sončnica13
|
IZVIRNO SPOROČILO: tiasha77 Helou! Dopust - glede dopusta vsaka mama najboljše ve, kaj in kako, pri tem mi ne kompliciramo in na tvojem mestu Goda13 bi jst vseeno šla na Korčulo in ne strinjam se s tabo Sončnica13 da bi moral it na prvi dopust nekam blizu, OK ne rečem dokler so še čisto majhni, ampak poleti bojo že pravi korenjaki. To je samo moje mnenje in nobene ne kritiziram in po eni strani vas čisto razumem, samo če boste vedno hodli tako na dopust, da bo zdravnik v bližini, vam ne ostane veliko izbire, mogoče je boljš ostat doma . Nikoli ne razmišljam o tem, da bom potrebovala zdravnika in ponavadi ga ne (trkam, trkam), za prvo pomoč pa imamo itak nekaj s sabo. V glavnem, če zdaj razmišljam za nazaj, mi je kar žal da ni bilo časa (moj je moral skoz delat), da nismo šli večkrat kam in tudi kam dlje. Gremo pa čez par dni na Tenerife za en teden in upam da poleti jadrat ali pa vsaj na kak motorni čoln, tko da ... Saj jaz tud mogoče ne bi tolk komplicirala, če ne bi bla že z 2x v bolnici, tako pa hočem, da je v bližini kakšen ZD, kajti ne bi si odpustila, če bi bilo kaj narobe z in mu ne bi mogla pomagat. npr. ko smo v drugo šli v bolnico, je blo zarad tega, ker je nehal dihat, pa še ko je začel je bil skoraj pol ure popolnoma osoten in v takih primerih je treba takoj ukrepat. No, sam to ne pomeni, da morate zdaj vsi s svojimi it na dopust kam blizu-vsak naj naredi tako kot sam meni, da je prav. Saj mi tud ne gremo tako zelo blizu ( bližina Zadra ), ampak bom vsaj mirna, ker vem, da bo v bližini ZD.
|