tiasha77
|
Zdravo! GH: mi smo probali jabolčka (kuhano), pa korenček (kuhan) in je prav zadovoljno cmokala, od korenčka je bla čist oranžna povsod. Poje vsega skupaj par žličk, jemo pa ponavadi med dvema obrokoma, če se mi zdi, da je še lačna, jo še podojim. Z GH smo začeli zato, ker se mi zdi, da nima več dovolj melka, da je lačna, ker nas je ful gledala in se oblizovala, ko smo jedli. Sedenje: naša žabica sedi v stolčku kakih 5 od 10 minut na dan, ko jo hranim, je v ležalniku, če je pa že pokonci, pa sedi meni ali komu drugemu v naročju, se trudim, da bi bla čim manj pokonci, pa ležanje ni zanimivo , čeprav ima most igrač nad sabo, pa čeprav ji jst pokam face, pa ji pojem, pa govorim,... Ko gremo na sprehod, jo probam poležat, če pa tečka, ji malo dvignem naslonjalo. Saraja, Busybee in Najina pikica - dobrodošle nazaj Busybee - za mešanico za flaško je tud navodilo zadaj na škatli, vsaj na Milupinih reisflocken je, mislim da daš pol manj žličk kot za mešanico za žličko, če hočeš, ti preverim! Koliko banane pa poje?; Čestitke za selitev, držim pesti, da teče po planu in ti želim veliko potrpljenja, pa bo (baje je to en bolj stresnih dogodkov v življenju), pa še eno za pomoč, pa še eno za krst Nea - dobra ideja tole s kengerujčkom, kam si jo pa potem na letalu dala, si jo mela skoz gor al kako? Kar se tiče zbijanja vročine, ja svečke prej primejo, ker pride učinkovina hitreje v kri, lahko pa da so tudi močnejše od sirupa, odvisno od zdravila, upam da bo s punčko kmalu bolje Najina pikica - mmm, parkeljni, jst bi tud Vesna - tudi naši se kdaj zaleti, ne bit panična, samo naprej ga nagni, pa malo potrepljaj po hrbtu Nisaa in Maj - dobrodošla , me veseli, da telovadba pomaga, le tako naprej Uh, sem se razpisala, žabica je zaspala že okol šestih, pa še kar spi, me prav zanima, kaka bo ta noč? Drugače smo imeli lep vikend, včeraj še malo sončka, danes je pa kar orenk zahladilo. Škoda no, ampak saj je bla res super jesen. Za božič bi res pasalo malo snega, prej pa še ni potrebe, a ne? Lahko noč, T
|