Naty*Taja
|
Oj, kok ste pridne. Najprej glede srečanja - kaj pa če zaključimo baso in se spet dobimo v CE? A ni bolj nasredi, ko LJ? (morem mal na svoj mlin napelat, ker jaz pa ljubljana , aja razen če me Janči zram vzame, sam ne vem, če ni to tvegano, glede na izkušnje iz izleta v MB! ) Kar se tiče sedeža - sem se mal zamisla, ker naša mala je že od januarja v Romerju! Se tak malo položi, tak da ni panike, če še ne sedi čist! Je pa bilo našo nemogoče dobit v peg peregovo jajco, sploh ko je imela bundo gor! Je bila pretežka, prevelika predvesem pa predebela! Ravno zdaj sem pogledala, da je imela pri 6m že 9.200 - jajca je pa do 9000g. V glavenem, mi imamo ROmerja, ki je meni zakon. Tudi tavečji ima tega, sam onega tavečjega, ker je bil tudi že prevelik za v onega - sem ga ponavadi zabila z glavo v rob vrat, ko sem ga not dajala. Zdej pa kr sam not zleze. Pa glede bušk - počakte, da začnejo racat!! Potem bo šele bušk, krvi, priškrnjenih prstkov...... Vam morem mal pamet posolit, čeprav je naš tavečji bil, je in bo pri taštorastih! Naša zaenkrat potuje rikverc, al pa se kotali, al pa suče na bušiju, dva dni nazaj je pa začela se tak na iztegnjenih rokicah se naprej vlečt! Je taka, kot oni vojaki, ko puzajo . Pa vsede se čist lepo, sam ni še skužila, kako potem rokico k sebi potegnt, pa se kr opira na njo in potem jo zasuče na hrbet in bum z glavico nazaj... pa mami hitro reče buuuu in kr pozabi jokat! Plenice imamo mi že dolgo one Liberove (so ful fajn elastične in mehke) od 7-14, lahko jih pa že tudi križem porabimo s tavečjimi, če je nuja. Medve se bova tudi počasi mogle naročit v LJ na pregled srčka, da vidimo, na čem smo zdej. Uf, sem že skor čist pozabla na to sranje, zdej bo pa spet tista trema in čakanje .... Sem zdej ful take čudne volje, ko vidim, kaj vse se dogaja! Od moževega bratranca žena je rodila punčko v 7 mesecu in je neki z možgančki narobe, tak da smo vsi na trnih, kaj bo. Ena kolegica je na rok rodila mrtvo pupo.... groza v glavnem. grem zdej, pa še potem kej napišem, ker pride moja garda