beba76
|
Ste kar čvekale včeraj... Ugotavljam, da ste vse potrebne "daril", ker so bila kar pogosto omenjena Le kaj vam je?? Mi smo že s prvega sprehoda - pred eno uro smo se vrnili in zdaj mala spančka, jaz mam pa malo cajt za RR, ker me zvečer moj napada, češ da me je spet obsedlo in ne morem brez foruma Bambina, daj še meni prosin pošlji te slikice, da bom mamo zaposlila, da mi to zadevo sešije. Moj mail: natasa.stanek@siol.net Gremo med prvomajskimi za 7 dni na Brač in mi bo to kar prav prišlo, ker se večkrat zgodi, da v kaki gostilni nimajo otroških stolčkov ali pa so vsi zasedeni Kaj a ve še skoraj vse dojite??? Mi smo pa že čist na žlički, le zjutraj še ji dam flaško, pol pa nič več. Mam zdaj ful krizo, ker mi je mala začela zavračat zelenjavo, ko sem uvedla meso. Mesa pa itak tudi noče. In mislim, da zelenjave zdaj ne mara prav zato, ker sem ji začela dodajati meso. In zdaj smo na mlečnih obrokih in na sadju, pa mi zmanjkuje idej, kaj naj ji kuham. Čez kak teden ali dva bom spet poskusila z zelenjavo, dao takrat bo pa malo hudo. Jaz mam pa danes prvi dan diete in sem že lačna ko . Kaj še bo do večera in kaj šele naslednjih 14 dni?!? Ajde, zbudte se in ven na sončka, ker je škoda dneva! Melitkica pripopaj kako sliko, da te vidim, ker namreč delam (ko delam in nisem na porodniški ) v MS in je čist možno, da sem te že vidla. Tanyka pol pa res kdaj drugič . Sem dobila za RD bone za Europark in bo treba kar hitro to zapravit, da ne splesnivijo in te grem mimo tebe. Taisha77 bom poiskala neko slikico, kjer sem od bliže. Bambina a vi se kar napadate?? Pri nas je bolj tak kot pri Tanyki, ker se včasih (sicer poredko) oglasi kak alarm (po navadi Gal) in pol že iz preventive vsekamo brzaka, da se ni treba pol ohlajat in še enkrat vžigat Zdaj pa že bedarije kvasim, zato grem.
|