miši
|
hello evo, pa so prazniki pred nami, jaz se veselim, ker bo naš očka več doma, fino. hruška, jah, aerobika je bla zame način življenja, hobi, zato sem jo tudi v nosečnosti nadaljevala in verjetno se moram res vadbi zahvalit, saj sem 6 tednov po porodu že začela trenirat, sem hitro okrevala, en teden po porodu sem imela kile že na nuli, sedaj hodim 2x na teden, počasi bom začela s svojimi urami. počutim se odlično, samo še čutim, da je medenica bolj trda in križ, nisem toliko gibljiva v sklepih kot prej, saj to je normalno, pravijo 9 mesecev narazen, 9 mesecev skupaj. tudi tvoje bolečine bodo izginile. moram pa reči, da mi tista urica aerobike takooo paše, ker je samo čas zame, se sprostim in uživam in imam potem še en kup energije, tudi če sem utrujena, mi kar stimulira razpoloženje. oooo, blagor vam za štrudl, vsak teden? luksuz bebi, saj bo, ko bo otroček vedno večji boš tudi ti več migala in več na nogah pa bodo kile kar splahnele. že tako je treba zaradi dojenja jesti bolj energijsko bogato hrano, porabit preostale zaloge kar ne gre v mleko pa ni tako enostavno... kapljice-jaz sem jih kupla v Avstriji, D3, so samo dobrih 5 eu in zaenkrat so fajn. smo pa tudi imeli veselico po ad3. Vesna, tudi mi imamo refluks, zadnje 2 dni je malo boljše, upam,da bo še jutri tako, se prebijamo iz dneva v dan, menjamo slinčke, se preoblačimo in seveda papamo. če te sklepi res bolijo, kar do zdravnika, da ti napiše kalcij, možno pa je, da se ti je pojavil kak revmatizem, sploh, če opaziš pri spremembah vremena. jaz imam sklepni revmatizem že od malega, v nosečnosti se je malo poslabšalo, sedaj pa je spet boljše. Oči te verjetno bolijo še pd napenjanja, čimmanj televizije, računalnika in branja od blizu, poskusi s kakšnimi kapljicami... likanje-kaj je že to? pri nas zlikamo samo nujne stvari, se potrudim takoj obesit in dat v susšilec, da ni nič zmečkano, zaenkrat moram reči, da nam gredo vsi fleki ven in da cotke niso še nič zaflekane. likamo pa res samo po potrebi oz. če pride naokoli kak prostovoljec, jaz imam že tako veliko dela z preostalimi gospodinjskimi deli....likanje je res potrata časa ane... uživajte vikend, u, saj res, a konstanj lahko jemo?