|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
18.4.2007 12:07:47   
tiasha77
Stuhica - user posted image user posted image user posted image  za tvojega dragega

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
18.4.2007 12:15:50   
tiasha77
Sem vam hotla še kej napisat, pa mi je mala "povedala" da ma polno pleničkouser posted image user posted image user posted image  Tako, ritka je sveža, tak da lahko naprej "bere" knjigice, pa meče kocke naokoli - zgleda da to vsi obvladajouser posted image .

Skuham še kosilo do konca, potem pa gremo malo ven, dokler je še kej sončka, zgleda da bo res dežuser posted image .

LP, T

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
18.4.2007 12:49:25   
beba76
Mater, sem zdaj jezna ko 100 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tia je spala celo 2x po 15 minut - prvič celo v avtu med vožnjo, tak da ni in ni miru pred njo.
Pol pa še delam prevzeme za mojega in ko si vnesem 60 pozicij, se mi lepo cel prevzem zbriše. user posted image user posted image user posted image .
Ja, res je najboljše, da sem tu gor...

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
18.4.2007 13:56:15   
TODI
Beba veš kako pravijo: Ko ima user posted image  mlade jih ima veliko!!! user posted image  user posted image .
A je zame dieta tudi še v Outlook-u user posted image , se še kar naprej bašem s to hrano!!
Še dobro da mi je Božiček prinesel Orbitrack, da vsaj malo migam pa še to sedaj, ko me je skor pobralo, ko sem stopila na tehtnico!!

Tiasha pa user posted image moraš tudi še vpisati, razen če jo bo tvoj user posted image .

Evo naša se spet oglaša....

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
18.4.2007 14:51:54   
sončnica13

IZVIRNO SPOROČILO: lampica

A ste že oddale dohodnino? JAz se moram spravit k zadevi! 

Ne še, je že vse na kupčku pripravljen, to je pa tud vseuser posted image .

Stuhica-čestitke tvojmu in veliko sreče na svetovnem!!!

Jaz mu hrano še zmer miksam, ker se drugač davi pa bruhauser posted image , edino kruh pa zdaj že lepo je, če mu dam majhne koščke, pa bebi piškote tud sam je.
Jest pa zdej ravn pripravljam vse za s sabo vzet, ker gremo datz delat osebno, upam, da bo do cajta, ker jo 27 že rabmo za na morje pa ko sn dons klicala so rekl, da se čaka7-10 dni.

Kolk vam še spijo user posted image čez dan?
 Naš je včeraj in danes zaspal šele okrog enih, ponavad je pa že okol 11-ihuser posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
18.4.2007 15:47:56   
matejas
Pozdravljene ženskice!!!

No mene pa že dolgo ni bilo na RR in še par dni mi je vzelo branje postov za nazajuser posted image . Dobro ste se razpisale.
No naša Enya je v noči iz 11 na 12.4 dobila obe enkici spodaj, jo je full matralo. Plaziti smo se tudi naučili, vendar še je kar previdna in to počne bolj po polžje. Govori pa atatatata, babababa, dededee in končno danes tudi mamamamauser posted image .
Spimo pa še zdajuser posted image  slabo, res ne vem kako dolgo še bom tako zdržala. Zbuja se nonstop, ziher kakih 10x na noč in včasih tudi ziza ne pomagauser posted image user posted image user posted image . Pa ko bi potem vsaj čez dan kaj spala, pa spi glih 2x po 10-20 minutuser posted image  Full bi jo rada naučila, da zaspi sama, pa je nemorem pustiti jokat, se mi preveč smili.

Beba- daj, lepo te prosim, če tudi meni pošlješ dieto, sem je kar precej potrebna. Shujšati moram vsaj 15 kguser posted image . Gibanje mi ni problem, samo čokolado mi pustiteuser posted image . Moj mail je mateja.skok@email.si .

Da vidite kako smo zrastli:

user posted image

Prvič v vesoljskem plovilu

user posted image

30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya.
11.01. 2011 pričakujemo še našega fantka
17.01.2011 nas je osrečil še sonček Patrick

http://matejkas.moj-album.com/

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
18.4.2007 15:53:09   
Splet.Ka
Uf, jaz sem oddala dohodnino že na začetku aprila!user posted image user posted image user posted image

Bom dala novo točko v opredelitev Supermamice: Supermami odda dohodnino pred zadnjim rokom.

user posted image

Cvetim...

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
18.4.2007 15:55:00   
TODI
user posted image  user posted image  user posted image  hruškica, za dohodnino!!

Jaz sem nekaj danes začela skup spravljati!!user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
18.4.2007 15:55:22   
Splet.Ka
Stuhica, user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojga.

Sem pa ful važna, ker ga poznam!user posted image

Cvetim...

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
18.4.2007 19:11:25   
stuhica
oj,

ja hvala za četstitke vsem skupaj!

ja smo vsi veseli pr nas doma- sploh alvin je bil danes blazno dobre ovlje medtem ko sem jaz cel dan še vsa zalimana in nespočitauser posted image user posted image bog ve zakaj ane? user posted image

Se pa naš mali lump že plazi user posted image user posted image user posted image

No večraj preden sva žla z dragim na podelitev priznanj in pokalov na večrejo mi je alvin ko zanalašč stresu juhico- pa samo za sekundo sem se obrnila stran od njega - mislim zdej ga je pa treba skoz imeti na očeh tega našga lumpa!!

HM Tajvan ja fajn se sliš jaz bi šla tudi rada samo žal ne bo šlo!
Je že itak preveč stroškov z šolo ker se letos moj tud vpiše pa še s tamalim pa res ne morem it?user posted image user posted image  za skor 14 dni bi mi bilo malo prehudo da nimam svojga sončka zraven!?

Kaj pa ve bi mar šle in pustile za 14 dni otroka nekje pa čeprav pri starih starših? user posted image user posted image  Jaz tako upam da ko bo mali par let star da mogoče bi ga pustila zdej pa je še prezgodaj  no ja kaj pa vem! 

Hruška a ti si pa kar važna kaj? ja bo treba priti še zdegustirat koktajlček aneda¨!?user posted image  

Beba si že končala z dieto? No jaz sem se tako kot vedno spet pregrešila včeri cel dan in bom  odnehala pa upam da kmalu spet začela  ker mi je uspelo 3kg dole spravt ampaksem blazno goljufala - malce tud zato ker še zmeri dojim da mi ne bi mleko pošlo tako da sem pa vseeno dol spravla.
Pa ti ti je uspelo?

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
18.4.2007 19:31:07   
beba76
Zdaj mi pa prosim povejte, če ste dobile dieto, ker je od mene šlo naprej in je med poslano.

Matejas, zdaj sem še tebi poslala, upam, da jo dobiš.

Stuhica, meni je uspelo -5, kot sem predvidevala, saj nisem imela ne vem koliko viška in sem zdaj na 52kg. Če po pravici povem, jih bi rada imela 50user posted image . Upam, da še kdaj...

Hruska, bravo za dohodnino! Jaz mam papirje že tudi na mizi pripravljene. user posted image

Nič, grem spet malo med papirje, ker čist cool in si moram nekak adrenalin dvignit. Malo pa vas bom vmes seveda pokukala.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
18.4.2007 20:13:54   
beba76
Prosim, ne se mi smejat, a jaz grem spat! Sem bla zdaj pri Galu in me je malce vrglo zraven njega, pa je blo tak fajn, da se grem zdaj kar stuširat in spančkat. Moj je šel na neko sejo in bog ve, kdaj bo nazaj. Pa itak mi je vseeno, ker bom že v horizontali.

LAHKO NOČ!

user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
18.4.2007 20:43:43   
tiasha77
Beba76 - jst sem dobila dieto, samo lotla se je še nisemuser posted image sem pa sklenla da takoj po dopustuuser posted image  Pa lahko noč!

Stuhica - jst tak malega ne bi mogla pustit doma, bi pa delala na tem, da bi šla oba zravenuser posted image

Matejas - lepo da si se spet oglasla, pa mala ma že špangice, frajerkauser posted image

Kje pa kej "hodijo" Huanita, Piščanček, Busybee, ... pa še je blo nekaj avgustovk, ki se že dolgo niso oglasleuser posted image

Mogoče se še kej oglasim, danes sem spet sama, je moral moj nujno službeno v Avstrijo, upam da pride jutri.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
18.4.2007 21:20:08   
TODI
Beba jaz je nisem dobilauser posted image
Ti pošljem še enkrat ZS, da preveriva mail!!

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
18.4.2007 21:22:22   
tiasha77
Hej, Todi, sej ti lahk tud jst pošljem, če bo Bebin poštar zatajiluser posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
18.4.2007 21:28:29   
TODI
Sem lih dobila mail od piščančka in vse prav lepo pozdravlja!! Ima pa velik se za učit, tako da se bo mal kasneje  sam da bo to za njo oglasila!!

No prav tiasha, se priporočam!!

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
   [Brisano sporočilo]
18.4.2007 22:08:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3967
   [Brisano sporočilo]
18.4.2007 22:10:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3968
   [Brisano sporočilo]
18.4.2007 22:15:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lampica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3969
18.4.2007 22:15:52   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: beba76
Zob pa še tudi nima. A ve še hrano kar miksate ali bolj na grobo pretlačite? Naša se hoče zadavit, če je kak košček vmes.

Jaz ne miksam, pa mu gre super.Potlačim z vilico, in je to touser posted image
Najrajši pa papca hrenovkouser posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
   [Brisano sporočilo]
18.4.2007 22:18:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sončnica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3971
   [Brisano sporočilo]
18.4.2007 22:26:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3972
18.4.2007 22:26:43   
TODI
Pri nas nič ne miksamo, ker se hoče z miksanim zadaviti, ji gre kar na bruhanje. Pa tudi frutkov ne marauser posted image
Morajo obvezno biti veliki kosi hrane, da grize in premetava v ustih, tako da sem glede tega kar zadovoljna, ker prvi ni bil tak smo mu morali kar dolgo miksati!!

Neposredna povezava do sporočila: 3973
18.4.2007 22:27:45   
TODI
Tanyika kakšno hrenavko mu pa daješ???

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
18.4.2007 22:33:28   
matejas
Beba, tudi jaz nisem dobila po mailu ničesar. Probaj še na dejan@it-tim.com , je možev službeni in nima filtra za večje maile.
Moji babi spita, končno imama z user posted image  čas samo zaseuser posted image .

Se še kaj jutri oglasim, za zdaj pa lahko noč.

user posted image

30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya.
11.01. 2011 pričakujemo še našega fantka
17.01.2011 nas je osrečil še sonček Patrick

http://matejkas.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?