|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
17.4.2007 10:21:44   
issa
pozdravljene!
po dolgem in lepem dopustu se spet malo oglašam! Smo se našetali na slovenskem morjuin napokali na poroki,user posted image user posted image no ja hvala bogu se na tehnici ne pozna!
vidim da set bile pridne,ste kr veliko napisale v tem času!!
Ja no pri nas ni veliko novega naš user posted image  se je začel prav plazit,in je zdaj pravi mali turbouser posted image user posted image ,tudi postavlja na nogice se vedno bolj tako da morem skos za njim gledat,ker je še rahlo naroden na nogcah,..
Do dobra smo spoznali besedo NE,user posted image user posted image user posted image  vsakič ko jo zasliši (pa da ve da je njemu namenjena) se prične jokat,no danes se pa že cel dan dere Neee,user posted image user posted image nevem kaj jo tolko pogosto sliši?
Drugače pa je prvič včeraj rekel mamauser posted image user posted image ,mogoče sem mu pa le dovolj krat rekla naj reče,.user posted image user posted image ,ker do zdaj sem mu rekla /reči maaamaaa/ pa se je vedno samo smejal,..
no ja,v glavnem smo uživali,se navohali malo morskega zraka,zraven pa še spočili živceuser posted image !
in kako ste ostale?
Beba76
jaz mislim, da res ne rabiš slabe vesti,..ker nisi nevem kaj no naredila,..povedla si samo kako je,in mislim da bi lahko to normalno sprejeli,saj je to tvoj otrok pa ti najbolje veš kaj je dobro zanj,..s tvojim pa se v miru pogovori,..pa bo!

ja jaz sem morala tudi malo id mojega dragega starše skregat,preveč mi cartajo otroka pol imam pa probleme,samo po rokah bi bil,sploh ponoči ko bi tamali po vsej sili pri nama spal,pol imamo pa 3 ure jokanja,no bolj
vreščanja,...

no pa da nem tolko dolgotvezla,vam želim en lep dan,...

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
17.4.2007 10:22:31   
TODI
Živjo!!

Beba naj ti ne bo hudo in nič se ne čuti kriva, včasih jim je pač treba povedati svoje, je potem bolje. Se bo že pomiril in tudi prišel, boš videla. Razen če ni tako trmast, kot moja sestrična, ki se s svojo mamo ni pogovarjala in hodila k njej pol leta--je pa prišla nazaj user posted image  user posted image .

Pri nas je ravno obratno da nič ne rečemo. Sem bila včeraj tako jezna ko user posted image , ker bi mogla v nedeljo ko smo imeli obiske in sta tast in tašča prišla z ene poroke pred vsemi spraševati kako sta se imela in kako je bilo. Mislim haloo koga pa briga njuno ponočevanje. In zato se je tašča včeraj cel dan držala user posted image , no danes je že bolje ampak bo očitno treba sklicat krizni štab, da si povemo svoje!!

Tvojmu pa lepo razloži, da s tem nisi mislila nič slabega in da nemorjo kar silit otroka v nekaj česar noče narediti( mislim, da je bilo tako ane)!!

Držim pesti, da bo boljeuser posted image .

Lep dan še naprej se slišmo!!!

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
17.4.2007 11:55:32   
lampica
Joj Beba nehaj se sekirat. še radi bodo prišli pogledat svoje vnuke. Malo bo trajalo, da jih bo minilo in se bodo že vnesli. Drži se, če boš enkrat popustila, te bodo vedno izkoriščal. S tvojim se pa le pomenta. Saj so ja tud njegovi otroci, da bi moral razumet, da ne morjo tak delat z njimi ko drugim paše.

Mi že tud drugo rundo spimo. Se je pa prej ful udaru. bil je v kinderpetu in se držal za stranico. Potem pa je miga sem in tja in se smejal in tresu kinderpet. Potempa se frajer spusti in rokice kot da bo ploskal, mu j epa ravnotežja zmanjkalo in bum po stranici. Joj kak jok je bil. Res bo treba spustit ležišče, ker zdaj pa že sam ustane.

Po kosilu bova šla pa sonce koristit.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
17.4.2007 12:06:27   
Tanyka
Pri gineku opravla, zdaj še samo počakam na menzo, da mi vstavi maternični vložek, potem pa upam , da bo mir pred gin. za tri leta, ko je ponovni pregleduser posted image user posted image  

BEBA-ne sekiraj se, se ne splača.S svojim dragim pa se lepo pomeni.Moški itak nikoli ne zastopijouser posted image user posted image user posted image
Ko te bo on razumel ti bo vseeno kaj si misli tastuser posted image .Jaz tudi dobim kurjo kožo, če vidim, da mi kdo lupčka otroke na ustauser posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj se je v podjetju, kjer dela moj
user posted image  zgodila delavna nesreča.Dva delavca sta pri montaži oken padla iz 4 nadstropja v globino.Eden je bil takoj mrtev, eden pa je poškodbam podlegel v bolnišnici.Bo zvečer pri dnevniku na pop tv.Oba sta ful mlada, en je oče treh otrokuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Moj sicer ne dela na montaži, ampak sploh si ne predstavljam, kaj doživlja sedaj ženska, ki je ostala sama s tremi otrokeciuser posted image user posted image user posted image .

OK punce se oglasim kasneje

ČAO ČAO 

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
17.4.2007 12:10:02   
goda13
Ojla!

Beba- ne sekiraj se. Tudi midva nisva pustila malega ne lupčkat, ne šlatat in ne nosit. Pa sva bla vse najslabše, kako sva lahko taka. Konec koncev otrok je tvoj in ti odločaš o njem. Pri nas so se navadili, pa čeprav težko ampak obveljala je najinauser posted image . Vztrajaj pri svoji odločitvi.

Lep dan

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
17.4.2007 14:41:12   
beba76
Me je moj prej klical in sva se kar pošteno pomenla. Moj preljubi tast je zdaj naredil celi scenarij, češ da sem mu prepovedala otroka pocartat. Halooo!! Sem mojemu točno razložila, kako je bilo, pa je rekel, da on ne ve, ker ni bil zraven. No, očitno mi ne verjame in to me najbolj boli. Zmerom, ko sem mu kaj rekla, da sta njegovadva naredila, je bil odgovor, da ni bil zraven in ne ve. Ja, hudiča, a moja beseda pa nič ne pomeni?? user posted image  Mislim, da bo še padla debata na to temo, ko pride domov. Slaba vest pa me je nekam minila, ko sem prebrala vaše odgovore.

Po moje pa je poanta vsega v tem, da je malemu rekel, naj se gre pocartat k njemu, on pa ni hotel iti in je ostal pri drugem dedku (mojem očimu). Po moje ga je to najbolj pograjfalo, pol pa sem še jaz rekla tisto o lupčkanju in je blo vsega dost.user posted image

Sem se zdaj kar nadelala, ko sem že oprala in posušila dva stroja in dala zalivat moje orhidejce. Mam jih 13 in je kar dela z njimi. Vmes pa sem še kosilo skuhala - mamo danes gobovo juhico in zlivanko iz pšeničnega zdroba z jabolki - je fuuul dobra, pa malo dela je z njo.

Lampica, a si končno dobila dieto?? Jaz sem danes prvi dan brez diete in sploh ne vem, kaj naj jem oz. če sploh naj kaj jem, da se ne zredim nazaj. Teh 5 kil se kar lepo pozna. Zdaj mam jih tam med 51 in 52. user posted image
Upam, da mali ni staknil kake buške in da je zdaj že vse v redu. Če se kje udari, moraš takoj namazat z maslom in ne rata buška. 100% pomaga - preverjeno!

Tanyka, res grozno ta nesreča. Tudi jaz si ne morem predstavljati, kako je mamici, ki bo ostala sama.
A si greš res po obroček? Mireno ali onega navadnega. Jaz sem imela to zadevo enkrat in nikdar več. Mirene takrat sicer še ni bilo, tak da nisem imela izbire. Ko mi ga je vstavljal, sem vidla vse svetnike, pa še Marija se mi je tu pa tam pokazala. Po posegu sem morala kar ležat z obkladki na čelu, tak me je bolelo. Potem pa pri vsakem user posted image user posted image user posted image  spet bolečine, po slabih 5 mesecih pa se mi je vse skupaj vnelo in adijo obroček. Zdaj sem pa na tabletkah, da se mi ne zgodi še kaka user posted image , kot se mi je po Galu, ko sem se tak dolgo spravljala po recept. Upam, da ne boš imela kakšnih nevšečnosti z obročkom in bo veselje v postelji popolno. user posted image

Todi ti bi se pa res lahko malo lepše obnašala do tasta in tašče pred obiski user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj te samo hecam....povedat je treba, kar misliš.

Goda, a pol si mela tudi ti take probleme? Ko se je rodil Gal (prvi njihov vnuk), so ga prišli pogledat in ker je spal, ga pač nisem dvigovala iz postelje in dajala komu v naročje. Tašča je tak zamerila, da ni za povedat. Že takrat sem ji rekla, da otroci niso za vlačit po rokah in od takrat sem za njiju user posted image . Pol sem jima tudi malokdaj dovolila otroka nosit, sem rekla, naj se igrata z njim, po rokah pa ga ne rabita vlačit, ker potem jaz ostanem sama z njim in sem jaz je..... stranke. Pri Tii je zdaj isto. Je ne razvajam jaz, pa tudi drugim ne dovolim.

A kaj praznujete danes??

Issa, a tvoj pa se je kar odločil, da bo počasi začel govorit? Naši uspe ata, pa tatata, pa Tia je že tudi rekla... Saj itak zmerom nekaj brblja in marsikaj spravi skupaj. Samo jaz še je ne učim, kot ti tvojega "maamaa"user posted image user posted image

Tako, moja frkljica se je pravkar zbudila in zdaj grema še po ostale tri paciente, da mi slučajno ne bo preveč dolgčas. Ati pa itak pride zvečer, pol ma pa menda še kak sestanek in to je to. Uf, kako lepo je biti mamicauser posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
17.4.2007 14:49:01   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: beba76

Goda, a pol si mela tudi ti take probleme? Ko se je rodil Gal (prvi njihov vnuk), so ga prišli pogledat in ker je spal, ga pač nisem dvigovala iz postelje in dajala komu v naročje. Tašča je tak zamerila, da ni za povedat. Že takrat sem ji rekla, da otroci niso za vlačit po rokah in od takrat sem za njiju user posted image . Pol sem jima tudi malokdaj dovolila otroka nosit, sem rekla, naj se igrata z njim, po rokah pa ga ne rabita vlačit, ker potem jaz ostanem sama z njim in sem jaz je..... stranke. Pri Tii je zdaj isto. Je ne razvajam jaz, pa tudi drugim ne dovolim.

A kaj praznujete danes??

Nič še ne praznujemo. Smo imeli že eno praznovanje med vikendom. Je imel user posted image  v petek 31 let in smo imeli v soboto piknik. Za Kimijevih 8 mesecev pa spet ta vikend piknikuser posted image . Je ful lepo, ker smo končno lahko preh hišo, ker je tako lepo vreme.

Kar se tiče pa nošenja in drugih stvari, so pa pogruntali zadaj, da ko ima mali že 11 kg, da sva od začetka delala prav, ker drugače bi bil zdaj user posted image  ga nosit po rokah, ko je toliko težak. Pa tudi lupčkat in stiskat se ne mara, tako, da je porihtano. Sem se pa tudi jaz tašči takrat zamerila, ko ji ga nisem pustila, pa me čisto nič ni brigalo. Ona ga vidi mogoče enkrat na teden, jaz ga imam pa vsak dan!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
17.4.2007 14:58:44   
goda13
user posted image  bambina

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
   [Brisano sporočilo]
17.4.2007 14:59:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3909
17.4.2007 15:01:07   
TODI
No vidiš beba mal gre pa na bolje user posted image  user posted image , sicer bo pa do večera vse ok en pogovor in potem še user posted image user posted image user posted image pa bo user posted image .

Moji so pa tako tako, vsake tolko časa mamo user posted image  in potem sestanek pol je pa spet vse ok. Sicer je bilo pa že kar nekaj časa lepo, tako da sem kar čakala kdaj bo spet user posted image .

Kako pa narediš tist z jabolki?? Slišat( čitat) je prav slastno!!!

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
17.4.2007 15:03:48   
TODI

Tanyka mi je kar hudo ko slišimuser posted image . Si sploh ne predstavljam ( in si tudi nočem) kako je če ostaneš sam z otroki!!!

Upam, da bodo kako uštimali, da jim bo čim lažje prebroditi te dneve!!

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
17.4.2007 15:30:17   
tiasha77
Upam da mi uspe napisat vse, preden se mala zbudi, saj spiže 1 uro in pol, kar je zanjo ful veliko v enem kosuuser posted image , pa se nč ne čudim, ker je imela ponoči fešto v posteljiciuser posted image user posted image user posted image , tam okol treh sem jo slišala, kako brca z nogicama (sem jo dala spat brez vreče, ker ji je v njej prevroče, pa še zvečer preden zaspi lahko brca v zrak po mili voljiuser posted image ), pa sem jo pustila dokler me ni pogrešala, potem smo se dojile, pa je komaj zaspala nazaj, zjutraj je bila pa budna kot ponavadi ob sedmihuser posted image .

Hruska - lepe slikice Ajde in Sare, prav luštni stauser posted image , pa tvoje misli na blogu so mi tudi všečuser posted image user posted image

Issa - super za dopustuser posted image

Beba76 - ne se sekirat, mislim da si že sama ugotovila v čem je bil problem, upam da čimprej poštimateuser posted image

No, pa je konec spanja, gremo jest, pa vn na sončka!LP

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
17.4.2007 19:03:04   
issa
oj,..
ja no učim ga glih tisto ne,samo malo ga tak hecam,
ker je tista fina,reči mami pa se na vso grlo dere ati,ati,ati,..no in pol se seveda smejimo malemu pa je to zanimivo,...pa uživam ko se tak ukvarjam s tamalim,.user posted image user posted image  ma včasih izvirne!
hm res se mi naredi prav kurja koža ko pomislim da bi morala z malim kr tak sama ostat,....res upam da bodo vredu,da bodo nekak poštimali,..
no grem,se bomo mogoče še zvečer tipkale!!!

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
   [Brisano sporočilo]
17.4.2007 21:40:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3914
17.4.2007 21:47:03   
goda13
Hvala vsem za čestitke, Kimi se zahvaljuje Maši za slinaste poljubčkeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
   [Brisano sporočilo]
17.4.2007 21:50:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3916
17.4.2007 21:51:54   
goda13
Po moje bolj za nas kot za njegauser posted image . Malo bomo pekli, ker smo zdaj ta vikend "uradno" otvorili sezono pred hišo. Ponavadi kar celo poletje jemo kar zunaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3917
   [Brisano sporočilo]
17.4.2007 21:54:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3918
17.4.2007 21:56:22   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Je fajn tako bit na zraku. Čene kaj je novega pri vas?

Novga nič, še skos se ne obrnemo iz trebuha na hrbet ali obratnouser posted image . Hodimo v hojici po stanovanju in raziskujemo vse kar je mogoče. Se je zgleda naučil od Maše ležanja v vozičkuuser posted image . Se matra, da bi ležal tako po strani sam mu lih najbolj ne rata. Se je pa navadu kaj pomeni NE

Neposredna povezava do sporočila: 3919
   [Brisano sporočilo]
17.4.2007 22:00:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3920
17.4.2007 22:05:27   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Boste pa kmalu hodili. Maša ima sedaj novo pozo v vozičku, pase kravice user posted image  seveda obrnjena kontra, da ima glavico tam kjer so nogice in gleda naprej user posted image

Upam, da je Kimi nebo viduuser posted image . Včeraj sem si končno naročila Puma balerinke. Sm jih gledala vsaj že 2 mesca, pa ne vem, kaj mi je blo, da jih nisem že prej naročila.

Kako ste vi?

Neposredna povezava do sporočila: 3921
17.4.2007 22:06:02   
sončnica13
Kimi vse naj naj  user posted image .
Beba ti samo vstrajaj pri svojem, svojemu pa razloži, da nočeš, da bi user posted image obil kaj po ustih.
Men je tud tašča rekla, ko ga nisva hotla iz vozička vzet ko se je trmal, da sn ful nesramna do njega in, če doma ga pa lahko pestvama, ko pa pridemo k njim za 2 urci bi ga pa rada vzgajala sn bla jezna ko 100user posted image . Pa itak bi skoz neki, pa zakaj nimam vode za malega zmer s sabo-pa kaj naj ga silim z njo če pa po bruha, pa sn ji že stokrat povedala, da dobi dost tekočine pri meni, drugam bi bil tud zaprt sam,... ni vredno o tem,....

bambina-res škoda, da je že mimo plavanje za vas, mi imamo še 4x pa bo tud koj mim. Dons smo plesal v krogu-je blo prav finouser posted image

issa- user posted image   za mamo

Tanika-to je pa res tragedijauser posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
   [Brisano sporočilo]
17.4.2007 22:09:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sončnica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3923
17.4.2007 22:22:16   
sončnica13
Sej mogoče jih pa ne bo dobila, glede na to, da je že 14 dni mimo.
Naš user posted image je pa zdaj že 2 noči ful slabo spal, pa sploh ne vem, kaj mu je, a ga mogoče luna matra al kajuser posted image , za zobke še ne kaže kaj preveč, je pa res, da se je zjutraj ful drnil.
Pa tolk lepo je že spal prejšnji teden, pa sam zaspal pol pa kar naenkrat spet slabšeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3924
   [Brisano sporočilo]
17.4.2007 22:30:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sončnica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?