|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
12.1.2007 22:48:39   
andrejaz
Ojla punce

Mi smo imeli danes 2 cepljenje. Je bilo tudi malo joka, potem pa smeh. Sara tehta 7250g in je velika 64 cm. Potem pa smo imeli doma celo popoldne malo joka. Po 18 uri pa se je začelo že skoraj dretje – sva z mojim ugotovila, da jo boli če malo nogo premakne, pa noben položaj nošenja ne ležanja ji ni pasal, tako da sem ji potem zvečer dala paracetamol svečko. Sedaj se je umirila in zaspala.

Hruška, Stuhica in Nisaa – jaz sem pa res včeraj mislila ko sem brala post od Hruške, da smo dobili še eno pediatrinjo, da ne bomo imeli samo ene. Pa danes razočarano ugotovim da je šlo očitno včeraj samo za upokojensko nadomeščanje. Mi smo danes imeli Šketo

Nisaa – Pa sej v Dravljah dela več zdravnikov za nuhalno – med drugim tudi Pušenjak. No vsaj lani je bilo tako.

Sandra* - držim pesti, da vam uspe dobiti stanovanje. Sem nekje slišala, da so baje dobili že okoli 2000 prošenj, očitno je kar veliko zanimanje za ta stanovanja

Lep vikend

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
   [Brisano sporočilo]
12.1.2007 23:50:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu andrejaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1377
13.1.2007 10:23:23   
TODI
Sam na hitr se javljam!!

Mamo se kar pestro, študiram za izpit, ki ga imam 23. in potem še pravo 7.2. tako da je kar pestro!! Dobro da imam taščo, ki mi lika, kuha in čuva Loti, tako da se samo učim!!

Z mlekom je vsak dan slabše, tako da nevem več kaj naj storim, tudi tablete ne pomagajo user posted image  user posted image  user posted image , sem tako žalostna ampak očitno bom mogla nadaljevati z umetnim, pa sem se ga tako branila!!

Drug teden imamo kontrolo tako da mere in težo sporočim takrat ampak približno ima 66cm in 6800g po domačih meritvah, tako da od rojstva ni pridobila še niti 3kg, Zrasla pa je za 10cm.

Tolk aja Ptica moje sožalje!!

Pa dobrodošle nove avgustovke in čestitke vsem novim user posted image !!!

M

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
13.1.2007 20:07:31   
mojcab
zdravo.
naša sedaj že skoraj 5 mesečnica ima zvečer pred spanjem vedno kakšno uro joka...danes pa res nisem več vedela kaj naj naredim, ker mi je že mal too much vsak večer 1 uro nositi in tolažiti enkrat na zizi, drugič z dudiko...danes pa sem šla z njo v spalnico, imela prižgano stropno luč in v dveh minutah je zaspala...je možno, da jo je strah teme? ponoči sicer spi po 7 ur skupaj.
ima katera podobne izkušnje?user posted image

nama gre uvajanje GH kar fajn.
obožuje kombinacijo jabolko in krompir pire
ne mara user posted image  banan
korenček? kateri korenček ve pripravljate? jaz sem kar kupila en korenček v trgovini in se je kremžila user posted image

Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
13.1.2007 20:28:32   
janca
Oj Sandra sem opazila, da si iz Kranja in si rodila 8.8.. Jest pa 7.8. tko da sva bile skupaj v porodnišnici. user posted image  Škoda, ker se ne poznava.

A slučajn veš kam naj pogledam za plavalni tečaj na bazenu v KRANJU.

Lepo se imejte vse avgustovke

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
13.1.2007 21:22:09   
Nea
Hojla!

A mi katera pove kako je to možno:
Lara vsak večer zaspi med 20 in 21h uro. Zaspi kot top in se potem točno čez pol ure, ampak res točno čez 30 minut, zbudi. Vsak večer pogledam na uro in je vedno isto. Kot da bi jo nekdo poklical.
Ni fora v tem da se zbudi, ampak v uri!
Isto je bilo ko je imela krče. Sploh nama ni bilo treba pogledat na uro, ampak ko se je začela dreti je bilo točno 22huser posted image
Neverjetno!

Danes smo začeli z GH. Najprej sem mislila počakati do 6m, tako kot pri Emi, ampak glede na to, da ni preveč težka (mislim da niti 6500gr še nima) in da non-stop gleda kako jemo,  sem se odločila da probamo. Smo ji dali malo korenčkove kašice in ne boste verjele: drla se je vsakič ko je mogla počakat, da ponovno napolnim žlico in je že vnaprej odpirala usta. Sodeč po tem, z GH ne bomo imeli težav... ampak je še prezgodaj za povedat.
V četrtek imamo naslednje cepljenje in jo bom dala zmerit samo mislim, da je še vedno med bolj suhimi.
Mah, samo da smo zdravi.

Pri nas tudi duda zvečer nič ne pomaga. Samo enkrat mi je uspelo namesto zize hitro dat dudo v usta... se je bunila, ampak na koncu takoj zaspala. Druga dan sem probala isto finto, ko pa je ugotovila kaj se dogaja se je user posted image da sem jo komaj pomirila. O jej.... Še parkrat sem probala, ampak ne gre.

TOlko za zdaj. Drugič prilepim še slikice.

Nisaa, čestitke za user posted image . Mi bi tudi imeli še enega, ampak ne tako zgodaj. Zdaj ko imamo dva otorka, vidim da je prav fino imeti razliko od 2.5l.

Nea

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
13.1.2007 21:24:02   
LanaM
http://www.plavanje-dojenckov.com/
V kranju se plavanje začne v ponedeljek. Pokliči jih in vprašaj , če imajo še kakšno prosto mesto. drugače pa bo mislim da tudi začetek aprila.

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
13.1.2007 21:44:04   
Sandra*
Pozdravljene!

Kako ste kaj? Mark je danes za večerjo jedel polento in mleko. Imela sem vse namazano, da ne govorim o kihanju medtem ko je veselo jedel, še stolček sem mogla slečt in dat prat. Evo korenjaka:
user posted image
user posted image
user posted image

janca: res sem iz okolice kranja, ampak sem rodila v Ljubljani. Za plavanje ti je že LanaM napisala. Midva hodiva na telovadbo v lesce, šla bi pa tudi na plavanje, pa mormo zdj mal šparat, če si mislemo stanovanje kupt, tako da se morva zadovoljit z telovadbo.

Z uspavanjem zvečer na srečo še nisem imela težav. Ga zrihtam v pidžamo, in vrečo potem pa na joško, če zaspi vmes prav, če pa ne pa ga budnega položim v posteljo in v 5-10 minutah zaspi in spi do kakor kakšen dan. Včasih do polnoči, včasih dalj, ampak spat gre vedno ob 8.00 zvečer. Ponoči pa samo popapca potem pa takoj nazaj zaspi. Kar se spanja tiče imam zlatega otroka. No pa tudi drugače ga moram ful pohvalit je ful priden.

Lp! Zdj grem pa še mal druge forume prečekirat, če je kaj novga!

(odgovor članu LanaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
13.1.2007 22:10:40   
Nisaa
Čerrrrrrr!!
Sandra a tvoj pa že tko papa moj pa sploh nič od zelenjave noče razen klorenja sevedauser posted image kakšno mleko mu pa daš zraven polente ,če sem prav zastopla še dojiš ane???
Mi smo bli dons v avtopralnici kar z Majem je tko gledal kaj se suče po šipah sem mislla da bo kej jokal da se bo kej ustrašu je pa le firbca paseluser posted image user posted image user posted image .Je pa že tak lakotnik da je dons že 220 pojedu user posted image ,včeri zvečer je tud okrog 200 pol je sam u komo padu nč več ni mogu je bil tko smešn user posted image user posted image .Nč zdele mu  šeenkrat flašo vturim kar v spanju pol pa spavanac do jutra !user posted image user posted image

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
13.1.2007 22:46:43   
HuAnita
Nea, pri nas je isto - zaspi, čez kako uro pa joooook! Sem se že navadila, da ga hitro pomasiram, da se sprdka, kakih 10 rafalov naenkrat, pa če imam srečo, se ne zbudi, če pa, pa spet zizlanjeuser posted image user posted image user posted image

Punce, kdaj bo spet srečanje?!

(odgovor članu Nisaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
13.1.2007 23:11:36   
miši
juhej punce

naj vas najprej pozdravim.
danes sem crkotina, sem prva vstala zjutraj in šla v LJ.na licenčni seminar, prišla šele popoldan,nisem zdržala do konca,sem preveč pogrešala našo zvernico. je bila zelo pridna z očijem. sicer me je doma dočakala cela štala (beri vse razmetano) pa šeena tavelika žehta za oprat....
no,nam se kaže že drugi zobek, se že vidita, š****. zaenkrat kar dobro prenaša, si pa res močno drgne dlesni, najrajše kar s cucem od flaše.

hruška,ti moram povedat,da nam spanje kar napreduje. ko veva,da je jok res trmast, jo ne dvigneva iz posteljice in res se vsak dan manj dere, včeraj sploh nič, danes ni blo 2 minute. je dala prst v usta (duda je šla ven z dretjem) in v momentu zaspala. upam,da nam bo uspevalo še naprej, tudi z uro smo zdaj na okrog 22h, poje p mal čez 20h. sva pa rekla,da moramo zvečer imeti en tak klasičen ritual,da se navadi,da je čas za spanje, podobno kot pri Sandri.

Sandra, haha, si je dal Mark duška a user posted image , ej, a Mark mar že sedi? bo pa kmalu ane? se vidimo v ponedeljek, res sem te pogrešala v petek, smo imele step, spet je bilo nekaj novih. četrtek pa je bil čisto poln. zgleda,da dobro delamo.

GH-je pri nas zelo "in", ful rada papa, zaenkrat ni še nobene stvari zavrnila. jutri bom poskusila pire in bučke.

lepo nedeljo vsem,
še par vam jih pripopam:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
14.1.2007 10:17:01   
Anonimen
Ojla punce!

Naš mali je končno zaspal. Danes je pokonci že od pol sedmih. Prehlad je že skoraj zginil.

Včeraj smo bili pri svakinji na kosilu in imajo 11 mesecev staro deklico. Ko sta z Lukatom skupaj se najprej malo čudno gledata, pol se pa kar za rokce primeta, pa božata. Res sta hecna.

Dans gremo pa k našim in spet ne bo treba kuhat. Za vikend se kar znajdemo. Sam pa paše tud biti kdaj doma lepo sami.

Sandra-a sprejemaš naročila za copatkeuser posted image ? Fajn da jih sama štrikaš.

GH - midva sva tud začela z GH. Malo sma poskusila jabolka. Se mi zdi, da je kr naprej lačen. In tud nas gleda ko jemo, da mi je včasih že nerodno jest. Šla bova počasi, da se navadina nov okus. s čim ste ve začele?

Spanje - naš je pri spanju podoben Marku od Sandre. gre ob 20.uri spat. Včasih zaspi na rokah, zdnje čase pa ga dam v posteljco in po parih minutah zaspi. Isto je čez danče je zaspan ga nesem v posteljo in zaspi, če ne ga pa vzamem ven in je zraven mene.

tak zdaj se grem pa pripravit za odhod.

Lepo nedeljo!

(odgovor članu miši)
  Neposredna povezava do sporočila: 1387
14.1.2007 10:35:10   
moj sonček
Ptica iskreno sožalje za tvojo staro mamo.

Nea - moja Špelca ima tudi tajming 30 min. Čez dan gre spat  petkrat po pol urce. Zvečer gre spat ob osmih in se je vedo čez 30 min zbudila. Le kje ima budilko? user posted image  Ko se zvečer zbudi grem do nje ji roko položim na prsni koš in zaspi nazaj. Lučke nič ne prižigam. Zdaj mi že nekaj večerov lepo spi do približno enih zjutraj, jo podojim in zaspi nazaj do šestih za novo papanje in potegne še do pol osmih.

Jaz sem tudi začela z GH ampak nimamo veliko uspehov. Dve tri žličke pa že hoče zizo. Koliko časa ste rabile, da so vaši sončki poledli en obrok GH?

Miši Sandra in ostale ful lepe slikce vaših pupicuser posted image .

Vsem lep sončen dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
14.1.2007 11:24:37   
najina pikica*
ojleeeeeeeeee!
kako smo kaj?
pri nas nič novega,veselo kombiniramo mlekca in papcamo GH....jo ful obožuje,vse kar je za na žlico...NJAMI!!!!user posted image
včerej smo bili pa pri vas gorenke,smo si šli mal sončka sposodit,k je bilo v lj bol zako tako,vreme za en d....,pri vas je bilo pa ful lepo...user posted image ...vam kr zavidam,ker je verjetno večkar lep sonček pri vas kot pri nas....!sej sm hotla prej javt,če bi imela katera čas za čvek,pa smo se tako na hitro odločila,da gremo ...tako da kdaj drugič,če bo taketra za!
sandra-tudi midva varčujeva v stan. skladu,včeraj sva šla pogleda tale blok v crklah.luštna zadevca samo nevem lepih ragledov ni iz stanovanj user posted image  na eni strani je pokopališče,na drugi merkator,tam iz tretje strani bodo pa verjetno slej ko prej bloki!drugače je pa okolica ful luškana iimaš vse....mene samo moti to ker je z večjimi kraji povezan le z avtobuom...tako da si mrzu če nimaš avta al pa če zamudiš bus!no midva bova to pot spustila sklad,naslednjega se bova pa prijavila,če bo kaka lepa lokacija!držim pesti,da vama rata not pridt!!!user posted image
copatki-men je tut take naštrikala moja soseda,starejša gospa....drugač pa super,da znaš štrikat!
mojca-mi imamo čez noč prižgano tako majhno lučk,da ni v sobi čist tema!drugače je pa čist možno,da se boji teme!user posted image probaj z to malo lučko,ki jo vtekneš v vtičnico...morda bo pomagalo!
melitkica-ja mismo bili 1.1 stari 6 mesecev,sploh ne more verjet mi je telih pol leta minilo kot bi tlesknil s prsti en dva tri...zdej že mal študiram in se psihično pripravljam,da bom mogla kmalu v službo user posted image ...jasno,če me kej lepega spet ne preseneti....user posted image
faraonke-tele so pa pogosto na pohodu user posted image

nš mali pana in grem mal izkoristit čas za pospravljanje,kuhanje,pranje,uf user posted image  zvečer me čaka gora cujn za zlikat....skratka skos sm v nizkem štaru...user posted image
bodite pridne...čimveč sončka na vašem koncu,pri nas tut danes neki slabo kaže!!!! papa

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
14.1.2007 20:23:14   
Vesna
ojla ženske.val se je začel kotaliti iz hrbta na trebuh in nazaj(včasih)cel specialc.patronažna je rekla naj ga dam na tla na blazine,in sem ga ,sem šla v kuhinjo nekaj iskat,pa slišim jok,se je očitno  na hitro dvakrat prekotalil  in zadel v predal lesene omare in malo stokcal,tako da sem takoj šla kupit stajico.zdaj se veselo kobaca po njej in smo vsi mirni.
gh enkrat je ,drugič ne,ma cel obrok ne poje zaenkrat,samo malo,bolj poskušava.nisem mu še dala cel obrok zelenjave za kosilo namesto dojenja,še vedno ga dojim tudi za kosilo.
nea tudi val,se takoj obrne in neha dojit,ko sliši kak šum.
ptica iskreno sožalje.
sandra ma tvoj mark je pa res veli,koliko kg ma.koliko ml  mu daš za en obrok,kaj si mu že vse dala za papat?pa kako lepo drži lonček.
miši čestitam za prve uspehe pri spanju,nam ni uspelo,en večer mu ponoči nisem dala jest,samo sem ga nosila da je zaspal in sem bila potem še več časa pokonci.včeraj pa sem ga tudi dolgo nosila in nazadnje popustila in mu dala jest.danes sem mu dala zvečer še malo umetnega mleka bomo videli,če bo kaj pomagalo,skoraj ne verjamem.
lp vsem,sem tečna in sitna pa sploh ne vem zakaj.user posted image

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
14.1.2007 21:18:03   
Nea
Hi!

Kako lep dan je bil danes. Že od samega jutra smo imeli sonček. Mož bi mogel zaliamt tapete v eni sobi, pa sva delo prestavila. Škoda biti v sobi, če smo lahko zunaj. Po kosilu smo počakali, da se Lara zbudi in potem šli na polje spuščat zmaja. Ema je ful uživala. Pol pa še na sprehod. Bilo je dokaj hladno tako, da sem doma naredila punč in smo ga veselo spili in se ogreli.

moj sonček - ne moreš pričakovat, da naenkrat ima celi obrok goste hrane. To gre postopoma. Najprej nekaj žličk, potem pa vsak dan malo več, s tem da po obroku sledi dojenje, al pa flaška.

najina pikica - čestitke za pol leta Kako čas hitro beži.

Vidim, da vas večina gre na plavanje. Tudi jaz sem imela namen iti, ampak se mi februarja začne skupina mame in dojenčki. Mamice se dobimo enkrat na teden in se potem pogovarjamo o razvoju dojenčkov, prehrani... Dojenčki so ves čas nagi in se lahko po prostoru premikajo kako želijo in raziskujejo nove igračke ter dobijo prvi socijalni kontakt. Skupina je vodena s strani vzgojiteljice. Upam da bo ok.
Če mi bo čez teden ostalo dovolj časa, se bom še na plavanje prijavila. Ne bi pa rada imela prenatrpan urnik, ker itak po hiši in s punčkami imam dovolj dela.

anrejaz - kako je s Sarino nogico? Mi smo z Emo imeli enako težavo pri prvem in drugem cepljenju. Nogo sploh ni mogla premaknut, ves dan se je jokala, jaz pa tudi z njo. Res je bilo hudo.

vesna - to da si tečna je sigurno od utrujenosti....
Glede spanja pa mislim, da bi nekajkrat mogla sprobati isto metodo: če se odločiš da ga boš nosila potem pa to isto delaj nekaj dni zapored... če ne uspe, se prešaltaj na drugo metodo (poj mu kakšno pesmico, al pa ga pustiš malo jokati tako kot piše v knjigah). Ker če vsak dan delaš kaj drugega, Valu ne bo več jasno kaj hočeš od njega. Ne vem no... to je samo moje mnenje.
Pa user posted image za preobračanje!

Lep večer še naprej,
Nea

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
15.1.2007 12:34:33   
Anonimen
Ojla ojla!

Spet smo  doma, čeprav grema z mojim dans v Celovec. Gresta svakinja in njen moži. Komaj čakam šoping. Še nisem bila v šopingu v Celovcu. Onadva pa tud bolj poznata trgovine. Upam, da bo fino. Luka bo šel pa k babici. Spet se ga bo lahk na cartala.

Včeraj sva bila pri naših. So imeli tak lepo vreme. Smo šli malo na sprehod. Sicer pa itak tako hitro mine popoldan.

Danes sma z malim poskusila banano. Mu bolj tekne kot jabolko. Je tak cmoku in kr odpiral usta kot tak vrabček. Zdaj se pa počasi zbuja. Ponoči se je ob enih tak začel glasno jokat, da sem jz sko riz postelje padla,tak sem se ga ustrašla. Sploh ne vem kaj mu je bilo. POl si je pa prst vusta vtaknu in spal naprej.

Pa še to moram povedat, da bi naj dans se pridružla puncam pri 90dnevni dieti. Ampak mislim, da ne bo nič iz tega,ker jz preveč rada jem. Bom rajši sam telovasdila.

Zdaj pa moram iti pogledat kaj počne, da ne bo preehitr kaj narobe.

lp

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1392
15.1.2007 13:51:29   
matejas
user posted image

Evo še našo princesouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
15.1.2007 13:56:35   
matejas
user posted image
user posted image
user posted image  Moji princeski: Larisa (5let) in Enya skoraj 5 mesecev. 
user posted image  
user posted image  Enya in mamiuser posted image

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
15.1.2007 18:39:34   
Polly
Čer!
Danes imam čas, saj se tavečja potepa pri babici, očka spi (je celo noč in dopoldan čuval "vrh" EU v Lj), le user posted image mi dela družbo. Kakšen mir!

GH nam zelo tekne; do sedaj smo poskusili jabolka, banane, krompir, cvetačo, korenček. Čeprav sem bila prepričana, da jo bom začela uvajati po končanem 6. mesecu (kot pri prvi), sem začela že prej, saj nas je med kosilom kar požirala z očmi in mljaskala user posted image . No, pa še ta user posted image refluks se je zelo izboljšal, oz. izginja user posted image .

Naša Pia je hoče biti vedno v središču dogajanja, drugače je vik in krik. In ko je tako kot ji paše, je najbolj prisrčen otrok. Vse osvoji s svojim neprestanim smehom, tako da mi sploh ne verjamejo, da zna biti pravi zmajček user posted image . S sestrico se imata še vedno najraje - upam, da bo vedno tako.

ptica, sožalje...

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
15.1.2007 19:02:18   
matejas

(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
15.1.2007 20:41:12   
tiasha77
Čer punce!

Samo na hitro se vam oglasim, sem čist kaput (utrujena), danes smo imeli plavanje (ma je bil vmes jok - mogoče bojo že zobkiuser posted image  ker je že dan tečna, pa vse gre v usta), potem smo peljale še avto na servis - vmes smo se sprehajale in izkoristle sonček, tak da se vam samo malo javim, potem pa pod tuš in spat.

Srečanje: kadarkoli, samo ne ob ponedeljkih pa 31.1. tud ne moremo - mamo pregled pri pediatru, predlagam tisti teden od 22. do 26.1., kraj bi pa men ustrezal isti kot prvič, Huanitauser posted image  za idejo

Lepo se mejte, več vam napišem, ko bom mela več energijeuser posted image user posted image

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
15.1.2007 21:49:44   
Vesna
helo ženske!danes je bilo pri nas zelo lepo vreme,18 stopinj je kazalo v avtu na soncu seveda.z valom smo pohajali cel dan,upam da bo spal kaj več.nea prav imaš za vse od tečnobe do uspavanja.bom poskusila ga zopet nosit danes.včeraj mu tudi nisem dala jest ponoči,zadnjič sem mu dala bolj zato da ne moti moža,ker je delal potem 14 ur v nedeljo,in je kar kruta če ni naspan.
 nisem več tečna,ker sem šla z prijateljico in njeno hčerko  na otroško delavnico,dve uri ustvarjanja,packanja,izražanja domišljije in sem kot prerojena.sem nemiren tip in moram vedno kaj počet,(sem ne sodi pospravljanje)kar je  z majhnim dojenčkom skoraj nemogoče.val je bil z mano,in je 1 uro spal ob vsem direndaju,potem se je zbudil in opazoval otroke,se jim glasno smejal in vsi so ga občudovali,sploh otroci,kako je majhen in srčkan,jaz pa sem se seveda topila ob vseh komplimentih.delali smo pa hišo iz kartona, jo pobarvali prosto po prešernu bolj picassuuser posted image ,ki lahko služi kot gledališče.še bom šla,bom vsaj imela ideje za zamotit vala ko bo večji.
matejas kake lepe princeske.
polly tudi val ima refluks,ma se mi zdi včasih še slabše odkar jemo gosto hrano,jo bolj poskušamo,ker val je samo kar mu je fino,danes sem mu naredila špinačo prvič,in ni šla v ritko,mineštrco pa ja potem.mali lumpi,lačen,ma ne bo jedel kar mu ni fino.
lp vsem

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
   [Brisano sporočilo]
15.1.2007 22:32:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Vesna)
  Neposredna povezava do sporočila: 1399
16.1.2007 8:38:57   
melitkica
Jutro!

Mi pa smo danes stari pet mesecev. Pa povrh tega smo neki bolani, nam je ata iz službe prinesel. Mene boli glava že tri dni, pa z nosa mi teče. Azra pa je muklava (neki cmoki so se ji nabrali in jih tu pa tam izkašlja), danes sem ji dala Fenistil in je že boljše. Ponoči se je dvakrat prebudila in na ziziju hitro naprej zaspala. Sem mojemu rekla, da bi namesto nje bila rajši jaz bolana, kot pa ne veš kaj ji je. Saj bo boljše.

Včeraj smo bili v pikapolonici in sme se s prodajalko zmenile, da me pokliče, ko dobijo pametnega kužija. Ne ve, kdaj bo, bo pa sigurno, ker ji je potnik omenil, da ji v kratkem dobijo. Na razprodajah smo kar nekaj zapravili za našo princesko, še posebej ko vidiš tiste lepe stvari, ki se jim ne moreš upreti.

TODI - držim pesti, da ti ostane mleko. Večkrat ko se z Azro dojive, pomislim nate, kako grozno more bit, ko ti mleka primanjkuje. Jaz bi pop..... Ne moreš pa nič.

mojcab - tudi moje Azre je strah teme in to od rojstva naprej. Vedno ko ugasnem lučko, se prebudi in joka, ko pa nazaj prižgem, pa zaspi naprej. Tako, da vedno počakam, da trdno zaspi in jo takrat ugasnem. Mene je še pri skoraj 29. letu strah teme in to od malih nog. Ne potikam se rada okrog, ko je tema.user posted image

Nea in še nekatere ostale, ki imate sončke točne kot ure. Vaši otročki vsaj ne bodo zamujali, bodo vedno točni.user posted image

Piščanček - sorry, ampak na računalniku (pri mami) imam samo diplomsko nalogo. Kje pa so seminarske, zapiski predavanj,... nimam pojma. Sem že vse premetala, klicala sošolko iz srednje, ker sem njej posodila neke stvari in nikjer ni. Uzela je magla. Sem pa še vedno v iskanju, nisem še obupala.

Avgustovke in sončki, lep pozdrav do naslednjega branja in pisanja.

in še kako mi jemo korečka
user posted image

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

partner pri porodu
jana k

Ali je bil oče vašega otroka z vami pri porodu?

da (80%)

ne (20%)

Število vseh glasov: 1281

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!