|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
20.3.2007 11:43:44   
Jančika_
Pearl, mi smo posteljico spustili prejšnji teden, gospod je namreč začel že kolena dvigovati ob ograjici in se naprej ven nagibatiuser posted image . Je pa hudič, ker sem majhna in ga komaj komaj dosežem, če leži. Hehe, a Vanesa je tudi na kable usekana. Naš tudi. Mi je zadnjič računalniška miš crknila - to je šele veselje, ko jo ima zdaj on za igratuser posted image . Zdej grem pa naprej pucat. Sem se lotila kuhinjskih omaric (OK, ene omarice, sem si rekla, vsak teden enouser posted image , pa mi še to ne rata).

Jah nič ne bo, sem mislila, da mali spi, pa ne. Imam pa že vse ven zloženo iz omarice. Hm, kak bom to zdaj uštimala...?

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
20.3.2007 12:11:05   
malicki
Pozdravljene babike user posted image

pred dvema urama se z Zalo lepo zrihtava in šele ko prideva na dvorišče opazim da dežuje. Mah sem bila jezna. Z avtom pa ne morem nikamor zaradi letnih gum in ne upam, drugi avto ima pa ati. Hladilnik pa totalno prazen, tako da sem zaenkrat na sadju.

Mi še tudi nismo spustili kinderbeta, sedaj imamo na najvišji - to je 3. stopnji. Ampak še ni panike, ker se čisto nič ne dviguje. Edino preden zaspi rotira po postelji in jo moram skoz popravljati.

Zala je danes papcala navadni jogurt z mangotom in ji je bilo za čudo zelo všeč. Nazadnje ko sem ji dala jogurt jo je kar pajtlalo user posted image

Pearl - ja, plavalni tečaj je na Fontani. A z Vanesso se bosta tudi prijavili?

Pa še nekaj naših svežih slikic:

včerajšnji dopoldanski počitek
user posted image

grizem zajčka
user posted image

takole pa jaz čičam in se igram
user posted image
user posted image
user posted image

seveda je najbolj zanimiv daljinec
user posted image

22. aprila bomo imeli krst in z mojo mami sva šli iskati oblekico za Zalo. Moja mami je seveda insistirala da kupiva roza in ne belo oblekico.
Pridem domov in ji probam roza čudo in tak je bil rezultat user posted image user posted image user posted image
user posted image

Naslednji dan sem jo zamenjala za belo oblekico. Bom jo slikala in vam pokažem.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
20.3.2007 14:09:25   
issa
pozdravljene,...
jaz sicer ne spadam glih sem ne,sem rodila avgusta,..ampak po PDP bi nja 27.7. samo smo zamudili termin za cel 11 dni,...tako da,...
sem pač slučajno malo prebirala vašo temo in sem odločila da malo povprašam, kak pa to za krst??mislim mora boter imeti nujno vse zakramente(ok no razeno poroke)?? mi se tudi nekaj odločamo,samo naš (bodoči) boter ima samo krst narejen,.....tak da ne vemo,..nočema pa drugega izbrat,...

pol me pa zanima kak za to plavanje v fontani,...iskala sem sicer neke info. na netu pa nisem nič kaj prida našla,...pa me zanima kje se lahko prijaviš,pa take zadeve!??
no upam da nete jezne!!
no pa hvala za odgovore!!
lep (sončen) dan še naprej!!

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
20.3.2007 14:57:49   
kapesanta
joj kolk sem vesela da sem iz rdečih revirjev, ker res ne vem kako bi preživela Roka v obleki.... Malicki, daj hitro belo oblekico gor, da me ne bo preganjala tale roza mora - še za pusta bi bla smešna - kot une pupike za na posteljo.
rok spi, jaz pa spet ne najdem pametnejšega dela - no sej že grem pospravljat

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
20.3.2007 15:44:50   
Angellina
Spoki se pospravlat! user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
20.3.2007 19:27:42   
ElaM
Ti žaba žabasta, a boš ti še kaj na msn-ju?user posted image

Punce vsem en lep pozdrav.user posted image

:)

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
20.3.2007 19:46:03   
malicki
Issa za plavanje na fontani lahko pišeš za prijavo na mail jasmina.strajnar@evb.si ali pa pogledaš na www.plavanje-dojenckov.com in boš tam našla urnik in telefonske.

Krstni boter pa mora imeti zakramente, brez tega ne gre. Ampak se da tudi to zelo na hitrco narest, sploh če poznaš župnika.
Jaz upam da župnik ne bo kompliciral, ker nisva poročena in ker ima mpoj dragi že enga otroka iz prejšnje zveze. Gremo verjetno že to soboto na priprave in bomo vidli kako in kaj.

Mi gremo na dopust šele septembra, bomo pa izbirali last minute ponudbe. Za prvomajske ne bo časa, pa tudi ta krst bo malo spraznil denarnice. Poleti bova namesto dopusta končno renovirala in razširila naš domek, tako da bomo lahko kraljevali vsak v svojih sobah.
Zaenkrat pa ciljamo na Grčijo, me pa zelo mika tudi Sicilija.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
20.3.2007 20:40:04   
issa
o najlepša hvala za informacije!!user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
21.3.2007 9:33:14   
super nova
Dobro jutro, kaj pa je danes z vami, da se še ni nobena javila, ali vse še spite. user posted image
No pri nas danes sije krasno sonce, tako da bova lahko z mojo princesko user posted image  opravili dooolg sprehod. Zdaj spi, saj je zjutraj že ob 6.30 imela govorilne ure v svoji posteljici, mislim da celo noč nekaj kolovrati in se premetava v pojstli, saj je zjutraj vse skupaj videti, kot bi vdarla atomska bomba, vse živali, ki jih ima notri so razmetane in tudi ona je že skoraj napol slečenauser posted image . No glavno, da se ne dere in lahko mami spi.user posted image Lp!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
21.3.2007 9:45:39   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Irmy

Ti žaba žabasta, a boš ti še kaj na msn-ju?user posted image

Punce vsem en lep pozdrav.user posted image

Ti si smešna!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
21.3.2007 10:59:09   
sašaš
Čau babuške! user posted image

Tudi zame je bila dobra stran tega vremena, da sem pospravila stanovanje! user posted image  Bi šla pa danes malo ven z Elo, ampak ne bo nič, saj je na pločniku polno (napluženega) snega! user posted image  

A že o dopustu razmišljate? Pravilno! user posted image  Midve z Elo bova večino poletja na morju - moji imajo prikolico v Premanturi pa bova veliko dol (moj ima, žal, poleti največ dela in bova večinoma brez njega user posted image ). Aja, porodniške verjetno ne bom dala podaljšat user posted image user posted image user posted image , ker bi bilo dobro, da sem s 1. 9. v službi - grem na novo delovno mesto in na novo lokacijo! user posted image user posted image user posted image  Bom pokoristila star dopust in večino novega in šla sredi avgusta delat. user posted image

S hranjenjem je pri nas malo bolje - zdaj poje kar nekaj GH, ampak brez vsakega užitka in včasih z veliko kreganja in z mojo predstavo vseh možnih živali...user posted image  Dojiva se samo še zjutraj in zvečer, čez dan nič. Mah, sem rekla, če jo bom še kar priklapljala nase še čez dan, potem pa res ne vem, kdaj bo hotela kaj drugega jest! Trenutno ji kuham kostno juho (iz telečjih kosti). Bom dala po majhnih porcijah zamrznit in potem zakuhavala kaj notri. So pa v naši mesnici telečje kosti zastonj, če jih rabiš za user posted image , če so pa za psa, jih moraš pa plačat! user posted image  Ne vem, a je to povsod tako!? user posted image

Angie, najina dva plesalca bi se pa morala skup dobit! user posted image  Ela je tudi nora na divji ples - zjutraj sva še v pižami noreli na Čukov Pancer tanc! user posted image user posted image user posted image

Alisa, kaj je zdaj s plavanjem? Na predavanje verjetno nisi šla včeraj, a? user posted image

Stenx, saj ne morem verjet - kakšna čupca! user posted image  Cuker mali! user posted image

Ajd, grem zdaj župco probat! user posted image

Ok, no, še nekaj fotk:

...sem že našla eno super skrivališče...
user posted image
...o, žio!...
user posted image
...moj đakuzi...
user posted image
...tole je pa teta Alisa slikala, kako se afnam...
user posted image

< Sporočilo je popravil sašaš -- 21.3.2007 11:13:21 >

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
21.3.2007 11:13:43   
super nova
Še enkrat pozdravljene, ne vem več kaj si naj začnem (pospravljati, pucati se mi ne da), moja tamala še kar spiuser posted image . celo noč telovadi po pojstli, zdaj pa spi kot top, jaz pa že komaj čakam, da greva ven, pri nas so pločniki čisti, saj je zapadlo ful malo snega, pa še to kar ga je ga bo vsak čas pobralo.user posted image  
Dopust sem rezervirala, v začetku julija gremo za teden dni v Pulo. Kaj več pa mislim, da nam letos ne bo uspelo, no pa saj človek mora biti skromen. Bomo pač hodili na bazen, če bo fejst vroče poletje. Lani je bilo hudičevo, ko smo s trebuhi okrog hodile, bomo vidle kaj nas čaka letos.user posted image  Čao!

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
21.3.2007 11:15:41   
super nova
Prave lepotice so tele julijske deklice, no ne smem pozabiti, da so pa naši julijčki itak pravi manekeni. Lp.

(odgovor članu super nova)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
21.3.2007 11:36:22   
sašaš
user posted image  Aja, a "velikega brata" gledate? user posted image user posted image user posted image  Ja, vem, da vam gre enim na živce...jaz pa gledam! user posted image  

(odgovor članu super nova)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
21.3.2007 12:05:23   
pearl
Big big brother - tudi mi smo firbčni in ga gledamo. Čeprav si zmeraj rečem, ma škoda zapravljenja časa, ampak te potegne.

Vidim, da se nekateri dojijo samo dva krat. Midve se v eni uri 2x. Ko pa ji dam kosilo včeraj rizibizi in rdečo peso sveže kuhano mnjami mnjami, pa še niti cele žličke ni popapcala. Edino kar ji odgovorja so makaroni, kruh-za zdaj še samo drobtinice, če ji pa nebi dala, bi jih pa itak s tleh pobirala, zakon pa je kašica (banana+jabolko+keks), pa tudi jogurti še ji kar pašejo, pri ostalem pa se nam zaključi.

Malicki Sicilija user posted image user posted image  to je zakon, jaz bi šla še 1x in to med drugim zaradi hrane, ki je božanska. Mi smo bili v Letojani, to je zraven Taormine. Privoščili smo si izlet še na Eolske otoke, enkrat smo rentali mini kombi, ker je bilo v hotelu še nekaj Slovencev in se popeljali na Etno, enkrat pa sva šla z vlakom v Catanio. Če boste hoteli kaj videti boste mogli rentati avto. Do Taormine lahko greš sicer z avtobusom, za kaj več pa pride prav avto. V tem delu, ko smo bili mi, so plaže peščene, senco pa delajo samo senčniki. Na Sicilijo bomo šli še definitivno, ko bo Vanessa malo večja, drugače pa tudi mi za letos razmišljamo Grčijo, če nam bodo le finance znesle, saj 10.aprila začnemo zares z gradnjo.
No, malo sva se znašla in si za roj. dan podarila bone turistične agencije, pa še od svojih sva jih dobila, tak da tudi letos brez dopusta ne bomo,  zdaj samo še odločitev kam.

Zdaj še le dokončam kosilo, počakam, da se Vanessa zbudi in greva ven. Pri nas so pločniki spluženi user posted image .

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
21.3.2007 12:17:24   
Jančika_
Pearl, Kajetan je tudi ziznik. OK, ponoči zdaj spimo, ker je mati rekla "nema", ampak  danes dopoldan se je dojil že 4xuser posted image . Pojedel je pa 5 žličk gostega. Meni ni jasno: če je mali tak debel od mojega mleka, zakaj jaz potem ne hujšam, saj od nekod mora priti tista maščoba v mleko??? Ha? A ve katera???

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
21.3.2007 12:19:50   
Balerina
Jaz bom pa dons kar ušla, če ne bo tamala kaj zaspala in se odpočila. Je že od 6h k ne mali user posted image , sam tečnari in nič ji ni prav. Sem ji kar mleko pripravila in jo dala spat. Sem že rakla da bo pila mleko le zjutraj in zvečer in  to je tut laufalo neki cajta dons pa noče nič sadja jest. Je zjutrej mlečn riž sicer lopo jedla sadja pa za malico nič.
No upam da se sedaj naspi in da bo kosilo pol normalno jedla. Če bo pa še popoldan taka pa mislim da bom jaz pred no zaspala pa se bo sama spat spravla, pa da vidimo. Očija namreč tako ne bo imela doma, pride šele zvečer.

No grem kosilo pojest upam da ga bom lahko v miru.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
21.3.2007 12:21:54   
Balerina
Janička mislim da če bi tako delovalo, da bi me hujšale ko user posted image  pijejo mleko bi jih vse dojile do 5 leta in ne le do 2. kot nekateri priporočajo. Pa žel ni tako. user posted image

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
21.3.2007 13:12:42   
Naty*Taja
Hojla punce. Mi imamo pa celga user posted image . Tamala je prehlajena in že dve noči nisem spala skor nič, ker jo kr naprej nos zajebava, pa še zobi so se spomnili ven it. Tavečji je pa itak trma na kvadrat. Se je včeri zvečer spomnu, da ne bo zaspal brez atija (je šel na sejo), in mi je spil vse živce, da sem dobila ****is! Še dobr, da je ati kmal prišu, domu, ker drugače bi ga res ven na sneg nesla ohladit! Danes so me že dve kolegice klicale, da so čist na koncu z živci - a je tak dan, al kaj? Pa otroci, pa dedi - ja imam tudi jaz včasih tri namesto dva, tak da še orng študiram, če bi se odločli za tretjo bebico, ker s štirimi je pa že res fulll dela. user posted image
Janči, a veš, da sem jaz tudi naredila spomladansko čiščenje kuhne. Je pa tole zgledlo takole. Cel teden sem imela po celi kuhni bombo, tak da smo komi našli hrano user posted image . Ravno zato, ker so bile non stop kake motnje vmes in jaz nisem hotla not zložit, preden sem spucala. V četrtek, ko je tašča prišla gor, je pa le rekla, da bo tamaladva odpeljala, da končno končam....user posted image  Viš, vse je za neki dobr. No do včeraj, mi je tako ratalo še kopalnico (od kar imamo pralni stroj, to je kako leto, še ni bilo spucano za njim, ker moj puca kopalnico in se mu to verjetno ni zdelo pomembno!user posted image ) Imam pa še en veeeeliikkkk kup cot.
Malicki - kaj pa je narobe s tole oblekco? Men je pa čist luštn. Boljš, kot bela. Pa ful lepo princesko imaš.
Pozdravljena Issa!
Tale našša Ela je tudi že prava babika.
Dojimo se pa mi tudi sam še po potrebi, ker imam že dost tegale nategovanja mojega bogastva, ki počasi hlapi - bom zgleda spet kmalu na AA user posted image .
Na morje pa bomo mi šli s kolegi prvo polovico avgusta - če slučajno jaz potem kak šiht dobim HA. Ne vemo pa še kam, ker še iščemo najugodnejšo in najustreznejšo lokacijo.
Pozdravljene tudi vse ostale in se pišemo

MONTIGNAC

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
21.3.2007 18:28:08   
klaja
Evo mene po dolgem času.

Ja najprej da pohvalim vse slikice, ker so vsi otročki pravi srčki!

Drugače pa pri nas nič novega. Julija ima malo zamašen nosek in boma zgleda jutri šli k pediatru, ker ne more lepo dihat. Fiziološka mi nič več ne pomaga, bolj ji jo špricam not, slabše je. Pa z našim pripravkom ji tudi nič ne spravim ven, ker ima nekje globoko vse skupaj zasidrano.

Je pa postala prav zanimiva, saj ko jo nosim in jo imam obrnjeno vstran od sebe, vsake toliko časa proba z rokico in me poboža po obrazu (če še sem v bližini). Pa ko jo imam obrnjeno proti sebi, tudi stegne rokico in me kar naprej boža. Najboljša je, ko sedi na kahli in steguje rokico proti meni, se ji moram samo približat in me že boža. Zanimiv občutek ni kaj.

Pri fizioterapevtki pa imama še kar naprej težave, saj noče in noče telovadit, meni se kar kravžla, ko morama it tja. Ker ne bo telovadla pa konec, postala je že pravi razvajenec. Groza. Upam, da bo kmalu dojela, da z jokom ne bo dosegla nič.

Za plavanje sma se pa midve prijavli ob 9.00, ker mi naslednji termini ne ustrazajo, saj kasneje postane krepko sitna in zaspana.

Dopust pa pravkar načrtujemo in danes je moj prinesel domov iz firme za  najem apartmaja na Pagu in je ful poceni in še to za 10 dni. Upam da je lokacija ok in da se odločimo. Šli pa bomo prvi teden v juliju.

Ok, toliko od mene zaenkrat.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
21.3.2007 21:02:22   
kapesanta
Evo pa smo tam, saj se spomnete da sem enkrat nekaj sanjala o 4 urnem delu. S 01.04. grem za 4 ure delat, če bom lahko uredila na CSD. Sem bila danes na razgovoru - kolikor sem razbrala iz vsega povedanega sploh nimam druge izbire. Moje staro delovno mesto so ukinili, ker dela opravljajo v firmi, ki nas je kupila. Zdaj se imam pa možnost zaposliti na novo delovno mesto, ki je v bistvu kar dobro napredovanje, drugače pa bodo zaposlili nekoga drugega, mene pa porinili bogvedi kam. Za varstvo ne bo panike, ker sva z mami dogovorjeni, da bo hodila k meni domov (je doma čez dvorišče), delala bom pa od 7-11, tako da bom itak kmalu doma.
Če katera kaj ve o tem naj mi prosim kaj napiše, Irmi, se mi zdi da si ti na forumu spraševala na podobno temo - še link do mojega vprašanja:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1409916&mpage=1&key=&#1409916

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
21.3.2007 23:34:48   
pearl
Kapesanta Saj bo, saj bo. Ko imaš službo je vrag, pa ko je nimaš je pa še večji vrag. Smo pač v tem zafrknjenem kapitalizmu in demokrastiji. Pred porodom sem že bila skoraj oženjena s šihtom in sem mela kar slabo vest, ko sem bla na dopustu user posted image . Zdaj pa sem jo že čisto odklopla, pa čeprav z užitkom delam svoje delo user posted image , bi se pa verjetno enako odločla, če bi bila na tvojem mestu.
Mogoče si probajta s tvojim deliti porodniško 4 ure ti, 4 ure tvoj. Ker ti propada, ali pa si del dopusta ohrani do otrokovega 8 leta. Poročaj, kak si boš uredila.

Jaz sem začela študirat, da, v kolikor bomo Vanesso še naprej dojila,  se bom poslužila pravice do odmora (1ura), vsaj mogoče prvi mesec. Odmor pa je plačan in se ti všteva v delovno dobo. Si bom probala urediti, da bom šla prej domov.

Za danes naj bo dovolje, grem spat, ker nas jutri čakajo novi podvigi z našimi malčiji.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
22.3.2007 9:24:28   
Alisa
Danuser posted image ,
joj kok je lepo vreme zunaj - sonček sije. In upam da se kmalu segreje da grem ven in seveda da se Anže zbudi.

Joj o službi sploh nočem razmišljat, ker sem tud jaz kot suženj temu šihtu. Isto kot ti Pearl sem tud jaz imela slab občutek če sem bila na dopustu, sploh zadnje dni dopusta, sem kar razmišljala če jim znese al me rabijo.

O dopustu nimam pojma kam bomo šli, razen to da v kamp kampirat, to je meni še vedno najboljši dopust. Kajti celo leto sem med 4 stenami in mi za enkrat ni za apartmaje. tk da na morčija bomo šli, sm ne vem kdaj??user posted image

BigBrother pa jaz tud gledam, hvala bogu da ob 20h Anže že spi, tak da umiru gledamuser posted image , moj je pa itak ob 20h še na fitnesu in je res pravi mir, da končno lahko nekaj v miru pogledaš.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
22.3.2007 13:47:44   
solatja
evo me, sam na hitr, ker mam še vse zapakirano in morm izkoristit, dokler mala spi.

slikce so fenomenalne, taki princi in princeske...  za popapat!!user posted image user posted image

sicer pa mas zdej prišle iz velenja, tuki je sonce in nič snega, pač pa ornk burja, kar pomeni, da bomo spet noter... pa poslušte zakaj:

Gaja Helena se je (res ne vem kako) uspela prehladit. nima sicer vročine, ma pa cel veletok iz obeh nosnic in kašla tist bolan kašelj, ki mal poka (ne znam opisat)...  tok je boga res. in da gre še vse dodatno narobe, je včeri v Lj, pri moji cimri, padla iz postelje (40 cm) direkt na nos (ker se je zbudla, obplazla blazine, ki sem jih nastavla in cmok dol - nikol ne zajoka, ko se zbudi, ampak gre najprej na špancir). se mi je kr srce trgalo, sploh se ni mogla pomirit, ene 10 min je tk hlipala in niti cartat (beri dojit) se ni mogla. in mal krvi (res mal) ji je prteklo iz nosa. kličem v ZD Moste, kjer smo prej hodli - naša bivša pediatrinja na porordniški (sej res!). me pošljejo na Metelkovo (dežurna pediatrična), kjer me pošljejo na urgenco, češ da mora travmatolog pogledat, če gre za kako poškodbo. sem bla tok jezna!! ko se končno pojavim na urgenci, pa mi povejo, da na srečo nima nič zlomljeno (torej nos, buška na čelu ni bila opažena) in da je vse kul, tk da je niso nii slikali. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer je ta mala normalne volje, mal bolj tečkasta,ker ne more normalno dihat pa jest, ampak dobr. danes seveda ni niti naše pediatrinje, tk da morm čakat do jutr, da pa si naj kupim tist narhinel al kaj je že v italiji za čistit nosek - so mi povedli v ZD Koper. bom probala najprej s pumpico iz dm. in kk nej gremo jutr na Debeli rtič za čez vikend, lepo prosim? z obtolčeno, prehlajeno, tečkasto dojenčico (ja, zjutraj in zvečer, pa še čez dan ene parkrat, da je mir in sem lahka na RR), da še okuži kakega otroka? v novo okolje, čeprav sma glih iz velenja? ja, jao jao jao!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za popenit!! da ne govorim, da noče pit nič drugega kot mame, ponoč je spala zravn naju, da je bil mir,  vse gre v franže!!user posted image user posted image user posted image

sicer pa mamo mi posteljco že najnižje (v tisti zložljivi pri moji mami je že kakih 10 min stala in se držala za ograjo), tk da ni šans, da bi bla kej višje. sploh pa zdej, ko je že potolčena. user posted image

evo vprašanje, ki sicer paše na kuhanje, ampak kk naredite dobr brokoli? js ga nimam rada, tamala nima rada zelenjave, ampak mormo ga jest, ker je zdrav in neki zelenjave poleg korenčka ji res morem uturit. razmišljam, da bi ga skuhala, pol pa čez polila na zeliščnem maslu popražena semena za naju??? bi blo kul? ta mali pa ga zmučkala s paličnim skupi s krompirjem in mal kisle smetane.... sej pravim, ta mala me bo naučila jest vso to kuhano zelenjavo, ki je drgač sploh ne maram... že zarad dragega sem začela jest neki hrane, pa zdej še zarad nje..  kje pa je ostala moja osebnost?? kje je moj jaz??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

laufam..... bom še kej napisala, če je treba (vem, da niuser posted image ), ko bom mela še kej časa...

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
22.3.2007 14:43:44   
sašaš
O, Solatja, si nazaj! user posted image  Pa kaj je zdaj to!? Ela je pa prej iz sedežne poknila! user posted image  Seveda direktno na glavo - ima lepo buško na čelu. user posted image  Pa ni nič kaj dosti jokala. Ampak ne bova šli nič k dohtarju - če bo vse ok, seveda. A je treba it? user posted image

Grem, ker zdaj pa stole vleče...user posted image

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?