|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
2.4.2007 14:11:14   
melitkica
beba76 - se poslikam in pripopam. Te pa matra, a? Azra spi, fotoaparat pa je v njeni sobici, tako da še malo počakaj, pa popoldan nameravamo v MS. Danes bo, obljubim!

Tanyka - user posted image  za seznam.

tiasha77 - ja res škoda za Švedsko, drugo leto sigurno ne, bo pa. Uživaj v obiskih.

Lp

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
2.4.2007 14:27:37   
melitkica
beba76 
pa popoldan nameravamo v MS

- sem koruznica na vasi

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
2.4.2007 14:56:40   
melitkica
Beba76
nisem se slikala, ker Azra še vedno spi. Nekaj pa sem le našla  in obrezala - samo zate:
- z dolgimi lasmi
user posted image

- s krajšimi lasmi
user posted image

Me poznaš?

Neposredna povezava do sporočila: 3278
2.4.2007 18:32:17   
issa
pozdravljene!!
spet sem malo gor priskakala,...tako lepo vreme je bilo da smo se malo okoli potepali!!user posted image
naš mali je še vedno prez zob,user posted image user posted image čeprav vgrizne dobro tudi brez njih,...
v soboto sma z mojo mamo kupili našemu malemu ene fajne copatke,in so mu tako vredi da si ji sploh ne sezuje,ma sicer še ene čevlje samo so po dveh minutah že doli,.user posted image user posted image
in zdaj ko mu ne drsi bi pa kr hodil,če mu pa ne, pa naredi tako paniko da jojuser posted image user posted image
hm danes sem bila full presenečena,..malega sem dala na tla ko sem mogla po nekaj skočit,pa slišim da se naš glasno vriska,no grem pogledat kaj ga tako veseli,pa vidim da se je sam postavo na nage (ob pomoči postelje) in se sprehajal od enega konca do drugega,...pa so mi oke soraj ven skočle,..no to je ponovil še prakrat,sem tudi slikala naslednjič,...pa me zanima,..a ni to malo prehitro za (kmalu) 8 mesečnikauser posted image user posted image user posted image

no tu je slikca,..
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3279
2.4.2007 18:50:50   
beba76
Melitkica hvala za tvojo požrtvovalnost user posted image user posted image user posted image user posted image  Te ne poznam... Iz kere vasi pa si? Veš, jaz sem tudi kmečka deklina user posted image .

Issa, takoj spusti posteljo, da ti mali vun ne skoči, ko se že vstaja.

Pa ni mi jasno, kak so vaši tako hitri s tem vstajanjem in hojo???user posted image  Naša pa pač že od 1 meseca prespi noč brez bujenja in hranjenja user posted image , kar je pa tudi nekaj vredno - menda še več user posted image user posted image user posted image . Mogoče bo pa shodla pred vašimi user posted image user posted image . Sicer pa smi mi itak zadnji avgust, tak da....

Grem malo porihtat, ostali člani pa so še na kolesarjenju. Prava ura za ta šport...user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
2.4.2007 19:06:03   
issa
ja saj jo bomo,samo zdaj je itak spal nekaj dni v oni prenosni,da se navadi,ker gremo na dopust,..pa da pol nebo panike,..drugače pa bomo njegovo posteljco danes spustili,...pa ja ,..zelo se mu mudi nekam,..user posted image user posted image user posted image
in kako ste drugače ostale in vaši user posted image ?

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
2.4.2007 19:18:18   
lampica
Midva sva danes tudi pohajkovala. Me prav noge bolijo. NAredila sva dopoldne dolgo turo, po kosilu pa eš z možekom eno krajšo.

Dans ponoči sem imela neke sanje,da je moj mali nekam padu in da sem skočila za njim. In seveda sem res skočila direkt v mojga. Revež se me je tak ustrašu, men pa nič jasn kaj delam tam na njegoci strani. Zjutraj ko sem se zbudila, se mi je zdelo da sem sanjala. Ampak bilo je res. Grozn, ponavadi sem mi to ne dogaja, da bi kaj klatila okoli sebe. Očitno je bilo res hudo.

Stuhica a bereš kaj ZS?

Se mi sploh ne da pisat, grem počasi se tuširat.

Lep večer čvekice!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
2.4.2007 20:34:37   
tiasha77

Tak, pa sva same, obiski so odšli, je blo prav luštno, smo malo počvekale, da nadoknadimo za pol leta, pa veliko jedleuser posted image . Sestričnin mali ima že skoraj 8 let in je bil čisto navdušen, ko je pomagal mojemu očetu kurit veje, naši žabici je blo pa tud ful zanimivo, ko nas je bila polna miza za kosilo (beba76 - si kar mislim kak mora bit pri vasuser posted image ).

Issa - user posted image bravo mali, ne se sekirat, da bi blo prezgodaj, če se sam postavlja, je OK

Lampica - user posted image bogi mož, ne vem sicer, če sem kdaj klatla okol sebe, vem pa da govorim v spanjuuser posted image

Melitkica - lepe fotke, sploh tista s slingom - zgledaš ena taka moderna, športna mamiuser posted image

Pa še eno vprašanje: kdaj lahko začnemo s sirom (kravjim)?LP

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
2.4.2007 21:25:02   
beba76
Taisha77 pri nas je res pestro za mizo, predvsem zato, ker je naš najstarejši Vasja neroda, da mu ni para na vesoljnem svetu. Če je treba kaj patlit ali poflekat, samo njega pokličeš in je zadeva urejena. Zdaj že sam naprej pove: pa jaz bom to itak razlil...user posted image user posted image

Lampica, sumljiva si ti meni s tem naskakovanjem sredi noči... Mogoče so kake skrite želje v sanjah prišle na plano user posted image

Melitkica ja pa res prava frajla, ja. Si nikdar nisem predstavljala, kako v tem nosit otroka, zdaj pa se mi zdi prav fajn. Aha, Melitkica, zdaj pa se mi je posvetilo... Mislim, da sem te nedolgo nataj vidla pred babycentrom, ko si si lih tamalo devala v to zadevo. Sem skoraj 100%, da si bila ti. Pa tvoj je bil še zraven.Ja, to bo to.

Kj Stuhica, Tanyka in Bambina in Goda13 pa danes štrajkajo??user posted image

Grem slike v albume devat, ker smo jih razvili 250 in sem jih po datumih že zložila (pa po urah tudiuser posted image ), zdaj pa še jih zdevam na mesto v albume in to je to.

Grem, čvekice, ve pa pridno delajte!

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
2.4.2007 21:56:54   
goda13
ojla!

Mi je user posted image  zaplenil računalnikuser posted image . Skrajni čas za novega

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
   [Brisano sporočilo]
2.4.2007 22:28:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3286
2.4.2007 22:49:47   
sončnica13
melitkica-ful lepe slike
issa-enako, user posted image za korenjaka, eni so pač turbouser posted image user posted image user posted image , mi pa šele sedimo-se nam prav nikamor še ne mudi, je bolk komot če nas nosijouser posted image user posted image user posted image .

goda.pa dej ga že prepričaj za rač. ti lahko z lastnih izkušenj povem, da je zeeellloooo priročno imet prenosnik. A boš kmal imela rojstni dan, da dobiš user posted image ?

mi2 sva ga pa dons tud ful slikala, da bova lahko user posted image osebno nardila

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
2.4.2007 23:20:51   
sončnica13
No, ker ravno z aparata prenašam slike jih pa še sem nekaj pošljem.
smo mal friure pomerjal,...
user posted image
no, pa še eno,...
user posted image
bo kmalu zmanjkalo blazine?!
user posted image
takole pa sedimo,...
user posted image

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 2.4.2007 23:25:02 >

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
2.4.2007 23:31:10   
stuhica
oj oj ne ne štrajkam samo sem toliko slabve volje za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem bila dane s v lekarni in sem se šla tehtat in sem se ksoraj zjokala! Ne morem verjet da sem se od enga mescapo porodu zredila nazaj kar za 9kg....user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sem ful ful razočarana, pa sej s e sploh tolk ne bašem res pa je da ne morem brez čokolade!

Sinoči sem po RR dobila napad in nasplošno prvič v življenju in sem ob pol dveh zjutraj šla jest nuttelo!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ker doma ni bilo nobene sladke stvari sem se na nutteloo spravla!!!

Kaj hudiča user posted image user posted image se z mano dogaja !!!!!!!!!!!!!!!!

Mam pa eno vprašanje a katera ve če je možno da dekle z PCO in ko doji še vendo zanosi????user posted image user posted image user posted image

Zdele si grem zize stiskat pol pa pridem prec nazaj če ne bo moj gor visu?!user posted image  Ok

Alvin in Lejla cel moj svet..

Neposredna povezava do sporočila: 3289
2.4.2007 23:40:33   
sončnica13
Je malo verjetno, ni pa nemogoče user posted image

Vem, kako se je težko upreti sladkarijam, sem se zadnje tedne kar nažirala z njimi, če sem šla na bencinsko al pa v tgovino sem obvezno kupila čokolado (twix ali kaj podobnega), pa tud v poznih urah sem si privošla,.... Pa so se kile kar kopičile, upam, da bodo tud dol šle s tako lahkoto kot goruser posted image
Zato sem se pa za 90 dnevno loč. dieto odločila-danes je drugi dan in se že veselim jutrišnjega, ko lahko za večerjo torticouser posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
3.4.2007 7:21:41   
lampica
Dobro jutro punce!

Sinoči pa vam čvek ni šel kaj dosti? Jz sem čakala včeri en meil cel večer, na koncu sem ga pa dobla, ko sem računalnik ugasnila. Čakala sem pa en predračun,ki sem ga mogla čimprej plačat, da dobim papir čimprej. gre namreč za neko darilo.

Mi smo pa danes bolj slabo spet spali. Mali je celo noč ful kašljal. Kašlja tak suh kašelj in na koncu se hoče pa še zadavit zraven, take izpade kašlja ima. A katera ve kako pomagat?
Ga je grozno poslušat. Pa to je večinoma ponoči, čez dan ni toliko. Potem se je pa še jokal zraven. samsem ga potolažla k ar brez mleka in je spal do pol sedmih. Zdaj pa že razbija po kinderpetu.

Sončnica a boš z ločevalno zdržala čez praznike? Mene kar pobere, da bi mogla jest zelenjavo, ko sta pa šunka in potica na mizi.

Stuhica jaz te čist razumem. Sicer takih izpadov nimam, da bi šla sred noči jest. pa tudi zvečer skušam manj jest. Jaz kar ne vem od od se vse to nabira. Pr kilah od poroda sva pa kar na istem. Sem kot bi bila spet v šestem mesecu.

Beba tud mi imamo tak album, kjer so slike od rojstva. Sigurno jih imaš ti več naenkrat, ko vas je več. Jaz jih nekaj časa zbiram pol pa nesem razvijat. Potem me pa skor kap ko plačujem račun.

Dugače pa imate vse ful lepe slikice!

Zdaj pa grem malega uštimat.

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 3291
3.4.2007 9:50:01   
melitkica
hojla, lep sončen pozdrav iz Prekmurja

Hitro se javim, ker v kratkem pričakujem alarm.

Beba76 - ja potem pa si mene videla. Kje pa si ti bila? Drugič me "pocukaj" za rokav. Moj vedno zraven brni, ko si vežem sling, najraje sem ko sve sami. Pa kako je to dolgo (vedno pravi) jaz pa imam prekratki sling user posted image , ker je ne morem zvezat v nahrtnik...... drugače pa je odlična zadevca, ko se more dalj časa nosit, drugače pa večino časa preživi v vozičku, je zelo rada zunaj. Doma pa sem v Bratoncih, pa ti?

lampica - kaj pa če imate v prostoru suh zrak in zaradi tega kašlja. Mi s tem nimamo problemov, ker v spalnici in Azrini sobi sploh ne kurimo. Mogoče pa se ga kaj loteva... (upam,da ne). Kaj to meni pripravljaš darilo? V petek bom spet starejše!user posted image

Stuhica - tudi jaz se ne morem upret sladkarijam, vendar sem si obljubila, da jem samo tisto, kar spečem. Pečem pa itak vsak vikend. user posted image  Kilogrami pa kar grejo gor. Mislim, da je zaradi dojenja povečan apetit. Spijem pa vsaj dve plastenki na dan, čaje....

Moja miška je še vedno brez zobekov, sve doječivi in zelenjavo ješčivi. Ne vem zakaj ne mara sadja. Bravo vsem, ki ste že na nogah, mi smo komaj začeli sedeti.

Lp do naslednjega javljanja in uživajte v sončku

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
3.4.2007 10:11:40   
issa
pozdravljene!!
sem malce prišla gor pokukat,...da vidim kolko ste včeraj predelaleuser posted image user posted image user posted image ,
ja zdaj ko ma izpite pa se morem učit,sem bolj malo zvečer gor,..bom pa takoj ko bodo izpiti mimo,..user posted image user posted image
hja mi imamo doma trenige za kondicijo (no predvsem mami),mali tako hitro plazi po stanovanju da ga je vseposod polno,.user posted image user posted image skos morem hitet za njim,ker hitro pogrunta kaj novega,sploh tistko kaj naj nebi smel,..user posted image user posted image
no in zdaj ko ima nov hobi (postavljanje na nogice),si najde vedno kaj na kaj se lahko opre (ja včeraj je eno škatlo),in ker še je rahlo pijan na nogah tudi hitro čofvne,..tak da imamo redne alarme,..user posted image user posted image
drugače pa smo začeli jesti skoraj vse,še kuhan korenček (kar je nekaj novega pri nas),prej ga niti videt prav ni hoto,...
ja pa zelo smo alergični na besedo ne,...user posted image user posted image user posted image
no tako da se kr dogaja pri nas,..vedno se kaj najde!!
in kako ste ostale in vaši malčki?

Neposredna povezava do sporočila: 3293
3.4.2007 10:19:31   
issa
hm,.samo včeraj ste pa bile bolj srkomne s čvekomuser posted image user posted image user posted image
upam da ste na kak drugačen način izkoristile ta čas,.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
3.4.2007 12:13:15   
sončnica13
Žio!
mali je zdej zaspal, jest se pa sam na hitr javm, ker morem še vse za v bazen pripravt, pa še pico spečt.

IZVIRNO SPOROČILO: lampica

Mi smo pa danes bolj slabo spet spali. Mali je celo noč ful kašljal. Kašlja tak suh kašelj in na koncu se hoče pa še zadavit zraven, take izpade kašlja ima. A katera ve kako pomagat?
Ga je grozno poslušat. Pa to je večinoma ponoči, čez dan ni toliko. Potem se je pa še jokal zraven. samsem ga potolažla k ar brez mleka in je spal do pol sedmih. Zdaj pa že razbija po kinderpetu.
naš je pred dobrima dvema mesecema imel tak grozen kašelj pa sva šla do pediatrinje, je dobu kapljice Fenistil i že drugi dan ko je kašljal in se "davil" mu je iz grla prišla bunka gnoja potem je bil pa kmalu dober.

Sončnica a boš z ločevalno zdržala čez praznike? Mene kar pobere, da bi mogla jest zelenjavo, ko sta pa šunka in potica na mizi.
Ti sporočim po praznikihuser posted image user posted image user posted image , upam, da mi bo uspelo problem je le to, ker pride v nedeljo ravno sadni danuser posted image

Tiauser posted image in Reneuser posted image čestitke za praznik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
3.4.2007 12:32:32   
issa
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13

Tiauser posted image in Reneuser posted image čestitke za praznik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

ja tudi iz moje strani!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3296
3.4.2007 12:43:43   
Tanyka

Seznam avgustovk in naših sončkov

user posted image

01.07.  NIK    user posted image      najina pikica
23.07. AJDA  user posted image  
    miši
27.07. ŠPELA user posted image  
   moj sonček
28.07. ZOJA   user posted image     Tiasha77 
          SARA     user posted image      
hruska
01.08. PIA     user posted image       Polly
03.08. TIA      user posted image       tija75 
04.08. ALVIN user posted image    stuhica   
           PETJA  user posted image     HuAnita

SARA   user posted image     andrejaz  
06.08. LARA    user posted image     Nea
07.08. ANEJ  user posted image     issa

08.08. MARK user posted image   Sandra    
        VAL      user posted image       Vesna 
          ŽAN     user posted image       saraja
09.08. LUKA user posted image    Ptica 

10.08. KIAR    user posted image      dalia 
         ANEJ      user posted image        Tia 27
12.08. HANA   user posted image     binabona
13.08. NIK    user posted image      sončnica13  
            TILEN user posted image Samoyedka
14.08. LORIS user posted image  L & L
          MAŠA    user posted image     bambina

16.08. AZRA  user posted image    melitkica 
17.08. KIMI   user posted image     goda13

19.08. AJDA  user posted image   piscancek
20.08. ENYA  user posted image   matejas

23.08. ANA MARIJA user posted image   mojcab
27.08. MAJ     user posted image      Nisaa
29.08. NIKA user posted image    saranika

31.08. TIA      user posted image      beba76
01.09. LOTI  user posted image     TODI

03.09. RENE user posted image    Tanyka

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
3.4.2007 12:49:11   
Tanyka
TIJA- vse naj
user posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
   [Brisano sporočilo]
3.4.2007 13:23:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3299
3.4.2007 13:24:38   
tiasha77
Helou!

Kuham kosilo, mala spi - sem jo na sprehodu čist zmatralauser posted image , tak da mam čas da vas prečekiram, pa vidim da včeraj niste veliko čvekale, pa mi je kar hecno, sem se prav navadla da moram pol ure brat, da padem notuser posted image

Lepo se mejte, pa vn na sončka pejte!T

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......