Angellina
|
Jaojao spet mam veliko za napisat. Bi se blo najboljš skup vsedit in mal počvekat, tok tem mamo ! Pa gremo... Saša ja vse najboljše še od mene! Želim ti vse tisto, kar ti pade na pamet in vse tisto, kar ti nikoli ne bi! Klaja kak riž daš ti to v zelenjavo? A ga skuhaš v adaptiranem mleku? A lahk to damo al kak? K je npr. frutek z breskvo in rižem in se v njem vidi malo celega rižeka in Mark je nor nanjga. Marka sem totalno okol prnesla in pol sem se norca delala...hja še dobro, da ne ve kaj klobesam . V glavnem neumno se mi je zdelo, da jaz kuham on pa hoče jest fruteka...pa sem se malo poglobila in nardila home made tuti fruti . Nardila sem kompot iz jabolk, nato jabolka pobrala ven (sok od kompota je z eksu v minuti dvajset ) jih vrgla v mikser, dodala žlico sladkorja, par kapelj limoninega soka (vsebujejo ga tudi frutki, da sadje ne potemni) in miksala, miksala in miksala...da je blo iste strukture kot frutek. Pol sem to packarijo vlila v dva tavelka kozarčka od fruteka, ohladila in dala v hladilnik. Dans je skor pogoltnil tole mešungo z kozarčkom vred! Vse je zmazal in to ta velik kozarček! Moram pa priznat, da je res odlično in da še sama ne bi ločla, celo barve je čisto svetlo rumene. Tko za dva dni bom naprej pripravljala vse sadje in zelenjavo. Alisa **** off pa taka mama, sorry ampak res! Moj oče zame do 20 leta ni mel časa, zdej bi se pa neki ven metal, pa važil. Ga en k... gleda! Njega in njegove prazne, slinaste besede. Da nimajo za eno igračo za 700 sit/2.92 eur (tisto iz BC za v usta tlačit), se pa vse neha! A za vse drugo pa je, ne? Za čike pa je? Matr me to razpizdi k pr mojmu očetu ,pa Mark ni nč dobu. Oz ekskjuzmi dobu je enga starga prašnga pšanca k mu perje kar samo od sebe dol leti, katerega so dali v eno limasto vrečko in jo zavezali z elastiko!!!!!!! Ja itak, da se zadavi z perjem, pol so me pa gledal k eno fino afno, k mu nisem dovolila, da bi ga v usta tlačil!!!!Evo tok je vreden vnuk, toook?!!!!! S tem, da smo se najavli in prinesli izvirno darilo (sliko očeta in njegove žene z markom v naročju). Ni blo veliko, pa še to je blo preveč. Pa se ne gre za to kaj komu daš, pa da ti mora tut obdarjeni dat kaj nazaj, sam čaki no, vnuku bi pa lahko eno UPORABNO malenkost podarili! Mi letos res nismo meli za darila...mi je blo zelo hudo, sam kaj, a naj nakupim, marka pa v cajtenge zavijem in mu dam pit pa jest luft? Pa sem kljub temu neki spacala skup in če ne drugega, bilo je lepo in v trajen spomin! Zato glej na to tako...zajebala je in naj bo srečna, če ga lahko pride pogledat! Ni to ena taka napaka, ki ji lahko čez prste pogledaš, to je napaka, katera naj jo buta v glavo celo življenje! Balerina Tut jaz ne bi nič solila....ne ne neeeeeee.... Eeee še ena bejba se nam je prdružla ne? Super nova, če se ne motim? Mene je mal šokiralo tisto o zelenjavni juhi, pa meseku..drgač pa tudi tebi. Janček, prid še k nam red narest . Pr nas mamo take paciente, da se sprašujem iz kterga legla sem jaz . Škoda, da vam ne morem vsega povedat...bi crknle od smeha! Bomo drugič o tem čvekale na srečanju, bo full smeha....no če bo mark dovolil seveda. K ponavadi mi še sedet ne dovoli... Saša a tvoja mami tut joka ? Naša babi (stara mama) tut zaliva stanovanje ! Kadar se Mark napenja ko kaka, vedno joka in če gre res na trdo, tuli zraven in odhiti stran, češ da ne more gledat tega trpinčenja. Za božič je Marka uspaval ati in mali je jokal in brcal...ura je bla deset, zaspan k hudič, zaspat pa ne...pa ga je nesel v dnevno in ga tolažil...babi je iz kuhnje skor na nos padla, tok je zijala v dnevno! Zraven je molila (pa je antikrist): bogec o bogec zlati, sej vem, da ne verjamem vate, sam dej prosim, če si kje, pomagaj mojmu Marku, da ga ne bo tok bolelo, o ljubi moj bogec.... Zraven je jokala, si brisala solze, smrkala in komentirala, da ga ne uspava prav, da on to ne zna...Sem čist popizdila in ji zasikala, da je on oče in da bo že naredil tako, da bo prav!!!! Pa dans sem jo spet zalotla da je njegove roke tlačla sebi v usta! Mislim jebela cesta, da ne omenim, da je stara 76 let, da je pravkar (če sploh) prebolela trebušno gripo in da je v ustah nasploh polno bakterij in da si mark v isti sekundi pol stlači te poslinjene roke sebi v usta! Ja a je ta svet čist pamet zgubu? Sem ga pograbla nesla v kopalnico in mu temeljito umila roke, njej pa zabičala, da tega nikoli več ne vidim! Sam kaj ko se je nič ne drži in bogve kolkrat je že to nardila?! Pa piha v njegove rokce, ker je podhlajen , v isti sapi pa vzdihuje kok mam prevroče . Pa take ma: tole mu daj, ne mu to oblečt, tole mu dej, ne smeta ven, to mleko je vrelo, ta čaj je leden, zdaj bo pa lahko že vse od kraja jedel...jo sploh ne poslušam več kaj klobesa! Doma je v spodnjem nadstropju, vendar je več pr men kot pa dol! Če zaklenem vrata, tok časa tolče in se dere, da mi zbudi tamalga! Ko ga grem previjat, se zrine zraven in zasede cel prostor ob previjalni, da ga sploh ne dosežem! Pol ga pokrijem z deko in grem (kao), ona pa: ja a ga boš kar tle pustila,?! jaz pa: ko se ga boš nagledala mi povej, da bom mela sploh prostor za previt. Pa itak ne šteka pol ku_ca nč! Ampak prav mi pa kljub temu pride, saj je ati odsoten cel dan in če je z njim vsaj tisti čas, da zjuraj pospravim, sem ji hvaležna. Čeprav nama gre zdej že tut fino brez kogarkoli...se je unesel... Ooooooooo pišuka sem naklepala! Se tipkamo, ČauBau
|