beba76
|
Me je moj prej klical in sva se kar pošteno pomenla. Moj preljubi tast je zdaj naredil celi scenarij, češ da sem mu prepovedala otroka pocartat. Halooo!! Sem mojemu točno razložila, kako je bilo, pa je rekel, da on ne ve, ker ni bil zraven. No, očitno mi ne verjame in to me najbolj boli. Zmerom, ko sem mu kaj rekla, da sta njegovadva naredila, je bil odgovor, da ni bil zraven in ne ve. Ja, hudiča, a moja beseda pa nič ne pomeni?? Mislim, da bo še padla debata na to temo, ko pride domov. Slaba vest pa me je nekam minila, ko sem prebrala vaše odgovore. Po moje pa je poanta vsega v tem, da je malemu rekel, naj se gre pocartat k njemu, on pa ni hotel iti in je ostal pri drugem dedku (mojem očimu). Po moje ga je to najbolj pograjfalo, pol pa sem še jaz rekla tisto o lupčkanju in je blo vsega dost. Sem se zdaj kar nadelala, ko sem že oprala in posušila dva stroja in dala zalivat moje orhidejce. Mam jih 13 in je kar dela z njimi. Vmes pa sem še kosilo skuhala - mamo danes gobovo juhico in zlivanko iz pšeničnega zdroba z jabolki - je fuuul dobra, pa malo dela je z njo. Lampica, a si končno dobila dieto?? Jaz sem danes prvi dan brez diete in sploh ne vem, kaj naj jem oz. če sploh naj kaj jem, da se ne zredim nazaj. Teh 5 kil se kar lepo pozna. Zdaj mam jih tam med 51 in 52. Upam, da mali ni staknil kake buške in da je zdaj že vse v redu. Če se kje udari, moraš takoj namazat z maslom in ne rata buška. 100% pomaga - preverjeno! Tanyka, res grozno ta nesreča. Tudi jaz si ne morem predstavljati, kako je mamici, ki bo ostala sama. A si greš res po obroček? Mireno ali onega navadnega. Jaz sem imela to zadevo enkrat in nikdar več. Mirene takrat sicer še ni bilo, tak da nisem imela izbire. Ko mi ga je vstavljal, sem vidla vse svetnike, pa še Marija se mi je tu pa tam pokazala. Po posegu sem morala kar ležat z obkladki na čelu, tak me je bolelo. Potem pa pri vsakem spet bolečine, po slabih 5 mesecih pa se mi je vse skupaj vnelo in adijo obroček. Zdaj sem pa na tabletkah, da se mi ne zgodi še kaka , kot se mi je po Galu, ko sem se tak dolgo spravljala po recept. Upam, da ne boš imela kakšnih nevšečnosti z obročkom in bo veselje v postelji popolno. Todi ti bi se pa res lahko malo lepše obnašala do tasta in tašče pred obiski . Saj te samo hecam....povedat je treba, kar misliš. Goda, a pol si mela tudi ti take probleme? Ko se je rodil Gal (prvi njihov vnuk), so ga prišli pogledat in ker je spal, ga pač nisem dvigovala iz postelje in dajala komu v naročje. Tašča je tak zamerila, da ni za povedat. Že takrat sem ji rekla, da otroci niso za vlačit po rokah in od takrat sem za njiju . Pol sem jima tudi malokdaj dovolila otroka nosit, sem rekla, naj se igrata z njim, po rokah pa ga ne rabita vlačit, ker potem jaz ostanem sama z njim in sem jaz je..... stranke. Pri Tii je zdaj isto. Je ne razvajam jaz, pa tudi drugim ne dovolim. A kaj praznujete danes?? Issa, a tvoj pa se je kar odločil, da bo počasi začel govorit? Naši uspe ata, pa tatata, pa Tia je že tudi rekla... Saj itak zmerom nekaj brblja in marsikaj spravi skupaj. Samo jaz še je ne učim, kot ti tvojega "maamaa" Tako, moja frkljica se je pravkar zbudila in zdaj grema še po ostale tri paciente, da mi slučajno ne bo preveč dolgčas. Ati pa itak pride zvečer, pol ma pa menda še kak sestanek in to je to. Uf, kako lepo je biti mamica
|