. pregled v pediatrični).
To noč se je spet bolj pogosto zbujal-je eno rundo 4 ure spal, nato pa le še 3+2 uri.
stuhuca- so zobki že zunaj?
No, zdej pa šibam pogledat, če je v kuhinji kaj dela.user posted image .

Lep dan vsem!

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
   [Brisano sporočilo]
16.3.2007 16:36:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1961
16.3.2007 18:19:47   
goda13
Bambina-sem iz Idrije ampak živim v Cerknem. A prideš kaj na obisk k noni? Se mogoče jo pa poznam. Na kerem koncu je doma?

Neposredna povezava do sporočila: 1962
16.3.2007 22:01:04   
sončnica13
No, danes se je pa naš Nik "španciral" po Cerknem-je bil menda kjar zadovoljenuser posted image . Pa še to goda13, vajin Kim je pa rojen na moj roj. datumuser posted image

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 16.3.2007 22:02:54 >

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
16.3.2007 22:02:05   
goda13
A si bila tudi ti v Cerknem?

Neposredna povezava do sporočila: 1964
16.3.2007 22:03:49   
sončnica13
Tud ja, ampak ne na "špancirju", ampak na vajah

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
   [Brisano sporočilo]
16.3.2007 22:04:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 1966
16.3.2007 22:05:28   
goda13
Kakšne vaje pa? A to večkrat prideš v Cerkno?

Neposredna povezava do sporočila: 1967
   [Brisano sporočilo]
16.3.2007 22:07:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 1968
16.3.2007 22:07:49   
goda13
Naš že od 7 zvečer.

Neposredna povezava do sporočila: 1969
   [Brisano sporočilo]
16.3.2007 22:09:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 1970
16.3.2007 22:09:33   
goda13
bambina-mrakova ulica je ravno na drugem koncu kot sem jaz. A pridete kdaj na obisk? Imam enega prijatelja iz tiste ulice.

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
16.3.2007 22:10:19   
sončnica13
 je kar hitr zaspal, ker je čez dan samo 2x po pol ure ( ob 21:50 približno )

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 16.3.2007 22:11:17 >

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
   [Brisano sporočilo]
16.3.2007 22:11:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 1973
16.3.2007 22:12:56   
goda13
se mi pa ful zdi, da v enem dnevu kar dve avgustovki, ki prideta tudi na naš konecuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1974
16.3.2007 22:13:00   
sončnica13
goda13-vsak teden sem v cerknem Lira-poznaš?

Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

umivanje zob
varuška mb

Kolikokrat na dan otroku umivate zobe (oz. si jih otroci sami)?

manj kot 1x na dan (11%)

1x na dan (34%)

2x na dan (48%)

3x na dan (5%)

bolj pogosto (2%)

Število vseh glasov: 351

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!