Sandra*
|
Pozdravljene! Kako ste pridne, kar velik pišete, jaz pa si enostavno ne vzamem čas, da bi kaj napisala. Mi z gosto hrano še nismo začeli, čakam drug teden, potem pa bomo počasi. Drugače pa je Mark zelo priden ponoči za spančkat, čez dan pa se malo več crklja, še posebej če smo doma bi bil on kar naprej na joški. Nisaa: čestitke ! Kako pa da si šla delat test? A še vedno dojiš? Jaz se mal zanašam na dojenje, ampak pomoje to ni nič kaj zanesljiva zaščita. pa tut še nisem dobila. Glede srečanja gorenjk pa se običajno zmenimo kar tukaj. Najina pikica*: tudi meni so pamperske iz špara vedno premočile, zdaj jih kupujem v mullerju in mislim, da od cca5 paketov kar sem jih poravila je vsega skupaj spustila ena. Kar se huggisk tiče pa so po mojem mnenju čist zanič, pridružujejo se jim tudi babylove in Moltex. Od zdaj naprej sračkamo v Pamperske! Vesna: glede torte pa prav da ste mu jo malo dali. Naš Mark se tudi vedno dere ko jaz jem, potem mu pa mal dam v usta, se zapači, potem pa je mir. Mark je v soboto tudi jedel smetano s torte, je oči praznoval rojstni dan, pa ker ni dobil koščka torte smo mu kar rokico mal v smetano namočili. Srečanje vseh avgustovk v Ljubljani 14.12.2006 ob 11.00 uri!!! Lokacija: City park (ne vem kje, ampak pomoje bi bilo dobro da se zjasnemo, da se potem tja pokliče in da se nejavimo), jaz imam v mislih Kavarno pod vodo, ali pa Restavracija špar (predvidevam da ni nobene kadilke in tudi mislim da glede na to da bodo tako majhni otroci, da gremo nekam kjer se ne kadi. Če ima katera drug predlog naj mi javi! Vabljene vse avgustovke, ki se še niste pofočkale. Pridejo: jaz(Sandra*), piščanček, stuhica, Ptica, bambina, TODI, tiasha77, Vesna, mknuple1, hruska, andrejaz, miši, Busybee, HuAnita Lp, Sandra
|