Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 15.3.2007 21:12:47
|
|
|
|
sončnica13
|
ja priden ni kaj. Nik pa takoj odmakne usta, da mu le približam flašo. Srčno upam, da bodo Marku bolečine hitro minile in, da zobki kmalu pokukajo. Tud Nik še ne sedi sam obrača se pa s hrbta na trebuh in obratno, tako, da se kar zamoti na blazini. Ja bambina, tud pri nas je že na obisku spomlanska utrujenost-sva prakticirala včeraj. No, zdaj pa grem Niku prebrat pravljico, potem pa spat. Mirno noč vsem!!
< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 15.3.2007 21:14:37 >
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 15.3.2007 21:44:02
|
|
|
|
stuhica
|
halo halo! evo mene naš lump je zaspal! Andrejaz sem bla panična pa sem klicala včeraj takoj zjutraj v ZD so mi rekli da naj počakam do danes če ne bo bolje da prdem! Ne morem verjet sinoči je imel naš še vročino 39 danes zjutraj pa kot bi odrezal cel svet obrnil kaseto in vse razen kakega rahlega kašlja (ene 2x mi je v celem dnevu zakašljal) ni bilo o vročini ne duha ne sluha Tak da nam je uspelo očitno moreš res počakat- ma ja saj veste prvič mam pa mal kompliciram pa paniko zganam ampak glavn je da je danes brez vročine in cel dan se je neki smejal in se igral kot ponavadi! Še celo zaspal je popoldne kot ponavadi tako da sem bila kr mal presenečena! Je pa skoz nekaj v ustih in se tko slini pomoje bo kmlau kak zgornji zobek ven pokukak!! Upam da je to in da ni kaj drugega! Kolikokrat pa vaši lumpki na dan kej spijo! Naš zdaj spi ponavadi le še 1x na dan pa to za 1,5-2,5 ure1 Piščanček en velik zate! BETTER ever than NEVER! Vse najboljše za tvoj 18 rojstni dan!! Sandra kako vam kaj uspeva srečanje gorenjk a ste ga že kaj imele al še ne!? Ma nimam nič časa brat kaj drugega- saj bo zdaj bolje !! ! Da se pohvalim
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 15.3.2007 22:06:15
|
|
|
|
stuhica
|
Evo pa me je tipkovnica prehitela!!! pohvaliti sem se hotela s šolo da sem naredila vseh 9 izpitov in me do konca ločijo le še 3 izpiti!! Sem ful vesela! Eno predavanje imam šele konec maja druga dva pa v 3 letniku, 3 izpite za 3 letnik pa sem uspela že spedenat! Tako da imam sedaj upam da POČITNICE! aJA PA Pozdravljena sončnica13 a SI TI TUD Z NAŠGA KONCA!? Hruškica in miši kje sta se zgubile? Kako kaj vaša telovadb in čvek bi se vam drug teden kaj pridružla če bo vse ok? Lampica kako kaj tvoj lumpek? Si najbrž zelo zasedena javi se kaj na ZS bova pokramljali saj veš ? ptica glede mačk se nimam v bloku na nikogar obrnt saj ravno hišnica je glavni krivec za hranjenje in spuščanje mačk v kolesarnico!!je tolk presrana baba da dol padeš! če sem mal lahk mal zlobna bi ji namesto da kupuje wiskas hrano za mačke priporočila enga frizerja da ji uredi pričesko saj je taka kot en dedec ne pa baba!! Bambinica upam da se naslednič spomneš name please!!!!! lepo lepo prosim! Biblo fajn da mi pošleš da uštimamo ta njegov nosek k tole s fiziološko je že pravo sranje se dere ko da ga s kopže ven dajem!! v glavnem tolk za zdej se še slišmo pa upam da bolj pogosto!! Aja ima morda kaka bejba kak dober recept kako napisat DOBRO PROŠNJO ZA SLUŽBO ???????? čAV BAV
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 15.3.2007 22:10:10
|
|
|
|
goda13
|
Dobrodošla sončica13! Je pa tvoj Nik rojen na dan, ki sem si ga jaz želela za našega Kimija-sva midva z oba rojena na 13. Danes me je skoraj kap! Greva z malim v sobo, ga dam na previjalno in mu obesim na obešalnik eno majčko, ko ga pogledam ima že noge in pol riti čez previjalno!!!!!!!!!! Ne vem, kako mu je to ratalo v 2 sekundah . Jutri imava z dan zase. Kimi bo pri noni V Idriji midva pa malo u šoping v Ljubljano. Že dolgo nisva kam šla, pa mislim, da mi bo pasalo. Še eno slikco od Kimija s sestričnami Tadejo in Tjašo. LP url=http://shrani.si/?slika067smvukx.jpg] [/url]
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 15.3.2007 22:12:28
|
|
|
|
andrejaz
|
Sončnica13 – dobrodošla med nami. Spraševala si glede premora med spodnjimi in zgornjimi zobki – enkami. Mojemu Marku zobki sploh niso rasli v paru – je najprej dobil spodaj enkico, nato je dobil zgoraj enke in dvojke, in šele po 2 mesecih še ta drugo enkico spodaj. Tekočina – še zmeraj dobi z dojenjem. Poskušala sem jo naučiti piti po flaši pa ji ne gre, nekaj malega popije samo po žlički. Sandra – mogoče pa ti Mark odklanja hrano, ki jo je imel rad, ker ga matrajo zobki. A ti samo na vodi kuhaš. Jaz sem začela kuhati kar na olivnem olju, pa margarina, pa malo čebulice, celo malo vegete, pa sol… , in sedaj poje veliko več kot prej. Smo imeli nekaj dni nazaj za kosilo piščančje zrezke in sem ji kar odrezala kos, ji ga dala v roko in je počasi jedla. Stuhica – A pa ti veš zakaj so ti rekli, da pridi k pediatru šele danes, če ne bo bolje. Ker Škete ni bilo in je šele danes prišla. To bodo pa najbrž zobki. Tudi Sara je imela vročino ko je dobivala prvi zobek, Marka pa je to matralo šele ko je dobival trojke. Spanje čez dan – ponavadi 2x na dan, popoldan pa spi kar v vozičku na sprehodu, vsega skupaj cca 2 uri LP
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 15.3.2007 22:17:18
|
|
|
|
andrejaz
|
Pa še neka slikic Sara je piščančji zrezek popoldansko spanje v vozičku Sara se zelo rada vozi po toboganu
|
|
[Brisano sporočilo] 15.3.2007 23:48:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 16.3.2007 0:12:52
|
|
|
|
sončnica13
|
Tud jaz kuham samo na vodi, pol pa kar z isto vodo skupaj zmiksam in se še nič ne pritožuje, sem pa nekje prebrala, da naj ne bi dodajal soli pred enim letom. stuhica čestitke za odpravljeno vročino , pa eveda za opravljene izpite -uživaj zaslužene počitnice. Lp in lahko noč!!!
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 16.3.2007 8:21:41
|
|
|
|
Nea
|
Jutro! Danes sem pa jaz prva. Moj mož je mislil da je danes sobota in je skoraj v službo zamudil. Tako je to ko je človek utrujen in komaj čaka vikend. Pri nas še danes sonce za naslednji teden so sneg napovedali. Včeraj sem nabavila enih par rožic za pred hišo. Upam, da ne bodo zmrznile. andrejaz - tudi jaz ko kuham vedno dodam malo olivnega olja in malo soli, in ji je zelenjava ful všeč. Včeraj sem naredila korenčkovo juho, zraven pa dodala malo brokolija in krompirčka in je zmazala 120ml. Kuhala sem ji tudi kašico iz bučk, čebule in malo paradižnika in ji je tudi bila všeč. Ne vem... pri Emi sem ful komplicirala: brez soli, brez mleka, brez začimb... in ji velikokrat hrana ni šla po grlu. Zdaj pa delam po občutku in izkušnjah Včeraj sem ji za spremembo ponudila hippovo kašico iz borovnic in jabolka: fuj! Po dveh žličkah je zaprla usta. Spomnim se, da je tudi Ema raje jedla sveže sadje, kot pa sadne hippove kašice. Se vidi da sta sestri spanje čez dan - še vedno različno. Dopoldan kakšno urico, opoldan ko greva po Emo v vrtec včasih samo pol ure, včasih pa 2,5h. In še popoldan tam okrog 4ih, 5ih za kakšne pol ure. Včeraj je pa spala 3x po 30min. Spanje zvečer - še vedno isto kot nekaj mesecev nazaj. Zaspi ob pol 9, se zbudi čez 30 min. Včasih mi jo uspe z zizo prepričat da zaspi nazaj, večinoma pa ne. In potem ni spanja dokler jaz ne grem spat, okrog 22, 23h. Še vedno se sprašujem zakaj se vedno zbudi čez točno 30min? Lara pa zdaj šiba po celi hiši. Je kot tisti mali dojenček iz risank: ga naviješ in šiba po vseh 4. Iz dnevne pride v kuhinjo, iz Emine sobe v spalnico. Vsak dan je hitrejša. Včeraj je šla k rožam in je dala en suhi list benjamina v usta. Še dobro da sem bila zraven. A katera ve če je benjamin strupena roža? Ker če je, ga bom dala na podstrešje, ker mu listi ful opadajo. Grem hitro skuhat kosilo, pol pa z Laro greva v šoping. Ciao, Nea
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 16.3.2007 11:07:04
|
|
|
|
sončnica13
|
Ne me hecac, da kar sneg obetajo . No, mi smo že s prvega sprehoda danes, pa plenice sva dala sušit, zdaj pa že spi in upam, da bo vsaj 1-2 uri mir. Popoldne sva pa že zmenjena s sestro za sprehod z vozički, da izkoristimo te sončne žarke predenj nas zamede-upam, da ne bo sile, ker imamo drug teden ful opravkov ( pon. NFT, tor. UK, sre. pregled v pediatrični). To noč se je spet bolj pogosto zbujal-je eno rundo 4 ure spal, nato pa le še 3+2 uri. stuhuca- so zobki že zunaj? No, zdej pa šibam pogledat, če je v kuhinji kaj dela. . Lep dan vsem!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.3.2007 16:36:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 16.3.2007 18:19:47
|
|
|
|
goda13
|
Bambina-sem iz Idrije ampak živim v Cerknem. A prideš kaj na obisk k noni? Se mogoče jo pa poznam. Na kerem koncu je doma?
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 16.3.2007 22:01:04
|
|
|
|
sončnica13
|
No, danes se je pa naš Nik "španciral" po Cerknem-je bil menda kjar zadovoljen . Pa še to goda13, vajin Kim je pa rojen na moj roj. datum
< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 16.3.2007 22:02:54 >
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 16.3.2007 22:02:05
|
|
|
|
goda13
|
A si bila tudi ti v Cerknem?
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 16.3.2007 22:03:49
|
|
|
|
sončnica13
|
Tud ja, ampak ne na "špancirju", ampak na vajah
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.3.2007 22:04:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 16.3.2007 22:05:28
|
|
|
|
goda13
|
Kakšne vaje pa? A to večkrat prideš v Cerkno?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.3.2007 22:07:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 16.3.2007 22:07:49
|
|
|
|
goda13
|
Naš že od 7 zvečer.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.3.2007 22:09:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 16.3.2007 22:09:33
|
|
|
|
goda13
|
bambina-mrakova ulica je ravno na drugem koncu kot sem jaz. A pridete kdaj na obisk? Imam enega prijatelja iz tiste ulice.
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 16.3.2007 22:10:19
|
|
|
|
sončnica13
|
je kar hitr zaspal, ker je čez dan samo 2x po pol ure ( ob 21:50 približno )
< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 16.3.2007 22:11:17 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.3.2007 22:11:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 16.3.2007 22:12:56
|
|
|
|
goda13
|
se mi pa ful zdi, da v enem dnevu kar dve avgustovki, ki prideta tudi na naš konec .
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 16.3.2007 22:13:00
|
|
|
|
sončnica13
|
goda13-vsak teden sem v cerknem Lira-poznaš?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
umivanje zobvaruška mbKolikokrat na dan otroku umivate zobe (oz. si jih otroci sami)?manj kot 1x na dan (
11%)
1x na dan (
34%)
2x na dan (
48%)
3x na dan (
5%)
bolj pogosto (
2%)
Število vseh glasov: 351Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!