pearl
|
Danes je sonček, zakaj pa ne bi še danes bil en dan žena! Še enkrat čestitke od mene, ker smo ženske, pa še mame po vrhu, to pa ni kar tak. Sem že pisala in mi je zmeraj ko sem htela objavit zmanjkalo signala in je šlo vse lepo po vodi grrrrrrrrrrrrrrr. Vaši otročički pa so že orng deca. Sedijo, stojijo, naša pa nič kaj ne kaže, da bi sedela brez pomoči, stati že hoče, ampak ne samostojno ob kakšni opori. Kdaj so vaši začeli tako samostojno sedeti, jaz že komaj čakam. Se pa pohvalim, da že pokaže kak je velika, kje je ribica na sliki, da papa, kje je tikataka na štedilniku, ko rečem kje je muca jo že išče po tleh in ko dobi v roke kaj prepovedanega dela tčo,tčo. Julija pa je takšna babika, s takšno nobl frizuro, res krasna punca, pa pridna, pridna. Tiasha tudi tvoja žabica je prava mala raziskovalka. Repki pa so zanimivi. Zala pa je tako zlato dete. Smo šle v torek na sprehod po mariborskem parku in je bila tako pridna kot bubika, naša pa se je drla cel park, kar sicer ni v njeni naravi, pa še snemali so nas za Kroniko na RTS in še fajn se je slišal Vanessin jok. Če grem s kakšno mamico na sprehod, mora biti naša žabica obvezno na rokah, da spremlja in sodeluje v pogovoru, v vozičku pa obvezen štrajk, ne vem kaj jo trga, po moje je radovednost. Radovedna, radovedna, pa spet ne vem po kom. Uživajte in razvajajte svoje malčije! PS Zdaj bi se pa lahko spet kaj dobili, a ne!? Počakajmo le še tolko, da Kapesanta pride z morja. Aja, že kaj razmišljate o poletnem dopustu? Meni se že sline orng cedijo.
|