|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
13.3.2007 7:44:54   
Alisa
Solatja tudi jaz se nisem mogla vpret da ne bi pogledala cele strani. Res ste luštni in lepo urejena stran. Bravo ata in mami!user posted image  In seveda tudi lepotici Gaji Heleni.user posted image

Jančika vidim da tudi tvojem Kajčiju počasi rastejo laski, ja mojem pa kar vsaki dan se mi zdi da so bolj gosteuser posted image . Ja res so lepi slikici.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
13.3.2007 7:48:31   
tanja981
ojla pipike!

ve ste tk pridne s pisanjem da bi jz res rabla par ur da pridem vse skoz. Pol pa tk na brzino preletim in itaq ne vem več kaj je kera rekla user posted image  nosečniška skleroza verjetno al kaj podobnega user posted image

vidim da se vaši korenjaki že pridno na noge postavljajo. Mi smo še vedno pri zibanju na vvseh štirih in plazenju v rikverc. Da bi se pa sam posedu mu pa manjka čist mičkeno (za kak cm mu moči zmanjka da bi premagu težiče) in pol veselo telebne nazaj na hrbet. Ampak počasi bo že. Regljamo tut bolj malo trenutno. Je verjetno zdaj faza motorike v igri in ne govor. Se pa pridno dere mama mama mama takrat ko je kaj hudo narobe. Drugač je vse drugo bolj važno kot mama user posted image

kapesanta verjetno uživa na morju. Sem ji kr mal favš. Aja, za kafe na obali se pa tut midva priporočava da grem mal nostalgijo dol zganjat na moja študijska leta user posted image

No evo alarm......... stajica ni več zanimiva, ura je za zajtrk. Se gremo nafotrat pol pa šibava mal vn pol pa na plavanje in po parket za hiško itd. Smo namreč čist notr padli v gradbena dela in upam da nam znese da se do aprila odselimo na svoje!!!!!!!

Pridne bodite pa lepo se mejte!

pa ga imamo, našega knedlčka.... Vid je prijokcal 28.07.
drugi knedlček se nam bo pridružil 27.09.!!!!

http://tanja-ribica.moj-album.com/

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
13.3.2007 9:00:00   
Balerina
zdravljene še iz najine strani. Se vidi da so lepi dnevi in do smo vsi zunaj in ne za računalniki. Ja včeraj sva ši res malo v Ljubljano drugače pa sva iz Kamnika.  Tud mi komaj čakamo da gremo na morje vendar za nekaj dni bomo šli šele za prvomajske ko se bo postavljala prikolica.
Ja vidim da vam že prav lepo lasje rastejo Gaja jih ima še malo man kot Kajetan. Zob pa sploh še nič. Najpopularnejša beseda pri nas pa je Ne. Če pa ni v središču pozornosti ali pa če jo ne hraniš dovol hitro pa tako kriči da je ne moreš preslišati.  Najboljša igrača ternutno je moj steper, če ga dvignem na najvišjo višijo se prav rada ob njem postavlja na noge. Res ne vem zakaj še malo ne počaka s tem, saj Alisa kot si rakla bodo tako še celo življenje hodili.

Slikice bom dodala kdaj drugič.
Drugače pa midve danes peljava avto na servis ter bova na sprehodu tam oz. bova šli do Arboretuma. Ja pa seveda šoping morava opravt. Upam pa da bo popoldan energija za čiščenja avta odkar jemo oz. bolje rečeno drobimo piškote je pa res tak da ga tud v avtopralnico ne peljem pa čeprav je user posted image  včeraj predlagal da mi ga nej na servisu spucajo.

(odgovor članu tanja981)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
13.3.2007 10:31:36   
pearl
Mi pa smo se zavedli, da bo porodniške počasi, počasi konec in včeraj smo šli v akcijo k eni gospe, ki varuje do tri otroke. Vanessa je bila nad njo in njeno družino zelo navdušena. Se mi zdi, da res vsi dihajajo s temi otročki. Se bomo kar fiksno odločli zanjo. Fajn je, ker ima več otrok, a  ne preveč, vrt, tako da so otroci dosti zunaj, ustvarjajo iz gline, pojejo, plešejo, jih pa večkrat vidim na sprehodu in se mi zdi, da z njimi lepo ravna.  

Balerina Nič kaj se ne sekiraj zaradi zobkov, jaz jih na svojih balonih čutim že kar orng, sploh zdaj, ko sta pribucala še zgoraj.

Solatja Nekje v sredini maja bomo tudi mi v Portorožu in bova lahko šle na kak sprehod in mignonov sladoled, še posebej, ker bom imela čez dan dva dni samo zase, Vanesso in morje.

Še en lep dan je pred nami, izkoristite ga!

Aja, Angelina tebe pa malo pogrešam, ka si mogoče šla s Kapesanto na morje, al ti je računalnik crkno, drugega skor ne more bit.

< Sporočilo je popravil pearl -- 13.3.2007 10:39:28 >

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
13.3.2007 12:23:33   
solatja
dans je moja puža spančkala celo noč!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image od 10h pa do 7h zjutraj!user posted image user posted image user posted image user posted image najlepše darilo za gregorjevo!!!! user posted image (škoda da nimam js tok občutno več energijeuser posted image user posted image ). sicer se pa pridružujema v klub nejedcev (ne skutice ne zelenjava ne domače kašice - nič ne gre v promet dovolj, da bi mela za cel obrok. razen frutka in večerne kašice. še sreča, da se matram in packam posebej za njo... user posted image

aja, pa Pearl, komi čakam!!!

sicer sem pa danes vidla prvega letošnjega MARTINČKA!!!!! mi je pobegnu, ampak je bil tist ta pravi!! (na žalost vas obveščam, da že nekaj dni ugotavljamo, da se začenja sezona lova.... na komarje!! za popenit!!!)

sem pa glih zadnič hotla vprašat, kk se kej drži naša user posted image in prav fajn, da ti gre na boljše. tud js sm mela zelo straniščno obarvane prve mesce...

< Sporočilo je popravil solatja -- 13.3.2007 12:24:17 >

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
13.3.2007 13:19:15   
klaja
Zdravo!

Zunaj je taki sonček in tak toplo, našo dete pa spi kot polhek.

Sma bli na fizioterapiji in se ji ni dalo migat, se je cel čas drla. Ko pa sem jo jaz prijela, da bi jo umirla, je pa gledala terapevtko in se ji smejala. Potem pa spet ista pesem. Ni hotla in konec. Na koncu, ko sma pa šli, je še enkrat pogledala terapevtko in naredila tako smešno faco, kot da je hotla rečt:"Danes pa sem te okol prenesla!"
Imeli sma še zobozdravnika in tam je bila pridna, tako da res ne vem kaj jo je prej mučlo.
Zobekov še ni nič in jih zgleda še tudi en čas ne bo. Zdaj imama pa kontrolo čez pol leta. Je pa zobozdravnica rekla, da bo mogoče imela lisaste zobke, kar je posledica stresa. Predvsem ko je en mesec bila na intenzivni negi in tudi zaradi operacije, baje vse to vpliva ne zobkeuser posted image . Bomo videli.

Malicki - a bosta šli na plavanje? Midva se bova danes zmenla, mislim pa da jo boma dala, je tudi fizioterapevtka rekla, da bo to vredu za njo. Si je verjetno mislila, naj se še tam malo dere in tečnari.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
13.3.2007 14:44:59   
Alisa
Dan čvekleuser posted image ,
ja mi smo pa danes že bili zunaj od 10h pa do 13h, zdaj moje dete spi in jaz čakam mojga dragega da pride domov da popcamo in gremo še mal ven.
Danes sem na balkonu zjutraj telovadla na steperju, čeprav je bilo ob pol 9h še mrzlo, me je sonček kar grel, imam balkon obrnjen na jutranji sonček in je bilo prav super.

Joj, kok sem bila danes jezna. Grem po pošto in same položnce. In to obračun za el.user posted image  groza. Obračun za vodo in celo za ogrevanjeuser posted image , kreteni kljub temu da ni bila mrzla zima so ti butli nardil obračun kot da so kurl- no saj  so pa ni bilo potrebe.
Eh klinc pa te položnceuser posted image .

Punce, nas mali pobalin se že zdaj zmišljuje kaj bi jedu pa kaj ne. Včerj sva z mojim jedla repo, pa ajdove žgance pa baso. In moj da Anžetu mal žgancov pa mali zabriše ven in se reži. Pol pa mu hoče dat še enkrat pa ni ni pa hotel odpret ust. Da o sadju ne govorim za njega so še vedno zakon sm jabke pa banane, ostalo bljak- ne odpre ustuser posted image .

Se grem kar še mal martinčkat na balkonček dokler mi sonček ne uide na drugo stran blokauser posted image .

To je čudež življenja.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
14.3.2007 7:21:04   
Alisa
Haaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooo, a je še katera kje?user posted image

Pa saj ne morem verjet da ni nikjer nobene. Kaj ste vse še od ponedeljka kar zunaj? A ni nič mrzlo ponoč.
Če povem sem kar mal žalostna k vas ni nč goruser posted image .

Sašaš tebi ni pa ni. Kaj si v Indijski restavraciji ostala? Upam da se nisi kaj zastruplauser posted image , jao bognedaj.

Angie ti kar na oni temi čvekaš - Zasavčanke. nas pa ne jeb...user posted image ,
plenička se tud več ne oglasiuser posted image ,
pa nč grem pa še jaz dol - ayt!

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
14.3.2007 10:25:00   
sašaš
user posted image user posted image user posted image  Alisa, ne bit no tako huda! Seveda smo zunaj, če je pa tako lepo! user posted image  Prosim, prosim, uporabljaj telefon! Tako šele zvečer vidim, ko je izlet že mimo, da sem nekam povabljena. user posted image  Aja...turška, ne indijska restavracija. user posted image  Zdaj pa kar povej - jutri, ali v petek? Pa kam? Nama je vseeno. user posted image

Mah, saj se mi ne da nič več tipkat........mogoče zvečer!

Čau-bau! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
14.3.2007 10:35:23   
Alisa
Juhuhu,
živa siuser posted image user posted image user posted image
Ma veš jaz nisem glih neki telefonistuser posted image , no drugič pa te bom poklicala.
Ja jutr gremo lahko al v Tivoli al pa na Urha al pa kam čist vn iz Ljubljane Npr; Kamniška Bistrica, al pa na Kuceljuser posted image .
Lahko pa greva v Grosuplje pa se sprehodiva tam ko sem jaz včasi živela z očetom, je tud prav fletn.
Res si bom mogla avto kupt, da bom lahko kam šla, ker tale lj. je že čist bedna - vse sva že vidla.
No če se v roku pol ure ne javiš - te pokličem!!!!!!

< Sporočilo je popravil Alisa -- 14.3.2007 10:38:41 >

To je čudež življenja.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
14.3.2007 11:25:21   
Angellina
Daaaaaaaaan user posted image

Tuki sem afna zasavska user posted image . Ma sej berem vas, sam lena sem ko fiks....

Marka nimam doma in ga pogrešam za umret. Je pri tašči in se ima super fino, saj se mu vsi posvečajo do onemoglosti. Jst pa namesto, da bi počivala, tekam po stanovanju z krpo, perem, likam, se kregam z babi, se zaletavam v vrata, sem smotana na kvadrat in kr neki...
Zdele greva z psom na sprehod, da se mal zdivjava, ker namreč oba hujšava...en bolj k ta drug user posted image .

Solatja super fotke, Anžeeeeeeeee tako je veliiiiiiiik, pa tko leeeeeeeeep, Kajetan..brez besed, lepotec na kvadrat!
Pearl user posted image

Alisa bejž mi, sam bejž mi, k če te zdele ulovim, bo zgledalo nekako takole user posted image , sam da boš ti vmes in pol ne vem kako se boš počutla vsa zdručkana in pomučkana, sploh ker mam take mišice user posted image .

Grem na soooonce! Pes me bo vlekel za seboj in ziher bom vsaj 10x padla, potem bo ovil povodec okol mene in me spet prkucnal in pol me bo čukasto gledal, ko se ne bom mogla pobrat in mi bo pomagal, tko, da me bo vso poslinil, po možnosti mi bo še rignil direkt pod nos in mi dajal taco, tok časa, da bom končala na hrbtu, pol bo pa skočil name in ne bo šel dol... Klasika. Tisti, ki pa se bodo mimo peljali, bodo pa spet meli za videt noro histerično babo, kako rogovili po hribu. Nobl ni kej.

Čaoooooooooo. Fajn se mejte user posted image

< Sporočilo je popravil Angellina -- 14.3.2007 11:27:07 >

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
15.3.2007 8:21:10   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

Alisa bejž mi, sam bejž mi, k če te zdele ulovim, bo zgledalo nekako takole user posted image , sam da boš ti vmes in pol ne vem kako se boš počutla vsa zdručkana in pomučkana, sploh ker mam take mišice user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ulovi me če me moreš. A misliš da te bo pes do Ljubljane vlekuuser posted image , jok brate odpade, sama pridi, pa se bova podili po Ljubljanskih ulicah.

kak ste kaj uživačice? Uživate na tem prelepem sončku, jaz tud komaj čakam da bo ura dost in da se bo že malo segrelo da gremo ven.
Me pa neki zanima, ali ste vse tako zaposlene z svojimi sončki in dragemi možeki, al ste kar skoz zunaj? Mater sem ferbčna, kje se potikateuser posted image .

Mah grem, fajn bodite

To je čudež življenja.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
15.3.2007 8:23:01   
Alisa
Stenx ko sem videla da si glih gor, s katerega konca si ti?

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
15.3.2007 8:26:58   
Naty*Taja
Aliska - spomladansko čiščenje, ne možek pa zuni, .... user posted image
Ni cajta pisat - bom izklopla rač... ker sam tu visim namest, da bi pucala... Ja res je že potrebn, nisem nek puc-manijak!
ti pa kr piš, bom imela pri večerji kej delat! user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
15.3.2007 9:55:28   
Balerina
Joj pri nas pa danis ni nič sončka. Pa tako luštno je blo teh nekaj dni. Se moram kam odpravit na sonce. Je pa res, da denas nimam pametnega izgovora zakaj nebi doma pospravila. 
Me pa že pošteno spomladanska utrujenost matra, vsaj jez se na to izgovarjam, ker sem že sdej zaspana. Ali katera ve ali tudi user posted image  daje spomladanska utrujenost? Ker Gajo nič je še od 6h v polnem pogonu pa nič ne zgleda da bi šla kaj spat. Najbol da dam njej sesalc jaz pa gren počivat.

No mejte se in uživajte na soncu, če ga imate.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
15.3.2007 11:17:37   
solatja
prelep sončen pozdrav!!

moja puža danes žge spalni maraton: spet (!) je prespala celo noč, po jutranjem prvijanju in dojenju pa še vedno spi (od 8h!). kr ne morm verjet. sem že spucala kuhno, stroj mi bo opral, zložla perilo, pretelefonarla, celo na RR sem se spravla, ona pa še vedno spi!!! jo bo treba počas it zbudit...  morma it ven....

sm dans tk dobre volje, ker sem se še kr spočila.user posted image user posted image user posted image se ful pozna, če se ona kej zbuja ponoči al ne. ne morm verjet. po mojem, da je bla današnja noč prva prava noč (kar se spanja tiče) od poroda naprej. se pravi od ene noči s petega na šesti julij 2006. user posted image user posted image če pa štejem tisto pravo spanje spanje (brez trebuha in pasje vročine) pa hm, od ene aprila, maja lani user posted image user posted image user posted image

sm mela včeri tako ludnico cel dan, da se nism nč kej pol več uspela javljat. to pravim zato, da se opravičim razkurjeni Alisi user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer pa me zelo zanima, kaj je z Jančiko in Kajetanom. kera kej ve? sej včeri se mi jezdelo, da bo bolj mrk, ker je bla sreda i Celjanke in Planet tuš, ampak vseen je ni blo že kr en čas....

še neki me zanima: kaj, zakaj, kako, kdaj, predvsem pa KDO je tale Rosada? ker, čist iskreno povedano, mi ni čist jasno, kaj je z njo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uživajte na sončku (Gajo Heleno je zadnič že opeklo po nosku in ličkih, zdej sma pa opremeljeni)!!!!

< Sporočilo je popravil solatja -- 15.3.2007 11:18:43 >

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
15.3.2007 11:33:34   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa

kak ste kaj uživačice? Uživate na tem prelepem sončku, jaz tud komaj čakam da bo ura dost in da se bo že malo segrelo da gremo ven.
Me pa neki zanima, ali ste vse tako zaposlene z svojimi sončki in dragemi možeki, al ste kar skoz zunaj? Mater sem ferbčna, kje se potikateuser posted image .

Mah grem, fajn bodite

Helou, Alisa, ja bolj ali manj martinčkamouser posted image  tak da se ne jezit, nouser posted image user posted image user posted image . Tudi danes šibamo ven ( ja pri nas je še sonček), samo da skuhamo kosilo, pojemo in seveda da se mala zbudiuser posted image .

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
15.3.2007 15:14:44   
plenicka
Midva sva malo na sončku, malo tu, malo tam. Berem vas pa vsak dan.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
15.3.2007 19:55:33   
Alisa
čeruser posted image
Naty, balerina, solatja, tiasha77 in plenička saj vem da ste zunaj ko pa je tak lepo sam vas kar mal pogrešam če se nič ne oglaste. Tk da ve kar uživajte na sončku.

Jaz sem tudi danes izkoristla tale lepi dan z lepim sprehodom, kavico, malico, kosilom in to vse na lepem sončku v dobri družbi.user posted image user posted image
Sašaš upam da si se imela dobr in da ti ni šel Jaka na živ.., saj je prav super človek, in zlo dobra dušica je pa zmeraj vesele volje in pravi joker.

Ja Jančika a ste vidva z Kajčijem uredu. Upam da so mu pikice zginle.

Grem zdaj spančkat počas, ker že lep čas user posted image

nočka

To je čudež življenja.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
15.3.2007 19:59:14   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: solatja

še neki me zanima: kaj, zakaj, kako, kdaj, predvsem pa KDO je tale Rosada? ker, čist iskreno povedano, mi ni čist jasno, kaj je z njo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če mene vprašaš nimam pojma, je pa še ena ko živi v sloveniji ziher že od rojstva al pa par let pa se še ni naučila govor slovensko, kaj šele pisat. Ena pi... pačuser posted image
Mislim da bo Angie kaj več znala povedat, njo skoz nadleguje. 

To je čudež življenja.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
15.3.2007 20:46:55   
sašaš
Najprej tole - kaj oz. kdo je Rosada? user posted image  Nič jasno...user posted image

Zdajle imam nekaj časa - sem si barvo napacala na lase in čakam, da grem sprat. user posted image  Bomo videli, kaj bo ratalo, saj sem prvič to sama ustvarjala! user posted image

Ja, Alisa, itak, da sva se imeli z Elo fajn! user posted image  

Klinc, morm it - moj nekaj nujno rabi rač.! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
15.3.2007 21:13:32   
klaja
Večer!

Tudi mi se martinčkamo, če je pa tako fajn na sončku!

Danes sma atija spremljali na slikanje za obnosno votlino, ga očitno sinusi dajejo. Upam da bo vse ok.

Drugače pa je Julija ugotovila, kako prit iz enega konca sobe na drugi konec. Plazit se ne zna, zato se kotali, tako dolgo, da pride na drug konec. Madonca je brihtna, jaz že tega ne bi porajtala!
Pa zelo dobro razume, ko ji kaj govorim. Sem ji parkrat povedala kje ima mama nos in ušesa, pa ji čez čas rečem da naj me prime za nos in evo, me je že držala. In ko sma čez čas spet probali, ji je tudi uspelo. Sem kar vesela, da je tako, glede na to kaj so mi vse rekli, da lahko pričakujem, upam da bo še naprej tako!!!

Zdaj pa grem gledat tv, saj sma si danes priključla siol tv in imaš veliko izbiro. Samo ne vem če se boma lahko zmenla kateri bo kaj gledal. Sicer pa mene čaka kaj drugega, tako da odpade tv......

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
15.3.2007 21:33:32   
Jančika_
Helou helou. Zadeta sem in to orenk. Sem vzela zdravilo za alergijouser posted image . Hudiča. Ojej. So mi danes pri alergologu povedali, da imam alergijo na pelode. A ne ga srat, a še to. Ja no in sem vzela Zyrtec in hvala bogu zvečer, ker če bi ga čaz dan, bi bil pa hudič. Resnično se počutim, kot da sem enega zrolala. Al sem pa taka samo zato, ker je Kajči danes vstal ob PETIHuser posted image user posted image user posted image .

Kajči ima še par pikic po trebuščku, kjer se riba koža ob fliper v bani. Zdej pa ne vemuser posted image . No, jutri mu bom spet dala kislo smetano, pa da vidimo. Je pa že dva dni tečen kot satan osebno, non štop tuli in če bi imlea tri joške, bi vse tri pojedel verjetno. Zobjeuser posted image ???

Uh, ja, res sem zadetauser posted image .

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
16.3.2007 7:52:30   
Alisa
Jutro,
danes sem kar mal polomljena. Je pa zunaj že tak lep sonček, da te že na vsezgodaj vabi vn, sam je mraz ku user posted image , še za enkrat.
Jančika no upam da bo Kajči lepo prenesel ponovnni preizkus smetance in da bo vse uredu. Ja ti si pa res bogica, kako pa to da so ti našli to alergijo? Sm mene tud nekaj matra, ko sem zunaj sploh kod ko so drevesa, mi kar z nosa začne tečt, pa kihat - očitno ta cvetni prah al kaj hudiča.
Klaja- zate pa sem vesela, da Julija tako lepo napreduje, saj če pogledaš naše sončke sploh ni v nobenem zaostanku - tako da bravo Julijauser posted image . Ji že veliko to pomeni, da se veliko ukvarjaš z njo.
Zdaj grem si pa eno belo kavo skuhat, pa mal pomigat, dokler moj mali polhek še spi. Danes nekam dolgo spi, ponavadi že ob 7h buden, in je točen ob 7h začne gru-gruuser posted image  in vriskat.

Uživajte v sončku!

To je čudež življenja.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
16.3.2007 8:23:19   
stenx
lp

alisa sem iz Lj- črnuče.Sm vidla glede pese, a ste jo že probal,svežo al kuhano?

Mi smo tud skoz zunaj hvala bogu za tako vremeuser posted image .Lia je zdj pogrunatala kako se sama vsedeuser posted image in je to zdj aktualno pa puza rikverc,in jo skoz lovim ,ker 3 minute ni pri miru.Tko da sploh nimam cajta nč napisat. Danes ssmo se spt ob 6 30 zbudil, to je tko zgodajiuser posted image .

Zdj grem pa jest zajtrk

lp,

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?