solatja
|
jutro!! mi nismo najbolš, ker hoče ponoči jest. in se cartat in smo meli ponoč cel maraton. ah, kk bi se to rešlo na elegantnejši način? dans ponoč je moja (je šel šele zdej na šiht, ker ga je tk bolela glava, da se sploh ni mogu k seb spravit). ona se je pa ponoči tud tk drla, da je pol, ko se je je usmilu in jo končno vzel na roke, hlipala še nadaljnih 5 min!!!! mene je kr zvijalo, tk mi je blo hudo!! jao jao jao. bomo vidl, kaj bo danes. drgač smo včeri skor cela dan previseli pri tašči in pol sma mela zvečer z en super pogovor in mi je blo tk fajn, kot da bi šla sama nekam za 1 teden!!! pa mi je posvetu sam kako uro!!! je treba večkrat si vzet čas za to!! drgač najavljam, da grema midve z Gajo Heleno v petek k mojim, tk da za petek ne priporočama obiska obale (ja, midve sma edina stvar za videt na tem koncu ). nazaj pa verjetno pridema šele v sredo al pa četrtek, v petek pa skupaj odrinemo za čez vikend. ja, precej nabasanih 14 dni bo. ampak obiski ste vseeno dobrodošli (predvsem ta teden torej!). Alisa, a veš da ma Gaja Helena tud tako knjigico kot Anže (tisto na tleh, na tretji slikci)!!!! morm pa priznat, da je tista zelena zadeva kr mal spuki!! Kaj ma Anže rdeče lase? cel navihanec zgleda!! Balerina, veš da mi je prav fajn, da nism edina s temi občutki glede (čeprav je verjetno res, kar je napisala Naty-taja, da ko maš 2, je vse drgač). Gaja Helena je bla že kr velikrat pr njih v varstvu, ampak mam vedno težave na začetku, da se lahko sprostim. bizarno, glede na to, da jo majo v varstvu predvsem zato, da bi se naj malo spočila sej zdej mislim, da mi bo lažje. oni mal čudne percepcije glede določenih stvari, ki so mi samoumevne, pa včasih ne klapa vse (seveda med nama, kaj pa!). se pa pozna razlika, zato ker mata tašča in tast neke kolege, ki mata vnukinjo, rojeno 3 tedne za Gajo Heleno in onadva jo pa skoz pazita in skoz hodijo na sprehode in mislim, da se primerjata z njima! ampak tašča in tast, ki med tednom nimata praktično niti ure za vnukinjo, ker jima je služba tako pomembna, pač ne moreta tekmovat z mojimi starši, ki sta 100x bolj topla in družinska (po moji krivični oceni!). dost o tem, sej mamo vse dovolj tega mojga taščnega para!!!! grem zdej še mal spat, če se bo dalo!!
|