Angellina
|
Hojla punce! Kako sranje je zunaj, ne? Bedno . Komaj čakam,da moži domov pride . Bomo jedli pizzo, pol pa hop v banjo, kjer je Mark itak najraje . Evo bom kar skopirala tolo mojo današnjo kalvarijo od zasavčank sem : V tem čoravem vremenu sem pretle nesla kartoteko v bolnico. Sem že pozabila kako je biti zunaj v snežnem nalivu, ko ti veter buta direkt v faco, ko se ti marela okrog obrne, ko šejkaš od mraza ko bi plesala Eivino polko in ko te vsak ta drug avto zalije od glave do pet . Res krasen filling, ki ga nočem doživet vsaj 100 let ne več, torej never again! Za nazaj pokličem taxi, ki ga ni in ni in ni ! Vmes sem spustila menda vse Trboveljske taksije in dva celjska, da so se peljali mimo, medtem ko sem čakala svojega nesojenega! Peš bi že 2x prišla do doma, tok časa sem čakala in šejkala na pločniku ko kaka prodajalka ljubezni!!!! In ko ga končno pokličem kje hudiča je, mi pove, da je že bil tam, mene pa ni blo. Očitno sem premalo opazna...si grem kupit florescentno rumeno bundo in živo zelene pajkice, da se zgodba ne bo ponovila, pa nad glavo bom vihtela transparent: I'm Waiting For You! Upam, da ne bo pol v časupisu, da je en ženski Joker povzročil verižno trčenje na rudarski cesti Drgač pa moram zdele še na banko...mislim komaj čakam, da se bom spet podala novim dogodivščinam na proti . k sreči mam do tja le pol kilometra, tko da če pa se mi lahk v tako kratki razdalji kaj neumnega pripeti pol pa kr....HEAT ME!!!!!! No še tole: - Mark je ugotovil, da ima noge in zdaj si dela strašne probleme, kako jih spraviti v usta, navkljub svojemu zajetnemu bušiju . Vem, da Žiga to počne že ehoho časa in mislila sem, da bo Mark ta podvig pač izpustil. No pa ni tako, smo dočakali tudi to - Zoba še ni, tko da še naprej furamo brezzobi image - Mark se najraje vrže na trebuh, pol se pa joče, ker je na trebuhu . Čudno dete , sploh ker to kar naprej počne -plazi se le vzvratno. Dvakrat, če je sreča trikrat zakurbla vzvratno, pol se pa dere ko jesihar. S kobacanjem očitno ne bo nič. - Kaj vaši otročki se čist tko zares sami vsedejo? Kaj je že to in kako to zgleda - Je pa nekaj, moj frtolin ob opori čisto sam vstane . Tudi stoji precej časa, le držati se me mora, pa čeprav le za okus, torej z enim prstkom. Predvidevam, da bo prav kmalu shodil - zelo rad pleše oz muva ob ritmu glasbe. Je tok smešen . Ne moreš ga bolj osrečiti, kot če se zavrtiš z njim ob glasbi. Takrat čisto podivja. Uživa ob programu Golica, kjer vrtijo narodno zabavno glasbo. Ko pa zarolam od Severine :moja štikla, je pa itak luda kuča pr nas . Kak to pleševa, imava že prav korake naučene (mami seveda), mark pa kar cvili zraven in je nepopisno važen - Hrana- mleko dobi le ob 6-tih zjutraj, vsi ostali obroki GH. Aja pa zvečer nekaj mililitrov za uspavanje. Torej: - zajtrk: žitna kašica z sadjem ( keksolino+3-4 žlice fruteka) -malica: sadje z piškotom ali skuta z sadjem... -kosilo: zelenjava + meso (velikokrat dodam gres, kislo smetano-da naredim kremne juhe) -malica: enako kot dopoldanska (ali ali) -večerja: žitna kašica ali kosmiči s sadjem Okej šibam na banko
|