Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 19.4.2007 13:34:33
|
|
|
|
tiasha77
|
IZVIRNO SPOROČILO: TODI Sedaj pa vidim, zakaj ne prispejo maili!! Je preveč velik in gmail tega ne podpira oz zavrača, kljub temu da gre od naslovnika. Še dobro da imamo domači mail, ki pa vzame vse . Tako da beba če ti uspe kako pomanjšat oz zazipat, bo potem šlo, če ne bom pa jaz pretipkala sam ne danes ker imam jutri izpit, v petek zvečer oz soboto. Sem tud jst že o tem razmišljala . Jutri držim pesti, OK!
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 19.4.2007 13:38:03
|
|
|
|
TODI
|
Beba sem dobila od tebe tudi zazipano!! Sam kaj ko nemorem poslati naprej sprintat mi vse zavrača , kakšnega si pa naredila, da je kao vse okuženo . Tiasha saj od tebe sem pa dobila potem na hišni mail. Ja tale t2 je pa močan vse vzame kar pride, pa tudi pošlje vse!!!
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 19.4.2007 13:39:25
|
|
|
|
tiasha77
|
No, sam da maš . Kdaj začnemo?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.4.2007 13:41:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 19.4.2007 13:48:52
|
|
|
|
TODI
|
Beba sem že 2x dobila, ja kolkrat mi pa še misliš poslat . Tiasha po 1. maju takoj
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 19.4.2007 13:50:14
|
|
|
|
tiasha77
|
Ok, sam mi pridemo z dopusta šele 4.5. tak da mam v planu začet v ponedeljek, 7.5.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.4.2007 13:54:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 19.4.2007 13:55:28
|
|
|
|
tiasha77
|
Si dobila prvi list? Ti pošljem še drugega al te je minilo?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.4.2007 13:57:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 19.4.2007 13:57:52
|
|
|
|
tiasha77
|
Samo 2 . Evo, ti pošiljam! LP
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.4.2007 13:59:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 19.4.2007 14:00:05
|
|
|
|
beba76
|
Mater, smo face s to dieto!! TODI, to maš zdaj, kaj si pa tolko težila . Kaj pa vem, kak sem zazipala. Sem to delala prvič in sem kar tam, kjer je pisalo nekaj zip kliknila in pol parktaz o.k. in je blo . Če pa ne moreš odpret, je pa to tvoj problem A začele boste pa šele po praznikih? Saj pol pa je še čas in mogoče vam jo še do takrat pretipkam oz. mi ne bo treba, ker se je Todi že prijavila . Jaz bi na vašem mestu kar takoj začela in bo do praznikov že kaka kilca manj in boste na morju že prave pi..... Pa fajn, davas je več, da se boste vzpodbujale. Jaz sem bila pa sama... Ma, nima veze - uspelo mi je. Mogoče pa se vam pridružim za kak teden, kdo ve, s kolko kilamo pridem z morja??? Mamo all inclusive in po moje ne bo lahko. BAMBINA, še dobro, da si na forumu, da je kdo, da se spomni na slavljence Pri dieti boš pa kar dva tedna stradala in trpela brez trohice sladkarij. Če boš seveda dosledna. TIASHA, te pooblastim oz. določim, da pošlješ dieto, če bo še katera rabila. No, ko jo bo pa Todi pretipkala, pa itakveč ne bo panike. Sta se mi že dve punci (ne na naši temi) tudi priporočili za dieto. Kaj, ko bi začela kasirat???
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 19.4.2007 14:05:21
|
|
|
|
tiasha77
|
Joj, bambina, nimam pojma, mogoče pravi čaj al pa kak drug vpraš bebo, ona ma izkušnje Ma, je res huda, jst drugače pojem enkrat več , pa da ne štejem vseh sladkih dobrot že če se bi temu odpovedala, bi zihr zgubila kako kilco , me pa zadnje čase ful mika rolanje pa nisem že dve leti in ne vem, če sploh še znam bom morala it probat Beba - kar postav ceno , če maš pa na dopustu AI, boš zihr preveč jedla, vsaj pri men je tako, da so učke ful lačne Mala še kar spi...kar ne morem verjet, zdej bo že 2 uri v kosu... sem ugotovila, da ji bolj paše da zaspi na postelji kot pa v vozičku, tak da sem zdej začela tko prakticirat, da smo ob uri za spanje doma, bomo vidli, kak bo šlo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.4.2007 14:10:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 19.4.2007 14:15:40
|
|
|
|
tiasha77
|
Bambina - glede rož nimam pojma, mi mamo ponavad bršljanke Lepo se mejte, jst tud grem še kej nardit preden bo alarm. Če bo ratalo
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 19.4.2007 14:15:45
|
|
|
|
beba76
|
Jaz kave tudi ne pijem in pač nisem pila nič. Ne vem, čaj menda ne bi bil narobe, če bi ga srkala namesto kavice. Jaz ga nisem, ker ga že itak ne maram, pol pa še brez cukra. Bljak! Stradanje je pa res. Najboljše, da si cel dan zunaj in ne vidiš hladilnika ali kake hrane. Pa fuuul moraš bit trma, da te kaj ne potegne. Jaz sem, ko sem kuhala, hrano probala in pljunila ven (pa ne zato, da ne bi bila okusna) Zvečer si že lačen ko hudič, pol pa vidiš, da lahko poješ le kak jajček ali jogurt ali sadje. Kriza. Ampak da se zdržat! BAMBINA, kolko kil maš in kolko si visoka? Jz sem mela 57 na 162cm, pa sem spravila dol le 5 kg. Če maš pa več viška, pa gre ful več in hitreje dol. TIASHA, daj Bambini pošlji še kak dodatni list s sladkarijami . Bi menda zato še kakega, ker ji sladko fali Grem spet malo v papirje, ker mala pančka.
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 19.4.2007 14:19:06
|
|
|
|
TODI
|
Lahko potem vse začnemo 7.5., ker mene tudi ni doma, sem pri mojih starših, tam pa ni šans da kaj shujšam . Beba ti kar kasiraj jaz bom pa potem ko pretipkam procente pobirala , pa upam, da se jih bo veli javilo, bova odprli kar firmo
|
|
[Brisano sporočilo] 19.4.2007 14:19:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 19.4.2007 14:21:43
|
|
|
|
TODI
|
Beba a zjutraj mora biti sama kava, brez mleka???
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 19.4.2007 14:25:51
|
|
|
|
beba76
|
BAMBINA, to bo pa malo premalo. Ti moraš vsaj 15 kil shujšat . Mislim, že meni so vsi rekli, da sem nora, kaj bi šele rekli zate?? Samo mam jaz po mojih kriterijih tudi še vsaj 2 kili za shujšat, če ne več. Zato še zdaj, ko je diete konec, ful pazim kaj jem, sladkarijam sem se pa odrekla - s težavo Menda se vam dom po praznikih res pridružila, da ne boste same. Edino, če mi do takrat že uspe priti tam na 50 ali pa pod.
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 19.4.2007 14:27:24
|
|
|
|
beba76
|
TODI, nič mlekca!Še ko boste , moraš pazit, da ti kaj ne zaide po grlu, če boš kaj takega počela. Ali pa daj takrat, ko je jogurt za večerjo.
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 19.4.2007 14:32:02
|
|
|
|
beba76
|
Babnce, pa kaj me danes nič ne delamo, ko že cel dan visimo tu gor?? Mater, smo na komot - nekatere Moje dete je spalo celih 20 minut in pol ure dopoldan in to je to. Za znoret. Ja, ponoči je pa res od 19 pa do 6 zjutraj mir. Rožice za balkon pa jaz dam kar na vrtnariji zasadit, ker se mi doma ne ljubi, pa še zaradi moje bolezni v otroštvu ne bi smela v zemljo segat. Lepo korita naložim v avto, grem do vrtnarije, povem katere rožce želim in oni vse porihtajo. Najlepše v tem pa je še to, dati dela ne računajo posebej. Te toliko pri materialu okrog prinesejo Zdaj se grem pa počasi zrihtat, ker mam ob 15.30 v šoli sestanek za naše tavečje, pol grem pa še sama malo v šoping, moj pa se bo doma zabaval z otroci, Naj si malo sproba, kak je man mamicam.
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 19.4.2007 14:41:55
|
|
|
|
TODI
|
Beba ti me vedno s svojimi komentarji, le kje jih ... A smo se kaj že menile za ponovno srečanje??
|
|
[Brisano sporočilo] 19.4.2007 14:49:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 19.4.2007 15:08:58
|
|
|
|
beba76
|
A zdaj ste pa kar vse šle?? Meni pa se kar dogaja danes.Mi je celo uspelo skuhat cvetačno juho in mojemu naredit en prevzem, pa posesala sem še in en stroj cunj posušila in zložila - ja, pa saj sploh nisem naredila tak malo glede na to, da cel čas čvekam z vami. Ni kaj - deklica za vse Sem pripravljena na sestanek, samo moj še pride in grem. Pol pa majo še otroci cajt, da si uhe pripravijo, ko mama zmaj pride iz sestanka. Ma, grem, ker vidim, da sploh niste za akcijo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?