|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
22.1.2007 21:31:36   
miši
juhej punce

sem vas bolj na hitro preletela, ste pridne. zdaj sem malo bizi, ker imam predavanja na Ljudski in mam mal gužvo pa še vadbe zvečer....prav paše počitek za vikend.

saj ne morem verjeti, jutri bo naša Ajda stara 6.mesecev, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kako gre hitro.
mi že precej papamo, sedaj bomo imeli še večjo izbiro,ko bo 6.mesecev. Tudi zobeka sta dobro vidna. zadnje par dni se tako dviguje v sedeči položaj,da bo pomojem kmalu sedela....
je pa v zadnjih dneh spet glavica malo postrani....ne vem,kaj bo s tem, čez en teden imamo pregled,če ne drugače pa bom šla samoplačniško do fizioterapevta,da dobim odgovore.

Tiasha77, povej kako ti narediš bučke? narediš za več porcij? zmiksaš posebej al skupaj s krompirjem? olupiš, odstraniš peškice? jaz sem danes nardila, je tko čudno izpadlo,peškice se niso zmiksale, tut koža je tko čudna ratala. mogoče bi morala večjo količino pa bi se boljše zmiksalo. naredila pa sem po Paparici: koščke skuhala na pari in speštala...ni blo fajn za videt.mogoče bi vseeno olupila.

Huanita, držite se, še malo pa boste na konju.
Vesna, uaaaa, sem ti fovš smuke, jst zgleda letos ne bom nič ovinkov delala user posted image ....
Sandra, pravijo,da je fino dati par kapljic 31 (od Justa) na prtiček in nekam v sobo. res samo 2 ali 3 kapljice, je fajn zrak za dihat, jaz sem že enkrat tako naredila. je pa fajn.če je zrak bolj vlažen, zaradi sluznice,se prej sčisti...danes smo vaju pogrešali, s Hruškico sva sami kofetkali. spet sva priklicali dež user posted image .

ostalim pa en velik pozdravček
Taja

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
22.1.2007 21:39:20   
Sandra*
Oj!

Da se malo oglasim. Marka sem vseeno peljala k zdravniku, ker je potem še enkrat kar močno bruhal. Jaz sem rada sigurna in mam zdaj boljšo vest ker sem šla. Čeprav sva se kar načakala. Sva bila tam skoraj 3 ure. Prideva v zd in grem v čakalnico, tja kjer je ponavadi. Sediva in čakava, pride ven sestra in mi reče: sj boste pol oodal kartico k boste navrst. Ok, se vsedem in čakam... potem pa mi le tam ena mama reče, da moram kartico oddat zunaj na vhodu. Dobr, vstanem in grem ven oddam kartico in sestra mi reče da moram v drugo čakalnico, ker zdravnice od Marka ni. Greva v drugo čakalnico, tam je blo otrok še več kot v prvi, ampak ok, čakava, dobr da je Mark potrpežljiv. No vsi uni k so prišli za nama so bili seveda pred nama na vrsto, smola, ker pač nisva oddala kartice. vmes je Mark jedel, zaspal, no in super zdaj je šla še zadnja pred nama notr. Pride ven in sestra ne kliče več- imajo malico. No potem sva bila pa končno na vrsti. Mark je prehlajen in ni dobil nobenih zdravil, se bo pocajtalo, upam, da čimprej.

No zdaj gremo pa ajat, Mark že spi!

user posted image

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
22.1.2007 21:43:26   
HuAnita
Sandra*, saj nočem biti pametna, ampak dobro mu čisti nosek s fiziološko, jaz sem mu, pa očitno premalo, evo, pa mu je šlo na ušesa, zdaj pa imamo kažinuser posted image

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
22.1.2007 23:04:36   
stuhica
Drage avgustovke!

komaj sem uspela priti do računalnika napišem post pa se zbriše!!user posted image user posted image  Sem bla kr jezna!

Jaz sem že od petka prikljenjena na posteljo z vročino zvečer 39,5 in me čez noč dobro prekuha vsaj 10x potem zjutraj je 37  zvečer ista pesem. V petek tudi v šolo nisem šla, bala sem se tudi da ne kaj naš mali pobalinko sinko kaj se nalezel od mene pa zaenkrat je še zdrav!
Danes mi je vročina malo popustila,čajev sem že sita, nimam pa niti nekega pravega apetita!

Če sem čisto iskrena vas nisem šla za nazaj kaj preveč brat, tako da niti ne vem točno o čem poteka debata! Me pa zanima a vas je še veliko ki dojite!? Meni je moje mleko očitno v stečajni obravnavi, kajti čez dan oz zvečer se mi ga je uspelo stisniti le 100 ml kar ne zadostuje za večereni obrok!

Z GH  smo začeli ampak do sedaj smo imeli le en obrok, ramišljam seveda o dveh!? Zanima me kaj naj našemu pobalinkotu ponudim zvečer Novalaca sine moj noče je kar fin postal in hoče le moje mleko in gladko protestira če mu dam adaptiranega!? Kaj jim dajete zvečer pred spanjem za pojesti!?

Kako kaj kupujete te sadne otroške sokove?

Ptica kako kaj dieta?

piščanček kako tvoja šola mene upam da me ne bo zabasalo ker imam februarja kar 4 izpite, ne vem kako mi bo uspelo pa še 3 oz 2 seminarski nalogi za spisat?!user posted image  Zadnja predavanja za letos imam komaj konec aprila bo pa zato sedaj toliko bolj pestro upam le da mi vsaj 3 od 4 ih uspe narediti!

andrejaz a ste začeli z GH - a mleka imaš pe vedno dosti!? Ne vme sprašujem se aje morda lahko name vplivala ta vročina da mi ga je zdaja v teh parih dneh že znatno zmanjšalo!? kako bi si ga lahko nazaj pridobila vsaj toliko da bi ga dojila zvečer oz stistnila in pa zjutraj- Ali ima kdo kako idejo!?

Hruška in Miši a sta bili danes v Mečkatorju- ko sem se oglasila na telefon in sva z hruško debatirali najprej sploh nisem točno vedela kdo je ker sem imela ful vročino in se mi je že bledlo! A sta uživali  a sta bili na telovadbi!?

Sandra upam da tvoj mišek se bo kmalu pozdravu pa držim pestke za stanovanje (saj je še v igri al sem kej spustila pa da ne vem)V glavnem držim pesti!

SLUŽBA : sej sploh ne morem verjeti da bomo le še 5 mesecev doma potem pa v službo in če samo pomislim na to se mi
SRCE KAR TRGA!!!!!!!!!!!!!!!

ALARM moram končat čav bav

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
23.1.2007 8:03:14   
piscancek
jutrooooo!

Huanita-ti si zakon,si me ža za dobro jutro nasmejalauser posted image user posted image user posted image -maš tbest podpisuser posted image

Stuhica- ne me spominjat na šolo,se mela teden dni nazaj tagovor seminarske,zdej morem pa čez dva dni že spet dat pri drugem predmetu dispozicijo v pregled, se mi po zmešalo. pa še v sredo imam pisni izpit- pol bom pa sama sebe najdla. Vem da ti po ratalo vse izpite pod streho spravit,sej si pa pridna punca. Pa dej se vročine zneb čimprejuser posted image .

AJDI POŠILJA AJDA KOŠ SLINASTIH IN BREZZOBIH POLJUBČKOV ZA MINI ROJSTNI DAN

http://www.syllienachtvlindertje.nl/images/felicitaties/feest1474dh.gif

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
23.1.2007 10:22:45   
tiasha77
Miši - jst nč ne kompliciram, bučke dobro operem, narežem na kolobarje, dat kuhat, kar skupaj s krompirjem ali rižem ali pa kar same, po kakih 15min ugasnem (ko so mehke), ko se malo ohladi, dam v mikser in zmiksam, ja poznajo se zeleni koščki od olupka, ampak naše žabice to ne motiuser posted image

Huanita - dober podpisuser posted image , ti se kar drži tvojega humorja, po moje ti ful pomaga vse to zdržat

Takole, mala spava prvo rundo, jst kuham jabolčke za malčko, potem pa šibamo malo ven, upam da ne bo glih takrat padal dež. Lep dan vsem!T

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
23.1.2007 11:12:24   
melitkica
Hojla, po dolgem času!

Bom hitra, ker pričakujem vsak čas alarm, pa še kuham zraven.

Te dni smo tudi mi bolani, najprej ati, nato jaz, zdaj pa še Azra smrka in kašlja.
Tako, da se ponoči ponoči prebujamo enkrat ali dvakrat.

Jaz GH ne dajem še, sem samo poskusila. Ni še potrebe po drugi hrani, ker ji je še zadosti moje mleko. Je pa pravi jedec, že ko zagleda žlico, se ji oči iskrijo. Tekočino ji dajem po žličkah (čaj in tu pa tam kak sokec). Dojive se še polno. Še dobre tri tedne in bomo postopoma začeli.

Včeraj smo kupili pametnega kužija. Sem bila bolj navdušena od Azre. user posted image
Piščanček - si tudi ti prišla do njega?

Doječe mamice - zanima me, če vam tudi izpadajo lasje. Meni zelo, vsepovsod so. Ko sesamo, je v njen malo prahu, ostalo pa moji lasje. user posted image  Pravijo, da zaradi dojenja. Itak pa ni panike, ker jih imam še preveč. user posted image

user posted image Mali Ajdi pa čestitamo za pol leta! user posted image

LP do naslednjič

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
23.1.2007 11:21:04   
Anonimen
Tiasha-a priu vas nič ne pada? Pri nas je sneg z dežem in je menda zunaj prava poledica.

Danes je Luka začel kašljat tisti prečiščevalni kašelj. Bomo videli kaj bo jutri.
Drugače je zdajle spal natanko 30min. včeraj je pogruntal,da se zna prekobalit iz hrbta na trebuh. In to zdaj poskuša kjer se le da. Še v postelji. Ampak obvlada samo iz leve strani. Sedaj se plazi po kinderpetu.

Plenice- bom šla še enkrat gledat. Iz principa. Čeprav sem gledala prave. ene so bile Let's go, so iz poljske, Fitke pa iz Ukrajine.

Stuhica- moja dieta je tak tak. Včeraj mi je celo uspelo zdržat ob sadju in zelenjavi. Dans tud bo vredu, ko lahk jem meso. pa ti?

Ja hitro tečejo meseci in kar naenkrat bo treba iti v službo, otroke pa pustit ali v vrtcu ali pa domačim. Men je kar groza. bo treba uštimat še kakeg, da bom lahk doma. Sam prej moram dobit službo za nedoločen čas.

Sedaj pa likat!

lp

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1458
23.1.2007 14:47:47   
Nisaa
Evo še jst mal na hitrco...
Naš ati je bil v bolnici samo čez dan domov prinesel plučnico se skoraj pozdravil  sem zbolela jst tko da sem zdej na antibijotikih   seveda bolan tud Maj smo bli pri zdravniku ma virozo pa kašlja kot zmešan  in bolj švoh papa  samo ene 300 mleka čez cel dan tko da mormo fest čajčka pit pa zdej sem šal kaplice kupt sinecod upam da bo kmal bolš!Drugač je pa bedn vreme sneg kr neki  pa še tak sneg k je bolj mokr in je sam čofta zuni!Nč uživite se slišmo ko bomo zdravi!

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
   [Brisano sporočilo]
23.1.2007 14:58:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1460
23.1.2007 20:39:19   
tiasha77
Bambina - moje sožalje

Ptica - dopoldan je blo samo oblačno, zdaj je dež, o snegu zaenkrat še ni ne duha ne sluha, mogoče pa še bouser posted image

Nisaa - upam da se kmalu pozdravite

Naša žabica že spi, danes je bil en tak dooooooooooolg dan, smo ble cel popoldan noter, pa me kar malo glava boli (od pomanjkanja svežega luftauser posted image ), smo pregledale vse knjigice, pa preslušale ful cd-jev, pa telovadile, ... Moram vam povedat, da je mala izrazita desničarka, vse prime z desno, leva ji potem samo pomaga. Drugače nič novega, jutri grem h kozmetičarki - sem dobila darilni bon od kolegice za rojstvo naše pupe, pa ga je treba v roku pol leta izkoristit, tak da grem na eno nego obraza, mogoče bo potem manj podočnjakovuser posted image .

Mejte se, T

Tole pošilja Zoja za Mišino Ajdo:
user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
23.1.2007 22:13:36   
HuAnita
Ritem spanja - kako spijo vaši avgustovčki/ke...?

Čez dan in čez noč?

Naš newborn zaspi med 19. in 20.00 - izljkučno zizaland ga uspavauser posted image , potem se 2-4x na noč zbudi, vstane takoj za sestrico (v zadnjih 5m samo enkrat ob 7.15, sicer pa 6.30user posted image , ko začne Capinka čvekati...), potem ga najkasneje ob 8.30 spet zvije, pa okoli 11.ure, pa popoldne še tudi gre vsaj 1x...

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
23.1.2007 22:24:46   
tiasha77
Naše spanje: zbudimo se okol 6.45, ko atiju zazvoni mobitel budilkauser posted image , potem mogoče potegnemo do 7.30 (če po dojenju zaspi ob meni), okol 9-tih jo spet zmanjka za kako urco ali 45 min, potem tam med 12-to in 13-to spet spi kako urco (še najraje v vozičku med sprehodom), potem pa še popldan okol 15-tih za kake pol urce, pa če je treba še okol 17-tih, zvčer pa zaspimo med 19.30 in 20-to, ponoči se zbudi 1x ali 2x, pa jo najhitreje uspavam z dojenjem (sej vem da ni lačna, sam če duda enkrat al pa dvakrat ne prime, jo rajši podojim za 10min, pa spimo dalje). Podobno kot pr vas, Huanita!

Sva pa z user posted image  ta vikend začela praznit rezervno sobo (kjer je krame kolkr češ), ker mislim da je čas, da malo počasi preselimo, ker se mi zdi, da jo zbudi vsak šum ali obrat mene ali mojega 100kg možauser posted image . Sicer pa vem, da bi to "praznjenje" sobe ziher trajalo še kak mesec, delamo na obroke.

Me že oči bolijo od rač., lahko noč!t

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
23.1.2007 22:27:53   
Sandra*
Čau!

Niste nič pridne, se vam nič ne da pisat? Tudi meni ne. Naš sonček že spi v posteljici. Upam, da bo danes kaj več spal kot včeraj- je imel tajming na dve ure, jest potem pa je spal naprej, upam da bo danes boljše. Bila sva tudi zunaj na sprehodu, sva šla mal bacilčke zluftat. Sicer je pa ful priden in kar papca. Danes sem mu dala za jest svež jabolček, ga je popapcal ko en velik, sva se komaj zmenila, da ima dovolj. Vitaminčki, vitaminčki, pa upam da bo čimprej boljše. Danes spi brez vreče, ker jo je pobruhal ravno ko sem ga spravljala spat, še ene pa nimamo. Zdele jo šibam dat v sušilca, ko pa se bo ponoči zbudil ga bom pa nazaj v vrečo dala.

Nekaj me zanima? kako jih date spat v posteljico. Mark že skos spi na hrbtu in ravno včeraj sem opazila da ima kar mal glavo zaležano zadaj in sem ga zvečer mal založila da je spal na boku, pa se je takoj prekotalil na hrbet. Na trebuščku pa noče spat. Upam da se mu ne bo še bolj glavica sploščila zadaj.

Mark pije smo iz skodelice ali kozarca, če je žejen, ampak morem ful pazit, ker on bi si najrajš vse za vrat zlil. Magični lonček je za njega namenjen igranju in grizenju (čeprav še nima nobenega zobka), flaše s cucljem pa ne zna uporabljat, aja ful se dobr sliš če jo vrže na tla.

Ptica: na Aktiv fitkah piše Made in U.K, to ne pomeni da so iz Ukrajine, ampak United Kingdom (tako nekak se napiše), to je kakor jaz vem Velika Brtianija. Drugače pa jaz aktv fitk ne uporabljam, ker se mi zdijo absolutno predrage. Kupujem pamperske v millerju in to je to. Danes mi je tašča kupila en velik paket huggiesk, sam je kupila 3, tako da jih morem nest zamenjat za 4, pa upam da mi bodo zamenjali za pampers, ker tele huggies so res bolj švoh.

melitkica: tudi mojih las je povsod dovolj. Ful mi izpadajo. Dojim.

Zdaj pa tudi jaz odhajam spat. lep pozdravček in mirno noč, pa da se prebudimo v zasneženo jutro!

Pa-pa

Mark: Ajda vse naj za 6 mesecev!!! Meni manjka še 16 dni! Na vsakega lička enga slinastega cmokca!

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
23.1.2007 22:28:03   
mojcab
POZDRAVLJENEuser posted image
noro hitro gre čas naprej..ni kaj...da pa vas vse za nazaj preberem, pa tudi rabim pol ure, da sem mal na tekočem kaj se z vami dogaja.
ker sem v računovodskih vodah, sem bila danes na enem seminarju....groza...pol leta me ni bilo redno in, pa je že tolk novostiuser posted image
naslednji teden, se pravi 1.2. pričnem s 4 urnim delovnikom, ta čas bo na porodniški atiuser posted image  FUL AMPAK RES FUL SE VESELI!!!
naša user posted image  je res pridna. če me ni doma, me pogreša, ko sem doma, se mi pa samo smejčkauser posted image  saj tako je prav, kajneda!

GH nam kar gre...

Ana prespi tudi po 12 ur ponoči v enem kosu in mene zjutraj že pošteno bolijo dojke, ker so prepolne mleka...tako ji moram namesto GH dati dojenje...pa se napoka, je pa potem dojenje za malico...se kar občuti ta presežek pri dojenju--

sedaj ji dam GH, potem pa dojenje...in se preveč naje! če ji ne dam dojenja, pa sitnari in joka...ne morem pa tudi vedno iti kam, ko jo podojim, da bi jo ati animiral, da bi se navadla, da je to obrok,da ima dovolj in da je sita...pa vem, da je več kot sita!

izpadanje las: ja tudi meni, tako kot prvič-..saj hitro mine!

Piščanček! fajn, da sva se videli in pokramljali...za ostale: srečali sva se čisto po naključju

Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti.

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
24.1.2007 9:36:58   
Nea
Jutro!

Pri nas je celo noč snežilo. Imamo enih 15cm snega če ne več. Ob pol 9 sem Emo pelala v vrtec in sem komaj prišla ven iz ulice. Kljub temu, je zunaj pravljično lepo. Končno smo dočakali sneg.
Včeraj mi je uspelo spečti 3 ture maffinov, jih okrasiti s čokolado in smartiji in smo jih danes nesli v vrtec. Ema namreč danes praznuje svoj 3. rojstni dan user posted image Ful je vesela in je že vsem v vrtcu takoj povedala da je danes stara 3 leta.
Punce moje, kako čas hitro beži. Kot da bi bilo včeraj ko sem jo rodila.
Ah ja... staramo se.

spanje - Lara se szbudi okrog 6ih, se naje in spi naprej... največkrat potegne do 8ih, čez vikend pa tudi dlje. Potem pa dopoldan zaspi za kakšno urico, kar mi ful paše da lahko skuham kosilo. POtem pa spet v vozičku, ko greva po Emo v vrtec, tam okoli 12:30. Pol pa spet okrog 14-15h. Takrat pa spi po 2h. Včasih celo več.
Pri nas je problem zvečer o čem sem že pisala. Včeraj je recimo zaspala v naročju ob 20h. Sem jo nesla direkt v posteljo in je spala standardnih 30min. POtem me je klicala, sem jo dala na zizo in je zizala in spala naprej... dokler nisem šla stran (21:15) Pol pa jok in jok in ko več nisem vedela kaj naj naredim sem jo vzela ven iz postelje. Fora pa je, da je tolko zaspana da ji nič ne paše, zaspat sama pa ne more.
Okrog 22:30 sem še jaz šla v posteljo, ji spet dam zizo ampak je bila tolko sita,da jesti ne več mogla, zaspati pa tudi ni znala brez zize. In potem mučenje do 23:30.

Od kdaj se je rodila, ji je samo enkrat uspelo brez takojšnjega zbujanja zaspati : od 20hu do 8:30 naslednji dan. Drugače pa vedno imamo zgoraj opisani scenarij.
A ima katera kakšno idejo, kako  naj se tega rešimo? FOra je da dudo  noče, jaz pa tudi ne morem od 21h naprej biti non-stop priklopljena.

Ajdi čestitke za 6m!!!!

melitkica - tudi meni lasje abnormalno izpadajo. Opažam, da je že malo boljše kot je bilo prejšnji mesec, ampak jih je vseeno vsepovsod.

Sandra - Lara od začetka spi na trebušku. Ko je imela krče ji je edino ta položaj spanja pasal. Tako se je navadila in jo še vedno dajamo spati na trebušček. Edino v vozičku spi na hrbtu.

bambina - sožalje za pranono!

GH - priporočljivo je pri kuhanju korenčka al pa kakšne druge zelenjave dati še kakšen košček komarčka zraven. Ful pomaga pri zaprtju.

Lepo se imejte. Mene danes čaka pucanje snega pred hišo, kuhanje, likanje in priprave za party v soboto.

Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu mojcab)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
24.1.2007 9:37:21   
tiasha77
Dobro jutro, mamice!

Častim user posted image , se mi katera pridruži?

(odgovor članu mojcab)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
24.1.2007 9:42:55   
tiasha77
Hojla!

Nea si me prehitelauser posted image , super za sneguser posted image , pri nas je samo oblačno in dež, če bi namesto da je deževalo celo noč, snežilo, bi pa bila res lepa idila.

Čestitke Emi za 3 leta, tole je zanjo:

user posted image

Grem dat malo spat, pridem nazaj čvekatuser posted image !

< Sporočilo je popravil tiasha77 -- 24.1.2007 9:43:12 >

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
24.1.2007 10:11:02   
Splet.Ka
Dobro jutro!

Pri nas imamo tudi sneg...upam, da bodo splužili ceste, da greva malo ven z vozičkom. Je pa res pravljično, vse zasneženo, malo sije sonček,...

Dobro, da smo imeli včeraj in predvčerajšnjim plavanje in telovadbo, da nismo bili cel dan doma, ko je blo tako grdo vreme.user posted image

Zdaj je zbolel moj user posted image . So se sodelavci nalezli od direktorice, ki je vsa smrkava in polna bacilov pridno kužila podrejene na sestanku, zdaj je pa cela pisarna zbolela. Moj je zdaj na poti domov.

Saj res, mi smo pri 1 tednu manj od 6 mesecev začeli jest gosto hranouser posted image . Sara je ful važna, ko jo hranimuser posted image .

Bambina: sožalje!user posted image

Nea, tudi jaz čestitam tvoji ta veliki za rojstni dan. Mišini Ajdi sem pa v živo voščila pol letauser posted image .

Sandra, upam, da se Mark hitro pozdravi in da se kmalu vidimo.

HuAnita, pri nas je pa drug problem...pri nas pa zaspi po 23. uri zvečer. No, prvič zaspi že prej, pa se zbudi po pol ure ali uri, potem še kakšne kupčeke podira, bruha,...potem je že vsa budna in ura je že user posted image . In če jo nič ne matra, potem spi do 8ih zjutraj. Čez dan pa ponavadi okoli 12ih spi uro do dve, včasih malo podrema še okoli 10ih in 17ih.

Grem obesit perilo. Lepo se imejte!

Cvetim...

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
24.1.2007 12:36:24   
TODI
Pozdravljene!!

No za mano je en izpit , upam da bo šlo skoz. Še enegapol pa bo nekaj časa mir.

Ptica sem bila danes zopet v Merkatorju in kaj sem ugotovila: Plenice št. 3, ki jih uporabljam jaz Aktiv fit so made in Germani, plenice št 4 so made in Ukraina ter plenice št.5 so Made in Poland . Nemoreš verjet!!!user posted image  tako, da sem sklenila, da dokler bo najini user posted image še prav št. 3 jih bomo pač kupovali v Merkatorji, potem pa spet v Mullerju.

Nea sem zjutraj po radiu slišala, da so morali zaradi sneženja ustaviti letalske linije  na letališču v Stuttgart-u in sem se takoj spomnila nate. To vam zavidam kajti, tudi pri nas bi se prav prileglo malo sneženja, ne pa ta user posted image in to že dva dni user posted image .
Pa seveda čestitke user posted image Emi user posted image za user posted image . rojstni dan, to je dobila lepo darilo-sneg.

Bambina: sožalje ob izgubi none!!

Huanita ma me vedno nasmeješ user posted image  in polepšaš dan s svojim podpisomuser posted image  user posted image  sploh letnik je zakonuser posted image  upam da ste se uredili in pocajtali.

Piščanček hvala za mail!!! user posted image  user posted image

No sedaj pa moram končat in se psihično pripravit za učenje user posted image .

Lepo se mejte!!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
   [Brisano sporočilo]
24.1.2007 12:45:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1471
   [Brisano sporočilo]
24.1.2007 12:51:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1472
24.1.2007 13:57:32   
mojcab
zdravo!
lepo prosim kje dobite tako lepe stvaritve, ki jih prilepite zraven posta?

neskončno hvaležna za namig!

mojca

Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti.

Neposredna povezava do sporočila: 1473
   [Brisano sporočilo]
24.1.2007 14:25:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojcab)
  Neposredna povezava do sporočila: 1474
24.1.2007 15:05:02   
Splet.Ka
Daaaan.

Spet jaz. Zunaj ga pri nas kar fino mede, moja dva sončka pa že cel dan spita vsak v svoji sobi. Jaz pa prekipevam od energijeuser posted image .

Danes sem že:
- oprala in obesila perilo
- pospravila svojo garderobno omaro (in ugotovila, da imam FUUUUUUL hlač)
- zarobila ene hlače (za druge je zmanjkalo sukanca)
- zlikala srajce od dragega
- skuhala juho
- pripravila vse sestavine za rižoto (da smo v lonec vse vržem)
- cel RR prečekiralauser posted image ,....

Tiasha, hvala za user posted image .

Nea, kaj si dobrega spekla za v vrtec? Mene še vedno drži, da bi pekla (še od predbožičnega časauser posted image ), pa sploh ne pridem na vrsto!

A greste kaj ven v takem vremenu? Pri nas je po cesti enih 5-10 cm snežne bozge...pomoje bom Saro dala v kengurujčka, da se greva malo nadihat.

Čau!

Cvetim...

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Dostava 2.
nada56

Kateri dan vam najbolj ustreza za dostavo?

med delovnim tednom (54%)

tudi sobota (25%)

vse dni v letu (21%)

Število vseh glasov: 161

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!