melitkica
|
Hojla! Se bom nahitro javila, ker pričakujem vsak čas alarm. Piščanček in matejas - jaz sem za srečanje v MBju, ker mi je LJ predaleč. Samo upam, da bo pravi termin, ker nimam vedno avta na razpolago. Se mi je lažje peljat 55 km, kot pa 190 v LJ (je res malo predaleč, razen če bi dragi šel z mano, ker bi še malo lutali). Dobrodošle mamine veteranke. Tudi jaz sem prijavljena in komaj najdem čas, da kaj preberem, kajti moram se malo pofočkat na RR, za mamo pa zmanjka časa. Tudi mi smo se začeli zbujat ponoči in se malo priklopimo (nekaj minut) in že spimo naprej. Drugače pa smo se pozdravili. Se mi zdi, da je zobek na vidiku. Oči pa ima že cel čas modre, le da so postale svetlejše. Je res cela atijeva, jaz imam rjave oči (in skoraj vsi po moji strani). Naš ata ne dela cele dneve , le redkokdaj ko nadomešča ga ni od ve do ve. Sem vesela, da je tako, ker smo veliko skupaj. Hojice ne bomo uporabljali, mislim pa, da bomo imeli stajico. Mi je ena soseda obljubila (pri moji mami v bloku), da mi jo da, ker je ona v garsonjeri in je nikoli ni mogla uporabljati. Mi pa imamo veliko kuhinjo in polno mesta, ko bom kuhala, da se bo Azra malo zamotila, da v miru skuham. Zdaj kuham na obroke. Piščanček, si prišla do pametnega kužija? Grem še malo brskat o Švedski, katero že zelo pričakujem, pa še Finska naju mika, ko si že tam.... Potem pa iskat s polno paro službo. Zdaj ko sem na porodniškem, je ful delovnih mest, ko pa sem jo nevem kak dolgo iskala pa beeeeee..... Lp
|