|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
19.1.2007 11:50:47   
Nea
user posted image

user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
19.1.2007 16:51:05   
Splet.Ka
Juhuhu!

Pri nas je tako lepo vreme, da me kar razganja. Pomlad pa touser posted image .

No ja, na realna tla me spravi tudi kakšen tak post, kot ga je napisala HuAnita. user posted image  Želim, da bi se kmalu pozdravili. Me je kar sram, ko se včasih smilim sama sebi, če ga princeska opolnoči še vedno žura...

Da se malo pohvalim. Danes sem si uspela prvič umit lase v družbi princeske. Ja no, to je pri nas res dosežek!user posted image

Nea, tvoji punci sta pravi lepotici!

Punce, lepo se imejte. Kljub temu, da je mlajuser posted image

Cvetim...

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
19.1.2007 20:21:44   
Busybee
Zdravo punce!

Samo javim se. Smo uspešno preseljeni in od danes priklopljeni na internet.

Nika Barbara pridno rste in prisno je. Vmes je bila rahlo prehlajena, ampak smo sedaj super.

Gosta hrana nam kar gre - samo zelenjavo absolutno zavrača.

Ker je računalnik sedaj v kleti, bom probala čez vikend priti na tekoče in prebrati stvari za nazaj.

Ker je mami na ortopedski v Lj, vsak dan parkiram pri porodnišnici in gledam očke, ki odhajajo ven s polnimi rokami telegram vrečk - vsakič se spomnim kakšen super feeling je, ko rodiš.

Toliko za zdaj!

LP Vsem!

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
19.1.2007 21:12:21   
TODI
Naj še jaz še malo počvekam!

Včeraj smo dobili drugo pikico. Se je dobro držala in ni nič jokcalauser posted image . Težki smo 6990g in dolgi 66,5 cm. v glavnem gremo bolj v dolžino kot v širino.
Danes daj zvečer zdela malce vroča ne preveč, pa nevem a je to možno tudi naslednji dan?
Pri Domnu nismo imeli prav nobene reakcije, tako da sploh nevem kako naj bi to zgledalo.

Piščanček čestitke Ajdi za 5 mesecev!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Prav tako pa tudi ostalim, bi morala iti pogledat katere vse ste praznovale kako gre čas hitro, še malo pa bodo hodili.

Jaz se vztrajno učim, tako da me tamala skoraj nič ne vidi, še dobro, da jo še dojim, čene bi me sploh ne poznala večuser posted image user posted image  user posted image .

Sem tudi razmišljala o plavanju, pa nevem kam bi bilo najbolje iti a v Atlantis ali na DIF? a ma katera kakšne izkušnje tle v LJ?

No tolk za danes mam že vsega dovolj in komaj čakam da se prestavim v vodoravni položaj!!

lahko noč!!

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
19.1.2007 21:26:39   
Vesna
ojla ženske!mi gremo jutri na smučanje.ne vem al se bom sončila ali smučalauser posted image .odvisno od vremena.
nea kako se reče podnapisi po nemško?na RTL so zanimive oddaje samo jaz ne razumem nič,in ne vem če se da sploh naštimat na podnapise.
huanitauser posted image user posted image user posted image za srečo,da bi čimprej ozdravili,ma ubožček mali tvoj sinko,se mi prav smili,pa ti tudi.
lepo se imejte in ne preveč pisat,ker pol bom rabila pa še en teden dopusta za vas prebrat.user posted image
lp vesna in valčko

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
20.1.2007 13:56:53   
najina pikica*
kuku princeske in sončki.....
mi tut na polno šibamo z GH,jo tamali ful obožuje....ko vse poje še kr čaka če bo še kej al nič,pol mora pa mami hitro v akcijo porint cucl v usta,da se sprijazni,jasno brez jeze in dretja,da ni več goste papice samo za finiš mal mleka user posted image
huanita-upam da se čimprej pozdravita user posted image
piščanček in stuhica,ter ostale študijke-držim pesti na čimboljše razultate izpitov in čim hitreje do diplome,da se vsaj mal spočijete od bukl....
stuhica-jst mi dajem zaenkrat samo sadje in zelenjavo,nič kruha....
tiasha in ptica-tole iskanje obleke je že prava mora...težko je zbrat tisto tapravo,sploh ti jih je všeč več....no sicer sem ožji izbor že naredila zdej samo še črtam in črtam iz seznama...bom kmalu na konje....user posted image
nisaa-čestitke za dobre razultate na NS,zdej pa samo še uživanje do konca 9 mes....
andrejaz-ne negrem v portorož,ker sem bila na poročnem sejmu v hotelu union v lj in vidla vse kar se je dalo vidt....zdej mi ostane samo še letanje od salonov do salonov in rezervacije....
busybee-čestitke za uspešno selitev v hiško,ter ponovni priklop v civilizacijo user posted image

zdej pa šibam,je prišla mami oz babi gremo mal papcat,smo se povabili k kitajčkom na pikantnega pišančka.....NJAMI NJAMI NJAMI....user posted image
papa

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
20.1.2007 14:08:24   
Anonimen
Ojla!

Pa mi je uspelo. Pri nas je tudi bolezen. Ker se je naš malček non stop jokal in zavračal hrano, pa dve noči mu je iz ušeska teklo, sem ga včeraj peljala k zdravniku. Seveda gre zaa vnetje srednjega ušesa in smo na antibiotikih in svečkah. Sploh ne vem od kod. In toje menda tudi vzrok da je tako bruhal. Zdaj že tri dni zelo malo je in malo več spi. V sredo imama kontrolo, da bomo videli,če je kaj bolje.

Huanita-katere antibiotike sta pa jedla mala dva? Upam, da bo čimprej boljše!!

Moram spet pojamrat, kakšno je iblo včeraj pri pediatru. Prišla sva po malici (10.30) in v čakakalnici je bilo kot v mravljišču. Vsake nekaj časa je šel kdo notri. Nekateri so čakali že od 7.30 na vrsti so bili pa ob 12. Eni otroci tako oblni, da se ti kar smilijo. Ampak njih nič ne briga. Je ena mamica nekaj pojamrala, pa ji je pediatrinja rekla, daona je sama njih je pa miljon. Halo!!!!!Naj pa še kakega pediatra zaposlijo, da bo lažje delat.
Pridem v lekarno,, vrsta ogromna. Stojimo spet isti kot pri pediatrinji. Dela ena farmacevtka, dve zlagajo zdravila. Pol ko smo bili p aše sam trije v vrsti, pride pa še ena delat. Ja kje ti je logika?!

No danes sem bial ful pridna, sem že dopoldne spekla pijano nevesto in orehovo rulado za kolegico,ki je imela posebne goste na kosilu. Zdaj grem pa še zlikat do konca, pol pa mal počivat.

Piščanček- a še živiš, te dolgo ni bilo nič na RR?

Busybee-fino, da ste se preselili. Upam, da bomo tudi mi letos začeli delat hišico!

Todi-vaša gre res v dolžino. Naš ima že sigurno 9kg. Za dolžino ga moram p amalo zmerit.

No ledp vikend.

(odgovor članu Vesna)
  Neposredna povezava do sporočila: 1432
20.1.2007 21:10:45   
HuAnita
Ptica
- najprej sta dobivala sirup Hiconcil (Capinka po 9-ih dneh ful alergijo, je pa tudi ful ful bruhala ker se ji je šmrkelj iz nosu stekal med spanjem v želodček, tako da mi sploh ni potegnilo, da bi lahko bilo uhouser posted image user posted image user posted image ), Petja pa zdaj, po 'šoku' z močnimi injekcijami Amoksiklava zdaj tega dobiva kot sirup.
So pa res boščki, tale ušesa so za znoret!
Če bo vse ok, malega po več kot 10 dneh v ponedeljek peljem malo na zrak - tudi meni bo dorbo del.

Kako pa ve preživljate te vetrovne, dolgočasne dneve?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
21.1.2007 12:57:43   
Anonimen
Huanita tudi naš dobiva ta sirup, sam zaenkrat ni bilo kakih znakov, da ga ne bi prenesu. Upam, da jih tud ne bo. Po kolkem času se ej pa malemu pokazala alergija in kak si vedla, da ni vredu z njim?
Se mi zdi, da je danes naš malo boljši. Bolj že je in ne joka tolko čez dan. Pa vsaj nasmejio se.

Drugače pa je danes bolj mirna nedelja. bomo kar doma, ker Luka itak ne sme zdaj ven vsaj do srede, ko imava kontrolo.

Zdaj bo pa čas za počitek po kosilu.

Lepo nedeljo.

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1434
21.1.2007 18:01:13   
Splet.Ka
Ojla.

Tiste, ki imate bolne user posted image , groza! Čim prej se pozdravite. Če vas kaj potolaži...poznam ogromno ljudi z majhnimi user posted image , ki so fasali vnetje ušes...to mora biti res boleče. Kmalu se pozdravite!!!!

Mi smo preživeli prijeten vikend. Punčka je včeraj zaspala že ob 21ih, kar je njen osebni rekorduser posted image . In je spala do 4.30, potem pa še naprej do 8.30. Sploh se ne morem načudit!

Sem bila prepričana, da bomo danes začeli z gosto hrano, ker se je zbujala ponoči na 2 ali 3 ure...pa sem se po prespani noči odločila, da začnemo čez en teden, ko bo stara pol leta.

Imam pa nekaj vprašanj.

1. Ali imate za hranjenje user posted image  posebne krožnike? Na kaj moram pazit pri nakupu?

2. Kako jim dajete pijačo, po flaški, po magičnem lončku (tudi tu me zanima, kakšnega naj kupimo, na kaj naj pazimo)?

3. Ali gre katera v bližnji prihodnosti v Ikeo po stolček za hranjenje?

Grem obesit še zadnje perilo ta vikend...potem pa novim zmagam naproti!

Pozdrav!

Cvetim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
21.1.2007 22:44:37   
HuAnita
hruška,
mi smo Pini kupili poseben krožnik, z miško Miki in prijatelji - še zdaj je iz njega, pa je že nekaj novih dobila...
Žličke sem kupila od firme Canpool (mislim, da se tako reče), sta pa takšni, da se obarvata rdeče, če je hrana prevroča...
Mi smo jo navajali kar na pitje iz normalnega (sprva plastičnega, pozneje steklenega - pri cca 1 letu))  kozarčka, pa je kmalu znala. Magične ipd. lončke smo ppa kupili 3, 4, pa ji niso potegnili (medtm ko v varstvu še zdaj vleče iz njegauser posted image user posted image user posted image , se pač varuška boji, da bi ji vse polila iz navadnega kozarca...). Stekleničke ni imela, naprdila se je zanjo kake 4m nazaj, ko je imela angino in je vse, kar je lahko požirala, dobila iz flaške, zdaj jo pa ima zvečer za mlekouser posted image
Kakšne pa so cene stolčkov v Ikei?

Aja, pa našemu dojenčku gre na bolje, ju3 greva za par minut ven, na zrak, po 10ih dneh bo dobro delo, upam, da ne bo več dooooolgo zbolel.... Čeprav napovedujejo sneg, sploh pri nas, na Štajerskem...

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
21.1.2007 23:06:45   
andrejaz
Pozdravljene punce

Danes pa smo tudi pri nas začeli z gosto hrano (Sara je stara že 5,5 mesecev). Sara je dobila po žlički riževe kosmiče z mojim mlekom. Je prav z užitkom jedla. Ko smo kasneje ostali jedli kosilo, pa je čisto znorela, ko je videla žličko in je hotela tudi ona spet jesti.

Busybee – čestitke za uspešno preselitev, sem že mislila da si na nas čisto pozabila

Vesna – uživajte na smučanju

Huanita in Ptica – držim pesti, da se ušesa čimprej pozdravijo.

Hruška – čestitke za spanje. Se moram pohvaliti, da je tudi moja Sara zadnje dni prej zaspi (tam med 20 in 21. uro) – res napredek

Za hranjenje imam posebne posodice – kupila sem take plastične posodice, ki se lahko perejo v pomivalnem stroju in ki se lahko istočasno uporabljajo tudi v mikrovalovni pečici (za gretje mleka, vode,..). Sem jih pa kupila že 2 leti nazaj v Mothercare in so res super.
Zaenkrat Sari še ne dajem nič piti, ker se polno doji. Pri Marku pa sem pri 6 mesecih ko je začel z gosto hrano poskusila s flaško in mu nikakor ni šlo, zato sva začela piti po žlički in po kakšnem tednu sem ga uspela naučiti piti tudi po flaški, zelo kmalu pa sem nato tudi nastavek od cuclja zamenjala z nastavkom od magičnega lončka. Imam pa oz. sem dobila flaške od Aventa, kjer lahko na isti flaški menjaš samo nastavke – cucelj ali ustnik od magičnega lončka. Nekaj imam še od Marka, nekaj pa bom dokupila – vse od aventa.
Lepo se imejte

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
22.1.2007 8:27:21   
Sandra*
Dobro jutro!

Danes pa sva midva z Markom že pokonci. Mark se je nalezel od mene, tako da je tudi on kar prehlajen. Kašlja in ima zabasan nos. Upam, da bo kmalu boljše. Sem ga hotela peljati k zdravniku, pa sem klicala in so rekli, da če nima vročine naj bo raje doma. Ponoči smo sicer kar spali, ampak ob 7.00 pa je bilo potrebno vstat. Tako da danes ne bova šla na telovadbo. A ima katera kakšen dobr nasvet, da bo Mark čimprej zdrav? Najbol me moti tale suh kašelj? Zjutraj je imel sicer vse zabasano,ampak je zbruhal. Zdaj pa samo kašlja in smrka.

Pri nas dežuje, tako da tudi na sprehod ne bva šla nič. Se bova valjala v bacilihuser posted image user posted image user posted image .
V soboto smo bili v avstriji, ampak nismo nič zapravili, smo šli potem kar v millerja po plenice.

Zdaj pa morem it, korenjak že kliče!

Lep dan!

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
22.1.2007 13:04:41   
matejas
user posted image Lep pozdrav iz deževnega Maribora. Ko se naša tanajmlajša zbudi, grema malo ven na dež, ker notri nama ni za bituser posted image .
Moram vam povedati, da je našo princeso pičila muha za spanje, že včeraj popldan je spala 2 uri, danes pa tudi do 9 zjutraj, nato je zaspala ob 11.20 in še zdaj spi. Veste imam na sumu, da je bil moj otrok ves čas lačenuser posted image
Včeraj sem ji pred popoldanskim spancem ponudila pretlačeno banano z kuhanim jabolkom in tudi danes je pred spanjem dobila riževe kosmiče z okusom hruške in vsakič po GH še zizibanuser posted image  in glej jo , našeuser posted image  spi...
Tudi ponoći je začela lepše spati, ker zvečer dobi riževe kosmiče pred dojenjem...
Ali katera obiskuje dejavnosti v centru Štorklja  Mariboru?
In evo, še nekaj slikic, naših dvej princesk:

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
22.1.2007 13:07:03   
matejas
Ups, presneti računalniki, kaj res ne znajo ničesar samiuser posted image ?
Se vam iskreno opravičujem. Ali mi lahko katera napiše, kako se "prilepijo" slike v manjši velikosti, prosim.

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
22.1.2007 13:53:17   
Anonimen
Ojla!

Danes je pa deževno. Mi smo tak skoz notr in do srede sigurnone bomo šli ven. Naš mali je že kar bolje, je že normalno in se več smeji. trenutno spet spi,tak da imam malo časa za RR.

A je katera v Merkatorju gledala oz. kupila plenice Aktiv fit, ki bi naj bile delane v Nemčiji? jz sem jih šla gledat in preverla, kje so bile res delane. Pri nas v Merkatorju piše, da so delane v Ukrajini. Halo, a ni to zavajanje kupcev? Mene že ne bodo nasral.

Malo prejle sem kuhala in sem se tak fajn opekla na jenski skledi direkt na blazinici palca. Joj ko peče.Mislim in to tak mest ko ga najbolj rabim.

Sandra* - men so rekl,da mora otrok velik čaja piti, če je prehlajen in malo kašlja. Če pa je huje, pa zdravniku. Naš je imel 38,5 stopinj vročine. Pa je rekla pediatrinja, da mu svečko lahk daš pri 38 oz. če se ti zdi, da se ne počuti vredu. Malo čudno, pa dobr je. Zadnjič mi je pa bilo rečeno, da pri 38 stopinj še ni treba panike delat. Ne vem več kaj je prav in kaj ne.

hruška - naš še zaenkrat čaj pije iz flaške z dvema luknjicama. Magic lonček ima pa tri luknje in je kar malo preveč. Se mu zaleti. drugače sma mu pa dala na flaško ročaj in lepo sam drži in pije.

Lep deževn dan!

(odgovor članu matejas)
  Neposredna povezava do sporočila: 1441
22.1.2007 15:04:01   
TODI
Ptica pri nas v Merkator Centru jih imajo originalne z Nemčije. A si ti gledala taprave Aktiv Fit??
So pa res take kot v Mullerj-ju

Sam tolk nimam časa šibam na faks.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
22.1.2007 15:16:10   
Splet.Ka
Ojla.

Sandra, jaz sem ve enem starem Mojem malčku prebrala tale nasvet za blaženje kašlja:

Kopalnico dobro ogrejemo ter v kad in umivalnik točimo vročo vodo. Z dojenčkom nekaj minut preživimo v sparjeni kopalnici. To mu bo odprlo dihalne poti in navlažilo sluznico, s tem pa blažilo kašelj.

Mogoče bo pa kaj pomagalo.

Pozdravite se!

Cvetim...

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
22.1.2007 15:35:30   
tiasha77
Hojla!

Sem vam že prej cel post napisala, pa je zginuuser posted image . Poskusimo ponovno:

Hruska - tudi naša žaba noče pit iz flaške, zato ji dam kar iz plastičnega kozarčka, pije pa kot kak kužek, tak z jezičkomuser posted image ; imamo tudi magični lonček, pa je bolj za grist, kot za pit; žličko mam tud jst tako kot je napisala Huanita, je res zakon, ker spremeni barvo, če je hrana prevroča; stolček Antilop iz Ikee je baje zakon, stane okol 15 eur, jst bi ga tud, če gre ktera goruser posted image  mi nimamo časa

Huanita - še enkrat hvala za članek, ki si mi ga poslala! Ko sem brala tvoj post, sem se čisto vživela v situacijo, tak dobro si napisala, sam mali je bil pa res revček, ušesa so hudič...upam da boste kmalu bolje da boste lahko šli ven, drugače pa me te dolgočasne dneve raziskujemo stanovanjeuser posted image , pa pojemo (jst), plešemo, se gledamo v ogledalu (to je super zanimivo), pa gremo na obisk h kakemu dojenčku, ...

Ptica - tudi pri nas v Merkatorju so Activ fit iz Nemčije

Busybee - welcome back, me veseli da ste uspešno prestali selitev, pa oglasi se še kaj

Matejas - luštne punčke, slikico pa zmanjšaš tak da na shrani.si klikneš na okenček za velikost in daš na cca 320

Sandra - ja hruska ma kar dober nasvet, za nosek pomagajo inhalacije, pa veliko fiziološke, upam da kmalu prežente bacile

Miši - čestitke Ajdi jutri za pol svečkeuser posted image

Sem vam hotla še kej napisat, pa mi hoče mala pomagat, če ne pa vsaj miško pojestuser posted image  tak da lp

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
22.1.2007 15:48:24   
piscancek
pozdravljene babike!

sem bla spet mal lena za pisanje,brala sem vas pa rednouser posted image

vsem,ki ste bolni,pošiljam en koš zdravja. se mi prav smilite,pa čimprej se znebte antibiotikov.

mi smo zaenkrat še zdravi,mene je neki rolalo,sam je blo pol kr hitr boljš,princeska se pa zaenkrat kr dobro drži.

vam morem povedat,da je blo na plavanju super,mala je res uživala in jutri greva spet čofotatuser posted image . Nea, se mi pa noro fajn sliši to,kar si ti napisala,da bosta začeli obiskovat z Laro.

Zgleda,da smo še edini,ki še kr vztrajno trajbamo zizaland, tetrapaki so še polni mleka,zato bomo lepo počakali še ta mesec.
Andreja,sem te hotla vprašat,če si ti mleko črpaš sproti? ker,ko bom začela dodajat te riževe kosmiče,jih bom delala s svojim mlekom,zato me zanima kk to gre.

Huanita- mislim,da v Ikei tist bel plastični stolček za hranjenje stane cca 1o evrov.

pa,pa

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
22.1.2007 18:03:59   
matejas
user posted image

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
22.1.2007 18:07:17   
matejas
Nastavla velikost na 320, pa vseeno mi butne velikouser posted image user posted image user posted image , sem že slabe volje. Pa kako se naredi, da imaš na spodnjem robu ikonce za album Z.S., email, kontakt..., pa da si nastavim link do moj album.com???
Oprostite punce, da smetim s temi slikami, vendar mi resnično ne rata.

Cao.

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
22.1.2007 19:44:14   
L & L
OJ. Matejas, ko klikneš na 320 moraš še klukico dat tam pr i stranipol je pa velikost taka

user posted image

Ha pa sm iskoristla gužvo da sem prilepla Lorisa v bumbotu.
Lp.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
22.1.2007 20:50:50   
tiasha77
No tako, mala spi, večerjo smo pojedli, in ne boste verjele končno sva pospravila smrekicouser posted image mi je kar malo žal, je bla prav lepa dekoracija dnevne sobe, zdej jo je pa zamenjal koš za igrače v obliki rožice.

Torej da končam, kar sem že prej mislila: naša žabica je odkrila da ima nogeuser posted image  in da se z njimi lahko odriva, jih daje v usta,...začela se je pogovarjat, zdaj že obvladamo emememem, pa bebebebe, pa še kak zvok, ki sploh ne vem kako bi ga zapisala, je pa prav luštna, ko čeblja in se pači zraven. Najbolj ji je pa všeč sedet, sama sedi kakih 1o sekund, potem se pa zvrne na bok ko kak pijancuser posted image , ponavadi jo jst podpiram, ona pa lovi igračke naokrog. Glede plavanja pa mi ni nič več jasno, prvič je ful uživala, drugič in danes pa je bil jok. Zgleda da ji Fredov obroč oz. sam položaj na trebuhu ni preveč všeč, mogoče bo pa plaval hrbtno tko kot mamiuser posted image . Tak da zdej sploh ne vem, če naj še hodimo al je brezveze al se pa sam jst preveč sekiramuser posted image . Bom morala še malo prespat, pa mala žaba tud.

Drugače pa se nam januarja ful dogaja, ves čas smo bolj terenski, smo bili že dvakrat v LJ, pa skoz so kake fešte, pa nujni opravki, ... sej mi je kar všeč, samo če bi lahko skočla še na kako razprodajo, pa mogoče v Ikeo, bi blo pa najbrž že prelepouser posted image .

Takole, grem še mal možeka razvajat, lahko noč!T

Kaj je zdaj s srečanjem?

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
22.1.2007 21:25:09   
Nea
Hojla!

Imam celih 20 minut predno se Lara zbudi. Res je da zdaj spi kot top, ampak glede na to da jo že dobro poznamo user posted image  bo čez 20 minut sirena...

Ta teden bo kar naporen. V sredo praznuje Ema svoj 3. rojstni dan v vrtcu in zato jutri moram spečt celi kup maffinov za otroke. V soboto potem organiziramo party za prijatelje in nas bo čez 20 (odraslih) + otroci. Vsako leto je moja mami bila tukaj in je ful pomagala pri pripravah. To leto pa ni mogla dobiti dopusta kar pomeni, da bova z možem mogla vse sama. Imam super idejo za torto. Če mi uspe, vam pošljem slikice.

GH lepo papamo dokler se za mizo ne pokaže starejša sestrica. Potem pa je vse okrog bolj pomembno kot žlica. Tudi mi imamo žlico ki spreminja barvo in je res super. Enkrat sem izpolnila nekakšen kuponček od Milupe in so mi poslali plastični krožnik in žlico, ki sta tudi zelo uporabna.
Jaz Lari tekočino dajem po žlički, ker iz flaške noče pit. Ema je imela flaške od Aventa, ki so ful spuščale tako, da jih ziher ne bom več kupovala.

vesna - podnadpisi se dajo naštimat samo za določene oddaje, včasih tudi nekatere filme. Sicer pa so vedno v nemščini in jih imajo samo za gluhe. Tako da ne vem če ti bodo preveč pomagali. Rečejo se untertitel

ptica - tudi tukaj svečke priporočajo od 38.5 in ne prej.

Zdaj pa šibam. Čaka me celi kup perila.

Vsem bolnikom želim da ste čimprej zdravi.
Se oglasim ko bo žurke konec.

Lep večer,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

"Pazi"
LinLin

Ali ste zanosile kjub "pazenju"?

Da (28%)

Ne (72%)

Število vseh glasov: 266

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!