beba76
|
Najprej eno , pa še za Tio in Reneja! Čveke čvekaste, a se vam je ustavilo po večerih?? Melitkica, midva sva se glih spravljala v avto, pa sem te malo po strani poškilila (da me slučajno ne bi vidla, da te gledam), kak si te trake motaš okrog sebe . Moj pa je seveda pol skomantiral, da bi v tem času, ko si se obmotavala s tem, že trikrat prišla v trgovino in nazaj . Moški... Tvoj pa je tudi stal poleg tebe, pa se mi je zdelo, da bi ti rad pomagal, pa itak ni mel pojma Naša pupa spi v vozičku na balkonu, ker sma ble dopoldan v Murski (majo v četrtek v S. Oliveru 10% znižanje, če maš pa tisti dan RD, pa 30%). In ker ma moj takrat svoj praznik, sem si hotela malo nagledat stvari in pol v četrtek hitro v akcijo. Pa se je trgovina preselila in v novo več nisem imela časa iti gledat . tak da bomo pol v četrtek malo bolj dolgi, za Tio pa sem si že uredila varstvo, da bom lahko v miru pomerjala stvari . Moj pa mi bo lahko za svoj rojstni dan kaj kupil Stuhica bo treba na dieto, kaj češ. Jaz sem se tudi odločola in danes mam drugi dan stradanja. Samo jaz mam eno 14-dnevno, ker 90 dni enostavno ne zdržim. No, in danes je drugi dan, pa sem tak lačnaaaaaaa!!!!!!!! Zdaj pa še velika noč, pa šunka, pa tisti dober kruh, pa hren, pa.... Sončnica, bravo ti, ki si se odločila za to Grem zdaj jest - za kosilo mam danes dve trdo kuhani jajčki in na vodi kuhano in osoljeno špinačo. Bom kar samo jajčka!
|