Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina Jančika, veš ko smo govorile glede spanca, da naj ga dam prej spat? No, zdej se je vse postavilo na glavo. Da bi zaspal okrog osmih, kaj šele prej, so samo še sanje. Za božič in novo leto, smo mel obisk in takrat ni in ni hotel zaspati kot ponavadi. Čul je do desetih zvečer in tako od takrat naprej noče zaspat pred deseto. Dere se kot zverina, nič mu ne paše...to je najslabši del dneva. Dobesedno rjuje, po licah pu lijejo krokodilje solze..nič ne pomaga...točno (se ne hecam) 22:00, pa omahne v mojem naročju in zaspi kot klada. Pa ga tolažim, mu pojem, nežno prigovarjam, sem se pripravila do tega, da sem čisto mirna in mu nežno šepečem...ni rezultata . Zdele spet pančka, pa po kosilu bo spet. Ne vem, mogoče pa le preveč spi. Sam dva krat na dan, pa menda mora ne? Ja, to se pa rado naredi, daga začnejo sračkat, kakor hitro je enkrat drugače. Zato jaz vztrajam, da v času, k dajeva otroke spat, ni obiskov, pa če je ne vem kak praznik. Samo enkrat sem dala Kajetana spat kasneje kot običajno, samo eno uro, pa mi ni zaspak do pol enajstih. Enostavno se prebedijo in potem so tako utrujeni, da ne morejo zaspati. Angie, enkrat ti je že uspelo pripraviti ga do tega, da zaspi prej - ni vrag, da ti ne bo uspelo še enkrat. Ker iz tvojega opisa sklepam, da je mali res že tako zaspan, da se mu meša. Dopoldansko in opoldansko spanje kvečjemu pozitivno vpliva na nočno - edino če bi spal zelo pozno popoldan, tisto bi lahko bilo moteče. Ampak nek napredek se pa vidi, ne? Mislim od takrat, ko je bilo res hudo? O punce, jaz sem pa tako zbolela ! Imam hud bronhitis, 10 dni bom jemala antibiotike, totalno sem sesuta. In jutri imava s Kajčijem posvetovalnico, mene pa vse boli. Poleg tega moj dragi kar pozabi, da sem zbolela. Mu rečem, če mi prinese telefon, pa reče, a spet? Mater, a je tak težko? Jaz napol na smrt bolna, pa cel dan rihtam otroka, on mi pa telefona ne more prinesti?
|