|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
1.4.2007 22:18:12   
sončnica13
tanyka-si pa hitrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
1.4.2007 22:18:42   
andrejaz
Dober večer čveke. Jaz vas sploh ne uspem več dohajat.

Bambina - a ste že kaj sprobali otroški sedež sack'n seat. Vsaj mislim da si bila ti, ki si zadnjič napisala, da si ga naročila. A se dobro obnese?

Lp

< Sporočilo je popravil andrejaz -- 1.4.2007 22:19:26 >

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
   [Brisano sporočilo]
1.4.2007 22:19:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3253
1.4.2007 22:20:56   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13

tanyka-si pa hitrauser posted image user posted image user posted image

Čuj mi ne delamo na izy, ker če predolgo čaramo se ponavadi en obvezno zbudiuser posted image user posted image
Tak da ven pa not pa konecuser posted image user posted image
No tak hitro pa spet niuser posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
1.4.2007 22:22:21   
tiasha77
Drugače pa

...ste res prave čveke, me ni dva dni na rr, pa komaj dohajamuser posted image

...beba76 - v živo te ne poznam, me pa zanima kak zgledaš s kratkimi lasmi; pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoje sončke, si res zgodaj začela, boš pa tudi prej uživalauser posted image  pa seveda user posted image  za darilo

...stuhica - res maš lepe lase, če se ostrič al ne, ti pa ne vem svetovat, nisem mela nikol tako dolgih

...melitkica - lepo da si se spet oglasila, pa škoda za Švedsko, držim pesti za drugo letouser posted image

...tanyka - user posted image  za seznam

...hruska - bom enkrat sprobala tvoj recept za mafneuser posted image

...lampica - super da ti mož skuha kosilo, moj to naredi tako da me pelje v kako gostilnouser posted image

...če sem katero spustila, naj oprosti, ampak sploh ne dohajam večuser posted image

...zaspimo okoli osmih, devetih, se ponoči cca dvakrat dojimo, okoli petih, šestih pa med dojenjem obe zaspimo do kakih osmih

...zobkov še ni, vročine tudi ne več

...v petek smo imele babe "materinski dan", je prav pasalo malo počvekat

...včeraj in danes smo pohajali - danes je bil celo sonček

...grem po "darilo", ker mojga do petka ne bouser posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
   [Brisano sporočilo]
1.4.2007 22:22:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu andrejaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3256
1.4.2007 22:23:09   
stuhica
Oj bambinca sem že mislila da si svojga cyberja napadlauser posted image user posted image user posted image  pa te zato ni!user posted image

Andrejaz tako bliz doma pa se nič ne vidimo -  glede sprehoda ne vem kolk bo moj vozek za po gunih luknah za vozt user posted image user posted image  
Kako sta tvoja dva sončka Mark in Alvinova ljubica iz bolnice SAra?

Beba 76 a maš dons še preostanek darilauser posted image user posted image user posted image  Če ga slučajno nisi pokorositla sinočiuser posted image user posted image user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
   [Brisano sporočilo]
1.4.2007 22:24:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3258
1.4.2007 22:25:10   
sončnica13
Pia tud tebi vse naj naj za 8 mes. in Loti za 7 mesecev, pa za obe šeuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
   [Brisano sporočilo]
1.4.2007 22:28:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3260
1.4.2007 22:29:43   
sončnica13

Čuj mi ne delamo na izy, ker če predolgo čaramo se ponavadi en obvezno zbudiuser posted image user posted image
Tak da ven pa not pa konecuser posted image user posted image
No tak hitro pa spet niuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Ja ni več tako kot je bilouser posted image

Ste pa kar pohajali donsuser posted image , mi smo bli pa cel dan doma, k je blo slabo vreme, še dež je neki časa padaluser posted image , upam, da bo jutri kj boljš ker je naš še frej, pa a gremo kam.

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 1.4.2007 22:32:55 >

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
1.4.2007 22:30:06   
andrejaz
Bambina - a potem ni nič za regulirat ta zadeva, če imaš različne vrste naslonjalnpr. ozko in visoko naslonjalo ali pa široko in nizko?

Stuhica - a veš da sem te hotla ravno danes popoldan ko smo šli na sprehod poklicat če si kje zunaj. No potem je pa začelo malo deževati, pa smo naredili samo majhen krog in nato šli domov

Neposredna povezava do sporočila: 3262
   [Brisano sporočilo]
1.4.2007 22:34:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu andrejaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3263
1.4.2007 22:36:27   
stuhica
Andrejaz tudi če bi me poklicala smo bili danes brez vozka ker smo bili včeraj pri mami na obvisku in potem naju je ati odpeljal domov vozek smo pa pozabili tako dasem imela srečo da je bil slab vreme pa ga itak nismo potrebovali!

Bambina pa ta tvoj cyber mora bit prav revež kolk ga matraš naš je pa doma pa zatopljen v svoje delo tako da nav z njim dons nič - user posted image SPET!!!!!

Sej mislim da tiste ki ste imele al pa imate gostince doma me zastopte !?user posted image user posted image user posted image

Pa ne mi uidet grem brskat na net za zaposlitve pa bom vsake tolk prečekirala kaj dogaja!

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
1.4.2007 22:41:33   
andrejaz
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

andrejaz - Se da regulirat. Stisne se podaj pod stolom pa na naslonjalu zadaj stisneš, da pritrdiš. Samo če je pa naslonjalo previsoko je pač previsoko in zgleda kot, da bi otroček malo v zraku sedel. Za viska naslonjala res ni. Takih stolov je pa bolj malo zunaj po gostilnah. Saj v bistvu je enak princip kot, če bi kuhinjski predpasnik zavezala okoli stola pa dala otročka noter.

Na internet strani se nič kaj dobro ne vidi, kako je to narejeno zadaj. A bi mi prosim lahko zadevo malo poslikala in slikce poslala na mail, da vidim če bi bilo za nas to uporabno.
Problem visokih stolov pa je lahko če greš kam na obisk

Neposredna povezava do sporočila: 3265
1.4.2007 22:43:35   
sončnica13
No, me prov zanima kako bo pa pr nas, sva vsak na enmu računalniku, pol bova pa zihr sam pocepala v postlouser posted image user posted image user posted image . Ah bo že bolš-bomo pa ker drug dan nadoknadluser posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
1.4.2007 22:47:39   
Tanyka
LOTI-vse naj

user posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

Neposredna povezava do sporočila: 3267
1.4.2007 22:47:55   
sončnica13
No, pa se je spavu z računalnika, bova e film pogledala, pa se mal stiskalauser posted image .

caw!

Neposredna povezava do sporočila: 3268
   [Brisano sporočilo]
1.4.2007 22:56:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3269
1.4.2007 23:11:27   
andrejaz
Evo mene nazaj. Je imela Sara že prvi nočni obrok po 3 urah spanja.

Bambina - a imaš moj mail naslov za slikce. Iz kakšnega materiala pa je ta sedež - platno, jersey? Moram malo naštudirati ali bi to zadevo kupila ali pa sama zašila z določenimi popravki, da bi mi pasalo na vse stole.

Neposredna povezava do sporočila: 3270
   [Brisano sporočilo]
1.4.2007 23:13:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu andrejaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3271
1.4.2007 23:16:01   
andrejaz
moj mail:andrejazg@gmail.com

Neposredna povezava do sporočila: 3272
2.4.2007 9:08:01   
Sandra*
Dobro jutro!

Ste pa imele debato včeraj. No, prebrala sem sicer samo zadnjo stran.

Mark trenutno spi na moji postelji, ker je med jutranjim dojenjem zaspal, potem se bova zrihtala in šla po kremo za rito, ker nama jo je že zmanjkal. Razmišljam pa če bi šla še mal u Lidl pofirbcat.

Mark je še vedno mal prehlajen, smrka in kašlja, vročine pa na srečo nima več.

Kje pa ste danes vse klepetulje?

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
2.4.2007 9:17:58   
tiasha77
Dobro jutro!

Pijem user posted image , čekiram rr in čakam da se mala zbudiuser posted image  (ta drugič danes). Se moram malo pohvalit (že trkam, trkam), danes smo spali brez zize od osmih zvečer do pol šestih zjutrajuser posted image , se je sicer zbujala, ma je bla duda dost. Želim si še več takih noči...

Popoldan dobimo obiske - pride sestrična z malim, je končno na obisku v Sloveniji (drugače živi v Angliji), tak da moram še malo pospravit, da ne bo mislila da je prišla v Bangladeš, zunaj je pa že tak lep sonček, ki kar kliče po sprehodu...

LP

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
2.4.2007 10:37:59   
beba76
Ste kar čvekale včeraj... Ugotavljam, da ste vse potrebne "daril", ker so bila kar pogosto omenjena Le kaj vam je??user posted image user posted image  Mi smo že s prvega sprehoda - pred eno uro smo se vrnili in zdaj mala spančka, jaz mam pa malo cajt za RR, ker me zvečer moj napada, češ da me je spet obsedlo in ne morem brez foruma user posted image user posted image user posted image user posted image

Bambina, daj še meni prosin pošlji te slikice, da bom mamo zaposlila, da mi to zadevo sešije. Moj mail: natasa.stanek@siol.net
Gremo med prvomajskimi za 7 dni na Brač in mi bo to kar prav prišlo, ker se večkrat zgodi, da v kaki gostilni nimajo otroških stolčkov ali pa so vsi zasedeni user posted image

Kaj a ve še skoraj vse dojite??? Mi smo pa že čist na žlički, le zjutraj še ji dam flaško, pol pa nič več. Mam zdaj ful krizo, ker mi je mala začela zavračat zelenjavo, ko sem uvedla meso. Mesa pa itak tudi noče. In mislim, da zelenjave zdaj ne mara prav zato, ker sem ji začela dodajati meso.user posted image  In zdaj smo na mlečnih obrokih in na sadju, pa mi zmanjkuje idej, kaj naj ji kuham.user posted image user posted image   Čez kak teden ali dva bom spet poskusila z zelenjavo, dao takrat bo pa malo hudo.

Jaz mam pa danes prvi dan diete in sem že lačna ko user posted image . Kaj še bo do večera in kaj šele naslednjih 14 dni?!?user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajde, zbudte se in ven na sončka, ker je škoda dneva!

Melitkica pripopaj kako sliko, da te vidim, ker namreč delam (ko delam in nisem na porodniški user posted image ) v MS in je čist možno, da sem te že vidla.

Tanyka pol pa res kdaj drugič user posted image . Sem dobila za RD bone za Europark in bo treba kar hitro to zapravit, da ne splesnivijo user posted image  in te grem mimo tebe.

Taisha77 bom poiskala neko slikico, kjer sem od bliže.

Bambina a vi se kar napadate?? Pri nas je bolj tak kot pri Tanyki, ker se včasih (sicer poredko) oglasi kak alarm (po navadi Gal) in pol že iz preventive vsekamo brzaka, da se ni treba pol ohlajat in še enkrat vžigat user posted image

Zdaj pa že bedarije kvasim, zato grem.

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......