beba76
|
Moram se skašlat... Sem naročila stolček Sack'n seat in mi ga zdaj pripelje hitra pošta. In neki star poštar (za penzijo) veselo trobi pred hišo, tak da ga je slišala cela vas in gospod čaka, da bom prišla do avta po blago, ki mi ga je pač pripeljal. Jaz pa ga gledam skozi okno (on me ni videl) in čakam.... In frajer začne pistat listek, kot da me ni doma. Hladnokrvno čakam, da da listek v nabiralnik in se odpelje. Počakam kakih 15 min in kličem na pošto upravnico, da jo natulim, kako ma "vzgojene" svoje delavce, ki kar parkrat butnejo po hupi pred hišo in če nikogar ni ven, pač grejo. Upravnice ni bilo, se pa vrne ob 12.30 - komaj čakam to uro. In zakaj sem tako besna?? Ker se to ni zgodilo prvič. Zmerom, ko kaj pripelje veselo kadi pred hišo in čaka, da pridem dol. Do zdaj sem vsakič šla, tokrat pa mi je prekipelo. Kaj ni njegova služba prinesti pošte oz. paketa do vrat, pozvonit in če nikogar ni odpret vrat, pol je upravičeno, da napiše listek. Ne pa tako. Kaj pa, če bi kaj takega počela in ne bi mogla iti pogledat, kaj se dogaja? Kako naj vem, da je točno pred mojo hišo? Lahko je pri sosedi in na vsako hupanje se pa res ne odzovem! Jezna sem ko 100 . Nenazadnje je bil zdaj moj doma, ker si je prišel po stvari in lahko bi veselo (pa nisva), pa me pol res en drek briga, komu je poštar kaj pripeljal, če ne pozvoni na mojih vratih. Eh.... Zdaj pa sem še po vrhu ostala sama in moj se vrne v nedeljo in ne jutri, kot mi je sprva povedal. Se je peljal z lastniki apartmajev in je pač vezan na njih, oni pa se vračajo v nedeljo. Pa saj mam samo 4 otroke in bom komot zmogla sama. Zdaj mam predpriprave za konec maja, ko gre moj za en teden na potope. Se bom probala slabo odrezat, da bo ostal doma. Včeraj so bili 3 ure sami in ko sem prišla domov, dam mislila, da je najmanj stomska vsekala . Cote po vseh koteh, plenica tu, plenica tam, kopalnica polna vode, ker so pustili vodo odprto in pozabili nanjo in je lšla čez kad, otroci so se drli... Živi kaos!! In pol lahko jaz kam grem??? Po navadi sicer ni tako, a včeraj je bil višek vseh viškov!! Še to vam moram povedati, da sem danes po doooolgem času spet imela pravo kosilo - jedla sem špagete bolognese. Mnjami, kak je pasalo. Zdaj pa sem si privoščila še en kapučin - a je kera na dieti? Grem, ker se je mala po slabih dveh urah zbudila in se že veselo igra. Grem ji skuhat, pol pa ven na sončka. Bo ostala pri prababici v vozičku, ker gre mami že spet k frizerju. Pa spet zdaj, ko mojega no doma Uf, sem en čvek babji
|