|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
26.1.2007 10:45:57   
Anonimen
Ojla punce!

Pri nassmo šekar bolani. Naš je prehlajen in ful kašlja. Sam jaz res ne vem al kašlja zaradi smrkelčka iz nosu. Upam, da bo kmal boljše, ker revček ful slabo spi. Vročine pa nima.

Za vikend bom bolj zasedena. Spet grem mal delat. Kuhala bom za 35 oseb. Pomaga mi tudi sestra oz. jz njej. Začnema nocoj.

Mi se bomo tud šli kopat, ko bo Luika zdrav oz. sse bo problem z kožo rešil. Upam.

Očke je imel najprej bolj sivo zelene. Zdaj mu gredo pa na rjavo. Po meni.

Igračka- vse kar pride pod roko in lahk gre v usta. Večja je izbira boljše je, dlje cajta se zamoti.

Piščanček- da ni tamala kaj bolna. Tak je bilo pri nas isto ko je imel vnetje ušeska. Skoz je bil siten in sem morala bit z njim.

Zdaj se je pa naš pajac zbudu in morammalo pogledat kaj počne po kinderpetu.

Me zanima a boste uporabljale stajice, hojice?

lp

(odgovor članu miši)
  Neposredna povezava do sporočila: 1501
26.1.2007 11:42:10   
dalia
Ojla pupe.
Mi je full smešno,da sem tukaj novinka,ker sem na drugem forumu veterankauser posted image
Ne vem katera je omenila oranžnega zajčka,z repkom ki piska in ogledalcem?Naš Kiar ga ima tudi in ga obožuje.
Piscancek,da te ni šola tako zmatrala in se to na mleku pozna?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
26.1.2007 12:09:34   
piscancek
ku,kuuser posted image

dans sem že mal bolš volje, sem po vremenu- včeraj dež,dans pa sonček :)

Tiasha hvalaaaaaaaaaaa, si me res nasmejala, a si dobla mejle, s katerimi sem vas zasipala?

Ptica- ne,mala ni bolna(hb), sem jo scartlalauser posted image ,tk da itak nimam kaj za jamrat. Finta je v tem,da hoče bit vsako uro do 1,5 na joški in to sam za 2min, drugač pa je vesela in nč tečna.
Mlekca je še dovolj, sam js mislim,da mala čuti,da sem js nervozna in živčna zarad šole in je pol zato tk- moje razlage pač.

Ponoči je blo pa dans ok, zaspala ob 20:30, se zbudila ob 5:00,pol pa ob 8:30, pol je spet ob 10:00 zaspala,zdej jo pa že slišim,ko se pogovarja v spalnici.

Js se pa pridno učim(čeprav vse drugo zravn študiramuser posted image ). nč,  grem malo zabavat,pol pa jo mahneva ven na zrak.

lep dan vsem

Ptica- ti pa si res pridna,lahk prideš tud kdaj k nam kaj fajnga skuhatuser posted image

pa,pa

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu dalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
   [Brisano sporočilo]
26.1.2007 14:01:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piscancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1504
26.1.2007 16:01:07   
binabona
pozdravček

No na mami sem mal počvekala, zdaj pa še vas mal pocukamuser posted image
Naša žabica spi-spet bo 30min. lepotni spanec, ko nafilamo baterije pa spet veselo user posted image .
pri meni je totalni mrk;kabeljska tv ne dela, zdaj mi je še mobi na tla padu, pa je čist zmrznuuser posted image .Moram do sim kartice pridit, pa bolš, da nič ne odpiram, ker mi pogosto kaj v roki ostane, sem pač bolj user posted image

Kaj vsi očki avgustovčkov cele dneve delajouser posted image . Hana je čist nora ko ga vidi, ga samo boža in mu skoz nekaj na veliko pripoveduje-najpogosteje ob 6h zjutraj user posted image  . Je čista očitova user posted image

No naša dama že kuka ven iz košare in kliče user posted image hočem vennnn.

o.k.uživajte

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
26.1.2007 16:24:45   
Samoyedka
Dobrodošle vse nove Avgustovke  user posted image

No, bom še jaz probala pripopat eno fotko od našega heroja- brez zamere, če ne bo ratalo perfektno hehe. No, pa dajmo:

user posted image

Čisto srečen je, če ima pleničko na glavi, jaz pa se derem zraven: bica, bicaaaaa  user posted image   Kaj moreš, novo pečenim mamicam pač malo špilajo domači hehehe.

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
26.1.2007 16:25:03   
matejas
Ja tudi naš atek dela cele dneve, je računalničar  in zato njegov delovni dan od 7-xx, ni nič čudnegauser posted image .
No mi že veselo papcamo jabolko in korenček, kar zelo zelo obožujeuser posted image , za večerjo pa poje riževe kosmiče, ki se mešajo z vodo+ dojenje. Ko sva začeli jesti GH, je začela lepše spatiuser posted image .
Naša petletnica gre v ponedeljek prvič na smučarski tečaj in komaj čakam, da vidim našo veliko smučarko, če ima kaj po meni, ker sem sama bila včasih prava Mateja Svetuser posted image .
Najljubša igračka so ključi, taki za grist, gumijasti in telovadba v baby gim-u.
Postala je tudi operna pevka, ker kar naprej vadi visoki C, mi si pa vsi tiščimo ušesauser posted image .
Od kje ste se vse nalezle teh virozic, da ste tako bolneuser posted image , saj bo bolje.
Še zdaj mi ni nobena povedala ali je v bližini Maribora, rada bi se zmenila za srečanje.
Uf MojcaB, dobra si da greš v službo, meni že zdaj slabo postaja, ko pomislim, da bo porodniškega dopusta kmalu konecuser posted image .  Strah me je tudi ,kako bo Enya prenesla mojo odsotnost, ker je še zdaj ne moram nikomur pustiti, več kot za urouser posted image .
Alarm, se slišimo.

Pa pa....

30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya.
11.01. 2011 pričakujemo še našega fantka
17.01.2011 nas je osrečil še sonček Patrick

http://matejkas.moj-album.com/

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
26.1.2007 17:38:03   
melitkica
Hojla!

Se bom nahitro javila, ker pričakujem vsak čas alarm.

Piščanček in matejas - jaz sem za srečanje v MBju, ker mi je LJ predaleč. Samo upam, da bo pravi termin, ker nimam vedno avta na razpolago. Se mi je lažje peljat 55 km, kot pa 190 v LJ (je res malo predaleč, razen če bi dragi šel z mano, ker bi še malo lutali).

Dobrodošle mamine veteranke. Tudi jaz sem prijavljena in komaj najdem čas, da kaj preberem, kajti moram se malo pofočkat na RR, za mamo pa zmanjka časa.

Tudi mi smo se začeli zbujat ponoči in se malo priklopimo (nekaj minut) in že spimo naprej. Drugače pa smo se pozdravili. Se mi zdi, da je zobek na vidiku.user posted image user posted image
Oči pa ima že cel čas modre, le da so postale svetlejše. Je res cela atijeva, jaz imam rjave oči (in skoraj vsi po moji strani). Naš ata ne dela cele dneveuser posted image , le redkokdaj ko nadomešča ga ni od ve do ve. Sem vesela, da je tako, ker smo veliko skupaj.

Hojice ne bomo uporabljali, mislim pa, da bomo imeli stajico. Mi je ena soseda obljubila (pri moji mami v bloku), da mi jo da, ker je ona v garsonjeri in je nikoli ni mogla uporabljati. Mi pa imamo veliko kuhinjo in polno mesta, ko bom kuhala, da se bo Azra malo zamotila, da v miru skuham. Zdaj kuham na obroke.

Piščanček, si prišla do pametnega kužija?

Grem še malo brskat o Švedski, katero že zelo pričakujem, pa še Finska naju mika, ko si že tam.... Potem pa iskat s polno paro službo. Zdaj ko sem na porodniškem, je ful delovnih mest, ko pa sem jo nevem kak dolgo iskala pa beeeeee.....

Lp

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
26.1.2007 20:22:07   
Splet.Ka
Dober večer.

Imam dobro in slabo novico.

Najprej dobrauser posted image : Končno sem pekla. Spekla sem čokoladne muffine. Njaaaaam.

Slaba novica: V muffine sem pozabila dat sladkor.  No ja, če bi bila to slaba novica, ne bi bilo panike. (Ker so muffini zaradi veliiiiko čokolade vseeno odlični)

V resnici je slaba novica to, da sva s Saro želeli na popoldanski sprehod. Pa se mi je zdela malo topla...in ima 37,9 vročine. user posted image  In to v petek zvečer. Očitno se je od očka nalezla. Je kar problem, če ji še naraste, zaradi tega našega srčkauser posted image .

Upam, da bomo mirno spali in se v nov dan zbudili naspani, veseli, predvsem pa zdravi.

Lepo vas pozdravljam!

Cvetim...

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
26.1.2007 20:22:18   
tiasha77
Čer, mamice!

Piščanček - hvala za mejleuser posted image

Ptica - ja, hojco si bomo najbrž sposodli od kolegice; sem bla sicer ful proti (po priporočilih materinske šole), ampak mislim da naša žaba ne bo "plazilec" in bo to edini način da gre naokrog dokler ne shodi, bomo vidli, sej smo tudi mi oz. naše generacije s hojco gor rastli ; stajice pa ne bomo imeli, za prvo silo je prenosna posteljca, itak je pa mala bolj statična, če jo dam na tla, na pence, se samo niha levo desno, pa igra z igračkami nad njo in okoli nje, ne kaže pa nobenega interesa po raziskovanju dnevne sobe (zaenkrat), zadnje čase jo pa kar popokam v pegperegov stolček za hranjenje in potuje z mano po hiši (v kuhinjo, do spalnice, pred kopalnico,...)

Dalia - kako imate kaj vreme na Primorskem, je kaj snega al burja? Razmišljamo o tem, da bi šli za 8.2. malo na dopust v vaše konce (Strunjan), pa me zanima, če se da sprehajat?

Binabona - moj mobi je že dvakrat "plaval"user posted image , da o tem, kolikorat je padel na tla sploh ne govorimo

Melitkica - ja pametni kuža je res super zanimiv, mi2 znava že vse pesmiceuser posted image

Grem mal pred TV za spremembo, lahko noč, T

Neposredna povezava do sporočila: 1510
26.1.2007 20:23:38   
tiasha77
Hruska  - mogoče ma pa vročino zaradi zobkovuser posted image , kakorkoli že upam, da pade, pa da se kmalu pozdravite

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
26.1.2007 20:46:41   
binabona
No naša t`mala spančka. Nekaj jo daje danes, nič ni prav, kakor koli jo primem ali položim ji ne odgovarja, je prav  user posted image . mogoče bodo zobki.
Zdaj lahko končam prej - že dolgo tega začeti post.

goda13- rodila sem v Postojni. Sem pa iz Loške Doline-okolica Carknice

piščanček-zaslužiš nagrado in čestitke, user posted image , da ob samohranilstvu, učenju in nenehnemu zizanju ohranjaš dobro voljo.  So pa naši otročki kljub naporom največji user posted image in en njihov nasmeh odžene vso utrujenost in slabo voljo.

stuhica- držim pesti za zgubljanje kilogramov (kakšen košček čokolade pa je priporočliv za zvišanje nivoja dobre voljeuser posted image )

miši-rasturaš s telovadbo.Jaz delam vsak dan tibetanske vaje-vrelec mladosti in grem občasno malo na orbitrek pa mislim, da sem user posted image .No bolje kot nič.

ptica-držim pesti za čim prejšnjo ozdravitev in da ti bo lepo zadišalo v kuhinji
user posted image

samoyedka-tudi midve se tako igrava z plenico, jaz ji jo dam na glavo ona pa jo potegne dol, potem moram pa ploskat

matejas- veliko uspeha pri smučanju

lepo in mirno moč vam želim, pa mal se k svojim dragim stisnite user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1512
26.1.2007 21:05:45   
binabona
pardon mislim noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
26.1.2007 21:57:54   
HuAnita
Komaj vas dohajam, čveke!
Mi smo ok, končno spet nekaj dni po ustaljenih tirnicah.

Ptica, malo Luko le pelji ven, vsaj tkao je meni svetovala zdravnica.

Najpljubša igračka: vrečke, pa moji lasje, pa razne viseče zadeve, recimo zavese...

Sicer sme pa koma, grem raje spat.

Se beremo, čauči!

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
26.1.2007 22:38:57   
piscancek
čeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr!

Melitkica- js sem za srečanje v Mb,sam bi rajš naslednji mesec enkrat,pa bi blo fajn,da bi bil to kak torek,ker sva z malo ob torkih v MB na plavanju in bi lahk dve muhi na en mah...
O pametnem kužku mi pa sploh ne govoruser posted image   Takrat,ko sem ga za vsako ceno hotla imet ga ni bilo in se mi je pol vse skup zag...., zdej me je pa že minlo- sem si ga js za sebe bolj želelauser posted image user posted image    Ga bomo nabavli,sam kdaj pa, pa še ne vem. Za tole Švedsko sem ti pa fauš, da vešuser posted image user posted image user posted image

HRUŠKA- js bi dva muffina prosimuser posted image ,sem jih prejšnji teden pekla,pa sva jih s Primožem sfrezala na en,dva,triuser posted image . so bli njami.
Sari pa želim,da se hitr pozdravi.

Binabona- to si pa tk lepo napisal,se čist strinjam s tabo. Ko si že total zmozgan in čist na koncu z živci,pa ko pogledaš malega in se ti še slučajno nasmehne,je to pravi balzam- sem spet polna energije. Res so pravi angeli. Js sem čist zalublena v najino pikico- v Ajdo-  NAJINA PIKICA,ne v tebe,da ne bo pomoteuser posted image user posted image user posted image

A bi še kateri pasal teden Kanarskih?user posted image  men bi fuuuuuuuul, že dan dopusta v zrečah bi mi sedu.user posted image

Huanita,fajn je čut da ste zdraviuser posted image  drž se.
 kje pa se ANDREJAZ potika??????
tk,zdej pa tud js odfrčim počas proti "nespalnici"user posted image

nočko

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1515
   [Brisano sporočilo]
26.1.2007 23:16:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1516
26.1.2007 23:17:11   
stuhica
Oj,

sem rekla da vas greh hitr mal čekirat!?

Hruškica ne mi zdej o mufinih ko sem na dieti pa še sadni dan imam danes( sem se pregrešla sem pojedla kinder jajčekuser posted image user posted image ) se nisem mogla zadržat!!!
Pa pazi da jih faraonke ne napadejo!user posted image user posted image

Aja pa tako kot je že tiasaha rekla lahko da ima povečano temperaturo Sara zaradi zobkov! Prečerkiraj  lahko da je to to!!

Ptica ja upam da bo luka se kamlau pozdravil da ne boste več bolani in a bo vse ok! Aima vaš lumpek že kak zobček!
Našega Alvina prav mučijo že teli zobki se mu vidi da je precej nervozen kar prej ni bil pa dere se ko ne vem kaj!

PAMetni kuža danes smo ga kupili na jesenicah v Baby centru pridemo domov pa ga malo poslušam in vsa razočarana ugotovim da naš kuža je pa polovilni kuža- šteje le do 9 abecedo poje le do M, pesmice samo začne in se že pri prvem refrenu ustavijo-

nakar kličem vsa besna Andrejoz da mi pove če je njen kuža tud naučen le do pol pa sva ugotovili da je naš očitno mal napačno naučen in ga jutri vračamo nazaj za normalnega če ne pa denar!!!!!!!!!! Sem bla prav jeznauser posted image čeprav naš mali pobalinko se mu je na ves glas smejal user posted image in ga z veseljem poslušal!

By the way Andreajz pravi da nima čisto nič časa za forum in se opravičuje pa pravi da upa da se v kratkem oglasi!!

CITIRAM PIŠČANČKA
Ko si že total zmozgan in čist na koncu z živci,pa ko pogledaš malega in se ti še slučajno nasmehne,je to pravi balzam- sem spet polna energije. Res so pravi angeli.
Js sem tudi čisto zalublena  v našga sončka Alvina!!!!!!! K je res tak sonček in mislim da za nič na svetu ne bi zamenjala te sreče ki me obdaja ob njem sploh ko vidim kako brezpogojno mi ta moj lepi otrok vrača ljubezen!!!

Huanita kar se triče iggrač smo si zelo podobni- najraje ima moje lase sploh če so spete v kito in me pol cuka kar se le da, zavese so mu tudi kar pri srcu pa ne rečem tudi kaka igrača za grizljat se mu velikokrat prileže. Ima pa nad previjalno  na steni takega pajacka ki mu jaz pravim zaspanko in je ves vesel ko ga vidi in gleda ko se previja!" Aja med drugim ima zelo rad plenice user posted image user posted image ki mi jih razmeče pa vvse kar pride v roke itak spravi v usta, tako da imamo pestro.....

Binabona ja kot da bi te že poslušala da mi razlagaš kako je čokolada fina aneda, ja res si šla odvisniku od čokolade to razlagatuser posted image user posted image user posted image seveda sem se danes pregrešila smola pa taka!

V glavnem dost bo bo treba it še knjigo brat za šolo - o groza..............

Neposredna povezava do sporočila: 1517
27.1.2007 14:36:58   
tiasha77
Bambina - user posted image  za seznam

Huanita - super da ste bolje, še malo se naspiš, pa bo, a ne?

Stuhica - naš kuža je tudi igral samo do pol, dokler ga ne vzameš vn iz škatle, je nekaj zablokirano, da se ne bi vse baterije spraznileuser posted image , tak da je po moje to razlog da "ne dela"; če pa ne, pa upam da ste ga zamenjali

Grem pečt tortico, pol gremo pa še na eno tridesetletnico, tko da lep dan vsem! T

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
27.1.2007 21:01:56   
Nisaa
Oj!

Čist na hitrco ker nimam časa niti brat kaj šele pisat.
Gklede pametnega psa  zadej pri baterijah je listek ko ga ven potegneš špila cele pesmi in ostalo!!
Naš Maj je že od  četrtka v bolnici je dobil virus in pol broanhilitis tko da je ful revček na kisiku pa inhalacije ma za to ni nobenga antibijotika je pa na jesenicah čist polno pa vsi revčki so na kisiku!Žalostno je da sem mogla 3x k zdravniku  da je na koncu le ukrepala nevem kaj bomo če nebojo v Radovljici neki naredl s to zdravnicouser posted image user posted image user posted image ,men bi se lohk ponoči zadušil pa ona nebi nič naredila!!
Nč več pa drugič ko bomo bolš ,dons mamo pa lih 5 mesecev!!!

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
27.1.2007 21:12:51   
binabona
Pozdravček vsem

Danes je bil lep sonček in mi smo ga max. izkoristiliuser posted image . Smo šli na doolg sprehod.

hruška-meni je dr, rekel, da je zaskrbljujoča vročina nad 38 (rektalno) in če izgleda otrok kakorkoli prizadet. Naša je imela na dan cepljenja 37.8, pa so jo cepili, ker je bila živahna in prav nič boga. No ne vem-previdnost ni odveč.

bambina- prosim, da dopišeš se našo Hano-rojena je 12.08. Pa user posted image  za seznam.

Hojice mi verjetno ne bomo imeli-vsaj v stanovanju ne, ker imamo bolj malo prostora. Bom imela vse noge črneuser posted image , že ako sem občasni nerodna ko user posted image .

Stajico pa imamo od Hanine sestrične, vendar še ni v uporabi. Bomo videli kako bo-naša pupa že full vstaja v čebričku, tako da ne vem kaj bi bilo v stajici.

Tudi jaz sem premišljevala o pametnem kužetu in sem se danes definitivno odločila, da ga kupim. Smo bili na obisku pri 10mes. punčki in našauser posted image , predvsem pa jaz, sva bili totalno navdušeni nad njenim pametnim kužetom, bi ga skoraj seboj odnesliuser posted image .

Imejte se radi.

čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
27.1.2007 21:16:46   
binabona
Nisaa- upam, da se bo Maj čim prej pozdravil. Ti dr. so pa user posted image user posted image . Drži se in pazi tudi nase in na user posted image . Z Hano drživa pesti in misliva na vas.

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
27.1.2007 21:52:21   
mojcab
dodatek k seznamu:
23 avgust: ana marija 4,220 kg, 52 cm, mojcab

hojice stajice: ne bomo imeli.že pri prvi nisem imela, po stanovanju enostavno na tla dam dekco, puzzle peno, ali pa ta igralni most in je tam noter. prva se mi ni plazila po tleh..upam, da tudi ta ne...drugače pa moji dve najbolj uživata, ko sta na zakonski postelji in se smejeta druga drugi....sedaj smo prišli že tako daleč, da starejša(3 leta) pazi mlajšo do 5 min in me ni strah, da bi jo po stanovanju nosila (smo tudi to že doživeli"

igrača: reklame Špara, da so le rdeče

služba: ja, tudi jaz sem bila pri prvi skoraj mama samohranilka, ker je bil moj od jutra do večera v službi, sedaj pri drugi pa grem res brez skrbi v službo za 4 ure in bo ati na porodniški...vem, da je prilika idealna, ker je sp in si lahko to tako uredi, da bo šlo vse skupaj tako kot mora iti. seveda me bo malo skrbelo kako sta doma, vendar ne smem biti tako egoistična in posesivna, temveč tudi očetu dovoliti, da se naužije dojenčka... pri prvi sem delala to napako, da sem jo imela preveč zase....fajn je, da je očka kolikor se le da vključen v rosna leta...drugače pa so punce itak nore na atije...le zakaj?user posted image

GH: nam gre kar fajn. problem je samo v tem, ker poje npr 1,5 dcl GH, potem pa še polno dozo dojenja in je malo preveč vsega skupaj.

Uživajte!

Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti.

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
27.1.2007 22:02:16   
dalia
A lahko še mene na seznam dodate:

Kiar,rojen 10.08.2006,Postojna ob 18.30,3480 g in 52 cm,jaz pa sem dalia.

Hvalauser posted image

(odgovor članu mojcab)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
28.1.2007 10:24:22   
TODI
Dobro jutro!!

Danes pa jaz prva user posted image .  No da se še mi malo pofočkamo.

Bambina user posted image  za seznam!!

Tiasha kako je uspela torta?? Upam, da je bila okusna!!

Vsem bolančkom pošiljava z Loti eno user posted image da čimprej ozdravijo!!

Hruškica, lepo prosim, če naslednje srečanje prineseš Mufine na testiranje user posted image  user posted image

Drugače je pa pri nas po starem, mleko se je spet od nekje pojavilo user posted image  tako da ga imam za sprot, zvečer pa ji še malo dodam, sam prav nič ne pomaga, ker se kljub temu zadnje čase spet zelo pogosto zbuja. Tam do 3h se sigurno zbudi 3-4x, pa že tako lepo smo spali. Ne celo noč tam med 3-4 urami v kosu. Kar neki jo napenja in vetrove ima tako pogosto, da nevem več kaj nardit.

Alarm šibam

(odgovor članu dalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
28.1.2007 11:12:05   
moj sonček
Živjo.
Da se malo javim. Me smo imele ta teden sistematični + ceplenje. cepljena ni bila, ker kašlja, pa je pediatrinja rekla, da raje počakamo ker imamo dovolj časa. Težka je 7140 g in dolga 65cm.

Pozdravljene vse nove avgustovke user posted image .
Kar se tiče GH ji je kar všeč a v malih količinah največ 0,5 dcl potem pa na cizo.

Upam da se bodo vsi vaši sončki čim prej pozdravili.
Moja Špelca zaspi od osmih do devetih zvečer, včasih se še enkrat zaspi za hranjenje včasih pa spi do petih, ko poje in potem še vleče do pol osmih. Je pridnauser posted image user posted image . Čez dan pa spi štirikrat do petkrat po 30 min..

Prosim, če še naju dodate na seznam. Špela 27.07. Hvala. 

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?
gagaga

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?

da (84%)

ne (16%)

Število vseh glasov: 44

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!