|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
9.3.2007 21:28:14   
Alisa
evo še dve slikici;

Zadnje čase najraje je v hodalici, ker ko noče več jest mi kar pobegneuser posted image
user posted image

pa še ena;
user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
9.3.2007 22:00:07   
Jančika_
O, Alisa, Anže je pa vedno bolj lasatuser posted image . Frajer.

Jaz sem pa žalostna - včeraj in predvčerajšnjim sem dala Kajetanu malo kisle smetane v zelenjavo, danes pa je dobil ful pikic po celem telesuuser posted image . Saj ne vem, kaj naj si mislim. A ni dovolj, da je Vasja alergičen na čokolado in oreške. Obstaja sicer še verjetnost, da je kakšna virozica, ker je že par dni siten kotuser posted image in skoz se mi zdi, da ima malo vročine (ne pusti, da mu zmerim drugače kot s trakcem, ki kaže okoli 37). Bomo videli. Po drugi strani pa že tri mesece je instant kašice, v katerih je adaptirano mleko, pa ni bilo do zdaj nikoli nič. Joj, kako si želim, da tole ni alergija na mleko!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
9.3.2007 23:32:11   
solatja
joooj, jančika, držim pesti za vas.... mogoč pa le ni vse tk črno... konc koncev je kisla smetana le nov okus... js sm tud opazla dostkrat kake izpuščajčke pri Gaji Heleni, ko je začela jest kako novo hrano (npr. mango user posted image ), pa so pol zginli - po nekaj urah najkasneje. vem, da te je strah, ampak a si poskusla s skutico? mogoče ga pa sam kej moti v smetani... boš vidla, da bo vse ok!!!!!!!!
drgač pa, ko si omenla Vasjevo alergijo na oreščke, morm povedat, da sem kr kmal po porodu jedla precej oreščkov (je prnesla moja tašča vsaj kako kilo različnih), predvsem z indijskimi sem se basala, ker majo baje velik kalcija in so super proti osteoporozi. no, in Gaja Helena je mela skor cel prvi mesec ful izpuščajčkov po telesu, prav ful. in je rekla patronažna, da ma novorojenčkov izpuščaj, na prvem pregledu pa smo v posvetovalnici dobili cel spisek zadev, ki jih ne sme jest (podčrtano čokolada in oreščki, morske ribe, umetne juhe in pudingi ipd. itd.). in je zginlo kot bi odrezal. upam, da ne bo mela kakih posledic? kdaj ste pa vi ugotovili za to Vasjevo alergijo??a to z leti kej popusti? zdej, ko je tok več alergij, mislim, da tud prej popustijo in se že pri šolarjih zgodi, da nimajo več alergij... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer pa, kapesanta, lepo potujte in uživajte, sčistite si pljuča, ostalo telo in duha (stavim, da bo Rok spal kot top na tem zraku!!!) in sporoči, ko se vrnete. ko pa boste vozili proti Sečovljam al pa vzporedno z Lucijo kjerkoli (geografskih značilnosti še nism pogruntala čist), pa lahka potrobite!!!

grem spat. dans začnemo uvajat noč brez dojenja?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
10.3.2007 11:54:56   
sašaš
Ej, bejbe, lep vikend vsem!!! user posted image user posted image user posted image   Kaj več se mi ne da pisat... Pa zakaj user posted image , mi smajliji ne delajo!? user posted image

Uživajte, res - mi bomo! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
10.3.2007 15:06:46   
Naty*Taja
Dobro jutro. Danes sem pa po dolgem času vstala brez večjih muk. Moj pa srota še spi, ker je skoz on vstajal! Če pa se res nisem mogla spravit k seb! Sem misla, da mi železa primanjkuje, pa sem včeraj dobila izvide iz laboratorija in je vse normalno. Tak da zdej sumim na kronično utrujenost user posted image  zaradi pomanjkanja spanja. Bom letela za Kapesanto, da mi vsaj pospravljat in kuhat ne bo treba!user posted image
Janči mogoče je pa tole 6. bolezen. Meni čist liči na to. Mini vročina in izpuščajčki. in je pač slučajno naneslo da je vzporedno s tole smetanco. Počak še kak dan, da to mine, pa spet probi, boš vidla, da bo vredu. Kajetan je tak kerlc, da ziher nima nobene alergije. user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
10.3.2007 15:27:55   
solatja
Punce, pomagajte!!!
zdej sta uletela tašča in tast in sta odpelala na sprehod tamalo.  ne bo jih še 45 min. in sta prišla, se 15 min z njo ukvarjala, da se jih je mal navadla in zdej so šli na sprehod z avtom, s tem, da sem jima zdej razložla, kk se zloži in sestavi voziček in kk se jo prpne v jajčko - nč od tega ne znata!!! sej grejo sam na Bernardin se mal afnat, ampak js jima ne zaupam, ker ko prideta, s sabo prneseta igrače, da mata kej počet s tamalo, tast ji zna skor sam na kitaro igrat, kej več skor da ne (vem, da jima delam krivico, ampak tk se počutim! groza!!!). ona je pa precej na mene navezana in ko sem jo oblačla, je kr k men lazla. user posted image user posted image user posted image user posted image zraven pa nisem šla, zato da ne bota mela občutka, da preveč kompliciram in da jima ne zaupam (pa je oboje res, sam se morm pretvarjat, da ni!!). prav solze so mi tekle, ko so šli. mal jima zamerim, da se ne znata ukvarjat z malimi otroci, pa z ljudmi na sploh (zelo grda izjava, ampak precej resnična!!). ful mi je grozno, čeprav ni nobenga pravga vzroka. nista mi je na silo odpelala, ampak js se počutim kot da sta jo. zarad dobrih odnosov morm to pustit, čeprav user posted image user posted image user posted image user posted image
sej tamali bo verjetno zelo zanimivo, ampak po moje bo tud mal zgubljena, sploh zdej, ko nima preveč rada tujcev (nazadnje so jo vidli prd 14 dnevi...)

presneti hormoni, pa še glih dans sm prvič dobila menstro (po skor letu in poluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) (čestita se na leto in pol, ne na njen prihod user posted image ) user posted image user posted image

drgač je pa spala pridno ponoči, razen tiste ure, ko je zelo user posted image user posted image user posted image in se s tatkom pregovarjala, da bi mamo in bradavico.... je spala do 9h, pa še pol od 11h do 14.15!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ponoč se ne bomo več dojili!!!

grem zdej sesekljat lešnike, si bom kej zraven predstavljala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (baciotov je že zmanjkalo!!)

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
10.3.2007 18:08:10   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: solatja

Punce, pomagajte!!!
zdej sta uletela tašča in tast in sta odpelala na sprehod tamalo.  ne bo jih še 45 min. in sta prišla, se 15 min z njo ukvarjala, da se jih je mal navadla in zdej so šli na sprehod z avtom, s tem, da sem jima zdej razložla, kk se zloži in sestavi voziček in kk se jo prpne v jajčko - nč od tega ne znata!!! sej grejo sam na Bernardin se mal afnat, ampak js jima ne zaupam, ker ko prideta, s sabo prneseta igrače, da mata kej počet s tamalo, tast ji zna skor sam na kitaro igrat, kej več skor da ne (vem, da jima delam krivico, ampak tk se počutim! groza!!!). ona je pa precej na mene navezana in ko sem jo oblačla, je kr k men lazla. user posted image user posted image user posted image user posted image zraven pa nisem šla, zato da ne bota mela občutka, da preveč kompliciram in da jima ne zaupam (pa je oboje res, sam se morm pretvarjat, da ni!!). prav solze so mi tekle, ko so šli. mal jima zamerim, da se ne znata ukvarjat z malimi otroci, pa z ljudmi na sploh (zelo grda izjava, ampak precej resnična!!). ful mi je grozno, čeprav ni nobenga pravga vzroka. nista mi je na silo odpelala, ampak js se počutim kot da sta jo. zarad dobrih odnosov morm to pustit, čeprav user posted image user posted image user posted image user posted image
sej tamali bo verjetno zelo zanimivo, ampak po moje bo tud mal zgubljena, sploh zdej, ko nima preveč rada tujcev (nazadnje so jo vidli prd 14 dnevi...)

Joj Solatja, čeprav te ne razumem čist zakaj se bojiš, saj bo vse uredu. No glede na to da ti zdaj pišem so po vsej verjetnosti že nazaj.
Zdaj pa jo fajn stisni k sebi in jo poljubčkaj, ter povej kok jo imaš rada.
Upam, da je vse ok, in da je mala uživala v sprehodu.

To je čudež življenja.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
10.3.2007 20:57:57   
solatja
ja, sej mislim, da ji ni nič falilo, onadva sta tud že šla (od 14.45 do 20.24 - ja, sem štopala user posted image user posted image ) in zdej je mir. hec je, da predvsem tašče ne obožujem glih preveč (zato ker je delodajalka user posted image in veste, da ni noben delodajalc popoln, sploh družinske zadeve so pa še bolj občutljive). je pa res, da me vedno znova preseneti, kk je ok (če odštejem, da jo morm prosim, da da otroka iz rok, sploh se ji ne da dopovedat, da mora bit tut kej sama v stajici). skratka, vedno je super, ko ni preveč lastniška, pol ga pa na koncu veno neki zaserje, da spet pokvari vse. in dans ni bla nobena izjema. je zbezala na dan izpit za avto in kdaj ga bom šla delat in vrta in vrta in vrta in se dela neki pametno, da morm premagat strah al travmo al kakrkol že, da ji že user posted image teži,da nej utihne, ampak ona se vedno sam heca!!!! in sploh ni nobenmu smešno, niti njej. "mal heca more bit" user posted image user posted image user posted image user posted image . ni čudno, da sem cela marogasta, ko mi jo kdo omeni. user posted image user posted image
drgač je pa blo s tamalo vse ok po moje, sej je taka nekomplicirana in radovedna in ni težko bit ponosen nanjo, ampak men bi dans prav pasalo, da bi bla mal bolj user posted image user posted image (torej podobna mami)user posted image

dans ni moj dan, sem res nekak slabe volje in ti obiski (zanjo je blo seveda varstvo) so me izcuzali, nastradate pa ve in RR!! sej vam bom jutr dala mir (zvečer pa nova štorija...user posted image user posted image user posted image )

morm it, ta mala se je skopala in čaka mamo...

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
10.3.2007 21:20:16   
Naty*Taja
Solatka, sej pri drugem ne boš več tako občutljiva - zdej si pač na njo fejst navezana in tole je kr sprememba, ko ti bebico prvič odpelejo za več kot minuto izpred oči! Mojga taprvega je tako odpeljala od mojga teta, ki se zna ful ukvarjat z njim, pa me je vseen skrbel in sem imela občutek, da ju po 10 minutah že ful dolgo ni nazaj!user posted image  Pa sej mine.
Glede na vaše izkušnje s taščami pa pravim, hvalabogu, da imam jaz tako fajn taščo - mi je skor bliže kot mama! Pa ful mi pomaga pri tamalihdveh, s tem, da striktno upošteva mojo besedo! Se ne vtika v nas (no ja včasih mal zagovori svojga sinčka - pa sej to je pa kr prav, bi bla jaz tudi vesela, če bi se moja mama za mene potegnala), v glavnem je na primerni distanci in vedno v bližini, pripravljena pomagat - sanjska tašča user posted image . Da o tastu sploh ne govorim, ker je itak zakon! Res sem ful vesela, da sem natrofla takole redkost.
Ma nič, so rekli, da bo lep vikend, pa je tak pihalo danes in včeraj, da je naš tavelik staknu fino vnetje okice - ima čist zatečeno, je tak bošček! Skor nič nima odprte oke, ker je ful natečena. Upam, da ni kej resnejšega in da bo kmal zginlo. Sem spirala s kamilicami. Aja pa še s svojim mlekom bom jutri!
No imejte se skrajno lepo in grem spat....

MONTIGNAC

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
11.3.2007 10:51:31   
sašaš
Evo, naša Ela gre tudi danes prvič nekam s taščo in tastom! user posted image  In to kar za par ur - pa me nič kaj dosti ne skrbi. Se bodo že zrihtali, a ne?! user posted image  Midva greva v turško restavracijo - še za valentinovo, ker prej ni zneslo. user posted image  Oni gredo pa k prababici.

Jaz se tudi ne pritožujem čez taščo in tastom - smo v isti hiši, ampak imamo ljubi mir, se noben ne vtika v nas. Če pa kaj rabimo, so pa pri roki. user posted image

Zadnja 2 dni sem prav vesela, saj Ela spet kar nekaj popapka na žlico! V petek je jedla rižev narastek, je tako usta odpirala... Pri nas je tako, da ji dam skoraj čisto vsako stvar za probat. Saj od ene ali pa od par žličk ji nima kaj bit. Sploh pa po 8. mesecu lahko že večino stvari jedo, a ne!? user posted image

Alisa, zdaj pa kar sporoči, kdaj imata kaj časa za kakšen potep! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
11.3.2007 18:41:42   
Alisa
čer,
a ste kaj uživale danes zunaj ko je bil tak lepo vreme?

Jaz sem se danes spravla po, 1 letu, raje še več na kolo. Prej sem se ogromno prevozila s kolesom, na šiht popoldan pa ponavadi še ena tura. Zdaj pa  ni bilo nič od mene.

Za enkrat me še nič ne boli bom pa videla kako bo jutriuser posted image . Rit me zna bolet ko user posted image . No dopoldne smo oprali 2 stroja in ga potem dali sušit, pa smo ob h šli ven. Jaz na kolo, Anže in moj dragi pa z vozičkom do BTC. Tam smo bili pa zmenjeni tud, da se dobimo. onadva sta glih lepo nakupila stvari v trgovini, tak da sem jaz tisti ruzak z hrano popokala in se odpeljala proti domu, skuhala in smo lepo pojedli. Ja za prvič sem naredila 20 km in mislim da je dost za prvič.
Tk zdaj je pa moj šel na fitnes, midva z Anžetom pa uživava doma in se igrava.
Sašaš tiste lončke ima zlo rad k si jih prinesla iz ikeje. Mater se krega na njih, ko mu jih sestavim v stolpič pol se jih pa dotakne pa se sesujejo.

Ja Sašaš kdaj se pa dobimo za potep pa kar povej, kater dan ti odgovarja, midva se bova že prilagodila.user posted image

Nič fajn bodite, lepo spančkajte ker jutr je novi dan in morate vstat naspane in polne energije za nov boj. user posted image

< Sporočilo je popravil Alisa -- 11.3.2007 18:42:19 >

To je čudež življenja.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
11.3.2007 19:50:12   
Jančika_
Dober večer. Mi smo se danes potikali po mestu in ugotovili, da se ob nedeljah v centru Celja ne da jest nikjer drugje kot v MacDonaldsu, si lahko to misliteuser posted image . Tako da smo pač šli tja in je tudi Kajetan dobil malo pomfrija, je bil čisto navdušen. Pojedel je 4 palčke krompirja, čez je pa zmazal svoje kosilo, da sem komaj sproti not metala (sem imela  sabo v termovki).

Pikice mu še niso izginile, po trebuščku je kr fajn pikast. Možno bi bilo, da je 6. bolezen, čeprav je imel Vasja recimo drugačne pike, ko jo je imel.  Bomo videli. Pri Vasji smo pa odkrili alergijo nekje pri letu in pol; pred enim letom čokolade in oreškov niti ni jedel, potem pa zelo majhne količine - a ko je prvič pojedel cel kos torte, je izbruhnila. Ravno ta teden je bil spet precej bogi, ker mu je moj pametni mož popustil, ko je mali fehtal čokoladouser posted image . Po glavi se je razpraskal do krvi (najhujši izpuščaji se mu namreč naredijo na lasišču). Pa hudič je, ker vem, da bi mu bioresonanca pomagala (na testiranju smo že bili), ampak trenutno ni šans, da bi ga tri tedne imela doma in na dieti (2-3 tedne bi naj bil na dieti pred terapijami).

Kajetan je danes prvič rekel "mama"user posted image . Ampak atiju, ne meniuser posted image .

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
12.3.2007 6:31:41   
pearl
Jutro, danes pa sem taprva!

Smo se ob petih hranli, zdaj pa sem se vstala, ker hodim ob najkasneje poldesetih spat, zdaj pa čakam, da se moj zbudi za šiht.
Te naše tašče in mamce bi kar lezle v naše otročičke. Samo včeraj mi je kar pasalo, sem se malo odpočila, Vanessa pa je bila itak dobre volje. Se mi zdi, da so zobki malo pojenjali in je ne matrajo več. Se mi kar dopade, da zaenkrat ni kaj sramežljiva in me malo manj pogreša.
Solatja Ti kar mirno sledi svojemu otroku in če se ne bi počutil dobro ob tastu in taščici pač zmanjšaš stik brez slabe vesti, otroci se mi zdi, da presneto dobro čutijo, kdo je vredu in kdo ne. Zelo preverjeno, vsaj naša se mi zdi da ima dober občutek.
Jančika Držim pesti, da Kajči le nima alergije na mleko. Ko bodo pikice prenehale, mu probaj ponovno dati smetano, mogoče mu ne pašejo kakšni konzervansi v smetani, lahlo pa je mogoče kakšna koncentracija alergenov. Eh, pa kaj bom pametna, ko itak veš o otrocih že več kot jaz.

Naša Vanessa pa ima zdaj obdobje brezhranjenja. Dijo mijo bomo počasi rabli za zizo orožni list.

Evo en zanimiv link o vzgoji otrok
http://otroci.tuditi.delo.si/2006/04/11/volja-trma/

En dober dan vam želim, pa sončka bo na pretek.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
12.3.2007 7:40:48   
Alisa
Dobro jutro,
Jaz sem tud že pokonci od 5.30, ko je vstal moj dragec. Anže pa še spančka tak da mam malo časa preden se zbudi. Ponoči ob treh je nekaj rogovilu po postli, se je kar obračal in ni pa ni mogel najti položaja kak naj spiuser posted image . Se je pa potem svetovno postavil, leši počes čez postlco, pa še kar je v tem položajuuser posted image . Očitno mu odgovarja. Zdaj že kar dolgo časa spi na trebuhu. Zvečer sicer zaspi na boku, po eni uri spanja pa je že na trebuhu.

Zobeke imamo šekar samo dva, ima pa zgornjo stran dlesni tok zatečeno, da bodo zglelda še zgoraj vn pokukal. ga pa matra, grize in drgne ob vsako stvar ko mu pride v bližino. Včeraj se je celo nad postlco spravil. Sedel je notr in se prijel ta ograjo, se dvignu in grizu.user posted image
Kot da nebi imel nobene druge stvari za grist. So pa vse druge stvari kar niso igrače še zmeraj najbolj zanimive.

ha rit me nič ne boliuser posted image , me malo noge pa roke v zapestju od balance, čeprav sem imela rokavice. Ah bo že mimo.

Jančika upam zud jaz da ni alergija na mleko. Ker že pri Anžetu imam poln kufr tega. Po dolgem času je spet dobil neke bulice po glavici in mu iz tistih bulic teče neka tekočina kot gnojček in to po parih dneh zgine. Je pa zoprno, ker se mu zraven pripopajo laski ko se mu suši in pol moram to pucat. Nee vem pa kaj bi bilo to lahko narobe, ker je hrano isto kot takrat ko tega ni imel. Pediatrinja pa pravi, da bo to samo izginlouser posted image , ker ko so mu vzeli bris, ni nič pokazal da je kaj narobe, oz. od česa bi to bilo.
Tk, da se moram s tem sprijaznit in pač čistituser posted image .

Danes je pa Gregorjevo. Dan ko se ženijo  ptički in prvi pomladni danuser posted image user posted image user posted image . Pa tok lepo je že zunaj, sm mrzlo pa zaenkrat najbrš še. Bo pa danes spet en lep dan, za sprehode.

Sašaš a gremo kamuser posted image , jaz bom danes pičla na Sv. Urh, gresta zravenuser posted image . Misliva pa ven it ogrog 11-12h.

Ja ne bom preveč naklofala, ker potem so predolgi postiuser posted image .
Ayt,

To je čudež življenja.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
12.3.2007 7:57:20   
Balerina
Pozdravljene, med vikendom sploh nimam časa pisat se nam skoz nekaj dogaja. Še za poroko planirava, bo avgusta, in sva skoz nekaj dejavna. Ja midva sva Gajo že večkrat pustila pri mojih ali njegovih pa mi je vedno kar mal groza pa čeprav vem da tamala uživa, sam da s z njo ukvarjajo in da bo vse OK. Je pa tast že namigoval da najbolje da kako noč pri njih prespi pa sem mu povedala da na to pa še jaz nisem pripravljena, saj tamama bi bila njbrž čist okampak jaz nebi spala celo noč. Morda polet na morju bomo videli kako se bo počutila. Ljudi se je bala nekje okoli 4. meseca, se je jokala ko jeshar ko so naši prišli ali pa tast in tašča pa sva takrat z mojim sklenila da jih bomo več obiskovali da se jih navadi. Je bolje da je navajena na njih vač ljudi ima okoli seba bolje je za njo, seveda če jo ne vzgaja vsak po svoje.
No drugaše pa smo danes malo slabše spali sva z mojim lih zaspala pa se je zbudila user posted image  okoli 11. in ni in ni zaspala nazaj. Tako jok da sva jo nekajkrat vzela s postlce in jo tako poskušala uspavati pa ni šlo po dobri uri sva jo pa dala v svojo postlo. Midva sva zaspala tamala pa je še nekajčasa butala neka časa enega neka časa drugega potmem ji pa ni preostalo drugega kot da zaspi.
Upa da se ne bo razvadla v najini postli spat ker je 6 mesecev lepo spala v svoji.

Alisa: mislom da ni določeno koliko prej je potrebno oddati, če si še na porodniški ampak računaj, da odločbo čakaš nekje od 14 dni do enega meseca. Je pa tud fino, da veš kakšen mesec prej da ti ni treba že junija v službo.

Moram it mi že skače po računalniku. Saj veste da je najbol zanimiva igrača za nas kot za user posted image

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
12.3.2007 9:53:00   
Balerina
Sva po zajtrku in imam spet računalnik zase. Se zadnje čase kar dosti sama igra le gledati po je potrebno, mora bit skoz v sredušču pozornosti.
Nas pa morm pohvalt, da smo včeraj celo uspeli okna spucat in spte ven vidmouser posted image user posted image .

No počas se bova napravle in šle v Lj mal zamenjat teren. Pa mojga sem na kosilo povabla ima od 12h frej eno uro za kosilo.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
12.3.2007 10:10:28   
Alisa
Balerina iz katerega konca Ljubljane pa si? Bi se lahko kdaj kaj dobil, pa še Sašaš bi prletela  a ne?

Še slikice;
Pripravljen za kosilo in pacanje!!

user posted image

In jaz v moji limuzini. Sem kar hitr že, me je po celem stanovanju polno.
user posted image

user posted image

To je čudež življenja.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
12.3.2007 10:15:44   
super nova
Pozdravljene, da se še jaz malo javim. Tudi naša Lara še ne sedi čisto samostojno, nekaj časa že, potem pa jo začne tako zanašati kot kakšen helikopter, je res prav smešno.user posted image  Vidim, da imate že prave frajerke in frajerje sedijo, stojijo -  super, saj pridemo tudi mi za vami. user posted image
Tudi zob še ni na vidiku. Moram pa pohvaliti našo princesko, saj je dve noči prespala v sobi skupaj z bratcem.user posted image  Sicer nikoli nismo imeli problemov s spanjem, mislim da je do zdaj bilo samo enkrat, da je ponoči nekaj rogovilila, drugače pa že od začetka lepo spi. Prvih 14 dni sva se dojili ponoči, potem pa se je odločla da bo spala celo noč user posted image . Ona ve, da njena mamica zelo rada spi, ker drugače je tečna kot user posted image . Tudi ti dve noči, ko je zamenjala sobo je spala od 20 ure pa do 7 zjutraj, mislim da bi spala še dlje, ampak je Blažu zvonila ura in se je tudi ona zbudila.

Solatja boš vidla, da pri drugem otroku ne boš več tako komplicirala glede tašče in tasta, veš kaj najboljše je v tistem času, vse odklopiti in si misliti, da je otroku vse OK. Otroci so veliko bolj prilagodljivi kot mi odrasli, ki kar nekaj zmeraj iščemo napake, se sekiramo za brezveze...

No sicer imam jaz tudi v redu taščo in tasta in se na njiju lahko velikokrat bolj zanesem, kot na svoje starše.
Pri nas sije zunaj lepo sonce, počakam, da princeska vstane, pol pa greva ven na potep. Čao!user posted image
Vsem skupaj želim lep dan.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
12.3.2007 10:21:03   
super nova
Alisa, a to na hojici ima Anže lončke iz Ikeje? Naša ima tudi takšne lončke iz Ikeje in se ful rada igra z njimi, najraje tolče in razbija, stolp pa itak ne zdrži postavljen niti sekunde, pol pa  je  spet treba postavljati, da lahko ona podira, tega se zlepa ne naveliča. user posted image  Fajn je, ko je doma njen bratec, da jo on animira in zabava, saj meni že včasih zmanjka idej.user posted image

(odgovor članu super nova)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
12.3.2007 10:35:29   
solatja
jutro!!
mi nismo najbolš, ker hoče user posted image ponoči jest. in se cartat in smo meli ponoč cel maraton. ah, kk bi se to rešlo na elegantnejši način? dans ponoč je moja (je šel user posted image šele zdej na šiht, ker ga je tk bolela glava, da se sploh ni mogu k seb spravit). ona se je pa ponoči tud tk drla, da je pol, ko se je je usmilu in jo končno vzel na roke, hlipala še nadaljnih 5 min!!!! mene je kr zvijalo, tk mi je blo hudo!! jao jao jao. bomo vidl, kaj bo danes.

drgač smo včeri skor cela dan previseli pri tašči in pol sma mela zvečer z user posted image en super pogovor in mi je blo tk fajn, kot da bi šla sama nekam za 1 teden!!! pa mi je posvetu sam kako uro!!! user posted image user posted image je treba večkrat si vzet čas za to!! user posted image user posted image

drgač najavljam, da grema midve z Gajo Heleno v petek k mojim, tk da za petek ne priporočama obiska obale (ja, midve sma edina stvar za videt na tem koncu user posted image user posted image ). nazaj pa verjetno pridema šele v sredo al pa četrtek, v petek pa skupaj odrinemo za čez vikend. ja, precej nabasanih 14 dni bo. ampak obiski ste vseeno dobrodošli (predvsem ta teden torej!).

Alisa, a veš da ma Gaja Helena tud tako knjigico kot Anže (tisto na tleh, na tretji slikci)!!!!  morm pa priznat, da je tista zelena zadeva kr mal spuki!! user posted image user posted image user posted image Kaj ma Anže rdeče lase? cel navihanec zgleda!!

Balerina, veš da mi je prav fajn, da nism edina s temi občutki glede user posted image (čeprav je verjetno res, kar je napisala Naty-taja, da ko maš 2, je vse drgač). Gaja Helena je bla že kr velikrat pr njih v varstvu, ampak mam vedno težave na začetku, da se lahko sprostim. bizarno, glede na to, da jo majo v varstvu predvsem zato, da bi se naj malo spočila user posted image user posted image user posted image sej zdej mislim, da mi bo lažje. oni mal čudne percepcije glede določenih stvari, ki so mi samoumevne, pa včasih ne klapa vse (seveda med nama, kaj pa!). se pa pozna razlika, zato ker mata tašča in tast neke kolege, ki mata vnukinjo, rojeno 3 tedne za Gajo Heleno in onadva jo pa skoz pazita in skoz hodijo na sprehode in mislim, da se primerjata z njima! ampak tašča in tast, ki med tednom  nimata praktično niti ure za vnukinjo, ker jima je služba tako pomembna, pač ne moreta tekmovat z mojimi starši, ki sta 100x bolj topla in družinska (po moji krivični oceni!). dost o tem, sej mamo vse dovolj tega mojga taščnega para!!!! user posted image user posted image user posted image

grem zdej še mal spat, če se bo dalo!!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
12.3.2007 10:37:14   
solatja
ja, se že oglaša!! user posted image user posted image user posted image user posted image pa lep dan! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
12.3.2007 10:49:34   
Alisa
Solatja nima Anže rdečih las. Jao a zgledajo rdeče? Sm mogla it kar pogledat malega če mu slučajno res vleče kaj na rdečuser posted image . Nima.

Ja ta knjigica je pa super, sicer je že bolj v slabem stanju, jo je že čist zgrizu in nekje sploh ni več videt likice ampak sm penouser posted image ,
Ja lončki so pa eni iz Ikeje (jih je dobil za darilce od Sašaš), drugi pa so iz nevem kje. Ja tud pri nas stolpek ne zdrži 1 sekunde, ga prec zruš - je pravi mali BinLadenuser posted image user posted image user posted image

Na nekaj me rabi, očitno nima več dude.

To je čudež življenja.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
12.3.2007 20:50:44   
solatja
obljubljeno...

http://rojstvo.sonce-morje.net/index.php?main=slike78mesec.php

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
12.3.2007 21:08:56   
Naty*Taja
Joj, solatja, kok ste luštni! Sem kr not padla in celo stran pregledala. user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
12.3.2007 21:23:36   
Jančika_
Pearl, Kajetan je kak mesec nazaj tudi imel obdobje joške - 10 dni izključno joškarjenja. Pa kak to dete na joški uživa, to ni res! Če se spomnim, kake vaje je Vasko imel, jaouser posted image . Vse drugo je bilo bolj zanimivo, pa grizel me je in take fore. Kajči se mi pa pokne v naročje in užiiiiivaaaauser posted image . Res mi je fajn.

Novega ni nič, imam pa dve lepi sliki. Shrani.si ga nekaj sračka, upam, da se bosta videli.

user posted image

user posted image

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?