miši
|
juhej punce naj vas najprej pozdravim. danes sem crkotina, sem prva vstala zjutraj in šla v LJ.na licenčni seminar, prišla šele popoldan,nisem zdržala do konca,sem preveč pogrešala našo zvernico. je bila zelo pridna z očijem. sicer me je doma dočakala cela štala (beri vse razmetano) pa šeena tavelika žehta za oprat.... no,nam se kaže že drugi zobek, se že vidita, š****. zaenkrat kar dobro prenaša, si pa res močno drgne dlesni, najrajše kar s cucem od flaše. hruška,ti moram povedat,da nam spanje kar napreduje. ko veva,da je jok res trmast, jo ne dvigneva iz posteljice in res se vsak dan manj dere, včeraj sploh nič, danes ni blo 2 minute. je dala prst v usta (duda je šla ven z dretjem) in v momentu zaspala. upam,da nam bo uspevalo še naprej, tudi z uro smo zdaj na okrog 22h, poje p mal čez 20h. sva pa rekla,da moramo zvečer imeti en tak klasičen ritual,da se navadi,da je čas za spanje, podobno kot pri Sandri. Sandra, haha, si je dal Mark duška a , ej, a Mark mar že sedi? bo pa kmalu ane? se vidimo v ponedeljek, res sem te pogrešala v petek, smo imele step, spet je bilo nekaj novih. četrtek pa je bil čisto poln. zgleda,da dobro delamo. GH-je pri nas zelo "in", ful rada papa, zaenkrat ni še nobene stvari zavrnila. jutri bom poskusila pire in bučke. lepo nedeljo vsem, še par vam jih pripopam: