HuAnita
|
Hoj, haj, sem preletela, kaj ste napisale... žal smo bili 4 dni v bolnišnici, naš lepi in doborovoljni nweborn me je v noči na ponedeljek vso noč 0šetkal'. PA ne pretiravam, vso noč, niti ure ni spal, samo jokal in jokal, jooookal, nobena ziza ni pomagala, le hoja gor in dol, gor in dol.... , ups mami, zakaj sediš in dremaš, ueeeeeeee, gremo novo rundo. Grem okoli 3.00 zbudit mojega dragega, me odpravi, češ saj slišim, da joče, zobek bo spet. Ja vlada da bo, saj se mu tretji že skoraj vidi, ampak tole ne bo to, nekaj ga boli.... Sem ga mislila peljat na dežurno, samo sem bila tako 'scotana' od šetkanja, da sama ne bi zmogla vozit, Capinke pa nisva sredi noči imela komu pustiti, zato sem čakala do jutra. Mali je vse dopoldne ali jokal ali tožil - in glej ga - tudi njemu (kot teden prej capinki!!!) - antibiotiki niso prijeli, tokrat je imeli OBE ušesi živo vneti, pa driskal je že 8. dan (reakcija na antibiotike), sama voda je že tekla iz njega, nenehno, me je bilo strah dehidracije.... Ampak se je lepo zredil, je pa tako stokal pred zdravnico, da se ji je zdelo sumljivo in sva morala v bolnišnico. Tam so ga ful ful razjezili, ko so mu vzeli kri, pa na glavico namontirali 'metuljčka', kanal za odvzem krvi+za antibiotike, je bil mali kot v šoku, ves prestrašel, zdrznil se je ob vsakem zvoku , da hitro vržem na zizaland, pa mi uleti sestra in vneto razlaga hišni red, mali se začne ful jokat, pa vse pobruha, ogromno mleka, na mojo (edino, ki mi je še prav ) svileno srajco, krilo.... po tleh. To ravno vidi zdravnica, mu pogleda v usta, vidi, da jeziček ni več vlažen in mu predpiše infuzijo, da ne bi dehidriral.... Skratka, za znoret!!! Skoraj 4 ure sva čakala na sobo - ker so bile pač vse polne, v nadstandard pa naju tudi ne morejo dati, a ne , jaz sem bila že vsa izmozgana od neprespane noči, jedla sem samo stoje eno jabolko in eno ribjo konzervo, od organizacije varstva za Capinko No, potem le dobiva sobo, mali infuzijo (to kaplja 10 ur), ful močnejše antibiotike (samo upam, da mu to ne bo zrušilo imunskega sistema )... No, včeraj je vročina končno upadla, mali je tkaoj postal dobrovoljen, radoveden, prava faca, tako da sva lahko šla danes domov, ampak en teden še mora jemati Amoksiklav. Aja, noče pa več mleka, ga imam bistveno manj Noče in noče vlečt, odkar je dobil infuzijo..... Drisko ima še vedno Ven ne sme do nedelje - vsaj, skratka - tole leto pri nas res ni zdravo. Ej, sem vam naložila. Komaj čakam na malo razvedrila - kdaj bo torej srečanje? GH - jaz sem pri Capinki čakala do 6m, začeli počasi, najprej jo je zanimalo, potem pa ne, pa spet ja, pa spet ne.... Pri malem bom verjetno tudi počakala, pediatrinja mi je tako svetovala, pa tudi ful gleda, ko jemo, sampak še ne sedi samostojno, pa še vedno (vidim, ko mu dajem AD) izplazi jeziček in ven odriva vsebino žličke, saj mu ne bo hudega ob mojem mleku , če ga bo le hotel
|