Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 22:36:32
|
|
|
|
Tanyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambina Tanyka - kako mu pa daš hrenovko? Kuhano z vilico fajn stisnem, in mu dam.Probaj boš vidla kak se bo oblizovala. Poje pa polovičko od para
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 22:40:00
|
|
|
|
Tanyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TODI Tanyika kakšno hrenavko mu pa daješ??? Bilo kakšno, edino ne vakum pakirano. Nič ne kompliciram.Pijemo pa alpsko mleko, in noter čokolino Ne me kregat HVALA
|
|
[Brisano sporočilo] 18.4.2007 22:40:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 22:44:38
|
|
|
|
Tanyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambina Ne bomo. Mi tudi pizzo jemo Vsaka mama ve kaj je za njenega otroka ok, in posledično potem tudi dela
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 22:46:58
|
|
|
|
TODI
|
Dobre ste, no ja mi tudi pizzo jemo----- skorjo počasi pa se privajamo tudi na gluten in za enkrat ni nobene panike!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 18.4.2007 22:50:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 22:51:18
|
|
|
|
Tanyka
|
Rene je sadje, in zelenjavo že od 2,5 mesecev.Mi druga ni preostalo, če se spomnite kakšne orgije sem imela, ko ni, in ni hotel jest.Čokolino pa sedaj je tudi že verjetno kakšna dva meseca. No, hvala bogu, da mu nič ni Ok čveke sedaj pa vas zapuščam, grem ležečki LAHKO NOČ
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 22:59:01
|
|
|
|
TODI
|
Bambina a pršut???
|
|
[Brisano sporočilo] 18.4.2007 23:01:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 23:04:17
|
|
|
|
tiasha77
|
Todi - upam da si dobila dieto, zdaj bi pa res moralo iti skoz, pa kaj češ, tud pošta ni več to kar je bla Hrana - ne bom nč komentirala, tudi mi po svoje poenostavljamo Drugače pa tud jst šibam spat, bo jutri naporen dan . Nočko vsem!
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 23:04:52
|
|
|
|
andrejaz
|
Pozdravljene punce Spet imam malo problemov s prenosnikom – če bo kakšna črka v preveč ali pa bo manjkala je kriv računalnik- vsake toliko ga začne skračkat- vzrok: enkrat je dobil malo soka. Naša Sara je še vedno po starem – plazit se še ne zna, kotali se tudi še ne, obračat se tudi več noče,… najraje sedi, no ležat sploh noče razen za spanje. Kmalu bo 4 zobek – se že vidi na dlesni. Imamo pa sedaj malo problemov z Markom – je postal prav trmast in malo ljubosumen na Saro, pa prej ni bil. Ne vem kaj mu je zadnje čase. Včeraj je na primer kar naenkrat pljunil Alvina od Stuhice. Čestitke vsem za zobke, pa plazenja, pa za mesečnice… Stuhica – čestitke za tvojga dragega. Kako sem ponosna ko osebno poznam državnega prvaka. Se pa najavim na en koktejl. Jaz ne bi mogla otroka pustit za 14 dni – mogoče ko bi bil večji. Bambina – dej kakšno slikco gor da vidimo kako se tvoja vozi v vozičku na trebuhu. To mora biti zanimiov za videt Lampica – Sara se doji, tako da ji ne dajem posebej nič mleka. Dobi ga v mlevčnih kašicah – kupujem pa take, ki se zmešajo samo z vodo.Doji pa se zjutraj, zvečer in še čez dan 1-2 krat, pa ponoči ponavdi 1x. Ima pa dojenje tudi namesto pijače, saj noče nič piti Todi – čestitke za izpit Hrana - jaz ji miksam hrano ampak tko bolj na grobo, ali pa pretlačim z vilicami. Tudi naša Sara ima rada skorjo od pizze Dohodnina pa čaka na kupu – mogoče jutri pride na vrvsto Lp
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 23:05:36
|
|
|
|
TODI
|
jaz si še ne upam dati vsega tega. Mam kar eno zavoro, pa tudi jagode ne!!
|
|
[Brisano sporočilo] 18.4.2007 23:08:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 23:09:19
|
|
|
|
TODI
|
Ne tiasha nisem sem jezna ko , sploh nevem kaj je to s tem rač. Verjetno je najbolje da grem spat in ga ugasnem, mogoče pa jutri pride poštar . če ne se bom kar na Pošto pritožila!!! Pozdravljena Andrejaz
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 23:16:41
|
|
|
|
andrejaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambina Jagode ji tudi jaz ne bom dala letos. Drugo leto jih bo dobila iz vrta. a jagodne jogurte, pa jagodne skutice že kaj dajete? Jaz sem zadnjič pozabila pa sem ji kar dala, pa je blo vse OK, tako da ji sedaj kar dajem. Najraje pa ima naša Sara smetanov puding z okusom vanilije iz Hoferja
|
|
[Brisano sporočilo] 18.4.2007 23:18:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 23:21:43
|
|
|
|
andrejaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambina Nič jagodnega. andrejaz - bom poslikala. Pa saj ti še nekaj drugega poslikanega dolgujem Sedežek pa ne rabiš več poslikat. Sem ga ravno danes naročila, in ga jutri že dobim. Enostavno nimam časa šivat, saj imamo rahle probleme z Markom in mi ne ostane kaj dosti energije za te stvari
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 23:23:13
|
|
|
|
TODI
|
Ekola čveke, fajn je bilo čvekati, sam sedaj pa moram iti, če ne se bo moj spet pi , da nič ne počnem kot tle gor visim!!! Lahko noč vsem skupaj!!!
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 23:24:45
|
|
|
|
andrejaz
|
Lahko noč Todi.
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 19.4.2007 8:17:25
|
|
|
|
Tanyka
|
Vas pa od nikoder
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 19.4.2007 9:05:28
|
|
|
|
lampica
|
Beba diete kar od nikoder. Jagode- jaz mu jih tud še ne dajem. Glede na to, da se mu na koži kar hitro pokaže, da mu kaj nepaše, še ne dobi nič jagodnega. Sva pa včeraj pila sveži sok iz jabolka in pomaranče. Očitno mu je ful odgovarjalo, ker ga je spil več kot čaja. V jasli se še nisva šla vpisat.mogoče bova danes peš šibala do vrtca. Danes sem pa jaz ful slabo spala. Ne vem kaj je bilo, ampakvem da sem groznosanjala in se premetavala po postelji. Spet perem. Hujše kot da bi nas bilo deset. Zdaj bom šla pa skuhat, da lahk potem sma dlje zunaj, danes ko je spet sončno. lp
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 19.4.2007 9:32:52
|
|
|
|
beba76
|
LAMPICA, zdaj ti bom neko ****rijo poslal na mail in potem mi javi, če si dobila. Se mi že zdi, da je z vašimi računalniki nekaj narobe, ker ostali maili mi grejo normalno naprej oz. jih naslovniki dobijo . Saj vem, da bi že rada začela z dieto. Saj bo...enkrat... TIASHA, ti bom kar zaračunala, ko "mojo" dieto razpečuješ Jaz več nimam idej, kaj naj dam tamali še za jest in se mi zdi, da vsak dan je eno in isto. Moran it, ker je babica prišla na čvek. Se javim malo pozneje.
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 19.4.2007 9:33:18
|
|
|
|
TODI
|
Dobro jutro!!! Tiasha sem dobila dieto , full ti hvala, je pomagalo, da sem šla spat . Bom pa se to šla po 1. maju, ker imamo takrat še eno fešto oz kar dve, tako da ne morem na 50. letnici jesti sam jajca . Lampica, lahko ti jaz probam poslati, pošlji mail!! Mi smo danes spet slabo spali, kar neki se je zbujala in stokala v spanju, ko sem jo pa vzela v naročje pa je zaspala. Upam da ni spet kak zobek na pohodu!!! Tiste, ki še vpisujete otročke v vrtec, so podaljšali vpis do 30. aprila, ne vem zakaj in tudi nisem 100% če to drži za vse vrtce po Slo. No pičim se učit mam jutri izpit ( beri loterijo), tako da .... Lep oblačen dan želim!!!
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 19.4.2007 9:35:02
|
|
|
|
TODI
|
Beba, kaj pa če tvoj računalnik noče pošiljati diete?? A to pomeni da ne smemo hujšati?? oz da nam ni potrebno
< Sporočilo je popravil TODI -- 19.4.2007 9:36:17 >
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 19.4.2007 9:39:19
|
|
|
|
TODI
|
Beba a si ravnokar poslala mail: Nakon prve bračne noči??? Če si potem vidiš da mi sprejemamo samo pi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?