|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
19.3.2007 14:13:41   
Balerina
Ja Gaja je danes prav vesela da sva doma in notri se lahko mal plazi in raziskuje stanovanje pa vstaja. Sem v soboto ugotovila, ko smo bli pri tastu in tašči da ji ni pasalo ko je bla cel dan po rokah pa v vozičku se ni mogla nič sama gibat pa sem jo dala mal natla je bla tako zadovolna.Sam saj veste kakšne so banice in dedki takoj spet crtanje in crtanje.
No glede sedenja in plazenja sem brala da se večina začne plaziti od 8. pa do 10. meseca starosti lahko pa tudi kasneje. Sedenja pa tudi nekje v tem obdobju tako da še niso nič zamudili. Nekateri prej nekateri kasneje tako kot pri govorjenju in pri zobkih. Nekateri imajo že več zob eni smo pa še vedno brez in v kratkem tudi nič ne pričakujemo.

Ja glede morja pri nas bomo postavili prikolico v Lanterni bomo pa videli koliko jo bomo koristili. Na morju bomo za prvomajske pa sigurno tudi kakšen vikend. Za dalši dopust pa bomo šli na poročno potovanje kar pa po vsej verjetnosti ne bo Lanterna. Ja jaz bi bila kar celo poletje dol pa je moj rekel da bi težko več dni brez naju zdržal da bi pa vsak dan v Lanterno hodu bi bila pa prehuda.

No lep snežen dan. No pri nas dežuje ko bi vsaj snežilo bi bilo vsaj lepše za pogledat.  

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
19.3.2007 15:08:27   
Angellina
Hojla punce!

Kako sranje je zunaj, ne? Bedno user posted image .
Komaj čakam,da moži domov pride user posted image . Bomo jedli pizzo, pol pa hop v banjo, kjer je Mark itak najraje user posted image user posted image user posted image .
Evo bom kar skopirala tolo mojo današnjo kalvarijo od zasavčank sem user posted image :
V tem čoravem vremenu sem pretle nesla kartoteko v bolnico. Sem že pozabila kako je biti zunaj v snežnem nalivu, ko ti veter buta direkt v faco, ko se ti marela okrog obrne, ko šejkaš od mraza ko bi plesala Eivino polko in ko te vsak ta drug avto zalije od glave do pet user posted image user posted image user posted image user posted image . Res krasen filling, ki ga nočem doživet vsaj 100 let ne več, torej never again! Za nazaj pokličem taxi, ki ga ni in ni in ni user posted image user posted image user posted image ! Vmes sem spustila menda vse Trboveljske taksije in dva celjska, da so se peljali mimo, medtem ko sem čakala svojega nesojenega! Peš bi že 2x prišla do doma, tok časa sem čakala in šejkala na pločniku ko kaka prodajalka ljubezni!!!! In ko ga končno pokličem kje hudiča je, mi pove, da je že bil tam, mene pa ni blo. Očitno sem premalo opazna...si grem kupit florescentno rumeno bundo in živo zelene pajkice, da se zgodba ne bo ponovila, pa nad glavo bom vihtela transparent:  I'm Waiting For You! Upam, da ne bo pol v časupisu, da je en ženski Joker povzročil verižno trčenje na rudarski cesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa moram zdele še na banko...mislim komaj čakam, da se bom spet podala novim dogodivščinam na proti user posted image user posted image user posted image user posted image . k sreči mam do tja le pol kilometra, tko da če pa se mi lahk v tako kratki razdalji kaj neumnega pripeti pol pa kr....HEAT ME!!!!!!

No še tole:
- Mark je ugotovil, da ima noge in zdaj si dela strašne probleme, kako jih spraviti v usta, navkljub svojemu zajetnemu bušiju user posted image . Vem, da Žiga to počne že ehoho časa in mislila sem, da bo Mark ta podvig pač izpustil. No pa ni tako, smo dočakali tudi to user posted image
- Zoba še ni, tko da še naprej furamo brezzobi image user posted image
- Mark se najraje vrže na trebuh, pol se pa joče, ker je na trebuhu user posted image user posted image . Čudno dete user posted image , sploh ker to kar naprej počne user posted image
-plazi se le vzvratno. Dvakrat, če je sreča trikrat zakurbla vzvratno, pol se pa dere ko jesihar. S kobacanjem očitno ne bo nič.
- Kaj vaši otročki se čist tko zares sami vsedejo? Kaj je že to in kako to zgleda user posted image
- Je pa nekaj, moj frtolin ob opori čisto sam vstane user posted image user posted image user posted image . Tudi stoji precej časa, le držati se me mora, pa čeprav le za okus, torej z enim prstkom. Predvidevam, da bo prav kmalu shodil user posted image user posted image user posted image user posted image
- zelo rad pleše oz muva ob ritmu glasbe. Je tok smešen user posted image user posted image user posted image . Ne moreš ga bolj osrečiti, kot če se zavrtiš z njim ob glasbi. Takrat čisto podivja. Uživa ob programu Golica, kjer vrtijo narodno zabavno glasbo. Ko pa zarolam od Severine :moja štikla, je pa itak luda kuča pr nas user posted image . Kak to pleševa, imava že prav korake naučene (mami seveda), mark pa kar cvili zraven in je nepopisno važen user posted image
- Hrana- mleko dobi le ob 6-tih zjutraj, vsi ostali obroki GH. Aja pa zvečer nekaj mililitrov za uspavanje.
Torej:
- zajtrk: žitna kašica z sadjem  ( keksolino+3-4 žlice fruteka)
-malica: sadje z piškotom ali skuta z sadjem...
-kosilo: zelenjava + meso (velikokrat dodam gres, kislo smetano-da naredim kremne juhe)
-malica: enako kot dopoldanska (ali ali)
-večerja: žitna kašica ali kosmiči s sadjem

Okej šibam na banko user posted image

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
19.3.2007 17:49:46   
stenx

< Sporočilo je popravil stenx -- 19.3.2007 17:55:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 1978
19.3.2007 18:07:44   
_clea_
Angellina in vse ostale en lep pozdravček! Vsake toliko časa vas berem-to je vse kar mi uspe user posted image user posted image  Naš mali angelček bo v petek star točno 9 mesecev. Imamo že 3 zobke, ostali trije se že kažejo..Zadnji teden spimo od 20h do 5h, danes tudi do 7h,prej smo se zbujali od rojstva na vsako 1,5 urce,tko da je bila mami za v košuser posted image . Zdej je to luksuz,tko da sem se končno spravla narest še tiste 3 preostale izpite. Dojimo se še cca. 2x dnevno pa 1x ponoči oz. zdej zjutri. Zanima me, če ste vse malčkom dajale AD3 kapljice? Naš je imel na začetku kar probleme s krčki,tako da smo jih dajali kakšen teden,potem po 6 mesecih spet kakšne 14 dni ,potem spet nič..Kaj pa fluorove tabletke?  Dej te mi pomagat, kako se že slikca pripne?

vsem skupaj en zasnežen pozdravčekuser posted image

(odgovor članu stenx)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
19.3.2007 18:09:00   
_clea_
Aja, pa nism moški spoluser posted image user posted image user posted image ,čeprou mam tko označenuser posted image

(odgovor članu _clea_)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
19.3.2007 18:21:02   
Alisa
_clea_ mislim da sem stenx na 79 strani napisala kako se prilepi slikica.
pa lepo da si se oglasila.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu _clea_)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
19.3.2007 18:31:34   
stenx

user posted image
user posted image

Evo zdej pa upam da je ratal

< Sporočilo je popravil stenx -- 19.3.2007 18:55:46 >

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
19.3.2007 18:38:41   
Alisa
stenx ne vidim jo!Nekaj ni uredu.
ono kodo skopiraj ko piše da je za forum ( 2 po vrsti)

< Sporočilo je popravil Alisa -- 19.3.2007 18:40:32 >

To je čudež življenja.

(odgovor članu stenx)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
19.3.2007 18:44:30   
_clea_
Alisa, najlepša hvala pa sorry, res nism prej vidla. Bom zdejle poskusla..
slika

< Sporočilo je popravil nalin -- 19.3.2007 21:04:34 >

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
19.3.2007 18:45:45   
_clea_
ojojoj mene...kva sem pa jst zdej to naredila...alisa,pomagiiiiiii user posted image user posted image

(odgovor članu _clea_)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
19.3.2007 19:00:44   
Alisa
Stenx kaka lepo pupauser posted image . Pa kake velike laske ma.user posted image

To je čudež življenja.

(odgovor članu _clea_)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
19.3.2007 19:38:16   
Alisa
Še pomanjšana verzija slikice od _clea_.

user posted image

Je pa lepa slikica ni kej!!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Alisa -- 19.3.2007 19:39:06 >

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
19.3.2007 20:04:04   
Jančika_
Sem prosila moderatorko za izbris tavelike fotke. Lepa slika, ni kej, sam malo prevelikauser posted image .

KAKŠNO GNUSNO VREME!!! Ja, derem se, pa kaj!!! V takem vremenu se mam pravico dretuser posted image user posted image user posted image . Sem pa spucala celo stanovanje danes, tako da nekaj dobrega je pa le od tega, da sem kdaj tudi doma. Kajetan se je ves čas držal sesalca in naslanjal čelo nanj, ko tako fajn treseuser posted image . Imamo Igeo in ga totalno fascinira voda, ki se peni.

Danes je vstal ob igralnem mostičku, se ga oprijel in ga potiskal pred sabo čez celo otroško sobo. V bistvu je hodil. Bi me kmal kapuser posted image . Totalno je spreten in močen, ampak potem ga pa čisto spiga v nekem trenutku in danes si je pridelal tri take buške na čelu, da bo po moje cel črn jutri. Enkrat je tako poknil dol, da sem po zvoku mislila, da je vrglo Joeja, ne malega, tako je zabobnelouser posted image .

Tale slika je od petka, ko je bilo še lepo vreme, na čelu pa še nobene buškeuser posted image :

user posted image

Sledijo še kakšne telovadne fotke, ko jih bo Joe zrihtal. Zdaj že kakšen teden puza po celem stanovanju kot ranjen partizanuser posted image . Kajetan, ne Joe, hehe.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
19.3.2007 20:07:42   
Jančika_
Aja, morje. Pojma nimam, vsekakor med šolskimi počitnicami (Joe je profesor na srednji šoli), ziher Hrvaška, verjetno Dalmacija. Bomo po moje tik pred zdajci kaj poiskali, kakšen apartma. Predlani smo bili v Drveniku, apartma smo našli na licu mesta in smo bili ful zadovoljni. Pa nekaj dni Premanture bo verjetno tudi, kakšen podaljšan vikend. 

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
19.3.2007 21:28:34   
_clea_
Punce moje,najlepša hvala k ste me rešile..čeprou še kar ne vem kaj sm narobe naredila,kr sm 2 kodo skopirala pa bi moglo biti prou,a ne?kok so luštkan tile naši srčki.Jancika,naš mali se pa še nič velik ne plazi,čeprou se na nogice postavlja že od 5 meseca.zadnji teden je kar naenkrat začel z babababaa,tata in podobno.mame še ni blouser posted image Jutri imamo pa sistematskega pri 9 m. Mirno nočko

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
20.3.2007 8:05:44   
Alisa
Dobro jutro,

Ko je bil še sonček in niti sledu o snegu.

user posted image

user posted image

user posted image

To je čudež življenja.

(odgovor članu _clea_)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
20.3.2007 8:21:16   
stenx
jutro
alisa lepi slikici,
Pa smo ga dočakal,sicer 3 mes.prepozn. katastrofa vremeuser posted image user posted image user posted image .Pogrešamo sonce!

danes smo vstali ob 7.Sploh je ne razumem Lia ni nikol lačna zjutraj, jaz pa k stouser posted image .Zdj je že pogruntala kaj ji je všeč kaj pa ne, lumpa mala. Zvečer sploh več noče mlečnih kašic, pa ji delam s kompotom, vodo,Včeraj je jedla zelenjavo za večerjo halouser posted image .Sadja svežga tud več noče,sam še u kompotuuser posted image .Danes imamo 8 mes. zunaj pa je katastrofa.Vse je tko lepo cvetel, zdj bo pa zmrznluser posted image pa naša mareleica je bla tko lepa.Dost jamranja.

dajte mi kakšne ideje kaj za večerjo?

lp, uživajte na snegu

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
20.3.2007 8:34:13   
Alisa
Tople sendviče, al pa palačinke, notr pa sir pa šunko zavi. mnjami. Jaz obvezno zraven še naredim solato- mešano.

To je čudež življenja.

(odgovor članu stenx)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
20.3.2007 8:39:30   
Jančika_
Uh, pri nas pa nikoli ne kuhamo za večerjo. Še za kosilo le izjemomauser posted image . Kajetan večerja instant mlečno kašico, Vasja kakšno skuto ali jajčko (ni ravno jedec), možu dol visi za hrano, jaz se pa trudim preživeti z jabolkom (nakar dobim napad in zmažem tavelik Smoki in cel After ejt čezuser posted image , to je bilo včeraj recimo). No, ponavadi res jem zvečer sadje ali solato, razen ko grem teči, takrat po teku spijem regeneracijski napitek. Od mene torej ne bo nobenega kuharskega nasvetauser posted image .

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
20.3.2007 8:55:04   
Balerina
Ma meni načeloma je kar lepo če je sneženo je pa res da bo kmalu zečel kopnet in bi vse blatno. Pa seveda boga narava drevesa so že prav lepo odgajnala in bo verjetno veliko pomrzneno pa tudi priči so bili že na delu, lastovke in siničke pač niso navajene snega in mraza.

No Gajo je tud prijelo zimsko navdušenje žel, za mene, pa ga je z mano želela deliti ob pol enih zjutraj. Pe ni šlo mami ni bila za štos in je poskusila še okoli treh pa štirih in vsako uro do sedmih ko pa je mami le popustila. Seveda na koncu dobi kar hoče, pride v najino posteljo in se zabava, pred tem pa naju mal po stanovanju šiba, mleko pa duda pa zajček,... Ja drugače se mi zdi da kar uživa te dni ko sva notri saj lahko telovadi in trenira bi bila skoz na nogah. Sem ji kar stepre nastavila da se lahko dviguje.

Je včeraj sem jo popoldan dala spat in jez v dobri veri da gospodična spi ona pa se kar naenkrat začne pogovarjat pridem pogledat je pa stala v posteljiuser posted image .

Clea o AD3 kaplicah in flornih tabletkah je bilo več napisanega na 46. strani tako da si lahko tam prebereš da ne bomo še enkrat pisale.

No pa še nekaj slikic od naše princeske, upam da bo uspelo. 

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Balerina -- 20.3.2007 9:12:26 >

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
20.3.2007 9:16:13   
Alisa
oj,
no pa je moj škrat zaspal. Danes smo lepo spali, tak da upam da bo zdaj se spet nazaj naglihal in spal tako kot prej.
Je pa včeraj jedel kivi in posledice so pikice po prsnem košu in nogicah. a je možno da od kivija?user posted image  Ker ostalo kar je jedel je že prej pa ni bilo nič hudega.
Ga pa srbi ker se kar čoha in ma pol čist rdeč.

Ja ta vreme nam pa gode. Tukaj v Ljubljani spet sneži in baje bo tud jutr šeuser posted image . Čeprav mi danes paše da bova notr in se bova velik igrala, ker če sva zunaj je v vozičku 4-5 ur in noter je, spi in sedi. Tak da od telovadbe in gibanja nič.
Danes pa bova se igrala lahko cel danuser posted image , kosilce je že kuhano, za mene in za Anžeta. Danes bom kar to jedla kot anže.

Sem pa zutraj ob 5h kidala sneguser posted image , sva imela čist zametanga, ker je bil parkiran ob cesti in so ga oni bumbarji ko so čist sneg ga kar zasul in sem šla mojem pomagat spucat. SEm se vsaj na hitr zbudilauser posted image . Mam pa žulj na roki.user posted image
Nič grem probat pravi čaj od 1001 cvet Dobro jutro.

To je čudež življenja.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
20.3.2007 9:19:09   
Alisa
Balerina sem ti hotla že napisat da ne vidim slikic. Zdaj pa sem še enkrat pogledala in kaka lepa pupauser posted image . Se že po slikicah vidi da je tud pravi dobrovoljček.

Jančika tvoje pa nisem komentirala, ker so itak vse superrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!! Pa Kajči je tud zak cuker.

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
20.3.2007 11:02:37   
Alisa
Stenx ti si me spraševala za peso a ne?
Jaz sem mu dala kar ono iz kozarca, sem sem jo najprej oprala, da ni tok kisla. Pol sem mu jo pa mal med pire krompir dala, pa je zmazu. Ni bilo pa nobenih problemov.

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
20.3.2007 11:18:28   
kapesanta
se javljam, ker sem glih dobila elektriko nazaj - tkole vidiš kolk smo odvisni.
Mali je zaspal jaz pa bi šla na net - odpade, zagledam cote - u fajn gremo likat - odpade, odpade tud kofi (el. plate, super), nakar zložim v stroj cote in glej hudika, spet nč. Nakar se spomnem in letim odpret vrata v spalnico, kjer spi mali, ker babysitter tud ne dela, ne? Aja pa čaj sem dala tud v mikrovalovko kuhat...
Nakar pride elektrika in ... mali se zbudi

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
20.3.2007 11:26:42   
pearl
Kriza, mi pa še nismo spustli kinderbeta, še čakamo, ker to bo itak celi projekt. 

Našo dekletce pa je celi štromar. Smo se odločili, da igrač v raznih Babycentrih ne bomo več kupovali, ker so ji najljubši vtikači, kabli, pa mobiteli in računalniki, piloti, skratka vse kar diši po tehniki. Obi, Baumax - mi smo smo tvoji user posted image . Smo zadnjič šli po Gosposki in mala v jok in ata je hitro potegnil iz torbe kabl pa smo z jokom zaključli pol pa slišiš samo čo,čo,čo.
In danes smo tudi mi stari 8 m user posted image . Čestitke Eli, pa Stenxovi deklici.

Pri nas pa spet sneži, mogoče pa le zbereva pogum in greva malo kar na roke ven.
Uživajte v zasneženem torkovem dnevu.

Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?