beba76
|
Upravnico sem nap kot se šika. No ja, ni blo tak kruto, sem ji kar lepo razložila kako in kaj in mi je bila hvaležna, da oni ne vejo, kaj se dogaja na terenu in če se kdaj še ponovi, naj samo javim. Sem ji povedala, da sem bila nesramna in sem gledala skozi okno, kaj se bo zgodilo To sem rešila, pol pa grem mimo otroške sobe, v kateri ma moj sin podgane - niso podgane, so skakči, a jim pravim podgane. In ti hudiči, pardon, podgane so zgrizle svoja igrala v kletki. Majo neke tunelčke ala tobogan in so jih vse uničili. Pa kličem v ZOO Market in jim povem, da si moj sin ni kupil kletke za 40 EUR samo za en dan. Pa mi je rekla, da bi pa mogla vedet, da če so glodalci, da jo bodo zgrizli. Mislim....zakaj pa pol prodajajo take?? Na koncu mi je obljubila, da mi te dele, ki so jih uničili, zrihta do konca drugega tedna. Se mi pa res dogaja danes... MATEJAS, dieta bo ziher vplivala na mleko, tak da raje še počakaj, če še veliko dojiš. Pa maš lep izgovor Recepte dobite ob priliki, samo ne vem, če je še kari tak na brzino, kot je bil oni zadnjič . Mam ful dobrega za princeske. Njamiiii! TODI, brez do nedelje, res. Pol pa akcijaaaa!! Večja dva gresta v nedeljo k fotru, mala dva pa bosta pač morala spati. Aja, samo še se ne ve, kdaj moj pride nazaj. Mogoče šele zvečer... Mi je že poslal MSG, da me pogreša. Jaz pa njega še nič TIASHA, smo večji del dnev v naravi - živimo na vasi in ni problem biti na svežem zraku. No, tu pa tam kaki kmet vozi gnijnico in adijo sveži zrak Gala mam pa čez teden v vrtcu, ker drugače bi menda že bila v Ormožu na zaprtem oddelku in bi kukala skozi rešetke . Ne, tak hudo ne bi bilo, mislim pa, da ma tam itak vsega več, kot bi mel doma, ker Tia pač svoje zahteva in bi nanj padlo toliko manj časa. Jaz vrtce zagovarjam 100/uro. ANDREJAZ, mi pa mamo Fisherprice, samo za ta večjega. Jih je mel že lansko poletje in so ta boljši Letos pa sem mu jih kupila za v vrtec kot copate, ker so ful zračni, pa usnjeno podlogo imajo, da se nogica ne poti Grem se umit, pol pa spat, ker bo ob 6 že budnica, pa še mojega ni, da bi zjutraj vstal, da bi lahko jaz poležavala. . Uh, zdaj pa zgleda že sanjam - jaz vstanem, on pa se valja po postelji dokler mi film ne poči. Grem - lepo bodite!
|