|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
30.1.2007 11:33:13   
matejas
Ojla punce.

Miši- res sem dala ime po pevki Enyi, ker je že prva hčera ob njeni glazbi blazno uživala in zmeraj zvečer zaspala, brez večjih problemovuser posted image .
Ima pa to ime tudi en lep pomen, saj v staro keltskem jeziku ENYA pomeni majhen plamen oz. majhen ogenjček in res je naša Enya prava iskricauser posted image .
Miši ne se sekirat za 30, tudi mene oktobra čaka isto, pa žal nič ne  moremouser posted image , smo pa 1977 letniki  THE BESTuser posted image user posted image user posted image .

Bambina- bilo bi fajn, da je enkrat v Mariboru, drugič v Ljubljani, tretjič pa user posted image mogoče v Celju. Jaz res težko pridem do Ljubljane, sploh pa do neke ugledne ure, mamo zaenkrat samo en avtouser posted image . Bom pa naslednjič tudi v Ljubljano probala pritiuser posted image .

user posted image

Pa še midve z Enyo.

30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya.
11.01. 2011 pričakujemo še našega fantka
17.01.2011 nas je osrečil še sonček Patrick

http://matejkas.moj-album.com/

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
30.1.2007 12:48:08   
Anonimen
Ojla!

midva sva bila danes pri pediatru ampak sva kar kmalu odšla domov, ker je bilo obupno. Ljudi ko mravelj. Pri nas je pa res grozno otroka peljat k zdravniku. Sem klicala in so rekli naj rajši kar pridema notri, glede nato da se to vleče že lep čas in včasih prfav hrope iz pljučk. Potem pa pride sestra povedat, da danes ne vedo če bodo lahko vse vzeli, pa še zdravnica je morala na hišni obisk. Kaj p ačem potem stat tam med še bolj bolanimi otroci?
Tak da bova šla jutri že ob pol sedmih tja. Kar zraven atija, ko bo šel v službo.

Sinoči smo imeli pa mi pestro. Že od pete ure je bil zelo siten in zmatran. Poleg vseg a sem imela še včeraj popoldne dve šestletnici v varstvu,ki jima ne moreš dopodvedat, da bi rad otrok spal in zato je potrebna tišina. No in revček s eje matru do pol sedmih. pol sem ga pa uštimala in dala spat že ob sedmih zvečer.
Ob osmih se začne tak jokat, da sm amisla, da ga kdo iz kože daje. Poleg vsega še zraven kašelj. Revček je bil kar ob sapo. Končno je spet zaspal. Po petnasjith minutah isto. Potem ob destih isto. No pol je pa spal do šestih zjutraj. Kaj mu je bilo, res ne vem.

mi bomo uporabljali stajico, ker imamo zelo mrzlo po tleh. Pač se vidi, da je stanovanje oz. bajta bolj stara. zato jz ortoka ne morem dat na tla, tud če dam spod kake puzzle ali deko. na sedežni ga pa ni več varno pustit, ker je kot vrtavka.

Zdaj grem pa nekaj skuhat. potem ko pride pa moži, pa likat, likat in še enkrat likat.

lp

(odgovor članu matejas)
  Neposredna povezava do sporočila: 1552
30.1.2007 13:02:33   
L & L
Sam tok se oglasim, ker sem full vesela da sem si prpopala eno slikco zraven imena, sem hotla slikico pri avatorju sprement, pa mi ni šlo naj bol pol sem pa rajši takole nardila, pa še boljš se vidi, da ne bosta miniaturna user posted image .
Sem faca a ne, sam res to je zame že napredek da kej tacga spelem user posted image
MIŠI bom probala mal solit zadevo in upam da bo začeu jest tut zelenjavo, je pa tvoja pupa ena prava princeska lih za užent za našega Lorčija user posted image user posted image .
Joj punce a ste ve tut dons slb spale? Naš mali falot je imeu danes žurko od 4 naprej ni hotu zaspat pa da se mami in ati razkoleta, kr neki je pojčkou pa jokcou, pa papou bi pa ne bi, joj obup.
Končno nama je uspel ta velikega mejčken v red spravit ampak res majčken, ga nama je pa dons ta mali falot sračkou, če ne eden pa ta drug. No sej da ne boste misnle da drugač spi, nep, on more ponoč vsaj 2x jest, pa to je še dobro, naj več noči je po ene 3-4.
In pol sledi mami ki zgleda kot pregoreta žarnica, pa da sem pol še sama z obema ceu dan, zvečer pa pol sam padem, za tisti dve urici v kosu.
Dost jamranja važno da sta zdrava (trkam na les), pa da ju imam, sej sta itak moja lupčka, sam jao k vsaj spala user posted image No evo me taka sm.
Skratka lepo se smejte čim bolj spančkajte in se tipkamo
Ko se falotka zbudita gremo vn na sončka po energijo pa po vitaminčke jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Pa pa
user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
30.1.2007 14:20:33   
tiasha77
Miši - tudi jst sem letnik 1977, pa bi bla še kar tam okol 20user posted image  k sreči mam do septembra še mir

Hotla sem vam povedat samo to, da nam je danes v prvo uspelo ujeti urin v urinsko vrečko, pa ga je ati hitro odnesel v laboratorij, pol smo šle pa še kri dat in smo čakale na vrsto skoraj eno uro (ja Ptica zgelda da so povsod gužve, pa vsi bolani), pa je bla kar pridna, ko jo je pičla, je blo malo joka, ampak ni panike, jutri imamo pa pregled, me prav zanimajo nove mereuser posted image .

Grem pripravljat kašico, danes bo korenček s polento. LP, T

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
30.1.2007 20:59:25   
Polly
Čeer!
Jutri imamo sistematskega, tko da vam o merah naše manekenke poročam kasneje user posted image .
Spimo na obroke, če se lahko tako izrazim; ob pol devetih zvečer damo našo najmlajšo spat v svojo posteljico. Zaspi brez večjih problemov. Okoli desete pa se začne... ne pomaga duda, ziza, več obleike, manj obleke (in to na 10 min)..., ki traja do 2-3 ure. In potem spimo do petih. Nato jovo na novo. KDAJ BOM SPALA? Moram pa takoj skočt, da ne zbudi ta večje, vsaj večinoma user posted image
HuAnita - potolaži se! Se pridružujem podočnjakom user posted image .

Ta nove, dobrodošle!!!

Moram it (kot ponavadi sem sama z obema user posted image user posted image ) user posted image

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
31.1.2007 8:04:45   
TODI
Dobro jutro!

A je bila še za katero noč skoraj brez spanca?? Naša gospodična že nekaj dni tam do treh skorajda ne spi, če pa že ze premetava in stoka v spanju. Skos jo premetavam, se mi zdi včasih, kot da je vreča pa k meni pa na eno joško, pa na drugo, pa podrt kupčka pa spet nazaj v postelco in ponovi vajouser posted image  sem že čist out.
Nevem a bi kaj pomagalo ena moja kolegica svojga striktno zbuja ob uri, ki je namenjena hranjenju, češ da potem ponoči bolje spiuser posted image  Jaz mojo pustim, če slučajno zaspi in ji dam potem jest. Sicer se pa to ne zgodi tako pogosto.

Če se že o letnikih pogovarjate, me pa zanima, katera je še poleg mene in Huanite 76. Me smo oz vsaj jaz sem svojo okroglo praznovala obloženauser posted image  pa prav fajn je bilo smo imeli kar pestro, nas je bilo 60 in sem potem kar rezervirala gostilno, nisem imela moči, da bi za vse pripravljala kar doma, posebno pa zato, ker sem bila noseča in sem še sebe težko prenašala, kaj šele, da bi mogla še kaj početi.

Aja še to naša user posted image  je začela kašljati, saj nič čudnega, ko pa je starejši prejšni teden ves čas kašljal v njo. Bol smo mu govorili, roko pred usta in umij si roko in ne kašljati bolj je rinil k njej. Kaj jim ve dajate za kašelj? A se sploh kaj sme dajati??

Evo se že oglaša, se slišmo!!

(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
31.1.2007 11:49:17   
Anonimen
Oj!

Todi če kašlja ni nič za dat. Vsaj tak so meni dans povedal ko  sem bila pri zdravniku.

V čakalnico sva prišla že petnajst do sedme zjutraj in jih je tam že čakalo pet. Zdravnik začne delat pa ob pol osmih. Kar naenkrat se v čaklnico spet vsuje cela gora ljudi. nekaj še takih, ki smo včeraj čakali. In  nekajje bilo takih, ki so šli kar notri. Češ smo čakali že včeraj. Potemse je pa men utrgalo in sem znorela. Povedala sem ljudem, da kak so nesramni. Naj gre naprej, ko bo na vrsti ne pa se vrivat. tud jz moram čakat. Ma, sem bila jezna ko hu... Na vrsto sva prišla šele ob devetih.
Kašlja ker se mu čisti nosek in teče v usta. to povzroča kašelj. Zaradi kašlja in prehlada, je zopet moten ušesek, ki je bil vnet. Lepa reč. Ostati doma, prsa mu namazat z maslom ali bepantenom in masirat s toplo pleničko. Zaradi vrpočine mora dobit svečke in kapljice za ušeska in nosek. In teh kapljic je zmanjakalo v naših lekarnah. Bravo!!!

tudi pri nas je že dva dni pestro zvečer. Po kratkem spancu, se naš mali tako joka, da ga nič ne ustolaži. Na koncu ves utrujen zaspi na rokah. Lep čas ga sploh premaknit ne smem, ker se takoj zbudi. Potem pa ko res močno spi, lahko gre spat in spi do jutra. seveda z vmesnimi joki in iskanjem prsta.

Mi imamo pregled šele konec meseca februarja in tudi tretjo pikico. Bo kar hitro.

No tak, malo sem se izpovedala.

Lp

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1557
31.1.2007 12:20:59   
melitkica
Lep sončen pozdrav!

Zgleda, da naši avgustovčki/-ke ne spijo več cele noči. Tudi mi imamo že cel teden maraton, je pa res, da ima vse zaštopano in težko diha.Moram pa jo pohvalit, ker je to noč bila zelo pridna in spala kar 8 in pol ur user posted image user posted image user posted image  in popravila vse za nazaj. user posted image  (trkam, da bo tako ostalo).

Drugače pa sem se odločila, da bomo dajali GH, zaradi mojega bolečega zizija, ki je zelo ranjen. Ne pomaga nič (lanolin, obliži Compresses...) oz. bi pomagalo, če bi potem vsaj en dan počival (zizi) in se lepo zacelil. Včeraj sem opazila, da ko sve se dojile je iz njega tekla kri. Groza....bolečine pa take..... Zato pa GH, na štedilniku že vre korenček (baby korenček) in nekaj maminega mlekeca zraven. Dovolj jamranja. Čakam, da bo alarm in se najeve potem pa na sončka. user posted image

Nea - lepa torta in tvoja princeska je tako luškana. Čestitke za uspelo zabavo.

Srečanje v MB - se itak za in se strinjam s Piščančkom, da bo bolje drugi mesec. Maribor poznam zelo slabo, slabše še LJ. V MB vem, kje je Europark.

Piščanček - kje hodiš? user posted image  Saj vem, da se učiš. Pri katerem predmetu pa boš imela diplomsko in kaj za naslov, če si že tako daleč?! Ful luštno slikico imaš na mamimi čvekalnici (kako Ajda pozira na kavču). Ko pa bomo na Švedskem bom pa itak mislila nate, kako si mi zdaj fauš. Lutali bomo slab mesec, tako da bom vaše čveke dolgo brala, ko se vrnemo. Potem pa bomo praznovali Azrin prvi rojstni dan. Sem ful razpoložena za počitnice.user posted image  Lepo se uči in trgaj izpite. Držim pesti.   

POGREŠANE: Beba 76 (tudi jaz jo pogrešam in me matra firbec, kako ji gre s štirimi user posted image  ), pa tija75 se več ni oglasila, pa happy mam (ta pa je iz mojih krajev in sem jo zadnjič zasledila na forumu in sem ji že pisala ZS. Pravi, da ima zelo malo časa za RR, tako, da zdaj komunicirave preko ZS enkrat na teden. Drugače pa se je zelo malo oglašala, ko smo še bile nosečke). Pa še bi se kakšna našla, samo se nicko ne spomnim (ena vem, da je bila iz LJ?!, ful je pisala na začetku potem pa vedno manj).

Alarm....

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
31.1.2007 12:37:47   
melitkica
pa še dve na hitro pripopam, ker je alarm mimo (lažni oz. neke sanje)

user posted image

user posted image

Tudi čestitamo vsem, ki ste že stari pol leta in vam pošiljamo polno poljubčkov (ne slinastihuser posted image )

user posted image

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
31.1.2007 12:42:32   
tiasha77
Naše nove mere: 7kg in 66cm

Vse teste smo opravili, nekaj že tudi tistih za 7 mesecev (primemo ropotuljico, pa slišimo zvok in glas in se obrnemo v smeri le-tega, pa rozino smo registrirali, prijeli pa ne, ker je bla sestra bolj zanimivauser posted image , pa vidimo rdeč cof, ko pade na tla, ....)
Urin v redu, kri bolj na sp. meji, tak da je reku naj kar začnemo z mesekom, cca 30g vsak drugi dan. Za skuto in jogurte je rekel naj počakamo še kak mesec, isto gluten, pa rumenjak, potem pa naj bi otrok počasi že jede isto kot mi, seveda z manj začimbami. Aja, pa P je reku da je možno nočno zbujanje, ker je otrok lačen, čeprav pri nas zvečer noče več kot pol porcije rižolino variante, tak da ne vem, kaj naj naredim, da bi se zvečer bolj najedla, ker očitno dojenje ni več dostuser posted image .

Mala spi, potem pojemo in šibamo ven!

Ptica - pride kak tak dan, men grejo tudi na živce tisti, ki se vrivajo, ponavadi so to kaki upokojenci (ki nimajo časauser posted image ), upam da se mali kmalu pozdravi

Melitkica - upam da se ranice kmalu zacelijo, pa da bo uvajanje GH šlo

Pogrešane - Reja, Busybee, Magnolija, Borovnička, ... pa še neki jih je blo, pa tud jst ne vem več

Lep sončen pozdravček vsem!T

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
31.1.2007 12:56:30   
tiasha77
Še par slikic:

Naš smejko:
user posted image

Kak je to "tortica" za pol leta, moram probat
user posted image

Ta nova igrača je ful zanimiva
user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
31.1.2007 13:44:44   
Nea
Hojla!

Lepe slikice malčkov in tiasha user posted image za nove mere!

A to pomeni, da sem ena izmed "starejših" mamic tukaj: sem letnik 74 in praznujem marca.

Mi danes pakiramo. Jutri odrinemo v Avstrijo in ostanemo do nedelje. Gremo v kočo v kateri bo 16 odraslih in 12 otrok (beri trije user posted image ). Veselo bo! Upam, da nas bo vreme poslužilo in da bom vsaj malo uživala na saneh. Nisem pa tip za smučanje.
Poročam ko pridemo nazaj.

Moja Lara pa se od včeraj "plazi" nazaj. Smo jo pustili na sredi sobe obkroženo z igračami, najdli pa jo pri balkonskih vratih, ko je z nogico veselo tolkla po vratih.Punca se lepo dvigne na prednje roke, rito v luft in se z nogicami odrine nazaj. Kako je začela bo čez kakšen mesec že hodila. Jao meni!

ptica - stajica ti ne bo vedno pomagala. Prej ali slej boš user posted image mogla dati na tla, ker mu bo stajica premajhna za premikanje. Tudi mi po telh imamo ploščice ki so zelo mrzle. Ampak izbire pa nimam. Zdaj Laro še vedno lahko s ploščic vrnem nazaj na tepih, ko pa bo šlo za res, tega več ne bom mogla.

Fajn bodite in se slišimo naslednji teden.
Pa mali bolniki naj bodo do takrat zdravi!!!
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
31.1.2007 15:31:56   
magnolija
Ojla vse skupaj!

Jaz vas še zmeraj rada preberem,sam za pisanje pa se nekak ne odločim.
Sem se na začetku kar mal ogroženo počutla med samimi gorenjkamiuser posted image , zdaj pa sem že nekaj krat htela kaj napisat, ko sem opazla gor tud nekaj mariborčankuser posted image

Torej mi že tud čakamo polletnico, vsak dan se kaj novega naučimo.Skoraj že plazimo, obračamo se s tako hitrostjo in kotalimo po sedežni, da ni več varno nas same pustit. Na tleh pa tudi obstaja tisoč in ena možnost, da se kam udari, ga moram vse okrog in okrog obložit, da se predaleč ne skotali.
v garsonjeri je to mal težkouser posted image
Kaj ve imate že vse velika stanovanja ali hiše?Nikol ne zasledim, da bi imele probleme s prostorom.
Zanima me tudi kje kopate svoje otročke zdaj, ko so že tak aktivni in vse poškropijo.

Matejas, ti si mi pa full znana, sem te že vidla na posvetovalnici, pa tud tam nisem vedla kam spadaš. Glede srečanja bi se tud jaz vštulila, če boste imele še kaj placauser posted image Pa mi se zdi Planet Tuš kr fajn, ni take panike kot v europarku, pa še full imajo lepo previjalnicouser posted image

Aha še glede GH, full radi papamo zelenjavo, ne maramo sladkega(hruške iz kozarčka,sladkane kamilčke itd.)

Ima mogoče katera še probleme s flaško, ker naš noče nič pit po njej, po žlički pa tud ne dobi dovolj tekočine, ker se  po nekaj žličkah že začne igrat, pa polivat.aja, kozarec pa mi tud lovi in malokdaj uspeva kaj iz njega spit.Ko je bil manjši je šlo dosti lažje.

A ste še kake brez menstruacije?mi je malo sumljivo slabo včasih, pa ne vem, če je kriva utrujenost al...?

Tako, zdaj pa mam mal bolj čisto vest, da ne bom sam brala in lenobe paslauser posted image

Grem dokončat čupavceuser posted image mnjami

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
31.1.2007 16:06:51   
goda13
Ojla!

Magnolija-vidim, da sta najina sončka rojena na isti danuser posted image . Samo na drugem koncu Slovenije.

Berem, da se nekateri user posted image  že plazijo. Mi se nočemo niti pravaliti iz trebuha na hrbet ali obratnouser posted image . Stojimo pa zelo radi. 14 imamo posvetovalnico, da vidimo koliko smo zrasli. Se pa zelo radi pogovarjamo in obgovarjamo ljudiuser posted image .

Vsem bolnim avgustovčkom želiva, da se čim prej pozdravijo.

Šibam delat!

Lp 

(odgovor članu magnolija)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
31.1.2007 20:40:15   
Polly
Velike 70cm in tehtamo 7,5kg. Še ena manekenka user posted image . Pediatrinja naju je zelo pohvalila, saj je vse "teste" odlično opravila (kot pri Tiashi77, le da je rozino isti trenutek, ko jo je P spustila na mizo pograbila in nesla k ustom, kot da ni jedla že cel teden user posted image ). Lepo se prevali s hrbta na trebuh in nazaj (kadar je pri volji, normalno - ženska user posted image ), hoče se že plazit, saj dvigne ritko in se postavi na kolena. Edina pripomba je bila, da jo moram bolj animirat za sedenje, saj hoče mala kar stat in hodit user posted image . Dobile smo pikico, zaenkrat brez reakcij.

Upam, da bo meni tudi uspelo enkrat pripopat kakšno slikico - do sedaj nisem imela niti časa niti volje.
Vsem polletnim rojstnodnevčkom čestitam; mi praznujemo jutri.

Nea- tudi jaz sem letnik 74 (28. december - ko bi mami vsaj še tri dni zdržala user posted image ). Lepo se imejte na dopustu!!! Čestitam za plazenje, res je hitra user posted image .

Stajica - meni je nepogrešljiva, tudi ko sonček shodi, ga  tako lahko daš "na varno"  če greš na WC, po pošto, ...

Bolančkanim pa želim čimveč zdravja!

Nočko

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
31.1.2007 20:53:54   
tija75
Pozdravljene

No tudi jaz sem se odločila da napišem par besedic o nama s Tio.

Pridno rastemo, se razvijamo, o kilaži in višini poročam v ponedeljek, ko imava pediatra. Uživamo v prekrasnem vremenu, ki nam ga narava daje sedaj za ta čas user posted image .

Vemo že marsikaj: se prevalit s hrbta na trebuh in nazaj, počasi se tudi že nekaj plazimo, čeprav se mi to zdi še kar hitro za ta cajt, grgramo tudi kar nekaj, največkrat mmmmmaaammmmmaaammmaaammmmma ... mogoče bo pa le izustila enkrat skupaj in povedala najlepšo besedico: MAMA user posted image , komaj čakam. Hodiva tudi na plavanje na Fontano, kjer sončica ful uživa.

Bambina: pri seznamu popravi, Tia se je rodila 3.8.2006

Srečanje: meni je vseeno ali je v Europarku ali v Tuš centru. Pridem vsekakor vkolikor ne bo kaj prišlo vmes

Drugič pa kaj več ko se bom še spomnila.

Aja: GH uvajamo sedaj 3 tedne, do takrat je bila polno dojena. Sem hotela počakat do 6 meseca, vendar se je princeska pričela ponoči prebujat na 1 uro oz. 1,5 uro in se mi je že kar rolalo user posted image . Tudi svetovali so mi naj pričnem vseeno malo prej, ker je verjetno lačna. In tako sedaj že pridno papcamo.

Čao in poljubite svoje sončke

< Sporočilo je popravil tija75 -- 31.1.2007 21:08:23 >

Naša Tia je prikukala 3.8.2006
Pridružil se ji je GAL 4.5.2009

(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
31.1.2007 21:16:05   
tija75
Na hitrco še ena slikica Tie

user posted image

oz. dve

user posted image

Čao

< Sporočilo je popravil tija75 -- 31.1.2007 21:22:25 >

Naša Tia je prikukala 3.8.2006
Pridružil se ji je GAL 4.5.2009

(odgovor članu tija75)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
31.1.2007 21:30:01   
matejas
Ojla!
Pozdravljena med nami Magnolija.
Kdaj si me srečala na posvetovalnici?  Mogoče se mi bo zasvetilo, katera bi lahko bila, saj ponavadi ni bilo veliko mamic v čakalnici.
Kje pa stanuješ? Mi smo iz Taborauser posted image .
Glede srečanja, se meni tudi bolj dopade Planet tuš, ker ima tudi igrala za malo večje otroke in tako kot praviš, lepo previjalnico.

Naša Enya se tudi kotali, plazit pa še ne zna. Preden zaspi, si momlja, kot bi si brundala uspavankouser posted image , je zelo smešna. GH smo prenehale uvajat, ker jo je "šraufalo" in smo spet samo na zizibanuuser posted image .

Tako punce, otroci spijo jaz pa še moram malo možeka pocartat, ker se res tako malo vidima.

Lepo spite, lahko noč......

Še nekaj ta novih slikic:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya.
11.01. 2011 pričakujemo še našega fantka
17.01.2011 nas je osrečil še sonček Patrick

http://matejkas.moj-album.com/

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
31.1.2007 22:13:43   
HuAnita
user posted image

Takle sem, pravi zobatec!!!

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
31.1.2007 22:15:08   
HuAnita
O, šit!
Pa sem pomanjšala, preden sem jo pripopala...
No, se vsaj zobki fino vidijouser posted image user posted image user posted image  
(RR, ne me kregat...)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
   [Brisano sporočilo]
31.1.2007 22:28:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu matejas)
  Neposredna povezava do sporočila: 1571
31.1.2007 23:24:21   
andrejaz
Ojla punce

Evo mene – se še nisem čisto izgubila, samo nisem imela zadnji teden časa oz. energije, da bi sploh prižgala računalnik. Le zakaj? Ker tudi pri nas ne spimo. Sara se zbudi za dojenje kakšnih 3 do 4x na noč, pa Mark je ene 2x ponoči žejen, tako da sploh ne vem več, kaj to pomeni spati več kot 2 uri skupaj. Čez dan pa Sara tudi skoraj nič ne spi – danes celih 45 minut. Pa zjutraj je bila pokonci ob 5,…. Skratka spanje bolj slabo. Pa še moj dragi ima zadnje čase dosti predavanj, pa obvezne vaje, pa danes je imel izpit,… tako da sem skoraj za vse sama. Pa že en teden hodim na pol bolna naokoli. In tako se mi še računalnika ni dalo zvečer več prižgati – danes pa sem si le vzela čas, ker sem morala po kliku tudi plačati položnice.

Kot sem že napisala sem začela z gosto hrano kakih 10 dni nazaj. Pa Sara ni kaj prida navdušena. Ima še zmeraj najrajši dojenje. Danes sem se pa kar na hitro odločila, da ji dan še zvečer riževo kašico kot drugi gosti obrok, da vidim če bo kaj boljše spala. Mleka imam sicer še dovolj, ampak mogoče ji je pa premalo kalorično. Bom poročala jutri če bo kaj bolje s spanjem.

Drugače pa se Sara najrajši igra s stvarmi ki niso igrače (reklame, zavese,…) ali pa z Markovimi igračami (avtomobili, tovornjaki, kocke,…). Je pa postala že tudi spretna in se obrne it trebuha na hrbet in tudi nazaj.

Tiste ki imate že dva otročka – a so si vaši tudi med sabo tako različni? Pa ne mislim vizuelno ampak po karakterju. Moja dva sta si tako različna, da sploh ni za verjeti, da je to res mogoče. Mark je bil zmeraj bolj umirjen, nikoli ga ni bilo treba nosit, pa znal se je sam malo igrati, pa pri 6 mesecih je prespal celo noč,… Sara pa je čisto nasprotje – nenehno zahteva pozornost, pa sitnari za vsako malenkost…. Včeraj je tako mahala od jeze z nogami in rokami in se zraven drla, ko sem ji iz rok vzela reklamo, da sem ostala kar brez besed – sploh nisem mogla verjeti, da je kaj takega sposoben že 6 mesečni otrok.

No lepo se imejte

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
31.1.2007 23:28:25   
HuAnita
Aja, mi se pa koooooootalimo kot Rolling Stones, kakšne 4 metre/pol minute, kolikor potrebujem, da se polul... in umijem rokeuser posted image . Ga dam v dnevni na tla, pa najdem pri vratih v kopalnicouser posted image user posted image user posted image
Aja, imamo 2SS, pa tudi prostora ni ravon največ. Kavč sem že odpisala, večinoma je na tleh, nekaj dni pa ga dajem tudi v stolček za hranjenje od Capinke, pa se ful zamoti, ko gloda trakce od njenega slinčkauser posted image user posted image user posted image

Driskica se umirja, siromaček je 1m driskal, še vedno pa ima blato čuden vonj, če bo vse ok, začneva z GH prihodnji teden, torej začetek odtavljanja. Naj mi bo hudo ali pa po malem že komaj čakam?

Srečanje - nisem zasledila, kateri dan?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
   [Brisano sporočilo]
31.1.2007 23:39:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1574
31.1.2007 23:39:27   
andrejaz
Še nekaj slikici

user posted image

user posted image

pa prvo sankanje
user posted image

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?