miši
|
kuku punce no, vidim, da ste pridno nastavile Miklavžu tut pr nas je bil, je skoraj prikolico rabil Sem bolj na hitro, naša pupa ima večerni koncert pred spanjem. Včeraj smo imeli drugo cepljenje, je bila zelo dobre volje, tut pri prediatrinji se je kr smejala pa obračala, pikice sploh ni šmirglala. no seveda je potem čez dan vse nadoknadila, je bila bolj jokava in tečka. vročine ni bilo. Smo dobili pohvale za razvoj in držo glave (jo je držala postrani), ima 6200g in 62cm. Smo pa dobili napotnico zaradi refluksa za še eno dodatno preiskavo, upam,da je ne bodo preveč matrali. sicer se je bruhanje zelo popravilo. hruška, valjda, greš z mano, bomo skupaj peli v avtu. fino,da ste končno malo spali, kaj pa veš, mora pa je to eno obdobje, ki bo minilo samo od sebe. Naša pupa je tudi prdela kak mesec, res ful in seveda temu primerno tudi jezila. andrejaz, hvala za nasvet, jaz je ne bom vlačila k božičku, ker bo res ogromno otrok pa še premajhna je za razne delavnice in darilca (sladkarije). Smo pa dobili bon za 10 tisoč v TomTailor junior in v Bati za otroke. Upam,da se kmalu pozdravite. okraševanje....ja, jaz sem vsako leto sama izdelala vizitke...ne vem,kako bo letos, bom samo kak okrasek gor napopala. moram pa še narediti adventni venček. počasi bo treba mal okranclat ja, našo bodo predvsem lučke fascinirale. bo pa lušno, bi blo fino še mal snega imet za Božič ane. Mi imamo ravno krst. tiasha, previdno s kašicami, ne ji dat preveč raznolikih na dan, je še majhna, res dajaj postopoma in počasi, menjaj na 3-7 dni. zdaj so še bolj dovzetni za alergije, zato eni dajejo po 6 mesecu (no pa zato,ker so potrebe večje kot v mleku). mi smo zaenkrat še na prekuhanemu jabolčku,korenčku in hruški. glede mleka, valjda, ne kompliciraj, skuhaj adaptiranega pa je stvar ocvrta, glavno je,da je otrok sit. nekaj časa boš rabila, da boš ugovotila, koliko skuhat, tko da se lahko zgodi,da boš kar dosti ostankov preč zlila....nimaš kaj. nočko vsem