Angellina
|
Daaaaaaaaan Tuki sem afna zasavska . Ma sej berem vas, sam lena sem ko fiks.... Marka nimam doma in ga pogrešam za umret. Je pri tašči in se ima super fino, saj se mu vsi posvečajo do onemoglosti. Jst pa namesto, da bi počivala, tekam po stanovanju z krpo, perem, likam, se kregam z babi, se zaletavam v vrata, sem smotana na kvadrat in kr neki... Zdele greva z psom na sprehod, da se mal zdivjava, ker namreč oba hujšava...en bolj k ta drug . Solatja super fotke, Anžeeeeeeeee tako je veliiiiiiiik, pa tko leeeeeeeeep, Kajetan..brez besed, lepotec na kvadrat! Pearl Alisa bejž mi, sam bejž mi, k če te zdele ulovim, bo zgledalo nekako takole , sam da boš ti vmes in pol ne vem kako se boš počutla vsa zdručkana in pomučkana, sploh ker mam take mišice . Grem na soooonce! Pes me bo vlekel za seboj in ziher bom vsaj 10x padla, potem bo ovil povodec okol mene in me spet prkucnal in pol me bo čukasto gledal, ko se ne bom mogla pobrat in mi bo pomagal, tko, da me bo vso poslinil, po možnosti mi bo še rignil direkt pod nos in mi dajal taco, tok časa, da bom končala na hrbtu, pol bo pa skočil name in ne bo šel dol... Klasika. Tisti, ki pa se bodo mimo peljali, bodo pa spet meli za videt noro histerično babo, kako rogovili po hribu. Nobl ni kej. Čaoooooooooo. Fajn se mejte
< Sporočilo je popravil Angellina -- 14.3.2007 11:27:07 >
|