|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
24.1.2007 19:41:56   
Samoyedka
Hali halo punce!

Nisem vas brala za nazaj, se mi ne ljubi hehe. Glupo vreme, pri nas je spet začelo deževati- še dobor, da sva z malim bila prej malo zunaj, da se je nadihal svežega zraka.

Spanje: naš pišček zmaže okoli 19./20. riževo kašico, bolj gosto in ga sfali do petih, šestih zjutraj user posted image Ampak to zdaj prakticiramo par dni. Ja, ko bi še ati pa mami šla spat z njim, bi bilo pa super, ampak neeeeeee, gremo zijat tv, pa na msn  user posted image Čez dan skoraj po vsakem obroku oddrema kakšno kitico- lahko samo 15 minut, včasih pa celi dve uri- nobene posebne logike hehe.

Gosta hrana: ponavadi dobi "drugi zajtrk" okoli devetih zjutraj riževo kašico po žlički, kosilo okoli dveh treh (ali doma skuhan obrok ali pa pripravljene hippove kašice), ob osmih zvečer pa spet gostejša riževa kašica. Vmes popije flaške aptamila, čaja ali vode ne mara preveč, le kakšno žličko sem in tja, ko je res žejen.

Je pa ful priden otrok, nič siten, razen ko mu res kaj manjka malo pojamra, zdrav (trkam na les oz.kr po svoji buči)- mamo se fajn  user posted image

Mojca, na vaši firmi je pa zgleda kar pravilo, da gredo mamice po pol leta že nazaj na šiht? Moja bivša šefica je tudi šla, ker bi drugače ostala brez službe oz.ne bi napredovala, ampak ji je še danes menda zelo žal. Kak se bosta z atijem imela fino user posted image Aja, pa še en link do smajlijev- klikneš smajli, pa se ti na dnu strani izpiše koda, ki jo skopiraš potem sem gor.
http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=0&ziel=froehlich

Nič punce, uživajte- vremenu navkljub  user posted image

< Sporočilo je popravil Samoyedka -- 24.1.2007 19:42:18 >

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu mojcab)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
24.1.2007 19:54:54   
binabona
ojla
Tudi midve z hčerko Hano sva avgustovki. Razveselila nas je 12.8.06. Redno vas berem, že od nosečk naprej, vendar se šele zdaj javljam-vem smotana semuser posted image . Naša pikica spi od 20-7 ure.Zadni teden se zbuja ob 6huser posted image .Verjetno zato, ker samo tako vidi očija, ki žal cele dneve delauser posted image .No bo bolš.

Ker sem v tem pisanju začetnica vas prosim za malo potrplenja z mano.

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
24.1.2007 21:40:37   
HuAnita
Binabona, dobrodošla!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
24.1.2007 22:03:55   
Sandra*
Ku-kuc!

Binabona DOBRODOŠLA!!!user posted image user posted image user posted image Če bi midva imela punčko bi ji tudi dala ime Hana, tako sva razmišlajala ko sem bila noseča ker nisva vedela kaj bo. Bo pa če bo naslednja punca sigurno Hana.

Moj Mark je še vedno kar prehlajen. Danes zvečer sem ga skopala v topli kopeli s materino dušico in fajn zaparila kopalnico, ampak ima revček še vedno ful zabasan nos. sam da flaško od fizološke vid že glavo okroh obrača, tako da sem šla danes v lekarno po šprico in kaj se mi je potem zgodil... vzela sem avto od mojga, ker se mi ga ni dal prestavljat da bi šla z mojim avtom (ker me je zaparkiral), pridem nazaj zapeljem na dvorišče in ruknem avto v tegelc (opa v korit z rožami), skočm ven iz avta in na odbijaču gromozanska praskauser posted image user posted image user posted image tok sem bla jezna da bi se kar ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In zdaj ma obutan avto zarad mene še spredaj, očitno zadaj ni bilo dovolj.

Kar se spanja tiče, Mark ful slabo spi odkar je prehlajen. Prej je spal od 8.-5. zjutraj zdaj pa je najdaljši termin od 8-11 potem pa se do 7 zjutraj zbuja na dve uri, kašlja, čiha, piha, mal zbruha in ob 8 zaspi še do 9. Čez dan pa je korenjak ful dobre volje, ampak se ja kar nekaj razvadu, ga morem skos zabavat, upam, da bo boljše ko prehlad mine. Še dobro da tako pridno je.

Men bo pregorel pralni in sušilni stroj. tolk kokr pa zadnje dni perem pa že dolgo nisem. Poleg tega da se tamavčk vsake tolk časa pobruha se še slini kot en vlik polžek, pomoje so tudi zobki že na poti.

Zdaj je pa lubi že prišel domov, se greva mal stiskat, UPAM!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
   [Brisano sporočilo]
24.1.2007 23:21:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1480
25.1.2007 7:30:21   
Anonimen
Dobro jutro punce!

Pri nas je stanje bolj tako tako. Včeraj sva bila z malim na kontroli. Ušesek je skoraj že vredu, tak da antibiotike jema do konca tedna. Ampak je pa zdaj tisti kašelj. Pa je rekla pediatrinja da to je zaradi tega, ker se mu čisti nosek in teče v usta, dojenčki pa tega ne znajo požret. Pol se pa davi in bruha. Isto se mi zdi kot pri Sandri Mark. Danes ponoči je bila kar kriza. Skoz se je premetavu, kihu, smrku, kašlju in bruhu. Saj ga dam na bok ležat, pa kaj ko kmalu zleze na hrbet.

Drugače naš skozi spi na boku. Poem pa je od njega odvisno kak hitro se spravi na hrbet. Včasih to traja pol noči. Spi pa dopoldne kake pol urce do uro. Popoldne gre spat tam ob dveh in spi uro ali več ali manj. Včasih ga še za pol ure zmanjka ob petih ampak to redkokdaj. Zvečerr gre spat od 19-20 ure. Potem pa spi do treh, štirih včasih celo do pol šestih. Potem pa še do sedmih in je konec spanja.

Pri nas je danes kr neki snega. Po hitri oceni tamle na obzidju, mislim da ga je 10 cm. Spet bo vse usrano.

Sandra*- a UK ne pomeni Ukrajina? Zakaj imajo pa take oznake tovornjaki, ko so od tam. Dvomim, da vozjo Britaski tovornjaki po naših cestah.Ne vem, če bo tole glih držalo. Ker jz še kar ne verjamem temle plenica. Sicer pa vseen, jz bom ostala zvesta Mulleju. akr se pranja tiče. Tud pri nas delata sigurno vsak drug dan.

Bambina - sožalje za izgubo none. Sma kar na istem.

Bibabona - dobrodošle med nami. Še kaj se oglasita. Je fino če nas več.

Mojca-katera firma na koroškem pa je taka, da se večina mamic odloča, da gre delat že prej?

Midva sva bila zdaj kar bolj noter. A greste tud z prhlajenim otrokom ven na sprehod?

No takle, počas bo treba it tamalega uštimat.

lep snežni pozdrav!

< Sporočilo je popravil Ptica -- 25.1.2007 7:31:37 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1481
25.1.2007 10:41:45   
melitkica
Pozdrav iz zasneženega Pomurja!

Moja mala prebrisanka je zaspala, pa kosila mi ni potrebno kuhat, zato pa imam čas, da se malo javim. Berem pa vas itak vsak dan, tako da sem na tekočem. Azra je še naprej prehlajena in cel teden ne spimo glih najbolje (vsaj tako ne kot smo vajeni). Pa dva dni že joka kričeče, se mi zdi, da je poštimala, da z jokom doseže kar želi. V bistvu pa jaz malo pretiravam in menim, da z jokom izraža nezadovoljstvo. user posted image

Bambina - sožalje za nono.

Tiasha77- tudi jaz premišljujem, da bomo Azro čim prej preselili v svojo sobo, ker niti kašljati ne morem in se prebudi. Ta vikend imam akcijo in upam, da mi bo uspelo poštimat sobo. Mi bo sigurno manjkala v spalnici.

Binabona - dobrodošla s svojo princesko Hano (ful lepo ime).

Huanita- spimo res po obrokih in odvisno od dneva. Zjutraj vstanemo okrog 5.,  6. ure. Nato se pošteno naje in zaspi za kakšni dve uri. Potem okrog 11-13 ure spet spat, ampak le toliko, da pojem kosilo ali pa obesim perilo. Nato jo dam v vozičk in spi tako dolgo, kakor dolgo se sprehajam. Okrog 17 ure pa spet za nekaj minut. Od 19 do 20 se kopamo in potem naprej preživi večer na ziziju do desetih, včasih tudi do polnoči. user posted image  Tak je naš dan.

Pleničke - Active fit kupujemo v Avstriji v Bipi, cena paketa (56 kom.) je 12,99 evrov.

Mi hodimo na sprehode kljub prehladu.

LP z Azro v naročju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
25.1.2007 10:48:36   
melitkica
Nea - čestitke tvoji pupi za tretji rojstni dan!
user posted image

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
25.1.2007 10:57:31   
Nea
Hojla!

Najprej hvala za čestitke!!! Emi sem pokazala slikice in so ji bile ful všeč. Edino da ji ni bilo jasno kako to da ji dojenčki čestitajo rojstni dan user posted image
V vrtcu je baje bila ful žurka. Je dobila kapo in majhno darilo.
hruska - pekla sem 3 razlicne vrste muffino-ov: ene s čokolinom, ene z lešniki in kokosom filane z marmelado in ene čokoladne. Zraven sem poslala še eno vrečko sladkarij. Nič nismo prinesli domov user posted image

TODI - včeraj je res bila norišnica. Mož pravi da je zjutraj v prvi prestavi pelal do službe. Nazaj pa je bilo boljše. Snežilo je še celo noč in še malo danes zjutraj. Mi smo se včeraj šli malo sankat. Laro smo spakirali v voziček Emo na sani in sva se skupaj spuščali po enem klančku. Res lepo.
Upam da bo koncem naslednjega tedna še vedno snega, ker za 4 dni gremo v Avstrijo. Jaz ne smučam (strah me je), ampak se zelo rada spuščam s sanmi. Kot en otrok user posted image

binabona - dobrodošla! Nama je Hana tudi bilo včeš ampak ime ni prišlo v poštev ker je Emina sestrična Hana.

Malim bolnikom želimo da ste hitro zdravi!!!
Šibam pogledat kaj je s kosilom. Danes pripravljam piščančje prsi po receptu s kulinarike. Upam da bo dobro.
Uživajte,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
25.1.2007 11:29:53   
binabona
Hvala vsem za dobrodošlico. kaj nas nekaj premeščajo iz srverja na srver al kaj.
Ime za našo pupo je izbral očka, saj je takoj ko smo zagledaliuser posted image  rekel, da bo Hana, no je že vedel kaj je ustvaril user posted image

Spanje. naša roža spi od 20-6oz.6.30 ure user posted image  in to mi kar paše .Čez dan spi, če skopaj seštejemo kar dobrouser posted image . Spi po vsakem obroku cca 30min. Zunaj v vozičku pa postavlja prave rekorde spi udi po 2-3 ure v kosu. Je pač pravo kmečko dekle.

O.k šibam, naših 30 min. spanja je mimo.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
25.1.2007 11:41:20   
goda13
En zasnežen pozdav!

Končno smo ga dočakali. Sva bla zjutraj zunaj. Sem šla kidat sneg pred hišo, Kimi je pa sedel v vozičku in gledal. Mu ni bilo nič jasnouser posted image .

binabona-dobrodošla

Mi smo šli v soboto prvič plavat-sami. Je ful užival. Smo bili v vodi ene  minut pa je kar migal z nogicami. Sploh ni pustil, da bi ga držala za obroč. Je mogu sam plavatuser posted image . Sva se odločila, da bomo kar sami hodili plavat (je bil dragi plavalni mojster in učil male otroke plavat) zakaj bi se vozili v Ljubljano, ko pa imamo bazen samo nekaj  metrov stran od doma. Je pa tudi meni pasalo mal migat.

Mi spimo od 19 ali 20 potem pa do 5 pojemo 210 in nazaj do 8.30. Čez dan pa še 2x po 2 uri. Dopoldne zaspi sam, popoldne pa greva skupaj v taveliko posteljo.

Pri nas se že zelo kaže da je levček po horoskopu. Pa pri vas?

Sva si pri nas doma sposodila kamero, da ga posnameva na prvem plavanju pa se je pokvarilauser posted image . Me tolk jezi.

Imejte se lepo.

user posted image

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
25.1.2007 11:58:10   
dalia
No,pa da se še jaz pofočkam.
Sicer s Piscanckom tudi na Mami sodelujeva in se poznavauser posted image
Rodila sem 10.avgusta v Postojni in sicer fantka z imenom Kiar.
Zdaj pa si moram cajt vzet,pa vas malo spoznat.

Se beremo!Pozdravček iz okolice Koprauser posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
25.1.2007 14:51:55   
tiasha77
Dan!

Tudi mi imamo sneeeeeeg, sicer bolj za vzorec, ampak je pa le. Tak da Hruska pri nas še ni problemov s sprehajanjem, so ceste sam malo mokre, prej s kakega drevesa kej dol padeuser posted image , pa mičkeno mraz je (okol -1). Ampak smo ble vseeno na sprehodu s kolegico, pa sva srečali še dve mamici in smo imele celo cesto za sebeuser posted image , ena je imela s sabo fotoaparat in smo mali poslikale naše sončke (3 punčke+en fantek).

Binabona in Hana - dobrodošliuser posted image

Dalia in Kiar - dobrodošlauser posted image

Bambina - mi mamo kar dm-jeve kopalne pleničke, zaenkrat tiste od 4 do 9 kg, so ful ok

Nč, šibam kuhat kašico za popoldanski obrok, se vam še javim zvečer, če ne bo moj dragi spet zasedel računalnikauser posted image .LP, T

(odgovor članu dalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
25.1.2007 14:54:49   
tiasha77
Goda13 - super za plavanjeuser posted image , pa če je tvoj dragi učitelj, še tok boljš; naša je tudi uživala, ko smo hodili sami, zdej na tečaju ga pa nekaj biksa, mislim da ji Fredov oborč ne ustreza; smo si ga sposodli od kolegice in jo včeraj dali v bano z njim, pa je mala hinavka kar hodla namesto da bi plavalauser posted image , smo se odločili, da gremo ta vikend sami trije probat v kake toplice, pa da vidimo v čem je forauser posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
25.1.2007 15:45:01   
mojcab
Ana je moja drugorojenka. Enkrat je bila ena debata, ko sva se z mojim pogovarjala in mi je rekel, da bi me verjetno pobralo od skrbi, če bi on bil na porodniški z dojenčkom...pa je beseda dala besedo in kar naenkrat je postalo smrtno resno in odločitev je padla...
user posted image mama gre za 4 ure v službo, ati pa na porodniško...user posted image

dojenčici bo z njim noro ampak res noro fajn, ker je nor nanjo do konca in nazaj.

mislim,da bova s to odločitvijo oba pridobila.
on se bo naužil dojenčka ( pri prvi je bil non stop v službi)
jaz pa bom v stiku s stroko!

Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti.

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
25.1.2007 16:17:47   
Splet.Ka
Dan.

Moja dva sončka počivata, jaz pa hitro hop na RR.

Pri nas je prav pravljično, snega je povsod dovolj, drevesa so zasnežena. Ko dva Bili zunaj s kengurujčkom, se user posted image  sploh ni mogla načudit...je kar delala ooooooouser posted image .

Tiasha, naša user posted image  je tudi zadnič zadnjih 5 minut protestirala na plavanju. Pomoje jo je motila tista vaja, ko je mamica zadaj. Ko je utrujena, ponavadi začne jokat, če me ne vidi.

Mojcab, dobra si, da greš v službo. Jaz na to niti pomisliti ne smem. Če pa vama obema tako paše, je pa super!

Dalia in binabona, dobrodošli. Vedno več nas je...bomo za naslednje srečanje 2 lokala rezerviraleuser posted image .

Lepo se imejte!

Cvetim...

(odgovor članu mojcab)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
25.1.2007 19:08:32   
mojcab
ojla
hruška katere vrste keng. imate? jaz se nikakor ne morem odločiti za tak nakup. imam nahrbtnik maya maya, ki se otroka nosi zadaj. mislim, da od 6 meseca dalje oz, ko otrok sam samostojno sedi.

zanima me katera igračka je vašim malčkom najbolj pri srcu? moja obožuje enega takega zajčka ,ki ima šumeča ušesa in v rokah tak obroč, da lahko grize, pavšeč ji je vse kar se da dati v usta

lp

Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
25.1.2007 19:37:30   
Splet.Ka
Mojcab: mi imamo sposojenega kengurujčka...je firma brevi, je pa malo starejši.

Meni je zelo všeč tisti, ki ga ima andrejaz, se ful dobro da otroka not dat (jaz imam s tem težave). Sicer ga pa mi zelo malo uporabljamo, menda ni prav fino za hrbtenico...je pa super izhod v takem vremenu in kadar naša princeska ne bi bila v vozičku.

A zajček, ki ga opisuješ, je oranžne barve, mu piska rep in ima ogledalce? Naša user posted image  je tudi čisto nora nanj!

Cvetim...

(odgovor članu mojcab)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
25.1.2007 20:33:56   
binabona
večer

Naša žabica spi, jaz pa še malo na RR.

Goda13-super to z bazenomuser posted image , tudi mene full drži, da bi šle plavat, pa Hana tudi obožuje vodo. Živimo v kraju kjer nimamo bazenauser posted image , najbližje je v Ribnici ali Logatcu. Sem gledala po netu, če imajo kje organizirano plavanje pa ni nič. Če bi bilo bi se tudi do tja zapeljala. Bomo mogli kaj do toplic skočit, da vidimo kako user posted image  reagira v družbi. Me zanima njena reakcija na gnečo.
Tudi naši se vidi, da je levinja-trmicauser posted image

mojcab-dobro sta se dogovorila z dragim. Pri drugemuser posted image  bom tudi jaz to predlagala. Zdaj je on cele dneve v služi, naslednjič bom pa jaz šla v službo, pa bo on varuškauser posted image
Naša obožuje vse kar ropota, čivka ali renči:račko-gaga, levčka na pritisk rjove in šeklavček, ki ga veselo stresa in se pri tem tepe po glavi, pol pa čudno gleda zakaj jo boliuser posted image

Midve se vsak večer za cca. 10min namočiva v čebričku(obred pred spanjem) in danes mi je frajerka vstala in stala v vodiuser posted image , sem jo komaj spet posedla. No rezulat je bil konec namakanja ker je bilo na tapeti samo še vstajanje.

Kaj imajo vaši user posted image  še vedno modre oči, al so se jim že kaj spremenile? Midva sva oba rjavooka naša pupa pa ima modre oči-očitno po svojemu dedku in tetiuser posted image - če bodo take tudi ostale. 

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
25.1.2007 21:36:33   
goda13
2x vse napišem pa se vse zgubiuser posted image

Binabona-Kimi se je rodil z rjavimi očmi. Zdaj pa mu samo še temnijo-bo imel take kot jaz ful temno rjave. Iz katerega kraja pa si? A si rodila v Postojni?

< Sporočilo je popravil goda13 -- 25.1.2007 21:38:33 >

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
25.1.2007 22:06:31   
tiasha77
Čer, mamice!

Tako, pa sem končno prišla do računalnikauser posted image .

Mojcab - dobro sta se s tvojim to zmenla, pri nas je zdaj bolj tako kot da sem mati samohranilkauser posted image , dragi namreč cele dni delauser posted image , ma tako službo da ga ni do petih, šestih popoldan domov, tko da je kar problem, ker ga mala ni navajena, se pa trudimo bit čim več skupaj, najbrž bom pa morala tud jst jima dat malo časa zase, da se bojo stvari spremenile, vsaj preden bom jst začela delat, ker imam tudi popoldansko službo, pa bosta morala sama kraljevat doma, ko bom delala user posted image

Najljubša igrača: trenutno ena ladjica, ki gre v usta, ma pa gor še ribico, pa rakca, pa zvezdico, drugače pa karkoli gre v usta ali pa spušča kake zvoke oz. igra

Kengerujčka imamo mi Babybjorn in je super, res pride prav, ko je dež (al pa sneg do kolenuser posted image ), pa v kakem šoping centru namesto nošenja po rokah, sem pa že vidla tud user posted image  v nahrbtnikih, pa se mi tud ne zdi slabo, čeprav ga mi najbrž ne bomo imeli.

Barva oči: presenetljivo modrauser posted image  (po obeh dedkih), zaenkrat se spreminja v modrosivo

Drugače je pa naša tudi prava user posted image , že hoče biti glavna in točno pokaže kaj ji ne paše in če kaj hoče (npr. kako stvar z mize), tak dolgo vztraja, da pride do tega; to bo še zabavnouser posted image

Lahko noč!T

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
25.1.2007 22:17:44   
piscancek
ojla babike!

BINABONA in Hana dobrodošliuser posted image

DALIA in Kiar dobrodošla,sem dobla kr nasmeh na usta,ko se te vidla tu.
Zdej še naniko pecam,da se nam tu pridruži,bomo vidli, a bo al ne.user posted image

sej sem vas prebrala,sam je tok,da sem že vse sproti pozabla. Sem zadnje dni čist adijo, mala me okupira, jo mam non stop na joškah,še na wc grem z njouser posted image

Js ne vem,a je spet v obdobju poskoka v rasti al kajuser posted image  Me vlači za bradavice in se kr neki cmeri zravn, pa ponoči se zbuja že ob 3:00 in se pol vsako uro za kako minutko priklopi,js upam da bo kmalu mimo. Sploh ne morem verjet,da je do 4. meseca prespala celo noč,zdej ga nam je pa začela sračkatuser posted image user posted image . Sem se preveč hvalila.

Šola me čist uničuje,spet mam en kup dela z izdelavo nove seminarske in v sredo imam še izpit- MEN SE ROLA, MEN SE ROLA

Midve sva bli tud včeri in dans kr s kengurujčkom zunaj, pa me zdej še hrbet boliiiiiiiiiiiiuser posted image . Mi imamo baby bjorn kengurujčka,pa mi je tud drgač ful fajni.

Bambina- sožalje.

Mi smo pa čebriček pospravli,ker se mala odkar sva začeli na plavanje hodit sploh ni hotla več not namakat, zdej se pa v bani kopamo.

Vsem,ki ste bolani želim da se hitr pozdravite.

Vidim,da večina uporabljate pampers,js pa sem še vedno zvesta Mullerjevim beauty baby- me še niso razočarale.

tk,zdej pa bežim

lepo se mejte in komi čakam,da se spet vidimo, pa če bi blo možno po 15. februarju( pa ob torkih ne!!!!!!!).

nočko
aja,še to sem pozabla:
Naj igračka: časopis,vrečke- v glavnem vse kar ni igrača in ročaj od plastične žličkeuser posted image

Tud js sem mati samohranilka- sva cele dneve sami doma, ati dela deljeno,edino vmes se vidimo. No,zdej bova pa 14. dni res cele dneve sami,ker mora ati it nadomeščat sodelavca v drugo poslovalnico,ki pa ni v našem krajuuser posted image

< Sporočilo je popravil piscancek -- 25.1.2007 22:22:10 >

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
25.1.2007 22:19:57   
stuhica
Oj oj,

maš mali pobalinček Alvinček je končno zaspal!! Smo pa dobili prvi zobek počasi na plano!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Je pokukal!!!!!

Nove avugstovke DOBRODOŠLE- VEČ NAS JE BOLJ JE FLETNO!user posted image

SRečanje - a sem spustila kdaj bo, nisem vas ravno brala za nazaj saj veste študijske obveznosti moram še to pregurat pol imam pa zadnja predavanja šele konec aprila!

Piščanček kako kaj tvoja angleščina Bi rabla en hudo dolg člank prevest za seminarsko ki je pogoj da jo javno predstavimouser posted image user posted image user posted image  se mi res kar meša - pa še nemščino bom imela konec februarja izpit res se mi bo februarja dogajal!!!!!!!!!! Samo moram zdržati!!Upam da tebi gredo zadeve V katerem letniku is sedaj a imaš še veliko do konca!

Ptica moja dieta po tehtanju sem se v teh dneh uspela aznebiz 1,5 kg, res pa je da malce poguljufam pa še tale vročina ko me je zdelala sem bila bolj brez apetita in se nisem čist 100% držala, jutr upam da me ne zanese dons je blo fajn pojest mal čokolade!!user posted image user posted image

Miši  a še hodite na telovadbo oz. a ti ponovno spet kaj vodiš? Si že začela al še nimaš svoje vadbe!

Gorenjke: Kdaj boste kej v Mečkatorju!?

DPjenje: moram reči da me je očitno ta vročina ki se me je držala kar 4 dni pošteno obdelala in spravila moje joškice v stečaj, zdaj teče le še po 60-100 ml kar je absolutno premalo, poskusim si natisniti vsaj za večerjo za Alvina!

GH pri nas kar gre počasi včeraj smo imeli rižotko in smo po vsem čudežu vsi imeli skupno kosilo ( pri nas doma je to že praznik če smo skupaj pri kosilu) je naš tamalček z takim veseljem jedel tisto rižoto da jo je kar mljaskal, Tko je bil presrečen ker je tudi jedel!

RAzumevanje besedila:user posted image A me zdaj kaj bolj razumete ker se res trudim pisati brez naše gorenšne?!!!?

Hruška a se še vedno spopadatre z faraonkami, naša mami bo spet dpbila živčni zlom! Mislim da ne bo nič bolje dokler vam ne bodo spet bloka šprical  z neko smrdečo tekočino! Upam da se kaj kmalu srečamo!?
Kako je kaj spluženo v radovljici? Pa pločniki se da po njih vozit!?

Sandra upam da se bo Markec pozdravu!? Kako kaj kaže za stanovanje? Jest še vedno držim pesti!*?

Mojcab  a ne boš svojega user posted image  nič pogrešala! meni je že zdaj hudo ob misli da moram iti nazaj vslužbo čez 5 mesecev! No  ja res pa je da je tudi to odvisno ali kaj uživaš v svoji službi ali ne! Jaz nisem ravno zadovoljna , mogoče od tod tudi tako precej negativno mnenje! Imam pa namen pred koncem porodniške začeti pošiljati kake prošnje tu kje naokrog!

No ja sej vem preveč tarnam vesela sem lahko da službo sploh imam ko je pa danes tako težko priti do nje!user posted image user posted image

Alarm  se še slišmo

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
25.1.2007 22:48:22   
tiasha77
Piscancek - tole je zate, da boš lažje zdržala dojenje, učenje in "samohranilstvouser posted image "

user posted image Upam da si se vsaj malo nasmejala.

Še kar bluzim okrog, jutri me bo pa spet glava bolela od premalo spanja. V glavnem pri nas spet snežiuser posted image , mogoče bo jutri zjutraj kaj več kot par cm snega! Zdej pa res spat!

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
25.1.2007 23:33:01   
miši
juhej
nimam prav preveč cajta pisat,ker moram prej mal moj želodček nafilat, sem lačna,danes sem spet zelo kampanjsko jedla...no ja, solatko mi je uspelo zmazat, hudo dobro.
pri nas najljubše igrače: žlice, šalice, telefon, daljinec,sadje v košari....res pa je nora na te plastičnje knjigice.
stuhica, juhu, vadbo imam že dolgo časa, ob četrtkih ob 19.30 (TNZ) in ob petkih ob 20.30(Bodyshape), pride precej lanskih nosečnic, jim ura paše.

novinke, dobrodošle user posted image
šibam
bodite fest
Tajč

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

katana37*2

(81%)

(19%)

Število vseh glasov: 155

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!