Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 17.4.2007 22:33:56
|
|
|
|
sončnica13
|
O smotano jest sn pa mislna, da se to v enem tedu že pokaže. Kko pa to zgleda, a je treba kašna zdravila jest al se samo s čim maže. Mi sploh ni poznano, sam slišala sem že zanje, se pa ne spomnim, da bi jih kteriod nečakov imel, pa jih imam 17
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 17.4.2007 22:35:08
|
|
|
|
goda13
|
Sem jezna ko . Sm se ful razpisala, pa mi je crknu računalnik!! Sm ga oživljaja več kot 5 minut, da spet dela .
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 17.4.2007 22:38:24
|
|
|
|
sončnica13
|
Grozn-dobr razlog za laptop
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.4.2007 22:39:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 17.4.2007 22:40:49
|
|
|
|
goda13
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambina goda sej bo kmalu 13. maj
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.4.2007 22:42:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 17.4.2007 22:43:12
|
|
|
|
goda13
|
Sm si pa dons spet privoščila jagode s smetano. Pa sem mislila, da mi ne bojo več pasale, ker sem jih v nosečnosti pojedla vsak dan 1 kilo. So mi jih kar stranke v salon nosile . Pol jih pa tut videt nisem več hotela. Ampak, zgleda da bo. A kera uporablja Aptamil 3?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.4.2007 22:47:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 17.4.2007 22:49:44
|
|
|
|
goda13
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambina Ne, mi smo že celo življenje na novalaku Mi smo bli sam prvih 14 dni. Pol pa je blo grozno bruhanje, pa sva mislila, da po mleku, pa nama je pol povedala zdravnica, da se mu je želodec čistil šele takrat, smo šli pa kar na aptamil
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 17.4.2007 23:00:03
|
|
|
|
goda13
|
Grem jaz počasi spat, ker me preganja in sprašuje če bo on sploh še kdaj na računalniku Lahko noč
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 17.4.2007 23:03:15
|
|
|
|
sončnica13
|
IZVIRNO SPOROČILO: goda13 Sm si pa dons spet privoščila jagode s smetano. Jest bi tud A kera uporablja Aptamil 3? smo bli na milumil-u, zdej pa kar na sosedovem
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 17.4.2007 23:06:01
|
|
|
|
sončnica13
|
Lahko noč! Mene je pa praj s prenosnega poslal stran
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.4.2007 23:06:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 17.4.2007 23:12:59
|
|
|
|
sončnica13
|
No, sej morem jest tud it , ker me že dolgo čaka veeelik kup cunj za , jih imam namen jutr dop., če me ne bo minil
< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 17.4.2007 23:13:19 >
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 1:57:32
|
|
|
|
stuhica
|
Se vam morem pohvalt!!! Nisem imela časa vas brat za nazaj smo bili malce v zadregi ful zadevic še za spelat pa uštimat itd. V glavnem moj dragi je imel te dni državno prvenstov vmešanju koktajlov in naj se vam pohvalim da je postal DRŽAVNI PRVAK!!!!! Sem ful vesela očitno sva z Alvinom dobr navijala tako da letos gre novembra na Tajvan na svetovno prvenstvo! zdej grem pa spat ker sem utrujena od žuranja"!
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 8:40:43
|
|
|
|
Tanyka
|
Mi imamo 4 zobek Zdaj pa en čas dovolj, sranja, neprespanih noči, in sitnobnih dnevov .Seveda, dokler se ne bodo začeli podočniki prebujat Ja drugače pa je naš mali "živo srebro" Nonstop se stavi pokonci , v posteljci ga najdem zmeraj na nogah, sedi sam, jemo že vse,se plazi, kaže (ne ne),zdaj ga tudi hecamo, da bi pokazal pa pa, ampak se napravlja kot bi prah pobiral po zraku, pa daje v usta V glavnem, da naši otročki napredujejo STUHICA- za tvojega "koktejlčka" No sedaj pa še malo pogledam po ostalih forumih in potem spet sledi pranje cunj........................... To je pri nas na dnevnem redu
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 9:44:20
|
|
|
|
TODI
|
Helou bejbe!! Mi smo danes spet slabo spali, mende ja nebo še kak zob Beba kako ste kaj je vse vredu?? Šibam mam v petek še en izpit se mi bo kar odpulilo!!!
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 9:45:57
|
|
|
|
TODI
|
Stuhica a potem greš tudi ti na Tajvan???
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 9:57:33
|
|
|
|
beba76
|
Mi smo pa že bli pri ortodontu - pa ne s Tio in jemal na poti domov malo zadremala, ko pa sem ustavila avto, pa me je tako na veliko pogledala, kot da bi bilo ne vem kaj Pa sem že mela plane, kako jo lepo prestavim v posteljico in bo naprej dremuckala. Mam nareč cel kup papirjev za mojega za firmo naredit, pa ne pridem zraven. Seveda ne, ko pa sem na RR. Tia in njeno nespanje je pa izgovor . Ampak pali! Zdaj sem ji dala super igračo - kalkulator, da sem vas lahko v miru prebrala za nazaj in se vam malo oglasila. Samo zgleda, da bo kmalu konec veselja, ker ga je že parkrat fliknila na tla. Miru itak nima niti sekundo - še ko je v rokah, nenehno brca in motovilo, na tleh je nerada, ker se čše ne zna ne vem kako plazit oz. prit do cilja, ki si ga zada in se začne kaj kmalu dret. V hjici se še nekak zamoti ali pa v Bumbotu s škatlo kock ob sebi, ki jih meče po celi bajti. Zob pa še tudi nima. A ve še hrano kar miksate ali bolj na grobo pretlačite? Naša se hoče zadavit, če je kak košček vmes. GODA, a ti tvojemu kaj pokažeš naše poste glede 13.5.?? Midva mava laptopa doma v rukzaku, tak da bi ti ga jaz lahko malo posodila, če se tvoj dragi ne izkaže STUHICA za tvojega dragega! Aboš pol šla kaj z njim na svetovno?? TODI tu maš recept, je za manjši pekač: 4 jajca 8 žlic sladkorja 16 žlic zdroba 1/2 pecilnega praška 3 jabolka (olupiš in naribaš) Sestavine zmešaj (z mikserjem), dobljeno maso vlij v namaščen pekač in daj pečt. Ko je pečeno, prelij s 3/4 l prekuhanega mleka. Pusti, da se mleko vpije v biskvit in to je to. Je ful sočno in naši otroci so včeraj jedli, kot da bi jim ponudila ne vem kaj. Jaz pa sem se "matrala" s tem slabih 10 minut. Zdak pa moram it, ker se je mala že nakalkulirala in ne da več miru. PAPA
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 9:59:29
|
|
|
|
beba76
|
Pri nas je bolj kot ne vse po starem, moj se mi nekaj prilizuje, a to še ni to. Pride večer in takrat se bova menda pobotala, če ne bo spet v papirjih do pol dveh zjutraj, koz je bil včeraj.
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 10:02:27
|
|
|
|
goda13
|
IZVIRNO SPOROČILO: beba76 GODA, a ti tvojemu kaj pokažeš naše poste glede 13.5.?? Midva mava laptopa doma v rukzaku, tak da bi ti ga jaz lahko malo posodila, če se tvoj dragi ne izkaže Bere ja! Sam ne vem a mu bo kej nucalo . Zdej bi rad tut ta računalnik ki ga imava zdaj zamenjal, ker nama nekaj nagaja.
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 11:10:43
|
|
|
|
lampica
|
Uspelo mi je zlikat štir pralne stroje cunj. Grozno! Tanyka a ti kar vsak dan pereš? Pr nam se je malo zmanjšalo, ko ne bruha več toliko in tudi plenice ne gredo v porabo. Stuhica bravo za tvojga. Jz bi ti priporočala, da se pridružiš tvojmu v Tajvanu . A prošnje še kaj pošiljaš? JAz še do zdaj nisme nič skupaj spravila. Goda, jaz sem si tudi včeraj privoščila jagode, prvič letos. Njami kak so dobre. Samo pa še niso tiste čist ta prave. Beba kaj je to za en recept? Verjetno je mišljeno kot sladica? Danes sem imel amalega na tleh na tepihu. In sem ga opazovala, kako se premika. Seveda, ker je imel dovolj prostora, je plezal po vseh štirih. Ni mu bil problem pridet iz enega konca na drugega. Naš tudi tako z glavo miga ko tbi hotel reči ne, Kaj pomeni ne, pa mislim, da še ne ve. Uživa v hojici, kjer se da odpre kuhinjske elemente, potegne vse iz klubske mizice, na kuhinjiski mizi, pa moramo imeti prt platičen, da se obdrži na mizi. Pride že vsepovsod. Zna naprej hodit, postrani, in če ne gre skozi vrata, se bo tako dolgo trudil , da mu bo uspelo. Res napredujejo ti naši mali kobacači. A ste že oddale dohodnino? JAz se moram spravit k zadevi! Poleg tega, grem pa danes malega vpisat v jasli. Za vsak slučaj, varstvo sicer imam. Ampak nikoli ne veš. No pa se beremo!
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 11:17:57
|
|
|
|
beba76
|
LAMPICA, ja, sladica je, a zate ne pride v poštev, ker sem ti zadnjič poslala dieto . Edino, če je še nisi dobila . Dohodnino mam pripravljeno tu pred sabo, pa se nekak noče sama porihtat. Eh, pa saj je še cajt....reče moj. Mala spi, jaz pa zdaj zares grem v papirje, ker mam popoldan vse doma, pa še zobarja mam danes in res ne bo cajta. Se beremo...
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 12:03:18
|
|
|
|
tiasha77
|
IZVIRNO SPOROČILO: beba76 Zob pa še tudi nima. A ve še hrano kar miksate ali bolj na grobo pretlačite? Naša se hoče zadavit, če je kak košček vmes. Večinoma še zmiksam, tu pa tam pa kaj pretlačim, npr. bučke, pa krompir, pa kak košček riža ji tud cel pustim , drugač pa je v koščkih kruh, pa banane, pa mogoče jabolko, ...
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.4.2007 12:04:58
|
|
|
|
tiasha77
|
IZVIRNO SPOROČILO: lampica A ste že oddale dohodnino? JAz se moram spravit k zadevi! Ne, moram tud jst tole naredit, pa kar nekak odlašam, zdej ko je en mesec več časa . Sej ni neka umetnost, samo dodatno zavarovanje moram vpisat kot olajšavo, pa bo .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?