tiasha77
|
Hojla, punce! Se nisem dolgo oglasila, je moj neki popravljal računalnik, pa smo bili brez povezave s svetom . Včeraj sem bila po dolgem času v knjižnici in ne boste verjele, končno sem si vzela kako knjigo zase in zdaj veselo , včeraj sem začela, ko sem sedela na postelji zraven tamale in čakala da zaspi! Nea - škoda da je dopusta konec, a ne? Veseli me, da si uživala, kar se pa cen tiče, ti verjamem, pridemo enkrat v šoping v Nemčijo, ok ? Ptica - ja vročine ni treba zbijat pred 38,5 oz. narediš to z obkladki kot je napisala Nea, če pa pride do vročine, mu lahko daš svečko ali sirup, drugače pa prehlad pri takih malčkih nima posebne terapije, če teče iz noska, potem fiziološke kapljice ali sprej ali mazilo, pa če že je gosto hrano, malo več C vitamina Todi - super za spanje, pa upam da učenje dobro poteka, ja na obletnici je prav pasal, upam da bo drugo leto spet kaka, tokrat z Ne boste verjele, za Miklavža sem kupla Zoji pametnega kužata in zgleda super, zaenkrat sva ga sprobala s , tamali pa ga bomo dali na ta pravi dan! Mala kliče, lp, T
|