|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
5.12.2006 18:11:19   
Nisaa
OJ!!

Sandra- Maja sem dojila samo 2 meseca ,menstruacije pa pol tud nisem nobene dobla jah nevem sem šla test delat k me je mal dol špikal ppol mi je blo pa še včeri cel dan slabo  pa sem rekla ma nč grem kar kupt kar bo pa bo mi je rekla v lekarni da se pozna da je luna da sem že tretja v petih minutah s testomuser posted image user posted image
Evo dons sem vsem povedala novico  dost jih je blo šokiranih pa itak so veseli me prav zanima kaj bo ginik. rekla pomoje bom zmerjana ko pes.....user posted image user posted image
Hruška iz kod si pa ti????
Evo mejte se

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
   [Brisano sporočilo]
5.12.2006 18:20:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nisaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1002
5.12.2006 20:55:34   
najina pikica*
ojle punce
jst sm danes kot cujna,sploh nimam pojma kaj mi je user posted image  upam da nebom kej zbolela user posted image
sm misla,da se bo dans naredilo kej vremena,pa ni bilo nč od tega user posted image  no sej smo šli vseeno na sprehod...samo škoda da ni več sončka....
punce a ste kej advent.venčke delale...jst sm jih nardila danes,mal v zamudi ampak sej mi je oproščeno,veljajo pa tut....
Nisaa-ČESTITKE ŠE ZA ENGA user posted image  tuki smo in je še nekaj kandidat,ki ti bomo hitro sledile....hehe user posted image

punce grem me tok čutara boli....user posted image ...nočka in papa

(odgovor članu Nisaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
5.12.2006 21:42:20   
piscancek
pozdravljene mamice!

evo še mene mal, se že 100 let nisem oglasla,brala sem pa vas.

naša pikica je od cepljenja naprej ful nemirna, zgleda pa tud, da sem jo mal razvadla. pa se ne bom zdej bunla,ker tako pač je. rada jo cartlam in tud ona se rada cartlauser posted image user posted image , zato sem zadnje čase tud js v klubu zombiuser posted image . sej ponoči pa še vedno pridno spi(trkam). zdej sem ji enga zajčka uštulila med rokice in zvezdico zalaufala,pa je že v mižavi deželiuser posted image .

Dobrodošle nove avgustovkeuser posted image , več nas je,bolj pestro bo.
Čestitke nisa za še enga bodočega avgustovčkauser posted image user posted image

za srečanje bi blo res mogoč najboljš kr v restavraciji interspar,je največ placa.

dans pa miklavž....user posted image ,komi čakamda vidim če mi je kaj prineseluser posted image

sem pa zelo žalostna,ker nismo pohiteli z nakupom pametnega kužka, ker so baje razprodani!!!! mi je dans v arielu rekla,da jih pred pisanko ne bouser posted image  js še vedno upam,da ga kje izvohamo,zato če katera še ve kje za kakega,naj mi prosim sporoči. Blagor vam,ki ste jih že prej kupile. res si želim,da ga Ajda dobi za Božič.

GH - še ne razmišljam kaj dost o tem. z uvajanjem bomo počakali do 6m,pol pa bomo počasi začeli.
Vesna- kar se pa torte tiče, sem pa tud js istega mnenja kot Goda13.

lp, pa mirno nočko

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
   [Brisano sporočilo]
5.12.2006 23:43:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piscancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1005
5.12.2006 23:48:30   
andrejaz
Pozdravljene punce

Evo tudi mene po dolgem času. Se še nisem izgubila.

Nisaa – dobrodošla še ena gorenjka med nami. Pridruži se nam gorenjkam kdaj na telovadbi in naših čvekih. Ja pa čestitke še za bodočega avgustovčka.
Če ti bodo odobrili podaljšano porodniško (kar ti jo najbrž bodo) ti jo bodo podaljšali za natanko 90 dni. Tudi jaz sem imela podaljšano porodniško pri Marku zaradi ortopedskih težav.

Miši – na telovadbo včeraj pa žal nisem mogla priti, ker je Sara spet prehlajena. Je imela prav zamašen nosek in je zaradi tega revca prav kašljala, danes je sicer že boljše.

Kar se tiče obiskov Božička, Dedka Mraza,… punce jaz vam odsvetujem obiskovanje takih prireditev v zaprtih prostorih. Nekateri starši namreč pripeljejo na pol bolne otroke tja in potem zbolijo še ostali. Mi smo šli v soboto na Miklavževanje predvsem zaradi Marka – in rezultat tega je, da je Sara prehlajena. Je bil tam en otrok prav kašljal in mu je mamica rekla – ja a se še nisi pozdravil. Ko sem to slišala, nisem mogla verjeti da prav slišim. Darilo pa se da iti iskat v službo naknadno.

Vesna in najina pikica* – za ponoči kupita v Mullerju ali v Avstriji plenice Pampers Aktiv Fit (vijolična embalaža). To so po več kot 2 letni moji praksi najboljše plenice – temu ustrezna je sicer tudi cena.

Nea – tudi sin od moje najboljše prijateljice ima vročinske krče in me je kar zmrazilo ko sem se spomnila na to in na vso kalvrijo ki jo prestajajo ko je bolan. Še boljši kot hladni obliži na noge je po njenem mnenju ohlajanje v banji.

Z gosto hrano pa pri Sari še nisem začela. Imam namen začeti po 6 mesecu, tako kot sem tudi pri Marku.

Srečanje avgustovk 14.12– Jaz nimam možnosti svojega prevoza v Ljubljano. A naju s Saro katera gorenjka vzame s sabo?

Piscancek – a si poskusila dobiti pametnega kužka tudi prek kakšne spletne trgovine (sonček, huda mravljica, pikapolonica)? Mogoče pa ga še kje imajo. Bom pa pogledala na našem koncu.

Punce – še ena ideja za darilo za dedke in babice – koledar na katerem je fotografija našega otročka
http://www.foto-gm.si/portal/stran.asp?id_tema=239&id_strani_var=582&asp_datoteka=
Jaz sem ga dala lansko leto narediti,  in babice so bile res zelo vesele tega darila. Obe imata koledar na steni

Upam da bo Miklavž kaj lepega jutri prinesel.

Lepo se imejte.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
5.12.2006 23:51:13   
andrejaz
Pa še eno slikco

user posted image

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
6.12.2006 0:08:50   
stuhica
Živjo;

kolk ste pridne  s pisanjem ampak nimam časa brat za nazaj- vidm da nas je neki novih- Nisaa dobrodošla med nami pa tud pri gorenjskem čvekcu!

Sem na ful zabesecana, ne vem več niti kje mam glavo in kako bom zdržala ta teden upam da bom zdržala- imam svoj 3 izpit iz poslovnih financ!?user posted image user posted image  Se mi že kar mal blee ampak upam na eno milostno šesticouser posted image , ker če ne se miv zrolal,  pa še predavanja mam po cele dneve ta teden da se mi res kr rola v glav!

v glavnem upam da mi bo uspelo 14 priti v Lju- sej najbrž še velja al akkao nisem nič brala kako in kaj!

Lepo se imejte upam da obm kmalu spet lahk klepetala z vmai sam da dam ta predavanja in izpite skoz po novem letu bo že bolje!
Čav bav

Pa držte pestke za v četrtek da nardim izpit!!!

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
6.12.2006 9:00:49   
piscancek
dobro jutro!

dans smo tud mi zgodnji, nas je Miklavž zbudiluser posted image , mamici in atiju je prinesel miklavža iz testa(njami je bil) in pa velikooo milko-tega se js najbolj razveselimuser posted image . Ajdi pa knjigico o živalih. 

punce super ste,da boste pogledla še v vašem kraju,če imajo še morda kje pametnega kužka. vam vrnem uslugo,če bom lahkouser posted image user posted image

Stuhica,drž se v četrtek,tud ta izpit ti bo uspelo nardit,tako kot vse do zdaj. user posted image  za srečo.

Ajda spi v telovadnici, vrtim pa cd Raimond Lap- božične melodije,je tako fajn ozračje v stanovanjuuser posted image

Js srčno upam,da nam ta "miting" uspe, se že ful veselim.

nč babike,lep dan vam želim,pa vsem smrkavim sončkom enga lupčka,da se hitr pozdravijouser posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
6.12.2006 10:02:44   
Anonimen
Ojla!

Piščanček sem misla,da si se zgubla, ko te ni bilo toliko časa nič slišat. Ja midve se moram zment, kak boma potovale v lj. A imata vidva velik avto, da bi šla oba vozička notr? Jz mislim, da bi ga tud v najinga Leona spravla. Eno košaro, bi mogla dat na sedež med jajčki. Moram še z mojim mal pogledat. najboljš bi blo, da se kr enkrat prpelema k teb al pa vidva k nam.

Mi smo bili danes spet zgodnji. <se vidi, da je bila polna luna. Sma jedla že ob štirih in pol sedmih. POl pa spanje samo do osmih. Sem imela dans tako grozne sanje, da sem misla da se vse dogaja v živo. Sem se zbudila vsa prestrašena in prešvicana.

Srečanje je res najboljš izpelat v Interspar restavraciji. Bomo lahk še pojedle kajuser posted image user posted image

Se mi zdi da so tak otožni dnevi. Ta megla in mraz čist pokvarta dneve. Piščanček a sta z Ajdo kaj pogosto zunaj?

lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 1010
6.12.2006 10:37:27   
tiasha77
Piščanček - pametnega kužata so imeli prejšnji teden še v Pikapolonici v Sevnici, sam zdej pa ne vemuser posted image ;če maš kako v bližini, jih prosi, če jim pošljejo, lahko pa ti preverim, sporoči, lahko pa preverim še BC krško ali brežice

Zdejle se kaže sonček, še mal prej pa je kazal na dež, midve pa čez eno uro šibamo na pregled, sem prav radovedna, kolk bo pokazala vaga in meter.

Ja, restavracija Spar bi bla OK, sam dejte me spomnt, kje je to, v prvem al v drugem nadstropju?

Miklavž  je meni prinesel pidžamico, mojemu pa srajco, tamali pa pametnega kužatauser posted image , pa še včeraj nas je presenetla soseda, je zvečer pozvonila in pustila pred vrati darilo za tamalo z listkom, kjer piše: Zoji, ker je pridna, Sv. Miklavž! Ful lepo, ne?

Pozdravček, T

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
   [Brisano sporočilo]
6.12.2006 11:08:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1012
6.12.2006 12:40:23   
Splet.Ka
Dober dan.

Mi smo po 5 neprespanih nočeh ponoči končno spaliuser posted image . Princeska se je sicer 1x zbudila, ampak to je pravi balzam za spanec, he he.

A kužki so že razprodani? Mi ga tudi še nismo nabavili. Se bo morala Sara s čim drugim zadovoljit.user posted image

Pri nas Miklavž nosi sadje in sladkarije...meni je prinesel kaviaruser posted image in suho sadje, ker sem na brezmlečni dieti, da vidimo, ali to dela naši pupi težave.
Sara je pa dobila knjigice, tiste za potipat živalce.

Komaj čakam srečanje avgustovk, da vas malo spoznamo.user posted image Drugače pa tudi jaz nimam svojega prevozauser posted image .

Najina pikica, a ti si rekla, da ne moreš prit? Pomoje bomo kar nekaj časa tam, pridi, ko bosta končala s pregledom!

Nisaa, jaz sem iz Radovljice (priseljenka), nas je ene par s tega konca. Aja, pa čestitke za user posted image . Jaz sem ila tudi že za akcijo, pa sem zdaj po teh neprespanih nočeh rekla, da bomo še malo počakaliuser posted image .

Lep dan vam želim!

Aja, tiste, ki delate okraske, adventnevenčke in darila, bravo! Jaz sem vesela, če uspem v istem dnevu naredit zajtrk in kosilouser posted image

Cvetim...

Neposredna povezava do sporočila: 1013
6.12.2006 14:17:06   
Nea
Hojla!

Pri nas se je dobro ohladilo in so za vikend napovedali sneg. Končno zima!

Drugače pa smo OK. Včeraj smo bili na obisku pri prijateljih, ki imajo dva otroka tolko stara kot moji dve punčki. Ta mala pa je dva tedna mlajša od Lare in se je včeraj začela obračat s hrbta na trebuh. Lara se recimo obrne na bok, ne zna pa se popolnoma obrnut na trebuh. Ampak je vse vprašanje trenutka... no ja, hočem povedat da bodite pozorne in user posted image ne puščajte niti za sekundo same... še posebej na previjalnih mizah ne.

PRi na sje zjutraj na obisku bil MIlavž (tukaj ga kličejo Nikolaus). Ema je včeraj zvečer pred vratiih pustila škorenj in je zjutraj najdla nekaj sladkarij in "mangarino" user posted image . Tudi v vrtcu jih je stari mož obiskal, in je domov cela happy prinesla nogavico z darili.

tiasha77 - vprašala si za kengerujček in letalo... na letalu sem jo mogla iz kengerujčka dati ven, ker je pač tako pravilo... po drugi strani pa nama je obema bilo bolj komot da jo držim v naročju.

Nisaa - čestitke user posted image ! IMela boč polne roke dela, kljub temu pa bo zelo veselo

Piscancek -  10 dni nazaj so kužka imeli v pikapolonci na Ptuju.

Čeprav je Lara danes stara 4 mesece bom z gosto hrano počakala vsaj do konca januarja. Veliko lažje je in bolj praktično ko jo samo dojim, po drugi strani pa tukaj vsi zdravniki priporočajo da se s hrano počaka do 6ega meseca.

Lep dan,
Nea

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
6.12.2006 15:02:40   
piscancek
ojla!

PTICA- sem bla zadnje dni ful brez energije,pa p.... me je,ker sva kr cele dneve sami,ati dela deljeno,pol pa še predavanja- pa mi je blo ful dolgcajtuser posted image , itak me mala ukopira,ampak vseeno potrebuješ družbo odraslega, a bo že.
Ja, Primož pravi,da bova spravle oba voza v našga focusa,tako da lahk komot js pelem,se bom pa mogoče v petek prpelala tam mimo,da boma najprej probale,če bomo lahk skup šli v LJuser posted image -pravi projekt.te pokličem.
Ja, midve greva vsak dan za kake tri urce ven, včasih pa tud več. Mali ful paše,v vozu skoz spi,pa tud se mi zdi da jo svež zrak orng zdela,ker tu zvečer dokaj hitr zaspi.
Tiasha hvala za inf.,bom zdej šla iskat tel.št. in bom kr sama preverila. Hvala ti.Ja,pr vas je bil pa Miklavž kr bogatuser posted image ,pri nas je bolj malenkosten,se pa Božiček bolj izkaže.user posted image Imate pa res fajne sosede,še več takih.

Bambina tudi tebi hvala,ja res fajn ideja koledar,morem tud js mal pogledat.

Sem pa tud js mela zdaj dva dni take nore sanje,da ne vem od kod so se vzeleuser posted image

Nea tud tebi tnx za info,zdej grem pa res v akcijo,mater sem potopana, ane?

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
6.12.2006 15:24:11   
piscancek
evo,klicala v BC krško,brežice,velenje,Pikapolonico ptuj,sevnica,prevalje pa mi vsepovsod rečejo RAZPRODANO!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1016
6.12.2006 17:13:50   
tiasha77
Piščanček - res smola, probaj še trgovino direndaj, sem vidla v katalogu, da ga majo, če pa ne boš nikjer dobila, se pa ne sekiraj preveč, Ajda bo glih tko gor zrastlauser posted image user posted image

Nove mere: Zoja ima 65 cm (+4cm od zadnjič) in 6400g (+300g od zadnjičuser posted image ), sem bla kar malo žalostnauser posted image , ker je tok mal kilc dobila, se mi je potrdilo to, kar sem sumla, da ni dosti mleka, zato pa smo imeli zadnja dva večera jok in stok, zdej sem se odločla, da ji bom dajala dopoldan sadno ali pa zelenjavno kašico, popoldan oz. proti večeru pa še rižolino ali pa umeten mlekec, vmes čez dan in pred spanjem se bomo pa dojile na močuser posted image , upam da bo tko šlo, če ne, ne vem več, kaj naj, al mislite, da bi morala dodajat umeten mlekec po vsakem dojenjuuser posted image ?

Miklavž je bil ful radodaren, ker smo bli ful pridni user posted image , mah ne, prinesel je natanko tisto, kar rabimo že dalj časa, z izjemo male, ki ima že miljon igrač in jo baje razvajamouser posted image

Sem že razmišljala o koledarju al pa o odtistih nogic za babice in dedke, bomo še vidli!

Levinja že rjoveuser posted image , lp, T

Neposredna povezava do sporočila: 1017
6.12.2006 19:14:51   
Nisaa
Oj!
A ste čist miklavževo razpoloženeuser posted image user posted image ,naš tamauček je že neki časa nazaj dobu igralno balzino od dedka pa babice za miklavžauser posted image tko da zdej ni blo treba kupovat!Evo zdele ko bomo mel  cel teden dež se lohk mal stanovanje spravim pospravlat kaj pravte??? Sem dons že mal začela pol pa popoldne zaspala haha pospravljanje pa tako ,ja nč bomo šli pa pač jutr v akcijo pol bo pa že počas treba lučke po bajti začet obešat.A ma katera že kaj okrašeno???

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
6.12.2006 22:08:03   
miši
kuku punce

no, vidim, da ste pridno nastavile Miklavžu user posted image  tut pr nas je bil, je skoraj prikolico rabil user posted image

Sem bolj na hitro, naša pupa ima večerni koncert pred spanjem.
Včeraj smo imeli drugo cepljenje, je bila zelo dobre volje, tut pri prediatrinji se je kr smejala pa obračala, pikice sploh ni šmirglala. no seveda je potem čez dan vse nadoknadila, je bila bolj jokava in tečka. vročine ni bilo. Smo dobili pohvale za razvoj in držo glave (jo je držala postrani), ima 6200g in 62cm. Smo pa dobili napotnico zaradi refluksa za še eno dodatno preiskavo, upam,da je ne bodo preveč matrali. sicer se je bruhanje zelo popravilo.

hruška, valjda, greš z mano, bomo skupaj peli v avtu. fino,da ste končno malo spali, kaj pa veš, mora pa je to eno obdobje, ki bo minilo samo od sebe. Naša pupa je tudi prdela kak mesec, res ful in seveda temu primerno tudi jezila.

andrejaz, hvala za nasvet, jaz je ne bom vlačila k božičku, ker bo res ogromno otrok pa še premajhna je za razne delavnice in darilca (sladkarije). Smo pa dobili bon za 10 tisoč v TomTailor junior in v Bati za otroke.
Upam,da se kmalu pozdravite.

okraševanje....ja, jaz sem vsako leto sama izdelala vizitke...ne vem,kako bo letos, bom samo kak okrasek gor napopala. moram pa še narediti adventni venček. počasi bo treba mal okranclat ja, našo bodo predvsem lučke fascinirale. bo pa lušno, bi blo fino še mal snega imet za Božič ane. Mi imamo ravno krst.

tiasha, previdno s kašicami, ne ji dat preveč  raznolikih na dan, je še majhna, res dajaj postopoma in počasi, menjaj na 3-7 dni. zdaj so še bolj dovzetni za alergije, zato eni dajejo po 6 mesecu (no pa zato,ker so potrebe večje kot v mleku). mi smo zaenkrat še na prekuhanemu jabolčku,korenčku in hruški. glede mleka, valjda, ne kompliciraj, skuhaj adaptiranega pa je stvar ocvrta, glavno je,da je otrok sit. nekaj časa boš rabila, da boš ugovotila, koliko skuhat, tko da se lahko zgodi,da boš kar dosti ostankov preč zlila....nimaš kaj.

nočko vsem

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu Nisaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
6.12.2006 22:52:23   
andrejaz
Pozdravljene mamice

Tudi pri nas je bilo danes miklavževo razpoloženje. Kako so se Marku zjutraj zasvetile oči, ko je videl avtomobile, ki mu jih je prinesel Miklavž. Sploh ni hotel v vrtec, ker se je hotel igrati. No potem je sicer šel, vendar je 2 avtomobilčka nesel s seboj. Sari pa je bila tudi prav všeč mehka punčka, ki jo je dobila

Sedaj pa čakamo božička – ta bo pa še bolj radodaren kot je bil Miklavž.

Mi bomo pa jutri najbrž krasili stanovanje. Pa najbrž se bova z Markom lotila narediti okraske iz slanega testa – Mark bo ustvarjal, jaz bom samo asistent. Upam da nama uspejo. Pa veliko lučk bomo naštimali, da jih bo Sara občudovala.

Lepo se imejte

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
   [Brisano sporočilo]
7.12.2006 0:10:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu andrejaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1021
7.12.2006 8:24:00   
TODI
Pozdravljene!!!

A ste že postavile  user posted image . Mi smo ga že in neboste verjele, kaj se nama je zgodilo. Ga prinesemo iz trgovine in ga moj user posted image  odvije in groza user posted image  notri so samo 3 svečke in še te so bile čisto pomečkane, ker so bile zavite v celofan in so verjetno bile na toplem.
Pa sva se domislila, da bomo letos malce drugače obeležili adventne nedelje. In sicer tako, da bo vsako nedeljo ena svečka manj user posted image . Drugo leto pa kupimo nove svečke.

Tako kot tebi bambina, je to zame tudi najlepši mesec, ko bi le bilo še malo belo, pa bi bilo več kot odlično. Mi je tako fajn ko kupujem in zavijam user posted image za vse. Vedno mam toliko dela in ponavadi vse kupujem zadnji trenutek. Pa si vsako leto obljubim, da bom naslednje leto prej kupovala, ne pa na koncu, pa je vsako leto enako.
Letos bom mogoče ker sem doma malo več časa porabila za okraske, za na okna.

Ups sirena se slišmo kasneje Aja je spala danes od 21.30 pa do 4.30 bravo Loti!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1022
   [Brisano sporočilo]
7.12.2006 9:03:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1023
7.12.2006 10:31:23   
piscancek
dobro jutro

ja Tiasha,maš prav,da nam bo brez psa glih tk fajn šlo. sam sem vseenouser posted image  jezna. pa za pisanko,če ne prejuser posted image

mi še nimamo kaj okrašeno,bomo pa verjetno ta vikend prvlekli drevešček na svetlo in pa lučke, to bo Ajda uživalauser posted image - je zaljubljena v lučkeuser posted image

Bambina hvala ti,ampak sem klicala ravno zdaj na Rudnik pa prodajalka ni vedela nič o temuser posted image

šibam,ker mala cvili

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
7.12.2006 12:35:28   
Splet.Ka
Dober dan.

Kdo bi si mislil, da bo spanje naših sončkov eno od največjih dosežkovuser posted image . Naša punčka je danes spala od 21.30 do 6.30, potem sva se v postelji crkljali in igrali do 10.00!

Božično vzdušje...mene še ni zajelo. Upam, da gremo kmalu po kake okraske, jaz bom pa tudi malo kakšno muziko naštimala, pa bo.

Todi, pridna si z darili. Jaz sem jih vedno že jeseni začela kupovat, zdaj pa še idej (in denarjauser posted image  oziroma časa za izdelavo) nimam. Sem si obljubila, da ta teden naredim seznam, kaj komu! Aja, bravo Loti za spanje!

Miši, hvala, da naju v LJ vzameš zraven. Upam, da je Ajda dobro spala in je danes spet vesela!

Enkrat sem brala nekaj o tem, kaj boste počele za novo leto. Mi smo bili vedno skupaj s 4 pari, smo prijatelji še iz srednje šole...samo po rojstvu naše punčke so se VSI razšliuser posted image . Tako da zdaj vsi veselo "ribarijo" za novo robouser posted image . Tako da bomo zgleda letos kar sami.

Danes spet dežuje. Pomoje bom Saro kmalu napokala v kengurujčka in gremo ven.

Šla bi malo k frizerju, pa ne vem, kakšno frizuro naj imam. Ta varianta, da gredo vsi lasje v čop, mi zaenkrat prav prideuser posted image .

Aja, drugače sem pa tudi danes skuhala govejo juhico....mmmmmm, kako diši po stanovanju.

Lepo se imejte!

Cvetim...

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?