Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 12:07:47
|
|
|
|
tiasha77
|
Stuhica - za tvojega dragega
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 12:15:50
|
|
|
|
tiasha77
|
Sem vam hotla še kej napisat, pa mi je mala "povedala" da ma polno pleničko Tako, ritka je sveža, tak da lahko naprej "bere" knjigice, pa meče kocke naokoli - zgleda da to vsi obvladajo . Skuham še kosilo do konca, potem pa gremo malo ven, dokler je še kej sončka, zgleda da bo res dež . LP, T
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 12:49:25
|
|
|
|
beba76
|
Mater, sem zdaj jezna ko 100 . Tia je spala celo 2x po 15 minut - prvič celo v avtu med vožnjo, tak da ni in ni miru pred njo. Pol pa še delam prevzeme za mojega in ko si vnesem 60 pozicij, se mi lepo cel prevzem zbriše. . Ja, res je najboljše, da sem tu gor...
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 13:56:15
|
|
|
|
TODI
|
Beba veš kako pravijo: Ko ima mlade jih ima veliko!!! . A je zame dieta tudi še v Outlook-u , se še kar naprej bašem s to hrano!! Še dobro da mi je Božiček prinesel Orbitrack, da vsaj malo migam pa še to sedaj, ko me je skor pobralo, ko sem stopila na tehtnico!! Tiasha pa moraš tudi še vpisati, razen če jo bo tvoj . Evo naša se spet oglaša....
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 14:51:54
|
|
|
|
sončnica13
|
IZVIRNO SPOROČILO: lampica A ste že oddale dohodnino? JAz se moram spravit k zadevi! Ne še, je že vse na kupčku pripravljen, to je pa tud vse . Stuhica-čestitke tvojmu in veliko sreče na svetovnem!!! Jaz mu hrano še zmer miksam, ker se drugač davi pa bruha , edino kruh pa zdaj že lepo je, če mu dam majhne koščke, pa bebi piškote tud sam je. Jest pa zdej ravn pripravljam vse za s sabo vzet, ker gremo datz delat osebno, upam, da bo do cajta, ker jo 27 že rabmo za na morje pa ko sn dons klicala so rekl, da se čaka7-10 dni. Kolk vam še spijo čez dan? Naš je včeraj in danes zaspal šele okrog enih, ponavad je pa že okol 11-ih
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 15:47:56
|
|
|
|
matejas
|
Pozdravljene ženskice!!! No mene pa že dolgo ni bilo na RR in še par dni mi je vzelo branje postov za nazaj . Dobro ste se razpisale. No naša Enya je v noči iz 11 na 12.4 dobila obe enkici spodaj, jo je full matralo. Plaziti smo se tudi naučili, vendar še je kar previdna in to počne bolj po polžje. Govori pa atatatata, babababa, dededee in končno danes tudi mamamama . Spimo pa še zdaj slabo, res ne vem kako dolgo še bom tako zdržala. Zbuja se nonstop, ziher kakih 10x na noč in včasih tudi ziza ne pomaga . Pa ko bi potem vsaj čez dan kaj spala, pa spi glih 2x po 10-20 minut Full bi jo rada naučila, da zaspi sama, pa je nemorem pustiti jokat, se mi preveč smili. Beba- daj, lepo te prosim, če tudi meni pošlješ dieto, sem je kar precej potrebna. Shujšati moram vsaj 15 kg . Gibanje mi ni problem, samo čokolado mi pustite . Moj mail je mateja.skok@email.si . Da vidite kako smo zrastli: Prvič v vesoljskem plovilu
30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya. 11.01. 2011 pričakujemo še našega fantka 17.01.2011 nas je osrečil še sonček Patrick http://matejkas.moj-album.com/
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 15:53:09
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Uf, jaz sem oddala dohodnino že na začetku aprila! Bom dala novo točko v opredelitev Supermamice: Supermami odda dohodnino pred zadnjim rokom.
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 15:55:00
|
|
|
|
TODI
|
hruškica, za dohodnino!! Jaz sem nekaj danes začela skup spravljati!!
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 15:55:22
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Stuhica, za tvojga. Sem pa ful važna, ker ga poznam!
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 19:11:25
|
|
|
|
stuhica
|
oj, ja hvala za četstitke vsem skupaj! ja smo vsi veseli pr nas doma- sploh alvin je bil danes blazno dobre ovlje medtem ko sem jaz cel dan še vsa zalimana in nespočita bog ve zakaj ane? Se pa naš mali lump že plazi No večraj preden sva žla z dragim na podelitev priznanj in pokalov na večrejo mi je alvin ko zanalašč stresu juhico- pa samo za sekundo sem se obrnila stran od njega - mislim zdej ga je pa treba skoz imeti na očeh tega našga lumpa!! HM Tajvan ja fajn se sliš jaz bi šla tudi rada samo žal ne bo šlo! Je že itak preveč stroškov z šolo ker se letos moj tud vpiše pa še s tamalim pa res ne morem it? za skor 14 dni bi mi bilo malo prehudo da nimam svojga sončka zraven!? Kaj pa ve bi mar šle in pustile za 14 dni otroka nekje pa čeprav pri starih starših? Jaz tako upam da ko bo mali par let star da mogoče bi ga pustila zdej pa je še prezgodaj no ja kaj pa vem! Hruška a ti si pa kar važna kaj? ja bo treba priti še zdegustirat koktajlček aneda¨!? Beba si že končala z dieto? No jaz sem se tako kot vedno spet pregrešila včeri cel dan in bom odnehala pa upam da kmalu spet začela ker mi je uspelo 3kg dole spravt ampaksem blazno goljufala - malce tud zato ker še zmeri dojim da mi ne bi mleko pošlo tako da sem pa vseeno dol spravla. Pa ti ti je uspelo?
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 19:31:07
|
|
|
|
beba76
|
Zdaj mi pa prosim povejte, če ste dobile dieto, ker je od mene šlo naprej in je med poslano. Matejas, zdaj sem še tebi poslala, upam, da jo dobiš. Stuhica, meni je uspelo -5, kot sem predvidevala, saj nisem imela ne vem koliko viška in sem zdaj na 52kg. Če po pravici povem, jih bi rada imela 50 . Upam, da še kdaj... Hruska, bravo za dohodnino! Jaz mam papirje že tudi na mizi pripravljene. Nič, grem spet malo med papirje, ker čist cool in si moram nekak adrenalin dvignit. Malo pa vas bom vmes seveda pokukala.
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 20:13:54
|
|
|
|
beba76
|
Prosim, ne se mi smejat, a jaz grem spat! Sem bla zdaj pri Galu in me je malce vrglo zraven njega, pa je blo tak fajn, da se grem zdaj kar stuširat in spančkat. Moj je šel na neko sejo in bog ve, kdaj bo nazaj. Pa itak mi je vseeno, ker bom že v horizontali. LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 20:43:43
|
|
|
|
tiasha77
|
Beba76 - jst sem dobila dieto, samo lotla se je še nisem sem pa sklenla da takoj po dopustu Pa lahko noč! Stuhica - jst tak malega ne bi mogla pustit doma, bi pa delala na tem, da bi šla oba zraven Matejas - lepo da si se spet oglasla, pa mala ma že špangice, frajerka Kje pa kej "hodijo" Huanita, Piščanček, Busybee, ... pa še je blo nekaj avgustovk, ki se že dolgo niso oglasle Mogoče se še kej oglasim, danes sem spet sama, je moral moj nujno službeno v Avstrijo, upam da pride jutri.
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 21:20:08
|
|
|
|
TODI
|
Beba jaz je nisem dobila Ti pošljem še enkrat ZS, da preveriva mail!!
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 21:22:22
|
|
|
|
tiasha77
|
Hej, Todi, sej ti lahk tud jst pošljem, če bo Bebin poštar zatajil
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 21:28:29
|
|
|
|
TODI
|
Sem lih dobila mail od piščančka in vse prav lepo pozdravlja!! Ima pa velik se za učit, tako da se bo mal kasneje sam da bo to za njo oglasila!! No prav tiasha, se priporočam!!
|
|
[Brisano sporočilo] 18.4.2007 22:08:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.4.2007 22:10:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.4.2007 22:15:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 22:15:52
|
|
|
|
Tanyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: beba76 Zob pa še tudi nima. A ve še hrano kar miksate ali bolj na grobo pretlačite? Naša se hoče zadavit, če je kak košček vmes. Jaz ne miksam, pa mu gre super.Potlačim z vilico, in je to to Najrajši pa papca hrenovko
|
|
[Brisano sporočilo] 18.4.2007 22:18:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.4.2007 22:26:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 22:26:43
|
|
|
|
TODI
|
Pri nas nič ne miksamo, ker se hoče z miksanim zadaviti, ji gre kar na bruhanje. Pa tudi frutkov ne mara Morajo obvezno biti veliki kosi hrane, da grize in premetava v ustih, tako da sem glede tega kar zadovoljna, ker prvi ni bil tak smo mu morali kar dolgo miksati!!
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 22:27:45
|
|
|
|
TODI
|
Tanyika kakšno hrenavko mu pa daješ???
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 22:33:28
|
|
|
|
matejas
|
Beba, tudi jaz nisem dobila po mailu ničesar. Probaj še na dejan@it-tim.com , je možev službeni in nima filtra za večje maile. Moji babi spita, končno imama z čas samo zase . Se še kaj jutri oglasim, za zdaj pa lahko noč.
30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya. 11.01. 2011 pričakujemo še našega fantka 17.01.2011 nas je osrečil še sonček Patrick http://matejkas.moj-album.com/
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?