|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
7.3.2007 19:24:07   
klaja
No, da še nekaj napišem, prej nisem utegnila, ker sem jo mogla it zbudit in jo zrihtat za spanje, zdaj je pa pri babici in dediju, kjer se na dolgo in široko carta!

Če je nebi zdaj zbudila bi spala kar do jutra (zaspala je ob 17 uri) in bi verjetno potegnila do 8. Tako je pri nas, spanja na pretek. Sem pa res lahko srečna, da toliko spi. Ne znam si predstavljat, kako bi bilo, če bi se še ponoči prebujalauser posted image .

Sicer ne vem kaj jo je naenkrat prijelo, ampak nonstop bi jedla, pa jedla, pa jedla,... Tako da mama samo kuhaj in pripravljaj hrano za našega požeruheca. Usta odpira ko škorec in se baše. Imela je sicer dva dneva neko krizo, vendar jo je minlo.

Pa zmeraj je na trebuščku, malo se obrnem vstran in je že obrnjena, potem pa se jezi in cvili. Pa jo dam nazaj na hrbet in jovo na novo. Nimam fraj niti minute....

Grem ji zdaj skuhat mlečni riž, ker bo postla počasi krepko sitna zaradi lakote.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
7.3.2007 19:36:17   
Alisa
Solatja ne smeš povedat da boš kar kupla omakco. Moraš se pohvalt, da si jo ti nardila. Sm da ne boš zažgal tk kot juhco, pa bova potem s Sašaš lačneuser posted image user posted image .

Klaja - kok lepo pase kravice ta tvoja lepotičkauser posted image , pa prava lepotička je ratala. No saj je že skoz sonček. Ja lepo da ima tak tek za hrano.

Mi smo pa danes spet probali banano in jabko, pa je končno pojedel. Celih 14 dni sploh ni hotel nobenega sadjauser posted image , danes pa je pojedel celo banano in celo jabko.
Je pa tak da je Anže popoldan tud kar skoz lačen. Ob 12h je jedu juhico z gresom, ob 14 je jedu skuto z piškotom, ob 16 h je jedu jabko in banano, ob 17h je že spet tečkal in je pojedu še kašo, ob 19h sem mu dala še mleko in zdaj spi kot polhec.
Dopoldan pa ni glih neki jedec. Zjutraj ko se zbudi spije mleko in potem do 12h noče nič kaj od GH, razen jabolčni krhelj al pa piškot, pa skuta tega bi pa na tone pojeduuser posted image .

Zasavčanke in Celjanke vidim da ste se dons načvekale saj vam ni do čveka z nami, pa še dež ste spravle skup. Dežuje kot pr norcih.

Ah nič grem v meževo dolino, mali spi, moj dragi je šel pa v fitnes, tk da nočka!

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
8.3.2007 8:15:33   
Alisa
Drage ženskice, danes imamo svoj praznik zato,  vse naj naj za Dan žena!

user posted image

< Sporočilo je popravil Alisa -- 8.3.2007 8:17:12 >

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
8.3.2007 8:29:43   
tiasha77
Punce za dobro jutro sem dobila tale SMS:

Lep dan žena. Uživaj v njemu in izkoristi ga...

...moškegauser posted image .

Želim vam enako!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
8.3.2007 10:06:46   
Naty*Taja
Kak je naša Julija lepa!
Ja vse naj za praznik.... Jaz se še spomnila nebi, če me nebi hišnik v zdravstvenem spomnu user posted image . Sem šla kri dat, ker je moj danes doma in sem imela napotnico že od onih antibiotikov.
Pa sem šla po eno bombonerco za taščico in je bila takoooo vesela, da sem se spomnila, me je na kafe povabla, tak da do zdej nisem še nič naredla za diplomo - zato je namreč ati doma. user posted image
Grem zdej pisat.
Aja smo se pa včeri res mal načvekale pa otročke polubčkale - vsaj Kajči se mi je pustu! user posted image
Lep deževen dan, in se še kej pišemo ob premoru...

MONTIGNAC

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
8.3.2007 10:09:09   
Jančika_
Ja, Kajči se je čist zaljubil, sam lahko bi si zbral kako babo svojih letuser posted image . Meni se ne da nič pisat...tole vreme me je čisto sesulouser posted image . Komaj se vlečem, res.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
8.3.2007 11:19:29   
sašaš
Pa še od mene vse lepo za naš praznik (slikice se mi ne da limat - smajliji mi pa ne delajo). user posted image

Pa kje ste vse, zdaj, ko je tako vreme!? user posted image  Ko je sonček pa čvekčvekčvek... user posted image  

Jaz ne vem, kaj naj sama s sabo. Ela itak spi. Po TV ni nič. Pospravljanje bo počakalo... Grem pa tarok špilat! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
8.3.2007 11:30:51   
Angellina
Dan žena je, dan žena je, daaan ženaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

Vse najboljše! user posted image

Zdej pa bejšte kr vas bom vse poslinlaaaaaaaaaa! user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
8.3.2007 11:42:23   
ElaM
Babnce, čestitke za naš praznik!!!!!user posted image

:)

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
8.3.2007 13:47:46   
plenicka
Pa še jaz - vse najboljše za naš praznik! Pa naj se gredo vsi deci solit al pa kar na dež stat. Je trenutno prav pripravno.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
8.3.2007 14:00:28   
tiasha77
Nekaj novih pogruntavščin naše žabice:

Takole raziskujem svet s hojco:
user posted image

Hmm, kaj pa je to?
user posted image

Da probam še tale material:
user posted image

Najprej sedim in se igram...
user posted image

..potem pa hop...
user posted image

...in že sem na kolenih!
user posted image

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
8.3.2007 14:03:25   
tiasha77
Ma, tud jst sem bolj deževno razpoložena, pa tamala tuduser posted image . Sva ble na hitro zunaj s kengerujčkom, zdej me pa cel hrbet boliuser posted image . Sva šle kupit rožico zame in za mojo mami, ker se itak ne bo noben drug spomnuuser posted image .

Pri nas je že konec spanja!

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
8.3.2007 14:38:51   
Angellina
user posted image

Tkole je pa meni Mark zdele naredil prvi prfit z rožico. Najbrž mi jo je hotu podarit, pa mi jo je zato zabrisal v glavo. Buh ve user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
8.3.2007 15:21:40   
kapesanta
Barva fasade bo zgleda roza - matr so očitno neki zaj. vzorec je tak rjavo roza, na hiši imamo pa čist roza. No bom še mal počakala, moj pravi da se mora še posušit... sam jst dvomim da se bo tolk spremenila. Jaz sem hotla bolj rdečo!!!! No vsaj drap je lepa - vsaj nekaj.

Še dvakrat gremo spat....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
9.3.2007 9:32:49   
Alisa
Najprej en prelep dan,
no pri nas že sije sonček in komaj čakam da bo 11h da greva ven, pa mal na sprehod.

Kapesanta pri barvi fasade se čez čas spravi na drugačno in to bo najbrš takšna kot si si jo zaželela. Mora se posušit.

Tiasha77 tale tvoja miška je pa pravi mojster, boš vidla da bo kmalu tako kot pri nas ko vse leti dol iz mize, potem je tudi ugotovil da je v enem predalu prti in jih prav z veseljem zmeče vn.

Angie ja kaj pa daš Marku v bližino rožouser posted image , mi smo tud to že doživel ko je nečak nesel Anžeta k oknu pri tašči pa je Anže zagrabu liste od rože, nečak pa se obrne in gre stran od okna roža pa po tleh.

Sašaš a ti si že dala vlogo za podaljšanje porodniške? Katere papirje pa si rabila?

Ja nič mali me vleče za nogo neki hočeuser posted image

To je čudež življenja.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
9.3.2007 9:50:30   
Balerina
Pri nas smo tudi že vstali in pozajtrkovali. za enkrat so pri nas še vse rože na svojem mestu smo pa predale že zaprli z zaščito, ki smo jo kupili v BC, joj kako se sedaj krega na njih saj ve da jih je prej lahko odprla. Ja na prt pa moramo tudi paziti saj ko je za mizo in če ne dobi kar si zaželi, in to v trenutku, pač potegne za prt da pride bližje k njej. Smo pa to nič malo slapše spali. Zaspala je ob 7h kot ponavadi vendar se je zbudila od 10h polna energije. Do polnoči ni zaspala pa sva jo dala k sebi ker sva bila midva čist konc in sva tud v trenutku zaspala tamala pa ne vem. Pomoje se je naveličala butat enega in drugega sej se noben ni imel energije igrat z njo. Ni tečkala le igrala bi se in ne spala tako da niti ne veva kdaj je zaspala. Sva jo pa okoli 2h dala v svojo postlo in je spala do 7h.
No medve bova šli tudi malo ven le posesava prej. Pomivanje pa bova pustila za očija, ko pride iz službe, danes je petek in prej zaključi.user posted image

Za prošnjo za podaljšanje sem jaz rabila le izvide od zdravnika ostale pairje pa izpolniš na CSD-ju.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
9.3.2007 9:50:32   
solatja
čao bambine!!!!!!!!!!!!!!!!

tuki zgleda, da bo prijeten sončen dan!!!!
moj ubogi otrok!! zdej na pol leži na meni, pol pa na kavču in spi, ker si mama ne vzame časa, da bi jo dala spat, ker ima RR prednost. je lazla zraven mene po kavču, pol pa dala glavco na moje noge, js sm pa začela nežno trest noge in mrmrat in je zaspančala... user posted image user posted image user posted image

tele fotke vaših štručk mi vedno tako polepšajo dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sami lepotci, ki se jim mudi uporabljat roke in noge, ki tako hitro rastejo, da je že tričetrt leta za njimi, nam se pa zdi, kot da smo včeri začele nekajdnevne pakete (moj je bil sicer podaljšan vikend paket) v porodnišnici user posted image tale Mark pa že kaže, da ima smisel za humor posebne sorte - mogoče mami ni najbolj všeč, ampak Angie, pomembna je ideja: mamici rožico (za počistit) za dan žena!! zagotovo najbolj pozoren otrok od vseh!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem včeri, ko je bl glih praznik naredla baciote (recept našla na RRuser posted image user posted image ) in so ful dobri. kaj pa če bit drugega, če zmešaš ssekljane lešnike, mlečno čokolado in nutello???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alisa, omake pa ne bom zažgala - je nikol ne pogrevam!! in to vse od takrat, ko sem pred par leti prvič vidla user posted image , da je omako kr iz hladilnika, ko nisma mela nič kislega doma. take ne jem, ampak pašta se pa glih fajn shladi, da si ne opečeš jezika!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bom še prišla nazaj, bom probala nest ta malo v postelco brez da se zbudi user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1892
9.3.2007 10:16:56   
pearl
Danes je sonček, zakaj pa ne bi še danes bil en dan žena! Še enkrat čestitke od mene, ker smo ženske, pa še mame po vrhu, to pa ni kar tak.

Sem že pisala in mi je zmeraj ko sem htela objavit zmanjkalo signala in je šlo vse lepo po vodi grrrrrrrrrrrrrrr.

Vaši otročički pa so že orng deca. Sedijo, stojijo, naša pa nič kaj ne kaže, da bi sedela brez pomoči, stati že hoče, ampak ne samostojno ob kakšni opori. Kdaj so vaši user posted image  začeli tako samostojno sedeti, jaz že komaj čakam. Se pa pohvalim, da že pokaže kak je velika, kje je ribica na sliki, da papa, kje je tikataka na štedilniku, ko rečem kje je muca jo že išče po tleh in ko dobi v roke kaj prepovedanega dela tčo,tčo.

Julija pa je takšna babika, s takšno nobl frizuro, res krasna punca, pa pridna, pridna.

Tiasha tudi tvoja žabica je prava mala raziskovalka. Repki pa so zanimivi.

Zala pa je tako zlato dete. Smo šle v torek na sprehod po mariborskem parku in je bila tako pridna kot bubika, naša pa se je drla cel park, kar sicer ni v njeni naravi, pa še snemali so nas za Kroniko na RTS in še fajn se je slišal Vanessin jok. Če grem s kakšno mamico na sprehod, mora biti naša žabica obvezno na rokah, da spremlja in sodeluje v pogovoru,  v vozičku pa obvezen štrajk, ne vem kaj jo trga, po moje je radovednost. Radovedna, radovedna, pa spet ne vem po kom.

Uživajte in razvajajte svoje malčije!

PS Zdaj bi se pa lahko spet kaj dobili, a ne!? Počakajmo le še tolko, da Kapesanta pride z morja.
Aja, že kaj razmišljate o poletnem dopustu? Meni se že sline orng cedijo.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
9.3.2007 11:18:37   
Naty*Taja
Ja Pearl - morje user posted image  user posted image  user posted image user posted image ...... mmmmm, kak se mi lušta. A Kapesanta je že šla?Mi že zbiramo najcenejšo varianto skupaj s kolegi, ki imajo junijčka in petletnico. Po moje bi moglo bit super.
Tak lepo vreme, jaz morem bit pa tule za rač pri diplomi.... bom kr depresivna ratala user posted image .

MONTIGNAC

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
9.3.2007 14:31:47   
kapesanta
Kapesanta še ni šla - še ekrat gremo spat pol pa piči miško. Heeeeeeeeeej!

Ja pridne da bi me počakale - bi bla mal jezna, če bi se dobile brez moje vednosti. A pol se zdej dobimo v Trbovljah al gremo pogledat na morje našo drgo Solatjo? Mate en teden časa da vse naštudirate pol pa gremoooooo.

Hiša se pa res že mal s sušenjem temni, ampak je ful razlika če gledaš malo kocko ali pa zdej ko je velika fleha...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
9.3.2007 14:40:44   
tanja981
dan babike!!!!

ka zdaj, madonca čvekate tk da se bo forum vžgal. Če vas grem za nazaj brat bom po mojem rabla ene 3 dni da bom na tekočem. Sem bla malo "kregana" da se nč ne javim user posted image  

No malo na kratko kaj je pri nas novega: mamo 3 zobke, četrti je v nizkem štartu, najlepše od vsega pa je da mamo vse 4 spodaj, zgoraj pa praznina user posted image  Drugač pa spimo ponoči ravno ne, ostalo pa vse po starem. Malecki je bolj ko ne skoz dobre volje, zmeri kaj novega pogrunta, zdaj se mu zdi sila zabavno se pozibavat na vseh štirih.

No, jz sem tut vredu, slabo mi je še zmeri za pop......... ampak se tolažim da malo še pa bo mimo. Buši se malo že pozna, zaenkrat vse dobro kaže.

Zdaj pa grem izkoristit tole urco ko je moja mama knedlčka pelala vn da malo podremam. Pridne bodite pa le tk čvekajte še naprej. Ko me bo nespečnost dajala bom lahko vse za nazaj prebrala user posted image

pa ga imamo, našega knedlčka.... Vid je prijokcal 28.07.
drugi knedlček se nam bo pridružil 27.09.!!!!

http://tanja-ribica.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1896
9.3.2007 14:44:19   
Jančika_
Tanja user posted image , fajn te je spet brati. Upam, da te bo slabost kmalu minila.

Solatja, danes sem kupila mangouser posted image . Zdaj se mora zmehčat, ne? Ojej, Kajči je vrgel globus po tleh, letim reševat svetuser posted image . Supermama to the rescue, hehehe.

(odgovor članu tanja981)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
9.3.2007 17:30:53   
malicki
Na hitrco se javljam. Nimam kaj veliko časa, moram torto spečt za taščin roj. dan. Vsaj dokler mali škratek spi.

Upm da so se očki spomnili na dan žena in vas prijetno presentili. Jaz sem dobila Mercy bonbonjero. Jutri pa je kao njihov dan, 40 mučenikov, tako da jim lahko damo kontra.

Parl sva bile po tv, kajne? user posted image  Pa Vanessin jok se je res slišal user posted image
Jap moja babika je res zelo pridna. Nič ne jokca ali sitnari, se kar lepo sama zaposli, samo da jo dam k njenim igračkam.
Zala čisto samostojno še ne sedi, rabi še oporo. Pa plazi se še tudi čisto nič ne. Tako da še uživam v miru user posted image  Vidim pa da so ostali julijčki že kar precej mobilni user posted image  in tudi na nogice se že postavljajo.

Zadnje dni uvajam mlečne izdelke. Pri navadnem jogurtu v katerega sem dala kuhano marelico, jo je spajtlalo user posted image , pol se ji je še zaletelo, tako da sem vse skupaj vstran vrgla. Skuto pa te le poje par žličk. Danes sem ji z borovnicami naredila, pa ji tudi ni bilo všeč. Sva se z atijem tako smejala ker take face zraven dela. In če ji ni všeč ne bo odprla ust za boga ne!

V torek sva bili pri pediatru in naše nove mere pri 8. mesecih so 70,5 cm in 7125g. Ja naša Zala je bolj manekenka. Saj poje tudi toliko da vsak mesec upam da se bo vsaj malo poredila.

Ja nič, zdaj pa grem biskvit skup spacat user posted image

Aja še slikce sem hotela prilepit....

takole nekako jaz sedim in zelo se mi dopade
user posted image

user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
9.3.2007 19:57:12   
Alisa
Čer,

Balerina a veš koliko časa prej treba oddat vlogo za podaljšanje? Upam da ne bom prepoznauser posted image .

Tanja981 - lepo da si se oglasla. No važno je da se počutiš fajn in da ne bruhaš tak, sicer bo pa kmalu mimo, ta obdoblje. V katerem tednu si? Jao kok ti je fajnuser posted image , ko boš mela še enga knedllčka.

Solatja ne se sekirat, pojedle bova vse kar nama boš dala, tud če mrzlo paštouser posted image , v skrajni sili še vedno lahko greva v gostilno jestuser posted image user posted image user posted image  (joke)

Kapesanta - kok ti zavidam, jaz bi tud kar na morje pobegnla. Ja pa saj boš mislila na nas. Ja za srečanje pa te lahko počakamo itak, sm če ne boš predolgo dol ostala. Drugač bomo pa me prletele še mal v Poreč gužvo delatuser posted image . Ja nič uživaj!!!

Pearl- Vanessa je že vedla kdaj se mora jokat, tak da ji boš potem pozneje povedala da je že pri 7,5 meseceh bila na tv.

Jančika a si rešila svet? Me mal skrbi da ne bo kakih poplav, al pa potresov,...itd

Malički ta tvoja Zala je tak cukerčeč. Bo pa tud ona po vsej verjetnosti manekenka tak kot Vanessa.

Ja grem mal pospravit po kuhinji, pa se mogoče še potem mal oglasm, drugač pa lep vikend.

To je čudež življenja.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
9.3.2007 19:57:28   
plenicka
Malicki, sem kar vesela, da sem prebrala, da se tudi Zala še nič ne plazi ali celo postavlja na noge, ker sem bila prepričana, da je sam Žigi tako len...v bistvu meni tudi paše, da se nič ne plazi, tudi popolnoma samostojno še ne sedi, posedem pa ga na tla in malo obložim s "povštri" in potem se on igra s kockami tudi po pol ure. Se pa najde kakšna (ali kakšen), ki meni, da bi Žiga že moral to početi. Ampak, kakor mi je znano, se eni otroci nikoli ne plazijo...itak pa mi je mami povedala, da sem jaz shodila pri 14, 5 mesecih...zgleda, da bo Žigi kar po meni...lep vikend želim vsem skupaj.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?