Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 1.4.2007 1:02:45
|
|
|
|
stuhica
|
ja beba edino ne vem zdaj kaj čakaš al tvojga da dobiš nočno darilo al pa moj odgovor ja draga moja jaz jih bom imela drugo leto okroglih ... ma ne bomo zdaj o tem hvala ti za tako lep kompliment res se zdaj lahko počutim kot 20 let stara frajlca!!!
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 1.4.2007 1:10:55
|
|
|
|
stuhica
|
Sem sama samcata ostala, našga še ni, bogsegavedi kdaj pride!? Beba sorči da me nisi dočakala naš lump se je zbudil sem ga mogla celo preoblečt ker so te pamperske spet spustile!!!Sem prav jezna pol pa ful dolg traja da spet nazaj zaspi mokrega ga pa tud ne bom puščala!!!!! Grem tud jaz v horizontalo počasi Pa še ena slikca mojga lumpa upam da tokrat v pomanjšani verziji!
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 1.4.2007 8:04:12
|
|
|
|
beba76
|
Mali je pravi lepotec!! Darilo je bilo, vsatli pa smo ob 6. Aha, pol jih pa res 10 skrivaš!! Ajde, babe, ritke na plano!
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 1.4.2007 9:33:26
|
|
|
|
sončnica13
|
Dobro jutro! se morem mal javt, da boste vedle, da sn še živa . Spet ste polhn načvekale si bom poznej cajt vzela pa mal prebrala . Lepo nedeljo vam želim.
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 1.4.2007 9:57:14
|
|
|
|
goda13
|
Dobro jutro! Midva sva zdej ustala, Kimi pa še skos spi . Ste ble pa dolge učeraj
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 1.4.2007 9:57:36
|
|
|
|
goda13
|
beba za darilo pa ti bambina
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 1.4.2007 12:17:12
|
|
|
|
lampica
|
Dober dan! Kako ste kaj punce? Ene veselo potešene, druge pa še bomo , a ne? Naš lumpek hodi zdaj spat tam okrog osmih pol devetih zvečer in mu uspe spat do pol šestih, pol pa če ima dobro jutro še do pol osmih. Danse na primer, ga ni imel in je od pol šestih pel v kinderpetu. Pol je bil pa ob pol devetih tak izmučen,d aje šel malo zaspat. Potem smo pa nesli pušeljc k žegni in je bil ful priden . Danes kosilo kuha . Jaz sem že zjutraj spekla skutino pito in dala kuhat juho, ostalo pa bo on nardil. Goda - sem vesela, da ti je slikca všeč. Jaz namreč zelo rada fotografiram, samo fotoparat mi daj pa imate mir pred mano. Beba- ti imaš samo 31 let???Vsaka ti čast, da imaš že štiri otorke. Kje sme še jaz,da mi jih bo uspel toliko imet. Kdaj pa si potem začela delat na naraščaju? Jaz bi tudi imela še kar enega, samo bom še malo počakala. Čeprav sem misla, da je že kaj na poti, ampak je očitno samo zamujala. No zdaj pa še malo po forumu. danes tak ni kaj delat pa še vreme ni kaj pametno. Edino mogoče popoldne pride kak obisk. Lep nedeljski dan
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2007 13:14:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 1.4.2007 16:35:59
|
|
|
|
sončnica13
|
lapica-hvala za slike, so res ful lepe. Mi smo dons spal do 9-ih, sem mislna da bo dlje ker je včeraj zvečer pozn šol spat. No sej najprej je že ob 21-ih zaspal (kolk se je nama fajn zdel) poj se je pa okol 22-ih zbudu in je bil čist na juriš pa je potem zaspal šele opolnoči , pa je šlo po k v miru gledanje filma. No danes je zame prvi dan 9o dnevne diete upam, da mi bo uspelo dat nekaj kg proč.
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 1.4.2007 18:22:30
|
|
|
|
lampica
|
Sončnica jz upam, da ti bo uspelo. Jaz sem se že tudi trudila pridružit kaki teh skupin. Pa mi je vedno že kmal na začetku zmanjkalo volje. Kaj pa naj naredim, če rada jem sladko? Se ne morem upret, potem pa š edomačim dopovedat, da ne sem tisti dan jesti kake izmed stvari, ki so jo prpiravili. Pol ti pa tak čist voljo dol zbijejo.Saj vem, da bi mogla neki nardit. Zdaj po porodu mi je ostalo kar veliko kg. Stuhica a ti si že tud odnehala s ločevalno dieto?
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 1.4.2007 19:16:16
|
|
|
|
stuhica
|
BEBA 76 ja zdaj vem da imaš letnico za imenom- mam prav ja moja je le 2 cifre večja od tvoje- tako da skrivam jih skoraj 9, drugo leto bomo okrogli - no ja to sam itak sploh moj trebuh se širi še malo pa ne bom hlač gor spravla!!! Pa tosočkrat hura za akcijo Lampica jao jao evo ti me lahk zastopš kako je to k sva si glede diet in hujšanja in sladkarij in domačih čist iste!!! Mater sovražm 101 vprašanje ko sem imela dieto ma za popent! Sem raj nehala! Ma ja po en stran sem vesela da sem zdrava po tadrugi so mi pa že zdravniki vsi rekl d amorm shujšat tko da !? Bambinica ja res je pravi frajerček tale naš lump. Sem g a slikala prejšnji teden ko smo šli k nečakinji na 19 rosjtni dan tak da je čist frišna slikica tista z lasmi pa dva mesca nazaj ko še ni blo tolko obloženega trebuha!! kje pa ste dons vse babnice!? Dež pr nas že cel dan se mi nič ne da našmu pa še manj sem hotla it kam na obisk pa prav da nej grem sama, pa teli desci!!Ma še dobr da smo vsaj po osilu imel ene obiske zdej pa ne vem več kaj naj počnem ker se naš ubada z tamalmu! Čakam da bo ura 8 da grem BB gledat, pa upam da dobim CD od PRSION BREAK -a katera gleda!?
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 1.4.2007 20:30:48
|
|
|
|
sončnica13
|
Bomo vidl kako bo, mene najbolj to skrbi, da bi imela pol premal mleka za , drugač pa tud jaz še nisem nikol 90 dni zdržala, no sej sem le enkrat začela, pa so bli kar očitni stranski učinki t.j. , pol so se pa kmal začel kg nabirat , no bomo vidl kako bo zdaj . BB pa ne gledam, ker ne vidmo A kanala, drugač bi pa njbrž mal spremljala. Upam, da bo mali dons bolj pridn spal pa, da se pridružim debati Sandra kako je s tabo? No pa še to ti morem povedat, da je bil Niku všeč un napitek -hvala za nasvet
< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 1.4.2007 20:32:43 >
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 1.4.2007 20:45:04
|
|
|
|
sončnica13
|
Žio tanyka in beba-a otroc že spijo?
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 1.4.2007 21:06:09
|
|
|
|
beba76
|
Mi smo bili cel popoldan na terenu - najprej v Balkan expressu na požrtiji, pol smo pa šli še s kolegi na Grajski hrib na vikend in je dan minil. Smo se tak nažrli... Glede 90 dnevne diete se pridružujem tistim, ki tega niste zmožne. Meni je to enostavno predolgo! Začnem pa jutri z enotedensko (upam, da najdem jedilnik), katere se bom držala dva tedna, ker me vse hlače tiščijo . Upa, da mi uspe, ker že tri leta nisem bila na dieti, saj sem zmerom noseča ali pa dojim. Otroke smo začeli delat pri 20, pri 21 smo rodili, zadnji pa je bil 10 let za tem na sporedu. Zdaj pa amen glede tega. Zdaj pa grem z otroci malo TV pogledat, pol pa spat, ker smo včeraj predolgo ponočevale in mam močne posledice . Danes sem pa špilferderber. Sorry! Pridne bodite, pa ne čvekajte preveč, da ne bom imela preveč za brati jutri.
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 1.4.2007 21:13:07
|
|
|
|
Tanyka
|
Seznam avgustovk in naših sončkov 01.07. NIK najina pikica 23.07. AJDA miši 27.07. ŠPELA moj sonček 28.07. ZOJA Tiasha77 SARA hruska 01.08. PIA Polly 03.08. TIA tija75 04.08. ALVIN stuhica PETJA HuAnita SARA andrejaz 06.08. LARA Nea 07.08. ANEJ issa 08.08. MARK Sandra VAL Vesna ŽAN saraja 09.08. LUKA Ptica 10.08. KIAR dalia ANEJ Tia 27 12.08. HANA binabona 13.08. NIK sončnica13 TILEN Samoyedka 14.08. LORIS L & L MAŠA bambina 16.08. AZRA melitkica 17.08. KIMI goda13 19.08. AJDA piscancek 20.08. ENYA matejas 23.08. ANA MARIJA mojcab 27.08. MAJ Nisaa 29.08. NIKA saranika 31.08. TIA beba76 01.09. LOTI TODI 03.09. RENE Tanyka
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 1.4.2007 21:17:27
|
|
|
|
Tanyka
|
Evo, jaz sem zdaj malo preuredila seznam . Moj malček že spi 1h in pol BEBA76-kje v balkan expresu ste bili?Malo iz Pernice ven?To je 2 min od mene Se lahko kdaj dobimo . Sem te že zadnjič pozabila vprašat(ne vem če slediš ) Jaz sem bivša mknuple1-mi ni čist jasno če veš za katero tanyko gre , KER VČASIH TE NI NA RR POL LETA
< Sporočilo je popravil Tanyka -- 1.4.2007 21:24:34 >
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 1.4.2007 21:20:27
|
|
|
|
Tanyka
|
NIK- VSE NAJ
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 1.4.2007 21:28:03
|
|
|
|
sončnica13
|
tanyka za seznam!!! Nik vse naj naj za 9. mesec no grem našga Nika spat dat.
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 1.4.2007 21:30:41
|
|
|
|
Tanyka
|
Nič, grem proti postelji, danes smo pa ostale na vrsti za darilo
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 1.4.2007 21:32:00
|
|
|
|
Tanyka
|
BAMBINA -WHERE ARE YOU
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 1.4.2007 21:59:40
|
|
|
|
beba76
|
za Nika!! Ja, ja, Tanyka, vem, kera si. Saj mi zatežiš, če se kaj predolgo ne javim. Če ne ti, pa Todi poskrbi. Pa prav je tak!! Pa zdaj poveš, da si tam zraven doma, ko smo že v pižami. Taka pa res ne pridem na kavo Grem pančat. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 1.4.2007 22:08:14
|
|
|
|
tiasha77
|
Beba76
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 1.4.2007 22:09:32
|
|
|
|
sončnica13
|
No sem že nazaj. A zdej ste pa vse šle spat?
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 1.4.2007 22:15:18
|
|
|
|
andrejaz
|
Beba76 - vse najboljše
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 1.4.2007 22:16:54
|
|
|
|
Tanyka
|
Še vedno nisem šla spat, akcije je konec pa sem prišla nazaj na rr BEBA 76-no pa se drugič zmenimo Zdaj pa grem res v mižule nočko....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......